Sziasztok!
Tegnap jól elkiabáltam és szörnyű éjszakánk volt. Fél 1-kor sikerült letenni és fél 3-kor már üvöltött, 5-ig bírtam, aztán átvette Apa 7-ig, akkor megetettem, de a következő kajáig is csak 1 órát aludt, utána meg szinte egyáltalán...
Most megint kiköltözött mellém a kanapéra, itt legalább alszik napközben, igaz én nem tudok
Wera, Ferus is szokott a fáradtságtól üvölteni, olyankor a fejét, homlokát és a szemöldöke közötti részt szoktam simizni, attól megnyugszik és bealszik - mikor mennyi időre, de legalább rövidtávra megoldás
Örülök, hogy tetszett a szüléstörténetem
Egyébként ha már a tejci kérdést boncolgatjuk, honnan tudhatom, hogy elég-e neki amit szopizott, vagy még kéne pótolni táppal? Próbálok a témán nem sokat agyalni, de most hogy olvasgatlak Benneteket megint ideges lettem, mert nálunk egy evésre max 80-100-at eszik csak, éjszakára két ciciből 110-130 körül. Itt meg mindenki 140-160 grammokat ír
Egy kérdés - Urticát én is szedtem. Milyen gyakran lehet? Azért kérdem, nehogy a végén még tejapasztó hatása legyen...
Vidokata, folyadékbevitellel én is így voltam annó, most meg folyamatosan vedelek
Mondjuk lehet, hogy tényleg hülyeség folyton mérni, mert csak idegesíti az embert...
Marcsi! Emma nagyon ennivaló!
Bondi, Titanilla, köszi a meghívást, de valószínűleg nem tudok menni hétfőn a talira - legnagyobb bánatomra

Jönnek a szüleim látogatóba, nem tehetem meg, h. én meg lelépek gyerekestül...
Bondi, grat az új kocsihoz
Véda,a 2 hónapos oltás után Ferus kb. 1 órát üvöltött, nem is értem, hogy hogy bírta, végül csak cicin sikerült elhallgattatni, de még a doki néni is azt mondta, h. túlzás, amit művelt...
Ami, Áron nagyon cuki!
Sajnos most mennem kell, mert felébredt a Manó és persze üvölt