Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Baross utcai klinika, juj, a hátamra sem kívánom! Sohaaaaaa! Ha van bárminemű más kórház a Földön, inkább oda megyek, ha kell mégegyszer, az tuti!

A kivizsgálást jól teszed, h mész júniusban, és addig is szépen eszegesd a terhesvitamint, és pluszban a vasat!!!
Ajánlom figyelmedbe még a Ferrum Metallicum nevű homeopátiás bogyókat, napi 3x5-öt elszopizni, fincsi, és vashiányos állapotokra ideális.
Csak azt nem értem, h mitől nem vették észre a vérvételek alkalmával nálad a vashiányt?! :roll:

Köszi, a kis vírusos bigyótól eltekintve jól vagyunk, akadnak kisebb-nagyobb akadályok az életben, de túl kell lépni azokon is vhogyan. Sajnos vannak dolgok, amik bántanak, és mindennaposak akár, mint pl. az, h még mindig itt lakunk anyósékkal, ez nem egy felemelő dolog, de próbálom mindig a jó dolgokat nézni, már ha van olyan ebben a szituban.
Meg a pénzhelyzet sem rendeződött a mai napig, nyakig ülünk a kakiban, de ebben az évben talán az is megoldódik hellyel-közzel, talán. Merem remélni!
De azért ezek mindennap ott rejtőznek a tudatom bugyraiban, hol erőteljesebben törnek elő, hol kevésbé, de mindig ott vannak, és ez gyötrő. Na mindegy, meg még 1-2 apróság, és kicsit besokalltam, ezért tűntem el. Aztán azért gondoltam, h tiszta lappal kezdek, s új nevem is lesz, de aztán visszatértem önmagam athizához, s most itt vagyok. Tudom, sokan nem értik, ez mire volt jó, de nekem erre volt akkor szükségem, h megnyugodjak vmelyest.
Köszi, h aggódtál. :D

Endike szép nagy baba, majdnem 10 kilo, dokibácsi azt mondta, olyan nagy, mint egy 1 éves. Szép husis is, még sokszor szopizik, de szerencsére jó evő, szinte mindent megkajcsizik, főleg, amit nem szabadna még neki. De sajna darabosat még nem tud enni, mert még nem bújtak ki a fogacskái, bár már látni őket, fehérlenek.
Mindenhová feláll, menni akar, és emiatt tiszta ideg vagyok, egy percem sincs nyugodt, mindig szaladok, nehogy eldőljön, feldőljön, megüsse magát, bár tudom, nem lehetek mindig ott. Szilivel nagyon szeretik egymást, bújnak össze, csak szegény Szili nem mindig érti, h ne szorongassa annyira szegény öcsit, mert összepréseli, mint egy büdibogarat. :lol: Mindig segíteni akar neki, de nem mindig sül el jól, szegény Szilinek mondom szépen, h ezt nem így kéne, de gondolom nem esik neki jól, azért próbálom óvatosan intézni. Hát nem könnyű, az fix! :P

Na, most elárasztottalak a hülyeségeimmel, bocsi érte! Pusz
 
 


SZia Athiz!
Mesélnél nekem a Baross utcai klínikáról?
Bár én most az életemet köszönhetem az ottani dokiknak.De szándékomban áll,majd oda menni.Inkább most haljak rossz véleményt is,mint akkor koppanjak,ha majd eljön az idő,hogy ott szüljek.
SZóval tényleg érdekel a véleményed,szépítés nélkül :wink:

Tudod,akadájok mindenki életében akadnak.De azért vagyunk,hogy ezeket megoldjuk.Mindenkinek vannak rossz napjai,mindenki elgyengülhet.De én azt mondom,mindig csak előlre kell nézni,és nem azon rágódni hosszútávon,hogy mi volt tegnap.SZóval csak optimistán.
Neked is van kettő szép gyereked,és nekik szükségük van rád,és ez a legfontosabb az életben!

