Ha teheted,ne gondolkozz, hagyd ott. Neked sem egy leányálom ennyit ingázni. Inkább lenne egy stabil helyed Füreden,úgy is ott akarsz majd gyereket nevelni. Nem?
De De most sajnos nem találnék télre munkát, addig meg hülyeség lenne feladni az éves munkát! Ezt a telet féllábon is kibírom már, főleg, hogy karácsonykor már babásak leszünk!
Hú,de rég volt laptetőm! És pont most! Épp rosszullét jött rám, elég erős, azt hittem kipucolom a gyomrom tartalmát. Bocs. De attól lehetett, hogy összegörnyedve írtam, megnyomtam a hasamat.
Szerintem a Tancsu egy hős, az egész szülést is biztos profin fogja végig csinálni! De én is izgulok érte nagyon, hogy amennyire lehet könnyítsék meg neki!
Méregess csak, én addig boldogítom a kolléganőmet, mert úgy unatkozunk, hogy nem tudom, hogy bírjuk ki estig!
Érnek a petéim, úgy szurkál a bal petefészkem a 4 petével, mintha tű lenne benne.
Aszpirint beszedtem, vérbőséget okoz méhnyálkahártyán, iszom mint a ló rengeteg folyadékot, azt olvastam az is kell. Este lövöm be az egy adag szúrit. Ha tudnék imádkoznék!
Timike a Te számodat nem tudom, de jó hírem van! A Tancsu a szülőszobán van, öt perces fájásokkal, burkotrepesztettek, estére Babázhat már! Azt mondta, mikor kérdeztem, hogy fáj nagyon KELLEMETLEN!!!! Hát ilyen kemény Csaj ez a mi Tancsunk! Aztán gyorsan letette, mert jött egy fájás!!!!!!!!!!!
Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.
A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
Alchemilla vulgaris = palástfü (Frauenmantel)
A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
Helló, én is köszi az sms-t, ari vagy! Nagyon szorítok! Szegény, biztos izgul. De legalább tudja, hogy együttérzünk vele, már amennyire tudunk. Szorítunk, Tancsu!
Zsuzsi, a málnalevelet nem ismerem, csak a szülés előtti hatását. De amit itt írtál az szerint most nem is kell innod. Viszont a palástfüvet igen!!!! Én ebből egy kanállal szoktam tenni, vagy tasakkalés 2,5 dcl vízzel leöntöm,hagyom 5 percet,leszűrömés iszom. Ülőfürdőnek is jó. Ahhoz főzz egy erős teát, és tedd a fürdővízbe,ülj bele. Én szoktam úgy is,így nagyon hatásos, hogy normál teát főzök,kicsit lehűtöm és fecskendővel a hüvelyembe fecskendezem mindet, addig amíg van. Ez a legjobb hatású. Azonnal hat.
Palástfű és cickafark ázik, a málnalevél most nem kell! Közben olvasok mindenféle természetgyógyászt is! Ma szúrt a méhem is remélem holnapra vastagszik is!!!!!!!
Tancsu megüzente a szeptemberi babásoknak is a dolgot. Gondoltam, hírt adok nekik róla,de jutott ideje oda is üzenni. Hát nem is Tancsu lenne, ha két fájhás között nem csinálna valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.08 16:32-kor.