A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ne örüljetek még van :)
Zsiráffal jó beszélgetni, ha nincs más :) Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

És a konyhám, igaz mi már decemberben költöztünk
Kép Kép

Lámpa, meg függöny az még nincs :( Függönyt római rolót szeretnék, de nem kaptam nekem tetszőt Szegeden.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: csodaszép a konyhád :P
bluebox

Kriszta: van már valami jó híred?
bluebox

Stella:nekem is tetszik a konyha!Van már etetőszéketek?
Boni ügyi baba!

Kép
melike

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:50-kor.
Vendég

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:50-kor.
Vendég

Jkriszta ezt nem értem!
Szoktak hozzád nem kedvesen is szólni? Én még nem nagyon olvastam olyat!!! :wink:

Stella: Boni ügyes, és tényleg király a konyha!!!!
(függönyöm még ott nekem sincs, de a karnist már megvettem) :roll:
bszilvi25

melike drága nézd csak meg mikor küldtem ma az első hozzászólást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszta szija!

evés:ma negatív rekord dőlt 9-kor 40gr sírva félrenyelve feszengve :twisted: :evil:

melike akkor vasárnap 15 percre leszel tőlünk és szégyen de nem tudok én sem pesten vezetni(pesti létemre),mert akkor talizhatnánk!!

stella konyha, gyerek gyönyörűűűűűű,de azért az utóbbi szebb :wink:
Vendég

kriszti mit jelent az a sok kérdőjel??
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:51-kor.
Vendég

És van,aki arra is válaszol. :lol: (a nem kedves hozzászólásra)
Na,jó befejeztem.

Kriszta:jól van,na.Én ha nem szólnak hozzám is írok. :lol: :wink:

Kép
melike

ÓÓÓÓÓÓó Bari,de kár,hogy nem talizunk!
És bocs,de legalább visszaolvastad a hsz.okat! :lol:

Kép
melike

melike írtam privit!!én akarok talizni csak azuramon múlik!!
10 éves jogsival csak helyben merek vezetni :oops: na ez tényleg ciki :oops:
Vendég

ja és én is írok akkor is ha nem szólnak hozzám...mondjuk hozzám szolnak :lol:
Vendég

és amit még nem írtam:szombat óta taknyos vagyok...na ez önmagában nem érdekelne...de ti ismertek és jól tudjátok miért érdekel :twisted:
Vendég

Jaj,Bari ne ilyesztgess!Akkor nem talizunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

Köszi a dícséreteket :)
Meli van etetőszékünk, de Boni még nem ül benne, a keresztlányom használja. Van olyan funkciója, hogy hátra lehet dönteni, úgyhogy nemsokára jön ő is az asztalhoz :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:51-kor.
Vendég

Igy aludt el a Drágám tegnap fürcsi előtt. :lol: Kép

Kép
melike

Többiek,képek????????????

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:52-kor.
Vendég

Kriszta, köszi! Itt Szegeden csak praktiker, obi, baumax van ott van, de nem jó a méret. Majd a kikában meg az ikeában szeretném megnézni, ha eljutnánk végre pestre.

Kép

Kép
[/url]
stella40

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:52-kor.
Vendég

kriszta akkor írd a kérdéseket!
gyerekeid továbbra is szépek...a fiad és a lányod is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

melike ha esetleg vasárnapig nem múlna el ,amit kétlek mert már majden elmúlt(pénteken kezdődött).akkor természetesen szkafanderben megyek :lol:

kriszti mi az az zöld izé???
vezetés:ha még a kezdet kezdetén belevágsz a sürűjébe akkor nem fogsz úgy betokosodni mint én :oops:
Vendég

melike nagyon lefogytál...őszintén szólva én szerintem hízásnak indultam,kanállal eszem a nutellát :oops: :oops:
de a héten elkezdek tornázni járni egyenlőre 2x szerda pénet
Vendég

Melike: tegnap az egyik kajcsi végére Mercike is elaludt!
Kép
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:53-kor.
Vendég

