A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Kangu: Gratulálok az uh-hoz! :lol:

Túl vagyok a németórákon! Nem is felejtettem olyan sokat, mint amit hittem! :D Csak most egy kicsit agyilag zokni lettem, mert folyamatosan németül beszéltetett a tanár! :D És kaptam egy csomó házit!
zsu83

Kangu: Gratulálok a kisfickóhoz! :)

Kép
Kép
elif

Gratula a kisfiadhoz. :D Bárcsak már én is ott tartanék, de olyan messze van még 12.e :( Ott nem visszket, de a hasam a karom a lábam :oops: Hát nem tudom legfeljebb megörülök.. :lol: Azért köszönöm az együtt érzést és megnyugtat hogy nem csak nekem, viszket a hasam... :lol:

Kép
háfi

Háfi: Nekem is nagyon viszketett a hasam! A dm-be vettem Babylove olajat, terhességi csíkok ellen is jó, amióta azt használom nem viszket! :D
zsu83

Kangu! Gratulálok a jó eredményhez, remélem, kedden nálunk is kiderül a neme! És tényleg jópofa, hogy fiú lett :lol: .

Háfi! Én is DM-es terméket használok, csak nem az olajat, mint Zsu, hanem a krémet, de az is jónak tűnik.

Kép
mist

Kangu, gratuka a kis kukacoshoz és mindenkinek a jó AFP eredményekhez!
Fruzsi sajnos továbbra is köhög, de lepokogom, talán már kevesebbet. A gyerekorvos megnyugtatott, hogy nem lesz ebből tüdőgyuszi és hogy akár két hétig is köhöghet még, mire elmúlik. Szerencsére ugyanolyan virgonc rosszcsont, mint egészségesen!
Én tegnap voltam vérvételen, mit ne mondjak, tragédia volt: 7re értem be a Honvédba, regisztráció, sorszámtépés, beutaló, másfél óra alatt 15-öt haladt a sorszám a vérvételen, 3 vért vevő nővérrel, mert folyton lefagyott a renccccer...így 8.45kor már meg is voltam, majd laza egy óra, míg az 5 perces ekg vizsgálatot is megejtették...nekem is azt mondták, hogy egy hónap az AFP, azért remélem, hogy ez a legrosszabb eset! Akkor megyek (mert Apa jövő héten elutazik 2,5 hétre :( ) majd 4d uh-ra én is.
Háfi, szerintem is próbáld ki ezeket a krémeket, de van egy barátnőm, akinek szintén ez volt a problémája és semmi nem segített, véresre vakarta magát.
Hétvégére hőségriadó sajnos, mindenki nagyon vigyázzon!!!

Kép
Kép
abencze

Abencze: Örülök, hogy Fruzsi javulgat! :lol:
zsu83

Kangu: Gratulálok én is, biztosan nagyon örültök, hogy most fiúcska lesz. :)

Háfi: a babylove olajat használom és is, és szerintem azt érdemes Neked is megpróbálnod, meg vannak más babaolajak is, talán azok is jók lehetnek. Sajna más ötletem nekem sincs, jobbulást!

Abencze: örömmel halljuk, hogy Fruzsi jobban van!

Mindenkinek szép napot!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kangu, gratula a kicsi fiadhoz! :D izgatott vagy, hogy más lesz-e, mint a csajok? Lehet elkezdeni különszortírozni a rózsaszín rucikat :D

Háfi, pocakomat én egy LaRoche Posay krémmel kenem - ugyanezt használtam korábban a felkaromra is, mert ott atópiás volt a bőröm, azon is segített (nyugtat is, tehát a viszketés jócskán csökken). De olvastam, hogy a Vichynek is van egy nagyon jó krémje, száradásra és a striák megelőzésére. Szerintem érdemes kipróbálni valamelyiket.

KépKép

KépKép
stelly

ja a Biodermának vannak még nagyon jó krémjei, de azok jóval drágábbak, és nem vettem észre, hogy annyival jobb is lenne

KépKép

KépKép
stelly

Igen. A ruhák nagy része rózsaszín :( És azok az édes kis szoknyácskák :( Most csomagolhatom össze mindet a hugom leendő babájának...
Nem terveztem babaruha vásárlást, de így kénytelen leszek :?

