A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kírának jobbulást kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca-az anyatej nagyon jó orrba, szembe.most vettem cseppentőt is, de előtte csak föléhajoltam, aztán belespricceltem :lol: néha persze elöntötte szegénykém arcát
mi is voltunk mérlegelésen-5730 gramm, 62 cm-nem tudom mit parázol bari, Dávid biztos több, s egy napon születtek Mirával
Stella-tuti a konyha-a miénk is hasonló stílusú lesz

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:54-kor.
hékás

[quote="eyi"]e írta:eyilőtte csak föléhajoltam, aztán belespricceltem :lol: néha persze elöntötte szegénykém arcát

Ezen kacagtam egy jót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma pont úgy vagyok, mint amit Montana írt!
Reggel van bőven, kemény mint a beton, most meg szerintem a kicsi nem is lakott jól! :roll: (és ha leírnám, hogy ma mennyi mindent ettem, el sem hinnétek)

Úgyhogy arra jutottam, hogy én is szedni fogom a homeós bogyót holnaptól, hátha.

Kírának jobbulást!
Tamaraildi: nincs mit , nagyon szívesen!!!

Na szerintem ma már nem jövök, jó éjt mindenkinek!!!!!
bszilvi25

Tamaraildi: a pórszívós orrszívó nagyon jó! Nálunk Mercike a hangtól megilletődik, de jól viseli. A hatalmas szemecskéit még nagyobbra nyitja olyankor! :shock: (utána nem szokott sírni)
bszilvi25

tamaraildi ezek a rohadt fránya betegségek...utálom őket!!!!
gyógyuljatok hamar!!!!!!!
pedig azt olvastam,hogy az anyatejesek,3hós korukig biztos nem ,6 hós korukig ritkán betegednek meg :shock: :shock:
ezért utáltam,hogy dávid tápos :twisted:

eyi:őszintén gőzöm nincs dávid milyen súlyban van..jövő héten kapja a 3 hós oltást majd akkor lemérik!!!amúgy azért egy lány ne is legyen akkora mint egy fiú...se most se késöbb..
dávidnak muszáj lenne jó erőben lennie az apja kéményépítő embert akar faragni belőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahoz meg kell a fizikum :P

majd én is küldök képet arra a címre!!!születéstörténetet meg megpróbálok kerálni...de csak valami kis rövidet...egy progi csaszi nem valami nagy sztori :?
Vendég

kreálni
Vendég

monti szerintem nagyon menő marcellnek a cumizási technikája...részemről remélem,hogy ígymarad,nagyon aranyos
Vendég

Remélem semmi komoly, az orra szürcsög (ez milyen szó?!:)) néha, és köhög kicsit, de délután jobb volt, főleg, hogy aludt sokat.

Szilvi, nekünk nem jött be az orrszívós porszívó, Kíra úgy sírt, olyan keservesen, mint még soha. Hagytuk is a fenébe.

Szerintetek lehet abban valami, hogy a császáros babák ijedősebbek?

Jóéjt, sajnos holnaptól megint csak este tudok olvasni, és kicsit írni, pedig jó ez a fórumozás. Valaki már kezdeményezett személyes találkozást? az sem lenne rossz, persze talán ha nagyobbak lesznek a babák és nem zuhog az eső. :)

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!

Kép
tamaraildi

jóóóóó reggelt!!!
Vendég

Jó reggelt!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari, Eyi: boldog hófordulóóóóót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jéééé tényleg hóforduló van :lol:
köszi andi :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Na úgy is volt, ahogy este megírtam. Biztos nem lakott elég jól a lelkem, mert már fél 4-kor felkelt. Kajált (mindkét ciciből) és azóta is alszik :shock:
Mostanában itt nem tudom mi van a nettel, de egy csomószór nem kapcsolódik egyből..... már kezdem unni. Most is szenvedtem vele egy kicsit.

Tamaraildi
: én nem foglalkoznék vele, hogy szereti-e a porszívós orrszívót vagy sem, ha azzal tudom nagyon jól kitisztítani a kis orrát!!!
Vagy ezt TI nem így látjátok? Lehet, hogy esetleg egy kicsit sírdogál de majd abbahagyja, és lehet, hogy rájön, hogy ettől könnyebben kap levegőt! :roll: nem tudom.
bszilvi25

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Bari, Eyi :P

Ma reggeli sztárfotónk:

Kép
bluebox

eleinte dávid tűrte az orszívást(porszívóval),de már utálja!!
meghallja a porszívó hangját és síííír...de sajnos én akkor is használom mert hatékony..meg kell tenulni..."az élet nem habostorta" :lol:
Vendég

mire elküldtem a hozzászólást megjelent a monitoron egy édes kis buci pofa...hát márti örüljél,hogy nem találkozunk..lehet,hogy kapna kristóf egy olyan csókot a homlokára,hogy 3 napig látszana a helye :oops:
Vendég

Márti: nagyon cuki Kristóf! de drága! Igazi kis sztár.

