A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Bocsánat a laptető miatt. :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Igen az aspirint. Annyit mondott, hogy már 3 évvel ezelőtt a világkongresszuson elvetették ezt.
Vendég

Már csak az a kérdés, hogy árt-e? Mert ha szerinte nem használ, viszont nem is árt, akkor nem látom be, miért ne szedhetné Nyulasz? Ha ez megnyugtatja, akkor fontos. Én Nyuszi-párti vagyok :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.09.08 18:08-kor.

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok! Ami azt illeti már régóta olvastalak benneteket és drukkoltam, de írni nem írtam eddig, de majd most!;-)

Nyulasz, neked szeretném írni, hogy nekem még 4 sejtem sem volt soha, de most az 5-ik lombik előtt elhatároztam, hogyha csak 1 lesz annak is nagyon- nagyon fogok örülni, végül is egyszerre csak 1 babára hajtok (tudom, ez a lombiknál nem így működik, de én most szeretnék pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és örülni annak ami van...szóval drága Nyulasz örüljünk annak a 4 tüszőcskének, hogy érezzék mennyire számítasz rájuk;-))
Egyébként én is végigcsináltam még júniusban 6 akupunktúrás kezelést, de szerintem nekem sem használt... :?

Zsófi, üdvözöllek itt is!;-) Hű, már te is itt tartasz? Jó, hogy vége van az endós kúrádnak! Milyen protokollod lesz?

Csibeének ás Katicának nagy-nagy drukk a közelgő pozitív tesztekhez!:-)

Hanna, nem tom' annak idején írtam-e neked a Kaális topicban, de annnyira nagyon örültem mikor sikerült neked (mindennap olvastam a blogodat és együtt izgultam veled)

Mindenkinek Pussz, Tücsök!
Vendég

Szia Tücsök!
... a többiek nevében nem nyilatkozhatok, de szerintem tűrhetetlen, hogy eddig nem volt saját házitücskünk!!!

Kép
kisbuta

Házitücsök! Üdv itt!!!! Jó sok kismami lesz itt. :)
(Te nem akarod folytatni a blogodat?)

Kép
hanna30

Kisbuta! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok,

Házitücsök, üdv a csapatban!

Nyulasz, 4 az pont elég lesz! Abból még ikrek is lehetnek. Örülj nekik, hogy vannak és lesz a tüszőben petesejt, bízz magadban!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kisbuta, áááá dobok egy hátast ez nagyon jó volt! Köszi! :lol:

Hanna, nem tom talán folytatnom kéne, éppen ma gondolkodtam rajta...anno azért töröltem mert szerettem volna elfelejteni a babatémát: júliusban úgy tűnt véglegesen lemondok a babáról, de nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy talán most több esélyem van azzal, hogy már jó ideje szedem az IR-es gyógyszert, hát majd most kiderül...! :roll:

Alle, köszönöm!
Vendég

Tücsök! Folytasd! :wink:
Én is elkezdtem folytatni és látod a pocakot.
Drukkolok nagyon!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Most biztos lebukok, de nem baj!!!! :oops: :oops: :oops: De ezt nem hagyhatom szó nélkül!!!!! :lol:

Tücsök :D

Annyira de annyira örülök hogy mégis belevágtok!!!!! :D Ráadásul már kezded is szedni a fogi gátlót!!!!! :D Nagyon drukkolok!!!!!!

Nyulasz :D

Bár már régen nem írtam, de néha figyelemmel kísérlek! :wink: Már említettem hogy a kolléganőmnek is csak 4 tüszője volt, három megtermékenyült, és két rosszcsont lánya lett!!!! :lol: Úgyhogy nem elkeseredni, fel a fejjel, sikerülni fog!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katica, Krisz, Dezsi

Nektek is nagyon drukkolok!!!!

Zsófi

Dögöljön meg az endód :twisted: , de úgyis spontán leszel babás, csak azért is!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenki másnak is nagyon drukkolok, kitartás csajok, az elszántságotok fog győzedelmeskedni!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok, üdv az újaknal :wink: ,

Nyulasz szerintem a mostani eredményed a elözőkhőz képest nagyon jó, ugyhogy hajrá+++++++++++

Ditke tudatlan vagyok bocsika, de miért is buksz le? :oops:

Tücsök lassan Te is kezdesz, izgi bővül a októberi csapat :wink:

Katica+++++++++

Nekem sajna nem sikerült az inszem. Mondjuk az inszem napján még a tüszőm sem repedt meg, végülis miért is csodálkozok ezen? Nem szeretnék több inszemet, jó lenne inkább lombikozni.