Aranyosak lehetnek a fiaid.El tudom képzelni,ahogy Szili ölelgeti Endit :lol:
Jajj a Szabi kb 1éve a hugom akkor 5-6hós kislányát szeretgette meg de,úgy hogy jól beleharapott :oops:
Tök ciki volt.A Szabi alig volt 1éves,és így mutatta ki a szeretetét.De hála égnek azóta nem harapdálja a Vikikét,sőt jól eljátszanak mostmár,és nem is csapják egymást agyon :lol:

És tényleg aggodtam,mert láttam,hogy törülted a regedet.Már gondolkodtam rajta,hogy felkerekedek,és végigjárom anyukám szomszéd utcáját,hátha megpillantalak valamelyik kertben :D

 
 


Hihi, gyere nyugodtan hozzánk, szívesen látlak, akár együtt is elmehetnénk egyszer sétálni, ha van kedved. :wink:

Hát igen, ők az én angyalkáim, a gyerkőcök, ők a legnagyobb ajándék az életemben, és nagyon boldog vagyok, hogy vannak! Csak miattuk tudtam lábra állni, és most is vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzem, miattuk érdemes élni, és bárhogyan is legyen velem, de fel kell nevelnem őket, szeretném, ha boldog emberkék lennének, s ezért mindent meg is teszek, ami tőlem telik.

Szóval Szabi a kis harapós. :lol:

A II. Nőiről is fogok mesélni, de most nem, mert tele a kezem Endivel. :lol:

És pár kép a picikéimről:
Kép Kép Kép Kép
 
 

 
 

Jaj de,nagy lett a kicsi fiad.
Sziliről már ne is beszéljünk.Lasan a csajokat fogja hazavinni :D
Én az I-es nőin voltam,nem a II-en.
A II-es az nem az Üllői úton van?

 
 


Mán magam sem tom. :twisted: De az I-ről sincs túl jó véleményem, már ami az emberséges hozzáállást illeti. De az ottani dokikról és szülészetről nem alkothatok véleményt, mert nem ismerem. Szóval ha találsz egy jó dokit ott, akkor nosza.

Igen, rohan az idő, amikor nézem a fiúkat, és látom, milyen nagyok, főleg Szili, akkor döbbenek rá, hogy mindjárt 90 éves mami leszek, és a hamut is mamunak mondom. :lol: :cry: :roll:
 
 


Szia Athiz!
Egyenlőre úgy néz ki,aki műtött,az tök normális volt.De lévén,hogy még korntrolra is visza kell mennem,hát a bwenyomás változhat.No majd meglátjuk,pár hét múlva.

Idő.Hát az én lányom,nyáron lesz 13éves.Pedig most született nemrég.Még emlékszem,milyen kis nyeszlett ráncos baba volt :D

 
 


Sziasztok!

Nem tud valaki segíteni?
Délután egy kis elintézni valóm van Budaőrsön, és kell várakoznom is. Nem tudtok a templom közelében egy játszóteret? (Az a templom, aol posta is, meg gyógyszertár is van a szemközti oldalon?

Előre is köszi!

Viki
 


vikike77 írta:Sziasztok!

Nem tud valaki segíteni?
Délután egy kis elintézni valóm van Budaőrsön, és kell várakoznom is. Nem tudtok a templom közelében egy játszóteret? (Az a templom, aol posta is, meg gyógyszertár is van a szemközti oldalon?

Előre is köszi!


Szia!Nekem úgy rémlik,ott a közelben nincs játszó.
Nem tudom,mennyit kell várakoznod?De a lakón van jó játszo.Ha kocsival mész,kb 3perc alatt vagy ott,busszal sem sokkal több(pár megálló.
De van a Templommal szemben egy utca,ha azon lesétálsz,ott is volt régen egy játszó,kb az utca köze felé,kb 5perc séta a templomtól.
De megmondom őszintén,nem tudom az megvan e még ott??Pedig isten biza,szoktam arra menni kocsival de,sosem figyeltem :oops:

 
 


Ja,és nézd meg,hátha ott a templom melletti házakközt van játszó.Ott be lehet menni az udvarra,(pl a cukrázdábol is).Hátha ott van valami.

 
 


A Templom térrel szembeni utcában, azt hiszem Károly király utcában még megvan az a jó kis játszó. Viszont a cukrászdás résznél tutira nincs.
Bár szerintem már későn írtuk le Vivikének.