Én is úgy vagyok az orrszívval, hogy sajna muszáj. Ha szereti, ha nem. Kitti sem szereti...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát Kristóf nagyon édes kis srác!!! és ez a nézés!!!! :P

képzeljétek még mindig alszik!!!
bszilvi25

Csajok, köszönöm olvadok :P Én is nagyon szeretem a buci arcát, és BARI én adtam már olyan puszit, hogy még másnap is látszott :oops: Én sem bírom ki, mert meg tudnám zabálni :wink: Bari, mit írtál múltkor hány kiló volt Dávid? Szerintem nehezebb mint Kristóf és hosszabb is. Ja, és egyébként Kristóf is csak rongyokat fogdos :P Kivételt képez, a cumisüveg. Azt nagyon régóta próbálja fogni. Már egy hónapja közösen eszünk, még éjszaka is. Ja éjszaka Kristóf még 2x ébred. Nappal pedig 3 óránként kéri a kaját. Váltva szoktam adni hol 150, hol 180 ml-t. Szóval egy zabagép :D Mindennap kap gyümölcsöt. Már próbáltuk a sárgarépát, ami nem volt nagy siker, viszont a sütőtök az favorit :wink: Nagyon szereti az ivóleveket is :wink: Kivétel nélkül mind1ik fincsi :wink: Szoktam még a HIPP termék instant teájából az édesköményt, meg az alma+citromfű teát. Nagyon csípi mind a kettőt :wink: Ja, és ha már nem tudom hogy elaltatni, akkor nekiállok porszívózni, mert imádja. Az orrszívást végig vigyorogja :wink: No azt hiszem ennyit még sosem írtam Kristófról :wink:
Mindenki babája gyönyörűséges!!!!!!!!!! Nálam mindenki az elsőhelyen van :wink: Azért egy picit várom, hogy mikor fog rácsodálkozni a nagy világra és mindennap valami újat fog felfedezni :wink: Akkor édesek igazán :D
bluebox

Brigi: megkaptad amit küldtem?

Monti: kipróbáltad a pelusokat??? Bejött valamelyik?
bluebox

Bari: ez a kép csak Neked, múltkor hiányoltad a haját :P

Kép
bluebox

hát ma nincs valami nagy pörgés...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát Andóca tényleg nagy a pangás :? Nem baj azért én még teszek fel egy képet :D

Kép
bluebox

Márti: ez nagyon jó ez a kép.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszönöm Andi :P Biztos mindenki most írja a szüléstörténetét :D
bluebox

:arrow: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:46-kor.
Vendég

:lol: :lol: én már megírtam! Olvastátok is (már aki)

én is teszek egy-két képet:
kékül a szeme
Kép

anya puszit nagyon szeretem:
Kép
bszilvi25

Az utsó kép nagyon jó Márti. Olyan mintha magától ülne. ÉDES
Kriszta: biztos minden rendben van. De most rámhoztad a parát
bszilvi25

Szilvi: gyönyörűek Mercike szemei.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: Merci tüneményes kiscsajszi, és nagyon szép a szeme :D

Kriszta: Nekem nagyon kellett figyelni Kristóf buksijára, hogy hogy fekszik, ugyanis mivel faros baba volt, ezért nagyon elfeküdte szegény a nyakát. Szóval úgy képzeld el, hogy a vállgödrébe beékelte a kicsi fejecskéjét, úgy oldalra biccentette, legalább 4 hónapon keresztűl szegénykém. Ráadásúl kétszer volt rátekeredve a nyakára a k.zsinór is. Szóval mindíg jobbra kellett kitekerni a kis buksiját. Vagy jobb oldalára kellett fektetni, vagy hasra, de akkor jobbra kellett kitekerni a fejét. Két hónap alatt teljesen rendbejött :P Ezért lett olyan kis formás a buksija, mert aztán Őt rendesen forgatni kellett, mint a grillcsirkét :wink: Meghozta gyümölcsét a folytonos "csesztetésem" szegényke sokszor ébredt arra, hogy tekerem vissza a fejét :wink:

Biztos nem lesz semmi probléma Zétivel. Ő valószínű egy ilyen ráérős "lustácska" teremtés :wink: Egyszercsak hirtelen fog nagyon hamar egyszerre mindent csinálni. Szoktad tornáztatni? Tudod pl. hogy hanyatt fekszik, Te pedig odaadod a kezed a kezébe és felhúzod ülőhelyzetbe???(nehogy félre érts nem kioktatni akarlak, hisz van már egy tökéletes kiccccccccsávód :wink: ) Azzal a mozdulattal nagyon sok mindent meg tudsz mozgatni neki :wink: Vagy ha hasra teszed???? Mondjuk elég sűrűn??? Kristóf utál hason lenni. Mostanában kezd neki tetszeni, mert érzi, hogy mennyi ereje van, ezért egyre jobban nyomja felfelé magát, a lábával pedig iszonyatos erővel rúgja magát. Szóval szépen lassan el kezdett kúszni, úgy a magamódján :wink: De ez nagyon sok munkámba és persze Kristóf hisztijébe kerűlt :wink:
bluebox