Kép
kangu

Kangu - gratual a kispasihoz! Javitja a csaladi egyensulyt :wink:

Zsu - szerintem a nyelvtudas az ilyen, nem lehet elfelejteni, csak elo kell banyaszni. :? Emlekszem tavaly, amikor Szentpetervaron voltunk tok jol elojott a orosztudasom, pedig nem hasznaltam mar vagy 15 eve! :shock:

Azt hiszem nekem is jobban szet kellene neznem kremugyben. DM az itt nincs, de Vichy termekek azok vannak es hallottam, hogy a Clinique-nek is van valami specko termeke kimondottan erre.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni: A férjem is így volt tavasszal, szüksége volt az orosz nyelvtudására, pedig csak iskolába foglalkozott vele utoljára, és mégis előjött neki csomó minden, én meg csak néztem, hogy még oroszul is tud! :shock: :D
zsu83

Sziasztok!

Gratula a kisfickóhoz, tényleg ideje volt! Meg mindenkinek a jó eredméynekhez!!!
Nekem sajna nem jó az AFP...Ma hívott fel a védőnő, hogy megkapta az eredményt(mi tagadás, rövid idő alatt), és magas kicsit, nem tom mennyi, nem mondott számokat...Úgyhogy mehetek mégegyszer megcsináltatni, bár már 18 hetesen nem hiszem hogy időszerű....na de mindegy...meg nem hiszem hogy gond lenne,mert a 13 hets UHn minden nyitott-gerinc, és hasonló problemát már kizárt a doki....szóval csak rossz időben vették le! Viszont kissé magas a koleszterinem, az nem tom jót jelent e, de sokat zabálok....főleg tésztát, és vajat....Utálom mikor nem jók a dolgok, és az ember akaratlanul is kicsit izgul.....végülis nem látok be, mi zajlik odabenn...:):)
Jó 7végét mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

A mai nap ünnepélyes babamozgás kezdetté vált nálunk. :D Olyat rúgott a pici, hogy rendesen kinyílt a szemem, aztán én is megkértem szépen, hogy ismételje meg, mert félek nehogy csak beképzeljem, és teljesítette a kívánságomat. :) Éppen tegnap mondta a védőnő, hogy mostmár figyelgessem, amikor fekszem, és csak rá koncentráljak, ezt tettem és bejött. Igaz ami igaz már este is olyan kiscápás érzésem volt (én így hívom :D), szóval kicsit hullámozni éreztem a hasam.
Nekem szerencsém van, mert sok időm van pihengetni, de ezek után mindenkinek ajánlom, hogy koncentráljatok! :)
Most meg majd akkor fogok aggódni, ha ezt nem érzem sokáig... mindig találok valamit. :)

Kép
Kép
elif

elif, ez szuper!!! :D de jóóó! :)

Verus, furcsa nekem, hogy leveszik még egyszer - nem úgy van, hogy minél később veszik le, annál valószínűbb, hogy magas lesz? na persze nem értek hozzá, biztos tudják, mit csinálnak, de elvileg azért van a genetikai UH, hogy pontosítsa az AFP eredményét, nem?

Koleszterinről valahol olvastam, hogy a népesség kb 70%-ának magas. A januári topikban van egy doktornéni, nekünk is jól jönne egy, aki ért az ilyesmihez :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Hogyan lehet felkerülni a táblázatba?Julcsi-79 ugyan küldött egy gmailes elérhetőséget, de elmagyarázná valaki, hogy mi a teendőm?
Bocsi, de igen kezdő vagyok a fórumozgatásban :oops:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus: Küldök mindjárt egy privit, és elmagyarázom, jó?

Elif: Szuper, nagyon örülök, hogy már Te is érzed a Picurod mozgolódását!!! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Az első gyerekemnél nekem is 2x vették le az afp vért, mert az elsőre magas érték (3-mas) lett. Másodjára a 18 hét körül vették, ugyanúgy 3-mas lett. Szóval sok értelme nem volt. Ami döntött, az a genetikai uh volt. Ezért én most meg sem vártam az eredményt, anélkül mentem genetikai uh-ra. Majd hétfőn azért rákérdezek az értékre is- bár őszintén szólva nem nagyon érdekel :)

Kép
kangu

Kangu gratula a kukishoz!!! :D

Verus szerintem ne aggódj, az uh megbízhatóbb, úgy látom a 18. hetet kezdted, mostmár még jobban fognak látszani a dolgok.

Elif neked a mozgásért gratula, olyan szuper ez :D

Abencze gyors jobbulást Fruzsinak! Zétinek is volt valami baci, felváltva hasmas és szorulás...nehéz volt kitalálni mit adjak neki, hasfogó vagy hashajtó kaját :? végül a főtt krumpli úgy néz ki helyrerakta :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus örülök hogy jól vagytok! Ha pár perced van írj pár sort csak hogy tudjunk rólatok :)

Itt hihetetlen nehéz a levegő, meleg, fülledt, ráadásul még égetnek is valahol és bejött a füst...alig várom az estét hogy lehűljön kicsit...mikor lesz már 22 fok? Nekem az pont jó lenne :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Verus: Én úgy tudom, hogy a terhesség előrehaladtával csak növekszik az afp értéke, akkor meg minek veszik le mégegyszer? :shock:

Elif: Gratulálok a mocorgáshoz! :lol:
zsu83

Elif nagyon örülök hogy már te is érzed ezt a remek dolgot aminél nincsen jobb. :D Köszi a krémeket kiprobálom remélem valamelyik majd beválik. :) Verus az AFP miatt ne izgulj. Minden a legnagyobb rendben lesz. :wink: Na megyek sziasztok. Megjött uram s parancsolom....

Kép
háfi

Hali!

Nehanapjan en is vagyok am!

Tegnap voltunk 4D UH-n. En most akartam menni, meg mindenkepp felido elott, mert igazabol nem a mozi erdekel, hanem egy fullos baba-atvizsgalas meg "idoben". Meg is kaptam fel oran at nezegettek bebit, es mindene OK, minden merete koranak megfelelo. Sajna az nem egyertelmu, fiu-e vagy lany, a doki nem mert mondani semmit... Az aggodalmaim igy elszalltak, a kivancsisagom meg oersze tovabb dolgozik.

Jol latom, hogy eddig azok tudjak a baba nemet, akik fiut varnak? kiveve asszem Zetieket, ahol kislanyosodott a fiu :wink:

Ikverus Meg jo, hogy nem az elso babadat varod, es tudod, az AFP-eredmeny tok nem mervado. Bizonyos orszagokban nem is alkalmazzak mar, mert tudjak, mennyire ketes eredmenyt ad. Persze ez most normalis, hogy leveszik megegyszer, es ha jol tudom, az erteket az aktualis hethez viszonyitjak.

Mozgas: Nalam is meg csak most kezdodik a buli. Foleg az UH keltette fel az erdeklodeset :) De a kismamajogan tanultak is sokat segitenek: hanyattfekves (max 30. hetig!) , lab felhuz, es megprobalni hasba lelegezni, nem mellkasba. Akkor tobbletoxigenhez jut a baba, es ettol tancra perdul. En igy trukkoztem estenkent, hogy mikor Apa hazajon, tuti neki is mozogjon.

Orakra jaras: Le a kalappal minden tanulo kismama elot!!! Komolyan. En a terhessegi hulyules aldozata vagyok. Most mar nem tudom, mi az, amit meg akartam kerdezni, es mi az, amit meg is kerdeztem. Ez a leepules fajt multkor is a legjobban.

Na, joccakat mindenkinek!!!

Nem raktok fel pocakkepeket ide? Szinesebb lenne a topik, es most mar biztos mindenkinek van mit fotoznia :wink:

Kép
Kép
-macsek-

Köszi köszi a gratulációkat és a velem örülést! :)
Közben férjem is hazajött éééééés ő is érezte a mocorgást, azt mondta apjára ütött és ő is karatés lesz :D. Kinél focista, kinél karatés... Apuci karatetanár is volt, úgyhogy gyanítom ez tényleg így lesz, ha lány ha fiú. :) Kaptam is ajándékot a nagy örömhírre. :)

Kép
Kép
elif

Szia Macsek!
Én is hülyülök ám, a héten fel lehet venni a tantárgyakat, és papírra kellett írnom mi hiányzik mert egyszerűen... :oops: szuper lesz ilyen fejjel vizsgázni januárban :lol: egyébként vegyesek a tapasztalataim a vizsgákkal kapcsolatban, Zétit június 12-re vártam és június 9-én még két vizsgát összehoztam, és volt tanár aki rendi volt, mondta hogy ő is pocakkal diplomázott, viszont volt akkor egy szigorlatom ahol inkább hátránynak éreztem a pocakot, a fizikai nyűgön túl (picike panel tanári szobában öten-hatan bezsúfolva másfél órára 50 fokban, háttámla nélkül ülve...) úgy éreztem inkább lefelé kanyarították a jegyem, valami olyasmi filozófiát követve, hogy "ó biztos azért jön ide dinnye méretű hassal hogy megsajnáljuk", a tanárok arcáról legalábbis ezt olvastam le :? hát mindegy, idén megint addig járok vizsgázni amíg bírok, nálunk szerencsére sok az írásbeli vizsga mert levelezősök vagyunk, nagy a csoportlétszám, nem szívesen szóbeliztetnek egyesével.

Krém: azt hallom sok helyen, hogy mindegy mivel kenjük, legyen az egy szimpla testápoló, a lényeg a rendszeresség. Azt mondják nem létezik tuti megoldás, aki hajlamos a csíkra az olyan is lesz, aki nem hajlamos az krémezés nélkül sem lesz, a csík mindössze enyhíthető a lelkiismeretes krémezéssel. Sőt azt is mondták, hogy akinek már van csík azt még plasztikával sem lehet teljesen eltüntetni :shock: hát nem tudom...ez így elég lelombozó. :? Zvel nagyon bosszantóan alakult a dolog, a 40. hétig semmi de semmi pedig nem nagyon kentem, a 41. héten pedig két tenyérnyi folton csupa csík lettem, pár nap alatt pikk-pakk :roll: most kenem ész nélkül, mert már látszik hogy kezdenek jönni :(

Meg vagyok veszve hogy vehessek valami igazán "dögös" csajos rózsaszín cuccot a lánykámnak :lol: de apa nem engedi, azt mondja várjuk meg a köv uh-t, ő biztosra akar menni :D még jó hogy csak kétesélyes a kakas-dolog :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Macsek: Gratulálok az uh-hoz! Örülök, hogy minden ok a babucival! :lol:

Zétibébi: Elhiszem, hogy már vásárolnál a lánykádnak, én is vásárolnék a fiúkámnak, csak most ezek után elbizonytalanodtam, mert mi van ha nálunk is lányka válik belőle! :wink: :lol:
zsu83

Hát igen Zsu, én is vettem kék ruhát amin szerszámok vannak :lol: majd most veszek valami vadító rózsaszín kisruhát és a dokim megállapítja, hogy mégis van kakas :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nagyon jó ez a cikk:
http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=1101
Remélem meg lehet nyitni a linket.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Igen érdekes cikk. :D Hála a jó istenek én remek férjet és remek apát találtam. Nem volt gond hogy neki kelet fürdetni és az sem ha bekakantott és tisztába kell tenni. Szóval remek. A mai napig rengeteget foglalkozik Vikivel. Mondjuk a dolog kölcsönös nálunk amit apa mond az ugy van. És érdekes hogy ezt nem ugy érte el hogy a gyerek fél töle./soha nem ütötte meg/. :D Nálunk igy zajlanak a dolgok. Már nagyon Várom a hétfőt. Megyünk a dokihoz. Legyen szép napotok. Puszi Rita

Kép
háfi

Nagyon jó cikk!
Biztos vagyok benne, hogy a férjem nagyon jó apa lesz, hisz már most annyit törődik a babával, olyan szeretettel szól hozzá!
Együtt készültünk a gyerekvállalásra is, és minden hónapba izgatottan vártuk, hogy talán most sikerült! :lol:
És amikor ott volt a két csík, majd kiugrott a bőréből!
És természetesen már alig várja, hogy ő is kivegye a részét a csecsemő-gondozásból! :lol:
zsu83

Háfi, Zsu nagyon becsüljétek meg apáitokat mert aranyat érnek :lol: Nálunk sem vészes a helyzet, bár néha vannak napok amikor nehezebb rábírni hogy segítsen, de általában jó a helyzet.