Kép

csibe
csibe32

Szia Tücsök sorstárs, üdv közöttünk!

Kisbuta, én is azt gondolom, hogy lehet az Aszpirin ártani nemhasznál, de akkor miéert ne lehetne egy próbát tenni.

Skrisz! 43 éves leszek januárban

Dezsi! Én is örülök neked, hidd el!

Szép napot csajok, gyönyörű vénasszonyok nyara vam és én ezt imádom.

Kép
estike66

Sziasztok!
Hú,hát köszönöm szépen a biztatásokat.Jól mondjátok,meglesz az a 4 petesejt.Remélem a 8x8 as utoléri a 16x16 ost. :D
Bella!
Biztos gondolja,hogy valahonnan ismerjük egymást :lol: :lol: :lol:
Azért nekem is fura,hogy ilyen határozottan elutasította,miközben a mai napig sok helyen adják.És a cikket olvasva én teljesen reálisnak tartom amit írnak.Akkor nem szeded?
Lola!
Mi eddig mindegyik lombik előtt összevesztünk :oops: Általában a stimu alatt,és mindig ugyan azon.Olyanokat mondott,hogy ez az utolsó amire eljön,meg szerinte csak nem akarják megmondani,hogy úgysem lesz gyerekünk,csak menjünk,had legyen munkájuk.Úgy összevesztünk ezeken,mondtam neki,hogy úgy tesz,mintha szivességet tenne azzal,hogy eljön.Persze ezek mindig csak a kudarcoktól való félelem miatt voltak,és sosem a sikertelen lombik után jöttek elő,akkor mindig vígasztalt,hogy addig megyünk,amíg nem sikerül,6.7.8.ra is.Most meg azon volt a vita,hogy ha ez nem sikerül,akkor akarok ittmaradni,vagy keresünk másik intézetet?Nem értettem,hogy miért kell így hozzáállni,miért nem ér rá ezen aggódni,ha tényleg nem sikerül.Szóval fel a fejjel,talán a férfiaknak is fórumozni kellene,és akkor másképp dolgoznák fel a lombikot,a kudarcot a félelmeiket.
Tücsike!
Téged is ennyire nehéz stimulálni?Mit mondtak,miért?Nekem volt,hogy csak 1 petesejtem lett,volt hogy 2,és kétszer volt 4..És azért aggódunk,mert elvileg nem nálam van a gond,és mi van,ha a nagyon rossz minőségű spermiumok nem termékenyítik meg.De ezzel nem volt eddig gond.És nekem is az 5. lesz.És én is bízom a met hatásában,ha már az akupunktúra nem használt.Én 15 kezelésen voltam augusztusban,intenzíven nyomtam,heti 3x.A stimu előtti héten ért véget,és azt hittem használni fog.
Hanna!
Én is ezt a cikket találtam.Nekem tettszik.Te szedted?Szmati a dokid ugye?
Kisbuta!
:lol: :lol: :lol: mostmár van házitücskünk :lol:
Rettentő,ami az unokatestvéreddel történt.Nagyon sajnálom,én itt siránkozom,hogy csak ennyi petesejt,közben ő szívesen cserélne bármelyikünkkel.
Dezsi!
Te mennyit szedtél belőle?Mármint az aszpirinből?
Ditke!
Két rosszcsont lány nekem is megteszi :lol:
Alle!
Mi van a ciklusoddal?35.nap?Már élesben vagytok,vagy csak a kövi hónapban?Csakhogy mihez drukkoljak :D
Csibe!
Nagyon sajnálom.Hajrá lombik!
Katica!
Drukk!
Estike!
Én is nagyon örülök neked
...azért kéne új vonalzó(lehet ugyenilyen is :D ),mert ezen az van,hogy 7 hónappal ezelőtt volt 100 feletti hcg.Igazából csak a dátumot kéne frissíteni.És nagyon örülök,hogy újra belevágtok,biztos kellett ez a 7 hónap,hogy lelkileg rendbe legyetek.
Krisz!
Tudom,bízom a szurikban én is.Meglátjuk,hátha meglesz a bal oldal is :lol:
Hajnoca!
Igazat adok,beszélgetni kell,mindig-mindenről.Mi rengeteget szoktunk,ennek ellenére nagy feszültség a lombik,főleg ha a férjjel van a gond,mert ők még nehezebben dolgozzák fel,hogy nem tudják megadni azt,ami a legtermészetesebb dolog a világon.De ezen egy este alatt túl vagyunk :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 08:31-kor.
Vendég

Nyulasz,
Nem tudom mit gondolt a doktor úr, de egy biztos, hogy most el van veszve a számítógépes receptírás rejtelmeibe!
Azt sem tudom, hogy fogom-e szedni vagy sem.