Kinél mi lesz a kaja? Van egy olyan süti receptem, amit nem kell sütni, csak felfőzni a krémet, ami kb 5 perc. Tök egyszerű és nagyon finom, szerintem már mindenki ismeri :wink:
bluebox

sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Kristóf nagyon tuti ahogy üldögél.minimum mint egy féléves :lol:

Mercike pedig mint egy vörös démon.micsoda fehér bőre van.
mi a fejőgéphez kaptunk egy szívócsövet fejjel, sokkal kíméletesebb mint a porszívó.kis motoros.de én még csak most szívtam először eddig nem volt gond.

Kép
Kép
eyi

Bárány hova tűnt???????????????
bluebox

Márti: te hagyod Kristófot sírni hason?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

VIKIANYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJA MIÉRT NEM JÖSSZ FELÉNK?????????????????????????????????????????? Legalább egy fotót dobj :roll: :roll:
bluebox

Nem sírni Andi, hanem hisztizni :wink: És akkor én is hasalok Vele szembe :wink: Ez kb. 5 percig hiszti, utána rájön, hogy milyen jó dolog látni más szemszögből, meg megmutatni, hogy milyen erős is :wink: Bevallom, én csak kétszer láttam könnycseppet Kristóf szemében, a két oltásnál. De akkor is csak 1-1 csepp volt a szemében, és nem olyan legördülős. Szóval ez a gyerek még életében nem sírt könnyesen :wink:
bluebox

Lányok, ne nézzetek nagyon hülyének, de én egyszerűen nem tudom megszokni, hogy nem 1 gyerekem van, hanem 2 :? Ha megkérdezik, előszőr mindig azt mondom, hogy 1 aztán meghogy 2, tuti nagyon hülyének néznek :oops: :oops: Ti, többgyermekes családanyák???? Hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
bluebox

csak azért kérdeztem, mert amikor elkezdett sírni én eddig mindig visszafordítottam. De így még 5 percet sem volt hason... Na, ezt akkor megpróbálom.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na jó, most eldugulok és lekuporodom Kristóf mellé egy picit pihizni. Addig Ti is írjatok valamit, mert én egész jól eldumáltam a délelőttöt :wink:
bluebox

Andi: sírni, vagy hisztizni???? Nem mind1 :wink:
bluebox

Basszus, Kitti reggel fél 6 óta csak 10 percet aludt, én meg nem tudok miatta semmit sem csinálni. :(

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ha sír, valószínű, hogy valamit nyom, fáj neki ha hason van. Ha hisztizik, akkor pedig csak kényeskedik, mert nem úgy van éppen, ahogy Ő kitalálta :) Na ekkor bevetem a kezdetleges "anyai szigort" :wink: gondolhatod milyen az :wink:
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:47-kor.
Vendég

Nálunk ez így volt egészen mostanáig. Kristóf 2 hete csinálja azt, hogy két etetés között alszik kb 1 órát, a többi időt játszással tölt, vagy csak egyszerűen bambúl. Gagyog, néha hiszti, aztán nagyokat vigyorog. Egyébként 3 hónapig kizárólag napi kb. 1,5 órát aludt a gyerek, ha összeadtam a 10 perceket :cry: Szóval tudom miről beszélsz, elég fárasztó :cry:
bluebox

Kriszta ebben tökéletesen igazad van. Reméljük, tornáztatással nagyon gyorsan helyrejön és bepótolja a "lemaradást" ha lehet ezt annak hívni. Egyébként nekem is mondta a doktornő azt az alapítványt, de azt is mondta, hogy várjunk pár hónapot és ha rendesen fejlődik, akkor majd csak fél éves korában fog elküldeni, hogy nézzék meg. A múltkor azt mondta, hogy már nem lehet látni az elváltozást Kristóf fején, illetve vállán, merthogy a fején volt egy nagyon pici nem horpadás, hanem kicsit befelé ment az arccsontja. No ezt tudtam helyrehozni én a forgatásokkal. A vállán a pici gödör pedig ahogy hízott, gyarapodott, teljesen eltűnt neki.
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:47-kor.
Vendég

Akkor elnézést a kifejezésért, mármint a "tornáztatás" szóért. A helyes kifejezés :direkt idegrendszeri stimuláció, Nem értek hozzá, hála nem volt szükségünk ilyen kezelésre. Azért gondolom, hogy vannak akkor is olyan gyakorlatok, amit otthon az anyukának kell rendszeresen elvégezni nem??? Vagy rosszúl gondolom?
bluebox

az izom-ínzsugorodások és letapadások föllazítása,
az izom-ín- és kötőszövet természetes állapotának és ezzel működőképességének helyreállítása

akkor kb. erről van szó?
bluebox

Hú most olvasom az oldalt. Hát nem semmi :shock:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?