Mimi, mizújs? Nálunk Endi kruppos lett (bátyó után szabadon :twisted: ), de talán, reményeim szerint túl leszünk lassan rajta. Doki bácsink persze pont most utazott el 2 napra, de előtte megkonzultáltam vele mindent, és úgy néz ki, jól tárgyaltunk. :lol: Meg már ugye tapasztalt is vagyok e téren, sajnos. :roll:

Pusz
 
 


Szia Athiz!
Jaj szegény Endi,gyor jobbulást neki!
AZért remélem csak úgy jár ő is,mint jó 1 éve a Szabi.
Elkapott valami betegséget,és lázas volt,teknyos,nagyon köhögött,és szó szerint sipolt a tüdeje.Én is betojtam de,mivel a szomszéd uncsitesónak is pont ilyen tünetei voltak,az kicsit megnyugtatott,hogy nemkrupp csak valami csúnya vírus.
Remélem Endinél is csak valami hasonló lesz,és nem jön ki többször.
Amúgy ez annyira elszomorító.A lányom is sokat volt taknyos,meg sipolt,hörgött,és egyéb aranyosságok.de hála égnek kb 5éves korára kinötte.
Most viszont ugyi Érden lakunk,ráadásul az Érdi emelkedő legtetején,és pont a citivel ellentétes oldalon.Itt ahol a marás sem jár.Friss levegő fenyves,bár az autóp.nincs messue(de meszebb mint tőletek) de,pont ellentétesen fúj a szél.Tehát itt szuper a levegő.És én biztos vagyok benne,hogy ennek is köszönhető.A Szabi max betaknyosodik.Ezek a hörgések,meg krupp szerük,meg hasonló légúti megbetegesések elkerülnek.És nem csak minket,hanem én itt a környéken még nem is halottam az anyukáktol,hogy hasonló gondja lenne a kicsiknak.
SZóval szomorú de,sajnos tény.Budaörs levegője,már nem sokban különbözik Budapest belvárosáétól :cry:

Amúgy jól vagyun.ANyum még viszi a Szabit magához.Így napközben ott tanyázik a szomszédotokban :D
De kb 14h körül haza hozza alukálni,és onnantól már én felügyelem.De mostmár nem okoz gondot.Nem fáj semmim,csak emelnem nem szabad.De ezt meg áthidalom.SZegény Szabi,már tökre megszokta,hogy ha az ölembe akar ülni,akkor leülünk a földre,vagy ágyra,..stb.

 
 


Hát gondolom nagyon nehéz most neked is, de hamarosan könnyebb lesz, és visszatérhetsz régi önmagadhoz(persze azért a nyomok mindig ott lesznek testben és lélekben főleg), és ha megnyugodtatok, minden rendeződött, akkor akár újra meg lehet próbálkozni a kistesóval!
Igen, sajna Budaörs sem szmogtalan, bár még mindig jobb, mint ahol 17 évig laktam (XI. kerület, Fehérvári út). :roll:
 
 


Köszi!

Aranyosak vagytok, igazából lesz még dolgom arrafelé.

Sziasztok:
Viki
 


szia

a templom térről nyílik a stefánia utca. a raiffeisen banknál, a sarkon egy ingatlan iroda van. onnan 2 percre van egy játszótér.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
 


Sziasztok !!!!

Bocsánat csak egy kérdés tud nekem valaki abban segíteni, hogy milyen a budaörsi bölcsi ???

Úgy néz ki, hogy februártól oda fogunk járni, de semmit nem hallottam róla, ha esetleg ebben tudnátok segíteni ?????

Előre is köszike !!!

Kép
 
 


Mivel az én porontyaim nem jártak/járnak oda, hajszál pontosan nem tudom. Kettőről tudok, szerintem mindkettő elég jó. Az egyik a lakótelepi házak között van, azt most felújítják, vagy átépítik.
A másik pedig ha jól tudom a 2. számú, a Dózsa György utcánál van, az klassz, csendes környezetben van, tehát a gyerkőcök jól tudnak csicsikálni is odakinn, sok a játék, jónak tűnik. Egyik ismerősöm gyermeke oda járt, azt mondta bevált.
 
