A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Mamók!
Utólagosan:
Boldog szülinapot az első éveseknek!

Robesz, Ádó, Máté, Rugó, Lizi, Dorka, Zita, Gréti

Kispocc! Gratulálok a Pocilakóhoz!

Látom tejkérdés érik: Nekem is lenne - hogy álltok át a tejre? Úgy értem milyen tejre? Mennyi idő alatt? Olvastatok erről már valamit?
Forralni? Vagy nem forralni (pld tartós tej úgy tudom sokkal sterilebb)???
Én már adom Nolkának reggelente higítva, egyenlőre se hasmenés, se kiütés :)

Rólunk:
Nolka legújabb szava: TYOMTYUTYER, vagy rövidítve: TYUTYER :lol:
azaz kompjúter :lol: kapott egy régi laptopot, most az az Ő gépe :lol: íme: http://www.youtube.com/watch?v=1B_Mnp9r_30

A lámpát ÁKÓnak hívja, a ventillátort, hajszárítót pedig ÁKÓÁKÓ-nak
Ha megyünk valahova, és látja a készülődést bezsong és mondogatja: ATÓA? vagyis autóval? :lol:
Fantasztikus egy Kispasi, mindent az értelmén kesresztül reagál le. Néha vannak azért hisztik is, főleg velem szembe vívja a kis csatáját... Apukájára hallgat :)
A tengerimalacunkat lecicázza, valószínű a neve miatt: Dönci
Van egy állatos könyve, keményborítású régi (még Apukájáé volt) állatos, az a kedvence, múltkor azt vettem észre, hogy magának mesél belőle, annyira édes volt.
Cipővadászat továbbra is folyik, úgy tűnik a 24-es-tépőzáras, vagy alacsonyfűzős jó lesz... most keresgélünk, addig zoknizunk és tutyizunk, úgyis a mászás van előnyben, lépdelés kapaszkodással, illetve állás néha kapaszkodás nélkül.

Most ideiglenesen mobil netünk van, keresünk másik szolgáltatót.
Úgyhogy egyenlőre ennyire futotta!

sok puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bocsika :oops: a videó a szülinapi ajándéka lesz Nolkának... nem tudom hogy keveredett ide...
ezt akartam:
http://www.youtube.com/watch?v=_rSovNIwxlc
pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok, Móni segítségével elküldtem azt a képet a gmail-re, amiről már ejtettem szót itt, szóval mikor kirohantam kutyát etetni, és Rugót addig pucizni hagytam az ágyban...

Most aztán már tényleg megyek a dolgomra :arrow:

Anitja, a 24-es cipő az nem semmi :wink:

Kép
vindolanda

Vindolanda! Te szent sz.r!!!!! :shock: :shock: :shock: Hogy jön ki ennyi egy ekkora gyerekből???? :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:

Anitja! Örülök, hogy jelentkeztél! Nolka nem semmi, milyen nagy lábon él! :lol:
A videót megnéztem, cuki! :D

Tej: Én már próbáltam tejbegrízt adni, de nem nagyon preferálja még. Megy minden tejtermék, de a sima tejet nem igazán adom. És én sem tudom, hogy forralnom kellene majd, vagy nem... :roll:

Regi! Már elmúlt du. 3 óra két órával!!!!! Mi újság????

Amúgy most nyáron eléggé melegítette Zsófit a haja, gyorsan is nő neki, meg sok is (vékonyszálú), így hát vágtam. De most már csak a frufru-t. :)

Silka! Lizi bébi édes nagyon! És szuper kreatív a montázs, ahogy Virankáé is!!!

Ágica! A ti orvosotok tiszta hülye!!! :evil: Vidd el Petrust másik orvosohoz! Aki gyógyít is, nem pedig találgat, és ráken mindent az anyukára! (Ja! biztos smirglizted a szájpadlását, attól lett véres... :evil: ) Hülye barom! (Már bocsánat).