Vezetéshez!!!!
Szerintem nem gáz budapesten vezetni. Én javarészt ott vezetek (autópályán nem sokszor, mert nem nagyon megyünk). Az is igaz, hogy ki hol tanulja, ott könnyebb neki. Én budapesten tanultam, és már le is járt januárban a jogsim (10 év) :oops: (amit azóta sem hosszabbítottam meg, mert nem volt időm elmenni a háziorvoshoz, most meg a gyerekkel biztos nem megyek a betegek közé).
5 év alatt vezettem 60000 kilómétert. Szóval tényleg nem csak a szám jár. Sok a dugó, figyelmetlenek az emberek (mert a mobiltelefon és a gps mindennél fontosabb) de amúgy én szeretem. Ha ismeritek a mellékutakat, akkor nagyon gyorsan is el lehet jutni A-ból B-be!

ilyenetek már nem lesz! :lol: 8) Kép
bszilvi25

Sziasztok!

Gyorsan küldök pár képet:

Kitti baba
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:53-kor.
Vendég

Mi is tudunk olyat mint Csiriék: Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kitti baba nagyon szép Andi!!!!
Elküldenéd nekem a táblázatot priviben? köszi
(tudod azt amit egyszer feltettél nekem)
bszilvi25

Bari:köszi!Az túlzás,hogy nagyon,de tényleg lejjebb ment a hasam. :lol: Egy picit teszek is érte:este 6 után nem eszem. :oops:

Kriszta:baromi jó frizurája van Zétinek! :lol:

Szilvi:aranyos merci.
Nekem is olyan jogsim volt,de már új van.Nekem 13 éves,de sajnos az utóbbi pár évben nem vezettem,mert mindig vitték a seggemet.Újra bele kell majd rázódnom.

Kép
melike

Szilvi: e-mailben küldtem el, mert különben nagyon le kellett volna kicsinyitenem. Nekem az a kép tetszik, ami a neved mellett van.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kitti nagyon tündéri!Igazi csajos baba!

Túrós zsömlét csináltam.Eszem is.

Kép
melike

Szilvi, Kriszta, Melike, Stella: nagyon cukik a babókák.

Márti, Bari: nagyon ügyik a fiúk.

Ezek a gyerekek eddig is szépek voltak, de egyre gyönyörűbbek lesznek!!!! :lol: :lol: :lol: Ja, és egyre okosabbak is, és ügyesebbek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Orsi: neked is nagyon gyönyörű a lányod!

Melike: tök jó a poló!!!

Bari: nagyon cuki Szindi és Dávid!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na azt hiszem most már mindenkinek reagáltam. Elég nehéz 2-3 nap kihagyás után!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én is most kezdtem tornázni, hastáncos gyakorlatokra :D Nagyon tuti, minden izmot megmozgat. Nagyon nyunnyadt vagyok :( De majd nemsokára én is mutogathatom a hasamat.
Melike tényleg jól nézel ki, irigy vagyok :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Andi: köszi!

Melike: a túrós zsömi fincsi lehet :P :P
bszilvi25

Csajok!Arik vagytok,de hol látjátok annyira,hogy milyen vagyok?!Rajtam van a gyerek!

Kép
melike

A pólós képen?Csalóka az.

Kép
melike

Igen Melike, ezen én is filóztam! Biztos a karod alapján :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondoltam csinálok Nektek magamról egy sztár fotót, de nagyon sertés vagyok még......... (igy inkább nem)
bszilvi25

szoktatok gondolkodni rajta, hogy kb most egy éve, hogy összejöttek a babák?????? én igen!!! és hogy eltelt ez az egy év??? :shock: :shock: :shock: hihetetlen!
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]s írta:bszilvi25zoktatok gondolkodni rajta, hogy kb most egy éve, hogy összejöttek a babák?????? én igen!!! és hogy eltelt ez az egy év??? :shock: :shock: :shock: hihetetlen!

én igen!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

és lassan azt fogjuk észrevenni, hogy itt az érettségi...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én pénteken elmegyek egy baba-mama jógára Dorcival, kiváncsi leszek, mit szól hozzá.

Melike, én az Ázsia centertől kb. 10 percre lakom, a Pólus nagyon közel van hozzá, kocsival 2 perc.

Dorina kb. egy hete folyton alszik, lassan kezdek aggódni, bár, ha fenn van, minden oké, csak hamar ásítozni kezd, aztán beteszem az ágyba és szunya. Ki érti ezt?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:49-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?