Csibe,
ölelés neked!

Tücsök,
Üdv itt is.

Estike,
Jó újra látni téged.

Zsuról tutok valamit azóta?
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz, jó hosszan írtál :D

Ciklusom meg van kicsit buggyanva, úgy tűnik. Tegnap kellett volna megjöjjön, egyelőre sehol semmi. 24.napon volt egy kis rózsaszínes vérzés, ha esetleg az lett volna az ovuláció, akkor még van 3 napom elvileg...szóval addig türelmes vagyok. Tesztelni teszteltem, az negatív, meg egyébként is, most még jöjjön meg...a köv.hónap az, ami igazán és legálisan is mehet élesben.

allegrobarbaro

Bella!
:lol: :lol: :lol: nekem is mondta,hogy kitoltak vele :lol: Gondolhatod,mikor tegnap a recepcióról betelefonáltak neki,hogy jöjjön ki,mert rossz az egyik recept :lol: Ugyanis a luverissel szórakozott,az X et mindig rossz helyre tette,végül meg csak 1-et írt fel belőle.Azt mondja a recepciós,mindjárt kijön a doki,és amit utána mondott neki a telefonba,azt inkább nem mondja. :lol:
Vendég

Alle!
Akkor a jövő hónapban ne jöjjön meg :D
Vendég

Nyulasz,
Nekem egy receptet 3szor nyomtatott, mert nem jó helyre tette a gép az X-et, így nem részletezem, hogy utána mit mondott!:)
Vendég

Sziasztok!

Nyuszi! +++++++
...én napi egy aszpirint szedtem.
Szegénykémnek mondani sem tudtam mit, mert nagyon átérzem a fájdalmát, akkor is, ha nekem hozzá képest szerencsém van. És képzeld, ez már két hónapja történt, és nem merték nekem elmonani!!!

Katica! ++++++
Kitartás, mindjárt itt a teszt!

Őszikék! ++++++++++++++++++

Csibe!
Sajnálom, hogy most nem sikerült. Lesz még ez másként is!

Hajnóca!
Maxi igazad van. Milyen kapcsolat az, amiben nem is beszélnek egymással a felek? Merthogy nem párkapcsolat, az biztos.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Micsoda új vonalzó.Milyen uhu lesz?

Még egy kérdés:
Van köztetek olyan,aki elsumákolta a Klion d-t??? :oops:
Vendég

Nyulasz!

Mit jelent az, hogy elsumákolni a Klion-D-t :?:
- Ha azt jelenti, h kihagytad, akkor ejnye-bejnye, ezt azért ki kell bírni. (különben én azt utálom az egészből a legjobban, rendkívül rühellem.)

:D a vonalzóm nekem is teccik: épp olyan infantilis, mint én.. :lol:

Kép
kisbuta

...ja, igen, a kérdésedre:
most szeden a fogigatlot, és a doki ram akar nezni félidőben, hogy lenyugodtak-e egy kicsit a petefészkeim. Remélem, igen.
Hoppá!!! a mait még be sem vettem! De jó hogy szólsz!