 


Athiz

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat !!!! :wink:

Kép
 
 


:P Kismamák Figyelem! FÜLBELÖVÉS Újszülötteknek illetve Csecsemőknek!!!! Speciális EU. által szabadalmazott nikkelmentes orvosi titánium és orvosi plasztik fülbevalókkal.Svarowsky kristály kövesek, több méretben,nagy szinválasztékkal.Kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitott ún. pillangós hátsó résszel ami nem szúrja a picik fülét.(Egyedi,eldobható kapszulás rendszerrel,100% sterilitással) Érdeklődéseiteket szeretettel várom! Tel:30/2468247 Kecskésné.M.Timea :lol: Kép http://www.hu.blomdahl.com/
 


Bocsi Ismét lenne egy kérdésem :

Nem tud valamelyikőtök baba használtruha boltot Budaörsön amelyik jó is ???????Pontos címmel légyszi !!!

Előre is köszi !!!!

Kép
 
 


kditke írta:Bocsi Ismét lenne egy kérdésem :

Nem tud valamelyikőtök baba használtruha boltot Budaörsön amelyik jó is ???????Pontos címmel légyszi !!!

Előre is köszi !!!!


Lakótelepen a Szivárvány u-ban van egy.A végálomással szemközti 10emeletesekben,vagy a középsőben vagy a gyógyszertár ahol van(az elsőben)
Én oda már be lestem,de csak azért mert egy volt osztálytársnőm+barátnője csinálja.Egész jó cumók voltak akkor.

 
 


Mimi

Köszönöm a segítséget bekukkantok munkából hazafele jövet !!!
Írtam neked egy másik fórumra a kukoricás rizshez ötletet !!!!

Kép
 
 


Sziasztok,

Óvodát keresek a fiamnak. Most milyen a helyzet Budaörsön, azt hallottam az új Óvodával megoldódtak a férőhelygondok, igaz ez?
 
 


vzsuzsi írta:Sziasztok,

Óvodát keresek a fiamnak. Most milyen a helyzet Budaörsön, azt hallottam az új Óvodával megoldódtak a férőhelygondok, igaz ez?


Szia!
Részben igaz.
Ha Budaörsön laktok,fel kell!!,hogy vegyék a fiadat,ha vissza mész dolgozni.
Mikortól vinnéd oviba,és hová szeretnéd vinni?

 
 


Biatorbágyiak vagyunk és Budaörsön fogok dolgozni. van 2 éves hugica, aki megy bölcsibe(magán). A fiam 3,5 éves. Holdfénybe szeretnénk, szerinted?
 
 


AZ ugye az új ovi?
Nem tudom milyen a helyzet.De meg kérdem,hátha a húgom többet tud.
Mi már Érden lakunk,ő ott lakik Budaörsön.
De év közben nehezebb ám,azt tudod.
Meg ha jól tudom,először a körzeteseket kell felvenni,utánuk jöhetnek a Budaörs más körzetéből oda jelentkezők,és utána akik ott dolgoznak.
Mikor a lányom járt oviba,volt olyan akit mint körzetes utasítottak volna vissza.Csak nam hagyta magát,mert ismerte a jogait :wink:

 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül zavarok de lehet, hogy valakit érdekel a dolog:

Összeszokott 3 fős csapat családi házak, lakások heti rendszeres vagy alkalmankénti takarítását, kertgondozást, karbantartási munkát vállal Budapest déli részén és a környező településeken.
Egyénre szabott árak és szabadon változtatható időpontok.
Hívj: 06/203831924
Írj:munkamailbox@gmail.com
Nem fogod megbánni. Gyors, olcsó, megbízható, leinformálható csapat vagyunk!!!!


Szép napot mindenkinek és köszi, hogy elolvastátok.
 
 


Sziasztok!

Látom, ez a topic már egy ideje nem aktív, arra gondoltam, hátha fel lehet éleszteni.

Én, mint 1. gyermekét váró kismama, szívesen tartanám a kapcsolatot környékbeli kismamákkal/anyukákkal, és egyelőre ennél jobb fórumot nem találtam.

Ha erre téved valaki, aki hasonló cipőben jár, írjon!

üdv:

szerencsemák

Kép


Sziasztok!