Érdemes megnézni ugyanitt a névválasztót, nagyon jó, én ott kerestem fiúnevet, meg tegnap este átfutottam még a lányneveket is (cirka 1200-at :lol: ) www.netbaby.hu

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gratulálok én is mindenkinek az ultrahanghoz! Nekem kedden fogják csinálni, aznap töltöm be a 19. hetet. Már nagyon kíváncsi vagyok a Picúrkára és arra is hogy kisfiú-e vagy kislány, remélem nem lesz szégyenlös és megmutatja magát... :-)
Az biztos, hogy nagyon mozgékony baba, mert az utóbbi egy héten már nemcsak este érzem, hogy mocorog, hanem napközben is és már apa is érezte többször, amikor odatette a kezét. Néha félórás aerobic edzéseket tart... :lol:

Holnap utazom haza, megint egyedül.... hát most sincs túl sok kedvem ehhez a 8 órás úthoz... :( Az a szerencse, hogy most nem kell annyit cipekednem, mert apa jön utánunk pénteken, majd ö hozza a többi csomagomat és aztán még egy hétig otthon maradunk...

Aztán itt folytatom a terhesgondozást, mert most már elég macerás ez a sok utazgatás és sokba is kerül... Kíváncsi vagyok, hogy itt milyen plussz vizsgálatokat fognak még kérni, meg hogy egyáltalán hogy zajlik a terhesgondozás...

Panna
pandusika

Zétibébi: Megbecsülöm! :lol: :wink:

Panna: Vigyázz magatokra nagyon az úton!
zsu83

Köszönöm Zsu, vigyázok! De most elég nyügös vagyok miatta... :( Ráadásul most kezdödött a nyelvkurzus és máris kihagyok két hetet, lesz mit pótolni....
Persze nagyon jó hazamenni és kedvet is kaptam az állatkerthez, ahogy múltkor írtál róla, szóval meg is beszéltük, hogy ha otthon leszünk, elmegyünk. :)

Panna
pandusika

Panna, igen elég rossz annyit bepótolni! De biztos menni fog! :D
Én ma házi feladatot írtam! :)
Remélem neked is tetszeni fog az állatkert! :D
zsu83

Sziasztok, bocsi a betolakodásért,de lenne egy eladó babakocsink, ha valakit érdekel írjon priviben!Köszi!

Eladó 1 szinte új (1 hónapig használt) Graco Quatro DLX babakocsi komplett szett.Újszülöttkortól használható.Fő tartozék: textilmózes, hordozó Egyéb tartozékai: lábzsák, tálca, rögzítőtalp, tető, kosár, 5 pontos biztonsági öv, esővédő.Óriási,leha jtható bevásárlóháló.Bolygosítható dupla elsőkerekek.Beépített óra,hőmérő.Huzata teljesen levehető mosható.Egy mozdulattal lapalakura csukható.Könnyen irányítható.
Ár:62.000 Ft.
Kép

Csubi
csubi

Sziasztok!
kangu gratula a kiskukishoz kicsit irigyellek ,hogy már tudod.

elif!Szuper érzés ,nagyon jó...Gratula a mocórgóhoz.

pandusika! Vigyázzatok az úton nagyon.

Jó tanulást a padot nyúzó kismamiknak!

Tóvábbi szép 7végét.

Kép
zümis

jajj a krémre szerettem volna cmég hozzászólni .Van a milupának 1 kréme kimondottan terhességi csikokra.
A leírása:

Értékes búzafehérje és E-vitamin tartalmú a bőr PH értékének megfelelő vagyhatású, színezőanyagoktól mentes krém, amely puhává és símává teszi a terhesség alatt és után erősen igénybe vett bőrt.

A Milupa terhességi krémet a mell, a has, a csípő és a combok bőrén, a terhesség alatt és a szülés után néhány hétig naponta egyszer-kétszer alkalmazzuk.
http://www.egeszsegguru.hu/termek/milup ... ssegi-krem

Kép
zümis

Kangu, én is gratulálok a kis pöcsöshöz. :D A nevét tudjátok már?
Én nemrég jöttem haza, apucinál voltunk egész hétvégén.
Kedves anyósom olyan aranyos, elkezdett varrni a kicsinek egy takarót, és rózsaszínt... :roll: Pedig én mondtam neki, h szerintem kisfiú, de ő lánynak gondolja. :D
Egyébként ki nem tudja még a baba nemét? :oops: :)
Megnézem a pocakfotóitokat, mert általában én a has formájáról megmondom a kicsi nemét. Eddig még egyszer sem tévedtem. :D
Bár sajnos magamat nem látom rendesen, csak tükörben. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: de aranyos anyósod van! :lol:
Nekem elvileg a 12. héten megmondták hogy kisfiú, de ki tudja! :roll: Zétibébinek is kiscsajosodott azóta, pedig fiút mondtak neki!

Hogy bírjátok a nagy hőséget lányok? Én egész nap csak lustálkodtam kínomba! :?
zsu83

Sziasztok Lányok!

Először is egy jóhír: apai és anyai megérzéseket beigazolóan minden valószínűség szerint nekünk is KISFIUNK fog születni! Nem 100%, de nagyon úgy láttuk mi is, egyszer megmutatta bizonyítékot a vizsgálat alatt. :) Szerencsére minden értéke is rendben van. Nagyon boldogok vagyunk!!! És a családjaink is. :)

Csatolok Róla képet is a közös gmailre, Apuci beszkenneli. :) Szerintünk gyönyörű a kisfiunk. :)

Ti nem voltatok rosszul a hétvégén? Mást nem rázott meg ez az iszonyú meleg? Én annyit hánytam tegnap és ma, mint két hónappal ezelőtt volt szokásom... Tegnap délután és este kezdődött, éjszaka iszonyatos migrénem volt, ami nagyjából elmúlt ma délre (de összességében vagy 8 órát tartott), de azóta sem vagyok túl jól... :( Remélem Nektek kicsit könnyebb volt.

Pandusika: kitartást az utazáshoz, nagyon vigyázz Magadra!

Elif, Pandusika: gratula a mocorgó babákhoz! :)

Szép hetet Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: mielőbbi jobbulást neked! Gratula a fiúcskához, de ha véletlenül lány lesz belőle mint zetibebinek akkor is! :D

Reméljük holnap tényleg jön a hűvösebb idő, és végre véget érnek az én hőhullámaim is. Már napok óta nem tudok aludni, és ettől a melegtől egyfolytában úgy érzem felrobbanok olyan ideges vagyok. :( Szerencsére legalább én nem hánytam, úgyhogy nem is panaszkodom tovább. Mindenesetre a diplomaosztómon majdnem felálltam és kijöttem, annyira rosszul lettem ott is a melegtől és a szagoktól...

gjéti: én örülnék ha nekem is tippelnél egy babanemet, ha ilyen jól eltalálod! :)

Kép
Kép
elif

Julcsi: Gratulálok a az uh-hoz! Várom a képet izgatottan! :lol:
Tegnap este nekem is iszonyú fejfájásom volt, meg egy kis hányinger, de szerencsére mára elmúlt! De a mai napon is elég rosszul telt, mert csak pihenni tudtam, egyszerűen nem volt erőm semmihez! :?

Elif: Neked is kitartás, csak ideér már az a hidegfront!
zsu83

Julcsi! Nagyon örülök a fiúcskának, és a jó értékeknek is. :lol: Remélem jobban vagy.
Engem szerencsére nem viselt meg a meleg, de a kertecskémnek-és mindenkinek- jöhetne már az a kis hűvöske.
Hajni! Olyan riasztóak a hírek az angliai időjárásről, nálatok minden rendben? Jól vagy? Írj!!!
Elif: Szép lehettél abban a taláros cuccban, megnéztelek volna :lol:
Kangu: írd meg a legénykétek nevét, ha már tudjátok!
A mi csöppünk is egyre többet mocorog, ma már reggel is éreztem.
Majd 17-én visszük őt moziba, remélem, minden kiderül, és hátha nekünk is lesz valami kakaska, ahogy Zétibébi mondaná :D Mostanra egyébként megbékéltem a kislány gondolatával is, így az sem lenne rossz hír.

Kellemes mocorgós perceket mindenkinek, jó tanulást a sulisoknak, melózást a dolgozósoknak, aki pedig mindkettő, hát.... :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kangu és Julcsi gratulálok a kakasokhoz!!! :D
Szegény Julcsi, remélem jobban vagy, nagyon rosszul hangzik amiket írtál :( hátha holnap jobb lesz már...én már a kabátot sem bánnám...Zsu te is pihizz ha tudsz, meg ha minden igaz ezt a fajta fejfájást enyhíti a sok vízivás.
Mi egész tűrhetően viseltük, Zétin ömlött a víz meg kicsit pufibb volt az arca, egész nap lóg a szájából vagy az üveg vagy a pohár. Én megúsztam annyival, hogy kicsit szaporábban vettem a szuszt, na meg összekaptam anyósommal, kicsi hülyeségből ronda morci, de már ma délután szinte könyörgött hogy menjünk holnap Zétivel :) Gjéti nem cserélünk anyóst? :lol:
Bizony Hajni ha van pár perced írj mi a helyzet nálatok!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok,

Raktam fel a közösre képet Gyerkőcről és a mai Pocóról. Eléggé megindult mostanában... :)
(Sajnálattal konstatáltam, hogy a popó is nőtt, azt légyszi ne nézzétek. :))

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi nagyon jók a képek! Olyan, mintha bújna hozzád a manó :D Marci lesz?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Hat igen nekem pont nem a meleggel van itt gondom. :evil: Komolyan mondom az elmult nahany hetben olyan erzesem volt, mint egy rajzfilmfiguranak, aki akarmerre megy egy fekete felho koveti a feje felett lebegve! :evil: :evil: :evil: Skociaban is esett, azutan itthon es meg otthon is, amikor ott voltunk. Most hetvegen szerencsenk volt, mert szombaton tok jo idonk volt igy a viktorianus fesztivalt nagyon elveztuk, de penteken este iszonyuan esett. Raadasul en vezettem, mert a ferjem nagyon faradt volt es nem akartam, hogy elaludjon a volannal szoval legyurtem 170 merfoldet (kb 300 km) zuhogo esoben. Ma visszafele is esett, de Flec vezetett. Egyebkent nalunk most eppen nem esik, de az orszag mas reszeiben tenyleg gond van.

Julcsi - gratula a kispasitokhoz!

Gjeti - mi nem tudjuk es valoszinule nem is fogjuk tudni egesz februarig!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Julcsi! Gratula a legénykéhez! :D

A névválasztással gondjaink vannak. A férjemre bíztam, azzal a kikötéssel, hogy magyar név legyen, és ne szerepeljen még a családban. Eddig a Hunor volt a nyerő, de tegnap ez a név heves ellenállást váltott ki a férjem családjában :shock: Nekem ugyan mindegy, de nem szeretnék ezredik Pistit, Jancsit, Józsit. :roll:

Én is egy kis esőért imádkoztam idáig, hogy a pollenek kikerüljenek a levegőből, de jól megjártam. Hajnali kettőkor arra ébredtem, hogy az eső csöpög, én viszont fuldoklom. A csöpögő eső felverhette a polleneket, én meg mint egy fuldoklóló asztmás járkálva-üldögélve próbáltam levegőhöz jutni. Ilyet én még nem is tapasztaltam, rendesen beijedtem, hogy megfulladok! :shock: Mostanra javult egy kicsit, de nem tökéletes :?

Kép
kangu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?