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Kisbutával egy másik topicon "találkoztam" futólag, és most a többieket is olvasgattam. Ha nem baj, akkor csatlakozom.
Magamról:
Nekem májusban volt egy sikertelen lombikom, sajnos 4 tüszőben csak egy petike lett, aki bár szépen osztódottt és talán az elején meg is kapaszkodott, mégsem maradt velünk. :cry: Bár néha még most is elszorul emiatt a szívem, de úgy érzem, túltettem magam a dolgon, és a nyarat kivizsgálásokkal töltöttem, hogy a következő lombikra minden rendben legyen. Sajnos nincs minden rendben, ezért a tervezett szeptemberi kezdés is csúszni fog októberre vagy novemberre, de nem bánom. A fő, hogy testileg-lelkileg rendbe legyünk (én is és a férjem is, bár ő nem szokott lelkizni, inkább csak én) a következőre, hogy több petesejt legyen és így nagyobb esély! :wink:
Azt szeretném kérdezni, hogy írtatok itt az Aspirinről, hogy jó hatású, de gondolom az Aspirin Protectről van szó, ugye? Ezt mi is kaptuk a Kaáliban, abból a célból, amit Hanna leírt. Eddig úgy tudtam, az Aspirint nem szabad várandósan szedni, csak az Aspirin Protectet (vérhígító). Vagy a kettőnek ugyanaz a hatóanyaga? Az Aspirin Protectet azóta is szedem, a betegségem miatt.
Biztos lesz még egy csomó kérdésem, meg majd még visszaolvasok!
rana33
Debrecen

Halihó!

Aspirines téma:én is szedtem napi egyet mindkét alkalommal. Hogy aztán az segített-e.....

Nyulaszom drága: az elsőnél nekem is négy sejtem lett, abból lett a pocakomban ikerboksz :lol: A másodiknál meg 8, de csak kettő indult el rendesen. HAJRÁ AZ IKREKRE!!!!!!!!

Millió puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Csibém az őstopikomba már egy hónapja nem írtam, ezért írtam hogy bizti lebukok!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Rana!
Üdv itt!Szerintem nem ugyanaz a kettő,az aszpirin meghülésre van,és fájdalomcsillapító,a protekt meg vérhigító,amit te is írtál.És szerintem,bár a cikkből nem derül ki világosan,de a protektre gondolnak.
Hova jártok?Ki az orvosod?
Julika!
Tudod ha ilyen kis gyönyörűségem lesz,akkor bánom is én,hogy mennyi petesejtből :D Köszönjük a képet Jankáról,látom jó kedve van :D ...ilyen vidám szülőkkel én is mindig mosolyognék :wink:
Kisbuta!
Mit jelent az,hogy elsumákolni?Hát azt :oops:
...nem elfelejteni a fogigátlót! :wink:
Vendég

Rana,
üdv itt. Te melyik Kaáliba jársz? És milyen problémáid vannak (ha meg szabad kérdezni)

Nyulasz, én nagyon utáltam, a végén már csípett-fájt, szóval pocsék volt, úgyhogy amikor már nagyon kellemetlen volt, akkor felhelyezés után gyorsan felkeltem, hadd jöjjön ki a felesleg :wink: Szóval használtam is, de azért....

Csibe, sajnálom az inszemet.

allegrobarbaro

Sumák nyúl!

Ne viccelj már! Ha egyszer kell.......

Könnyen beszélek, mert nekünk nem kellett. Illetve igen, de csak egy volt. Nálatok nem így van?

Kép
estike66

Ja, még valami. Ezt ki írhatja fel, mert az én dokim nem fogja az biztos, ami nem az ő fejéből pattan ki, az nincs is.

Kép
estike66

Debreceni Kaáli (BB).
Hát, nem is tudom, hol kezdjem, annyi nyavalyám derült ki sajnos (viszont remélem, több nincs már!).