Én etyeki vagyok, de Budaörsön dolgozom. Kétgyermekes édesanyaként a terméktapasztalataim révén szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy mennyire keveset kell csak azért tenni, hogy vigyázzunk családunk egészségére és a havi kiadásokat minimalizáljuk.
Csak címszavakban:
- vegyszermentes takarítás
- felhasznált vízmennyiség minimalizálása
- mosáskor 80% mosószer spórolása a mosás hatékonyságának megtartása mellett

Szerintem Te sem vagy ellene annak, hogy környezettudatos termékhasználóvá válj, s mindemellett egy egészségesebb környezetet teremts családod számára.

Szívesen várom jelentkezéseteket
k1976@freemail.hu
 


Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így bepofátlankodom közétek! próbáltam visszaolvasni, és igaz, hogy mi Szigetszentmiklóson lakunk, de Budaörsön dolgozom, és valószínű, hogy a gyerkőc 2 éves kora előtt vissza kell mennem dolgozni, így bölcsis lesz a drágám.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan működik a bölcsis beiratkozás, stb. Szóval, hogy így, ha csak a munkahelyem Börsi, akkor is felveszik-e, hol lehet ezután érdeklődni, stb.

Ha tudtok pontos neveket adni a bölcsikhez, hátha van netes lapjuk...

Köszönöm a segítségeteket előre is!

 


Sziasztok!

A nyáron Budaörsre fogunk költözni, és szívesen beszélgetnék veletek. Kérlek adjatok valami életjelet, ugye nem reménytelen a topic!!!:))
A gyermekeim 9 és 5 évesek, de annak idején sokat lógtam a Babaneten én is.

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Hahóóóó, éledjen a topik!!!! Mi szeptemberben költöztünk ide, Budapesthez közeli részre, szívesen ismerkedek. A vonalzón látszik, hogy van egy 2 éves kislányom és egy majd 8 hónapos kisfiam :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
 


Szia Nyuszika!

De örülök Neked!!!!:))
Ti merre fogtok lakni?
Mesélj magatokról!
Sikeres költözködést és berendezkedést kívánok!

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szilde, bocsi, ma jöttünk haza a nyaralásból :) Már beköltöztünk, szeptember óta lakunk itt a budapesthez közeli részen. Nálatok mi újság? Ti merre?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
 


Nyuszika!
Bocs,félreolvastam. :oops:
Nem tudom melyik az a Bp-hez közeli rész?
Mi majd a Budaörsi lakótelepen fogunk lakni.Közel van iskola,óvoda,munkahely.. :wink:

Hogy telik a nyár?Merre voltatok?
Tudnál ajánlani Budaörsön látnivalót,programot pl.túrázás,úszás,múzeum is érdekel.
Amin most agyalok az az orvosválasztás. Keresnem kell gyerek gasztro dokit,pulmonológust. Milyen ez a Europmed rendelõintézet.
Hallottál róla valamit?
Köszi

Edit
szilde
Szeged
 
 
 


Szia Edit! A Budapesthez közeli rész a Templom térhez van közel. A Europmed rendelõ szerintem teljesen rendben van. Pulmonológust, gasztros dokit nem ismerek, de a rendelõben van.
Van egy modern és új sportuszoda a templom tértõl délre, múzeumot nem tudok. Ennyit sikerült megtudnom a helyrõl eddig :) Na meg a közösségi ház, ahol sok program van. Meg van egy színház. :)

Horvátországban voltunk, elsõ nyaralás 4-en. Nagyon jól sikerült, bár a kicsivel még kicsit nehezebb :) Most augusztus elején megyünk. Amúgy semmi extra, elvagyunk, többnyire itthon, éppen szobatisztul a Lelkem :)

Nálatok? Hogy áll a költözés?
 


Szia Nyuszika!

Én meg a közösségi házat nem tudom.Az a Jókai?
Az uszodában voltatok is már?
Szuper lehetett a nyaralás. A nyár biztos kedvez majd nektek a szobatisztasághoz.Nálunk mindkét gyereknél akkor jött az áttörés. Zavarta őket a pelus a nagy melegben..

Jó gyermek háziorvost és felnőtt házidokit szeretnék találni.Hallottál ezügyben valamit?Érdekelne.
Meg persze egy csomó minden...

Közlekedés,mit hol érdemes venni...

Meg olyan jó lenne majd kirándulni is, de fogalmam sincs merre induljunk...
Vonzanak a hegyek,erdők, még a környező települések is...
Nem szeretem a bezártságot.

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron