A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Zsuzska...

Stztem is beszélj a dokival,igy feleslegesen fizeted a szurit...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Dörög az ég és elkezdett esni az eső.
Ma lemegyek anyámhoz segíteni takarítani, mert hatalmas a ház és nem birja. Önként ajánlottam. De most már nincs kedvem, anyámmal erről a témáról nem igen tudok beszélgetni. Nem érti meg. Valahogy végigszenvedem a napot.

Kép
muzsuzska

Szia kismama! Ne küldenél nekem egy kis nyálkahártyát?

Kép
muzsuzska

Mit mondott a doki ha kedden beköltözöl akkor meg is indítja a szülést?

Kép
muzsuzska

Jó takaritást Zsuzska....
Kitartás!!!

Én is menni akartam ma anyáékhoz és rájöttem hogy itthon kell ülnöm...
Valamikor majd jönnek a távhőtől a csöpögő radiátoromat megcsinálni,déltől pedig a gázmüvek embere jön ki az átirás miatt....
Pedig ha holnap befekszem,akkor jó ideig tutira nem jutok fel és nagyon hiáynzik a kutyim...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Azt mondta hogy felvesz,nst,uh és majd meglátjuk mi az eredmény
oxit nem akar adni,azzal tuti nem indit
próbálja a régi módszerekkel majd....
Kézzel tágitás,újjal való burokleválasztás a méhszájról...
Közölte hogy nagyon fog fájni,de hamarabb szülök...
Na köszui....

Egyébként sztem baromira f...k és tuti azért nem aludtam...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, én tegnap nagyon elkeseredtem! Mérges is vagyok a dokira. Lehet hogy holnap megfojtom? :evil:

Gázos után elmész kutyázni.

Kép
muzsuzska

Meg van valami tágitó zselé,amit a hüvelybe tesznek fel,azt is megpróbéáljiuk majd...

Pont mondtanm apáromnak,hogy itthon inkább elszenvednék,de nem idegenek előtt,látogatók majd jönnek-mennek,stb...áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.............. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

A végén pedig császár lesz, akkor pedig felesleges megkinoznia!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nem tom mikor jön gázos
lehet este lesz mire ideér
:(
Spontán akarok ma megszülni!!!!!!!!!!!!!!

Beszéljetek már a fiammal lééééééééééééécccccccike.....

Kép

Kép[/
tancsu

Igen a kórházban még szenvedni se lehet nyugodtan. Én is műtét után meztelenűl és a szobában 5 ágyhoz jöttek folyamatossan a látogatók!

Kép
muzsuzska

Azt mondta próbálkozunk,nem a mütét hive...
Csak végső esetben
viszont lebeszéltem vele,hogy a császárhoz is beengedi nekem apát...

Kép

Kép[/
tancsu

Ráadásul itt tele van kisebbséggel,még a cuccodat is védjed közbe.....grrrr.... :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Már most elég szófogadatlan a kisinas! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ezt mondom én is......:)
Bár lehet csak túl nyugis gyerek...:D

Kép

Kép[/
tancsu

itt se jobb a helyzet, ők bezzeg szaporodnak rendessen!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Nem híve a császárnak, na ja, de ekkora baba nem az ő lyukán jön ki!

Kép
muzsuzska

Apuka birni fogja a császáros szülést?

Kép
muzsuzska

Attól már nem félek hogy mekkora...
sokan mondták hogy nagyobbat könnyebb és olyan is aki már 5 kilósat szült..
Állkitólag sokkat több ereje van a babának segiteni és hamarabb kint van....

Kép

Kép[/
tancsu

A fejem mellett fog ülni,ő sem fog látni semmit...
Közben beszélgetünk majd.....

Kép

Kép[/
tancsu

Menek szétnézek a szeptemberieknél,tegnap este 2 csaj is szülni nidult...
Totál irigylem őket...
:oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Kár jósolni, majd kiderül most már hamarossan ! Alig várom!!!!!!!!! :oops:

Kép
muzsuzska

Ne irigykedj, nem maradsz le te se! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sehol semmi ott sem...:(

Bekattantam azt hiszem...... :x :x :shock: :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma hajmosás,szörtelenités,szemöldököm kiszedem....szépen menjek szenvedni......:P

Kép

Kép[/
tancsu

Bekukkantottam én is a szeptemberi babásokhoz: 13 kisbaba!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Alig akar menni az oldal...
Frissitek és nem jelenik meg az irótábla...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Most olvastam hogy a hideg-meleg vízes zuhany alhasi vérbőséget okoz és erősiti a gát, méh hüvely izmait, ezáltal erősődik a nyálkahártya is. Menek fagyasztani és leforrázni magam! :D

Kép
muzsuzska

Majd délután vagy estefelé jövök! Szép napot mindenkinek! :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok! Ne aggódjatok, lányok, kijön a baba is, a nyálkahártyát pedig megnöveszti a doki. :D Most csak bekukkoltam. Persze, megértelek benneteket, hogy gáz a helyzet, csak próbállak feldobni benneteket. :D Puszi

KépKép
benó

Sziasztok...

Végül csak felszaladtam anyáékhoz,postára rossmannba....
De alig birtam hazajönni...:(
A derekam leszakad és az elmúlt 1 órában 5-7-10 perces görcseim vannak felválltva....
Ugye ez már az?????????????

Még elég elviselhető,bár némelyik kezd durvulni......
Már nem merek semmiben sem bizni....:(:(:(

Ha konkrét dolog van,akkor jelentkezek...

Cuopp....

Kép

Kép[/
tancsu

szia tancsu. itt vagy még?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi: igy utólag boldog Szülinapot :lol: :lol: :lol: :lol:

tancsu: remélem ma még talizunk. sajnállak a csótány miatt.borzasztó :evil: :evil: :evil: . és szurkolok, hogy Gergö elinduljon magától :lol: :lol: :lol:

benó: nagyon cuki a vaonalzód :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma éjjel nagyon szarul aludtam :? . 6x ébredtem fel wc-re, melegem volt, forgolódtam. :evil: most meg migrénem van a fronttól. :evil: a pocakom is fáj, ma pihi lesz ezerrel. holnap megyek dokihoz.
szoritsatok, hogy minden rendbe legyen.
5 hét alatt +3kg ment rám :shock: :? . ezt is biztos szóvá fogja tenni. pedig nem tehetek róla. alig eszek. ez mid a napi 2, 2,5liter folyadék, néha 3l.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

11-12 percesek kb,kezd rendszeres lenni...
viszont az erőssége változó....

Kép

Kép[/
tancsu

juj, akkor talán ma végre megszületik Gergö??????????????
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok Csajok!

Tancsu, gyerünk be a kórházba! :D :D Ügyes légy kismami! :D

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! :D Aranyosak vagytok! :D

Timi, sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt! :( Nekem tegnap estére lett migrénem, de én ugyebár vehetek be gyógyszert, nem bántom vele a babám! :( Nálunk már éjjel zuhogott, ami tök jó volt, de nem lehetett nyitva hagyni az ablakokat, így dög meleg volt! :evil:

Kép
szilzi

Beszéltem a dokimmal,azonnal mennem kell
hiába nem erősek,de rendszeresek és mivel túlhordásban vagyok,menjek
majd üzenek
sziasztok
cupp

Kép

Kép[/
tancsu

szilvi: szerencsére a migrénem már elmúlt :lol: . sajnos a terhességem alatt 2 alkalommal vettem be gyógyszert, mert nem birtam. :oops: .
1, egyik éjjel /régebben/ arra ébredtem, hogy szétt akar robbanni a fejem. párom maszirozta, kente kinai balzsammal, fájt, lüktetett, 5 órás szenvedés utánn /a végén már bögtem a fájdalomtól/ bevettem egy gyógyszert. szerintem a szenvedés többet ártott mit a gyógyszer
2, esküvök napján 4 óra szenvedés utánn vettem be gyógyszert /igaz nem fájt úgy mint az elsönél/, de hát mi voltunk a középpontban nem dölhettem ki.

tancsu: remélem ma már végre meglesz Gergö

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló lányok!

Itt vagyok! Rohantam haza munkából,ahogy csak tudtam,miután megkaptam Timiés Szilvi sms-ét. Lányok, nagyon rendesek vagytok, nagyon szépen köszönöm. Jöttem izgulni, várjuk a fejleményeket. Jaj,de izgalmas. Az első topikbaba... :wink: :cry: :D

Kép
flóra 11

Látom,most nincs itt senki. Visszaolvasok,hogy legyek képben.

Kép
flóra 11

De még annyit, hogy nagyon ideje volt,hogy meginduljon a szülés. Végre! És azért is jó, hogy megindult,mert így van remény, hogy rendesen tud szülni Tancsu és nem lesz szükség császárra. Reméljük. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,köszi, hogy megnézted a hőgörbémet. Szerintem lehetett 31-én is akár,mert az már a 12-dik nap. Az első fele lehet rövidebb,hosszabb, a másik fele viszont mindig 14. Tehát ha a 12-höz hozzáadok 14-et,az 26 napra jön ki, tehát simán egy normál ciklusra jön ki. Majd elviszem a dokihoz,hogy mit mond, szerinte volt-e. Nekem csak az a lényeg, hogy egyáltalán volt-e. Remélem igen,mert az azt jelentené,hogy lassan javulok.

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

remélem minden rendben lesz a Tancsuékkal! :)

Én is megnéztem a görbédet, szerintem volt pé-d, mert emelkedett a hő, de le is esett, nem? Vagy az nem baj??

Kép
szilzi

Visszaolvastam. Lányok, ma éjjel valami nem volt rendben, Senki sem aludt jól. Mi sem. Itt is zuhogott az eső, becsuktuk az ablakot, akkor meg dög meleg, ahogy Szilvi írja, csak forgolódtam és a F. is. Tehát senki sincs kialudva,mindenki ingerült. :evil:

Kép
flóra 11

Még annyit szerettem volna írni, hogy bocs, hogy köszönés nélkül léptem le tagnap, de megint elromlott a net! :evil:

Timi, vannak olyan gyógyszerek, amiket lehet bevenned, nem? :shock: Amit én vettem be, az nem szedhető terhesen, de nekem az használ igazán, ha tényleg migrénem van! :( Szerintem is többet ártasz azzal, ha kínlódsz a fájdalomtól, mintha bekapsz egy bogyót! :wink:

Kép
szilzi

Én ingerült nem igazán vagyok, de rohadtul nincs kedvem itt ülni az irodában! :evil: :evil:

Amiről küldtem az sms-t, arra majd Ti ne üzenjetek, csak a rendes számomra, jó? :wink:

Kép
szilzi

Nem tudom Szilvi, hogy mi a baj és mi nem a görbén.

Ja,szia. :lol:

Néztem a babás görbéket is,ott is néhánynak még pér tizedet visszaesett. Végülis egészen nem esett le. Meglátom, hogyan alakul tovább, de mindenesetre már ígéretesen néz ki. Talán ezek a homeós cseppek segítettek,vagy a pajzsmirigy bigyóm,vagy a teák, nem tudom.Mindegy,valami segített. Remélem. :D Talán minden együtt.

Kép
flóra 11

Rendben Szilvi, nem üzenünk.Én sem vagyok ingerült, de a munkában akollégák.... :roll:

Bár nem csodálom,mire rendeződtek volna a dolgok, megszületett az órarend is,ma reggelre egy nő felmondott, hogy nem győzi,mert máshol is tanít fél munkaidőben és kicsi gyereke is van,2-3éves.

Tehát kiesett egy német tanárnő. Az ő óráit most valahogy szét kell osztani. Új órarendet kell csinálni... Őrület.

Kép
flóra 11

Én nem mérem már egy ideje a hőmet, feladtam mindent, mivel vagy két hónapig nem láttam pé-t! :( Feladtam! Már csak Macát szedek! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Húúú Flóra, akkor megy a kavarás rendesen! :( Bár ha mindenkit leterhelnek még plussz feladatokkal, nem csodálom, hogy elszállingózik a nép! Én is ezért gondolkodom, hogy feladom az irodavezetőséget!

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?