Az egyik, ami talán megoldódni látszik, az az autoimmun pajzsmirigygyulladás. Kissé alulműkőködő pm-em (TSH 3.23) miatt júliusban nézték az anti-TPO-mat (antitest a vérben), és sajnos az is emelkedett volt, ami az autoimmun pm gyull. jele. :( Aztán immunológia, kontroll, kisebb TSH (2.23) és kevesebb anti-TPO! :) Azt mondták minden ok. Közben terheléses cukor és inzulinvizsgálat. Internet szerint tökéletes eredmény (0. perc cukor 5.3, 120 perc cukor 4.2, 0. perc inzulin 6.7, 120 perc inzulin 17.7), de azért biztos ami biztos elmentem diabetológiára. Diabet. drő (endokrinológus is) szerint rossz az eredmény, diagnózis: IR, PCOS (szerinte 20. napi progeszteron alapján nincs peteérésem, bár semmi más tünet nem passzol, mert ciklusom óramű pontosságú, szőrösödés és hasi hízás nincs, UH-n cisztáknak híre-hamva sincs). Gyógyszer (Metformin 2x 850 mg), CH 180 grammos diéta, heti 3x30 perc aerob mozgás. Ráadásul szerinte nemhogy nem javult a pm-em, hanem rosszabbodott, mert igaz, hogy csökkent az anti-TPO abszolút értéke, de mindegyik más laborban készült más referenciaértékkel, és azokhoz viszonyítva romlott, meg amúgy is a TSH-nak 2 alatt kell lennie, hogy sikerüljön a lombik (akkor 2.28-ra ment le magától), ezért felírt pajzsmirigyhormont (Letrox). Na, akkor nagyon megijedtem, irány nőgyógyász (ultrahang), meg új anti-TPO vizsgálat, ezúttal ugyanabban a laborban, ahol már egyszer megtörtént, ugyanazzal a referenciaértékkel. Nőgyőgyász szerint VOLT pém (mint kiderült, a drága drnő elnézte a mértékegységet, illetve ott számított volna a referenciérték!!), azóta még egyszer voltam, és megint volt :D , illetve anti-TPO-m csökkent :D (tehát itt meg NEM kellett volna figyelembe venni a referenciaértékeket!!!). :evil: :evil: :evil: Úgyhogy most a pm gyógyszert nem szedem, viszont a metformint igen (még csak csökkentett adagban), de nem tudom, mi legyen, másnak 2-szer, 3-szor ekkora inzulinra írnak fel ugyanennyi gyógyszert. Enyhén szólva megrendült a bizodalmam ebben a drnőben. :? És 4 hét múlva vissza kéne mennem hozzá, szerintem a pm miatt. Más orvoshoz meg új beutalót kéne kérnem a háziorvostól, annak meg mit mondjak, hogy emez nem ért hozzá???? :roll:

A harmadik dolog, ami miatt az Aspirin Protectet szedem, az sajnos az, hogy Leiden mutációm van (genetikailag öröklött véralvadási zavar). :cry: Lehet, hogy emiatt nem sikerült az előző lombik. Ezzel nem nagyon van mit tenni, egyelőre Aspirin Protect, aztán lombik alatt vérhígítót (is) kell majd szúrnom. Bár eggyel több vagy kevesebb szuri már tökmindegy. :(
Ja, lombik oligozoospermia miatt kell, de sztem én se vagyok 100-as, rádaásul a HSG eddig még mindig elmaradt (ez egy külön történet, "lelkiismeretes" orvosoknak köszönhetően), nem is tudom, szabad-e így, hogy Leidenes vagyok. :(

Na ennyit "dióhéjban", remélem, nem untattalak benneteket, és nem volt túl zavaros. És ha elmondanátok a véleményeteket, azt megköszönném! :wink:

Csibe! Sajnálom! :cry:
Nyulasz és aki még akciózik, drukk ezerrel. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, mi az a Klion-D??? :roll:
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Hosszú idő után újra itt :) Alig győztem végigolvasni, amit a 2 hét alatt írtatok, és az új vonalzók egészen megváltoztatták a topicot ránézésre. (először azt hittem, rossz helyen járok :wink: )

Dezsi, örülök, hogy megjött az erőd a következő (és egyben utolsó, sikeres!) próbálkozáshoz! Krisszel együtt könnyebb lesz, egymást bátorítjátok majd… és persze mi is segítünk. Jön az az októberi babaeső, meglásd! Nagyon nagy drukkok hétfőre!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És még valami: Nekem is pont az után sikerült, hogy megkaptam az örökbefogadásról a jogerős határozatot… vagyis ez szerencsét hoz :wink:

Krisz, neked is mennek a drukkok keddre!!! ++++++++++++++++

Zsu, nagyon sajnálom, és sok erőt kívánok. Ölellek!!

Nyulasz, látom, jól alakultak a dolgok, és 3 nap múlva punkció. Drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is kacagtam a nem-teszteléseden, de megmutathatod, milyen erős vagy :wink:
Érdekes, amit a blasztóról írtál, én azt hittem, hogy a lombikban ugyan olyan jól érzik magukat, mint odabent. Imádod az orvosodat, bízol benne, szerintem ez a lényeg, én is azt tenném, amit ő javasol.

Zsófi, biztosan minden rendben lesz, izgulok értetek is. Sajnálom az endot, de ha nem zavarja a sikeres terhességet, csak a dokinak lesz egy kicsit nehezebb, akkor nem is baj. Emiatt nem szabad izgulni. Fel a fejjel, és hessegesd el a negatív gondolatokat, mert azok nem segítenek ám!!!

Tillidian, sajnálom a csúszást, kitartás addig, és javuljon az IR 1000-el!

Heni, nagyon édes Tündi (meg az unokabátyja is). Nekem sajnos már most elkezdett dagadni a lábam, így aztán mellőznöm kell a sót… nem könnyű :?

Katica, veled is nagyon nagy dolgok történtek, amíg nem voltam. Küldöm a babaragacsokat és a pozitív energiákat a hármasikrekhez.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bellanitta, kár, hogy csak most tudtam jönni, de én is hamarosan megyek a terheléses cukorra, és nekem azt mondta a dokim, hogy vigyek citromlevet, mert azt lehet beletenni, és úgy sokkal elviselhetőbb. Remélem, azért túlélted, és minden rendben van az eredménnyel is. Fogorvoshoz szerdán megyek, remélem, nem talál nagy bajt, nem fáj semmim, de a fogkövet nekem is biztosan leszedi. Gratulálok a kisfiúhoz!

Alle, bizony, erősödj csak, aztán mindent bele, és neked is sikerülni fog.

Csibe, jól értem, hogy már tudod, hogy nem sikerült az inszem?

Julika, Janka baba nagyon cuki!

Zsófi, Kisbuta, Nyulasz, én is jövök Szigligetre fagyizni. 3 napja még ott nyaraltam, de mennék vissza, annyira szép és kedves település.

Kisbuta, neked is mennek a drukkok.

Bella, nagy titokban Te is kezdtél? Akkor neked is mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Örökbefogadás: én azt javaslom, ha valaki nem idegenkedik tőle, érdemes mielőbb elkezdeni az ügyintézést, mert nagyon sokat kell várni, és kár annyi drága időt elpazarolni. Ha meg sikerül időközben teherbe esni és saját babát világra hozni, akkor meg kit érdekel az a néhány óra, nap, amit ebbe öltetek? Ezen kívül megnyugvást is hozhat, ami szintén növeli az esélyeket. A tanfolyam pedig nem vészes, nem a gyereknevelésről szól, sokkal inkább a jogi kérdésekről, és az örökbefogadás miatti speciális helyzetekről. Mi is idegenkedtünk tőle, de a végén úgy jöttünk el, hogy érdemes volt elmenni, nagyon sok hasznos dolgot hallottunk.

Estike, akkor Te is beállsz az ősziek közé, de jó!

Tücsök, üdv köztünk! Látom, már 4-en túlvagy, és optimizmussal kezded az 5.-et. Ezt így is kell. Majd neked is összedrukkoljuk, meglásd!

Rana, téged is üdvözöllek itt, és az októberi csapatban!

Hú, de hosszú lettem, bocsi... de hát a 2 hét lemaradás az 2 hét lemaradás, na.

Kép
petne

Rana!
Üdv közöttünk!
Boldog ember, nem ismered a Klion-D-t? Az egy olyan hülye kúp, ami mindenféle bacit és gombát kiöl a hüvelyben. Szerintem Szegeden már csak hobbiból is felírja az összes nőgyógyász, szívatásból.

A dolgaidhoz nem sokat tudok hozzászólni, nem tudom, a TSH milyen mértékegységben van. Nekem is autoimmun pajzsmirigyem van, és először 5,06 volt a TSH-m, akkor a Kaáliból elküldtek endokrinológiára, azt mondták, így nem kezdünk. Az endokrinológus néni szerint ez még nem annyira súlyos, hogy ne lehessen baba, de persze, jobb, ha rendbe tesszük. L-Thyroxint kapok, amellett lehet lombikozni, a következő hónapban már tökéletes volt a TSH.

Kép
kisbuta

Petne!
De jó, visszajöttél!!!! :D És örülök, hogy jól telt a nyaralás is! Fagyira várunk! (lassan babanetes különtermet kell foglaltatni :wink: )

Julcsi hogy viseli magát? Sokat mocorog? Valahogy mostanában kell átfordulnia, nem?

Kép
kisbuta

Sziasztok!
már csak a visszaolvasással el ment egy csomó idő :lol:

Hanna!
köszi a szupi infót az Aszpirinről! Nagyon rendi vagy, hogy leírtad!!! A laptető igy meg van bocsájtva… :P :wink:

Bella!
drukkok továbbra is mennek! Esetleg egy vonalzó??? :)

Kisbuta!
azt gondolom, hogy szerintem nem árt. Akkor talán használ. Én biztos fogom szedni… És tényleg klassz a vonalzód! :P

Házitüscsök!
Üdv! Nagyon örülök, hogy csatlakoztál! Tudod, mi itt most babaesőt várunk! :)

Ditke!
köszönjük a drukkokat!!!

Csibe!
annyira, de annyira sajnálom! :( Valóban, én is úgy gondolom, hogy a lombik valahogy biztatobb! Tudod már, hogy hogyan tovább.?

Estike!
:)

Nyulaszom! :D
Látod mennyien örülünk a 4 petikének! Ott lesz az ne aggódj! Julika is megmondta, és amit Julika mond, az úgy is van! Ikerbox , ez jó! és mit döntesz, Szedsz aszpirint? Én szedtem a másodiknál (terhes is lettem) De valami miatt utána meg nem érdekelt. De most tuti szedni fogom. Sőt. Ma beveszek egyet!
Nem mondom, nehéz apával…. De most ne veszekedjetek, mert nyugalom kell a Nyulaszkismaminak!
:wink:
Alle!
Akkor csatlakozom…Ne jöjjön meg a jövő hónapban! :wink: :D

Rana!
Üdv minálunk! :)
Hova jársz?

Julika!
imádom a Jankát! Nagyon szép! :wink:
Én a Temiattad kezdtem el az aspirint, és egyszer segített is… :)

Katica!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

[quote="kisbuta"]R írta:kisbutaana!
Üdv közöttünk!
Boldog ember, nem ismered a Klion-D-t? Az egy olyan hülye kúp, ami mindenféle bacit és gombát kiöl a hüvelyben. Szerintem Szegeden már csak hobbiból is felírja az összes nőgyógyász, szívatásból.

A dolgaidhoz nem sokat tudok hozzászólni, nem tudom, a TSH milyen mértékegységben van. Nekem is autoimmun pajzsmirigyem van, és először 5,06 volt a TSH-m, akkor a Kaáliból elküldtek endokrinológiára, azt mondták, így nem kezdünk. Az endokrinológus néni szerint ez még nem annyira súlyos, hogy ne lehessen baba, de persze, jobb, ha rendbe tesszük. L-Thyroxint kapok, amellett lehet lombikozni, a következő hónapban már tökéletes volt a TSH, 4,4. A Kaáliban is ennyit akartak látni, meg az endokrin-en is, de nem tudom, mi a mértékegység, majd megpróbálom kideríteni.

Kép
kisbuta

Petne!
tényleg jól eltüntél!!! Kell ám a biztatás! :wink:
és valóban megjött a fránya papír, de még nem dölhetek hátra, mert iktatják még a Tegyesznél, és az is hetekben mérhető... A lényeg, hogy a határozat a lakóhelyemről már megvan! :D Remélem tényleg szerencsét hoz. A hölgy is azt mondta aki kijött hozzánk (nem a Tegyeszes, hanem a lakóhelyi) hogy, akihez ő ment ki, azok terhesek lettek :) hát, ebben bízom én is. Meg, hogy sikerül most a lombikom :D
dezsina

Kisbuta!
mit csinálsz :shock: :?: Ismételsz :?: :lol: :lol: :lol:
dezsina

bocsi, kicsit furcsa, javítani akartam a szöveget, erre újra lehozta az egészet. Komolyan azt kell gondoljam, ha én valamihez hozzányúlok, akkor az elromlik, megkergül, nem tudom, ilyen a kisugárzásom...
:shock:

Kép
kisbuta

Zsófi,
endós dologhoz ... a barátnőmnek a méh külső falán is volt, de 'meggyógyult" azt már nem tudom, hogy mitől és hogyan, de .... a héten lesz 1 éves a kisfia!!! Fel a fejjel!! Van remény!

Nyulasz,
igazad van fórumozás témában, de ... genetikailag nem úgy vannak kódolva, hogy ilyen vagy vmi nőies témáról nyíltan beszélgessenek egy idegennel is akár. De sajna, hogy még a saját választottjával sem!! Azt azért én sem értem!
Egy példa, hogy milyen a hozzáállásuk: '...de a biztonság kedvéért pisilt egyet és akkor lett két csik".
Ez a stílus jellemzi a férfiakat. Persze a megbántot, megsebzett férfit. De inkább 'harap", mert nem tudja szó nélkül hagyni és a fórumon is megalázza a másikat. Gondolom párótoknak ismerősek a szavak.

Biztos hogy túl vagytok? A férjed nem rágódik ezen magában? Csak kérdezem! A volt férjemel is ez volt. Megbeszéltük és én azthittem túltette magát rajta. Aztán még sem. Pedig nálam volt a gond.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Petne,
Én nem titokban kezdtem, egyszerűen csak longon vagyok.
Üdv. újra itt.

Dezsi,
Ne haragudj, de nem csinálok vonalzót! :oops:
Vendég

Szia Tücsi! Hű, már az ötödik? Akkor ötszörös drukkokat kapsz te is. Így biztos elég lesz! :wink:

Rana, reméljük minden rendbejön nálad is, és szép egészséget babád lesz!

Nyulaszkám, hogy vagy? Érzed már az óriás tüszőket?

Katica kismamijelölt? Fájdogálsz még?

Csibe, a fenébe! Hagyjuk már az inszemet, hajrá lombik! Abban jobbak vagyunk, összedrukkoljuk neked! :wink: Azért viccet félretéve, sajnálom, hogy így alakult. :?

Kisbuta, Klion-t nekem is kellett használnom "hobbiból". Igazából csak fertőtlenítés céljából írják fel.

Petne, szia, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Jól vagytok Julcsival?

Estike, megértem az érzéseidet, de ezen ne törd a fejed. Úgyis sikerülni fog kortól függetlenül. Csak pozitívan!++++++

Dezsina, már mingyá' megyünk konzira! :lol:

skrisz72

Skrisz!
igen!!!! :D megyünk! és nálam nem tudom, hogy vajon akkor rögtön kezdek :roll: (mert a long a 21. napon kezdődik és én a 20.on leszek) vagy várok egy hónapot! :?: :D De mindegy. Én azt gondolom, hogy várok majd még egy hónapot....

Bella!
Dehogy haragszom :D Kiváncsiskodom...
dezsina

Dezsina, honnan tudod, hogy longod lesz?

skrisz72

Estike!
Nekem már szombat óta kéne a klion d-t,ma este utoljára.Tegnapelött raktam,lehet ma is fogok :oops: A kaális orvosom írta fel a szurikkal együtt.
Petne!
Pont az elöbb jutottál eszembe,hogy elmentél nyaralni,és elfelejtettél visszajönni :lol: Kamika meggyógyult?
Hajnoca!
Mi rengeteget beszélgetünk,úgy érzem amikor kijön belőle ez a feszültség,és jól egymásnak ugrunk,utána másképp látja a világot.Én magamon is észreveszem,ahogy fogynak a lehetőségek,úgy fogy a bizodalmunk az egészben.De ezt el kell hessegetni,nem szabad rosszra gondolni.És amikor ez eszembe jut,neki nem mondom,csak nektek.Ő viszont csak nekem tudja mondani.Persze az ő fejébe sosem fogok belelátni,de úgy érzem most ismét bízik.
Krisz!
Nem nagyon érzem... :? egy sima spontán ciklusban jobban szoktam.Lehet még kicsik,azért.
Kisbuta!
Ne az idézet gombra nyomj,hanem a szerkesztre :lol:
Dezsi!
Nem veszekszünk,már megvolt az az egy nap két héttel ezelőtt :lol:
Rana!
Nem semmi a történeted. :shock: Rádfogták a pcot?
Vendég

Dezsi!

BABY DANCING MA ÉJJEL!!!Nem elfelejteni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok,hova lettetek?Most jön a lapos tetű :D
Vendég

Nyulasz!
nem tudod, hogy miért van az, hogy ha babydancing van, akkor nincs kedvem :roll: :?:
és én is a laptetűre hajtok :lol:
dezsina

Nyuszi!
már magam sem tudom, mit nyomtam. Merthogy a szöveget viszont megváltoztatta, nézd meg a saját szemeddel, az ismétlésben benne van az az utolsó tagmondat, amit az eredetiből kihagytam, és be akartam szerkeszteni utólag. Ezek szerint az idézeteket meg lehet hamisítani :!: :?:

de körülöttem tényleg furcsán működnek néha a dolgok, a magamfajtákról szoktak vígjátékokat írni...

Kép
kisbuta

Még nem is jön... :lol:

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?