Voltunk védőnéninél. Zsófi paraméterei: 10520 g/78 cm.
Az én paramétereimről inkább nem írnék... :oops: :lol:
Picike szívhangját is hallgattuk, teljesen normális. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Október közepére tervezzük Nyíregyházát, előtte mindenképpen szólok, és szerintem is szuper ötlet a minitali! Persze ha Vindolandáék is jönnek, az annál jobb! Lehet a Fiúknak Zsozsót kényeztetni! 8)

Kiskolbi! Ne aggódj má annyit Máté miatt! Majd jár az a szegény gyerek, ha akar! :wink:
Zsófi se mond anyá-t, se apá-t, csak innta, meg víta (séta). Oszt csá.
Máté szuperül fejlődik a saját tempójában! :)
Szerintem Ti is hozzatok össze egy babát (a július még szabad), és akkor talán nem rágod annyira Magad Máté - amúgy teljesen korrekciós - fejlődése miatt! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: kezdetben nem értettem, miért is folyik ez ki minden pelenkából... :shock: Ha volt egy ilyen, nyakig sz...os lett, nem tudtunk vele mit csinálni.

Ráadásul ennél az alkalomnál egyedül voltam otthon, és komoly logikai művelet volt a takarítás, vetkőztetés helyes sorrendjének megtalálása.

Mióta nem csak anyatejes, nem olyan kockázatos a dolog, de a borzasztó adagok megmaradtak...

Sőt, én netezek, Rugó pedig már 10 perce nyomja könnyes szemmel :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Na, hát az sem volt egy rózsalugas, amit most semlegesítettem. Be is izzítottam a lakásban az illatosítót :lol: :lol: :lol:

Nyíregy: igyekszünk ott lenni, az október nekem is jónak tűnik.

Kép
vindolanda

Hello,
Sajna vissza olvasni még nem tudtam, holnap repülünk haza Írországba, vagyis holnap csak angliába és másnap reggel repülünk tovább Írországba. Majd viszaolvasok, meg leírom hogy ment a keresztelő, sülinap...és képeket is csatok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Csajok! Most már el merem árulni:
VETTÜNK EGY CSALÁDI HÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most értünk haza, elmentünk még lemérni mindent.

Kép

Kép
regcsiken14

ez lemaradt:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

...és NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY SZORÍTOTTATOK!!! PUSZI ÉRTE!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, Regina!!!!!

Meglátod, milyen jó lesz benne lakni :wink:

Gondoltam, hogy valami lakhatási ügy lesz :D

Kép
vindolanda

REgi gratula, képeket kérünk!!!!

Heni
KépKép
heni81

Regi:: simán ki lehet nyújtani. Csak a deszkát be kell porcukrozni , de ovatosan mert ha sok a cukor akkor keményedik a massza és törni fog. Van aki szerint vizes kézzel kell dolgozni de hallottam már cáfolatát is.
Gratula a házhoz!!!!

Ágica: egy isminek szájpenészre az Alloe forst-öt ajánlották. Furcsa de a dokijuk ajánlotta. Én úgy tom külsőleg van de ki tudja!

Nem kapok Nikinek cipőt. Nagyon pici a lába.17-es.Ilyen picit nem nagyon gyártanak. Úgy érzem nem nőt de van bizonyítéka, hogy nő. Karácsonyra kiöntöttük a lenyomatát és annál sokkal nagyobb most. Beszéltem egy anyukával akinek 20-as a lánya lába és 2,5 éves. Megnyugodtam, hogy van másnak is ilyen pici lába.

KépKép
anikoh

Regi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez fantörpikus hír :) jaj de örülök neki :) képeket kérünk :)

Móni!
örök hála :) már lementettem :) köszönöm :)
látszik ám az arcodon is h. sokat fogytál :)

Silka!
ááááá nem nagy szám ám a kép :) csak photoshoppal csinált Robi ovális keretet,előhivattuk,bele gy képkertbe s az üveg részét üvegfestékkel megfestettük :) s azért lett olyan amilyen :)

aNIKOH!
megkérdem :) van ismim akinek a lánya minicsaj(1 évesen azt hiszem 16os óriáslábon él)h. hol vették :)

Kolbi!
nyugtasson meg az a tudat h. fiam GÚ zik mindenre,kb. fél percig megáll stabilan s ha nincs Míra aközelben akkor még mondja azt is h. titi(tiktak óra) s bababababab :) oszt ennyi :)

Ágica!
ezt nem hiszem el :evil: nincs más doki a közelben? ez már felháborító :( Petrusnak ++++++++++++++++++

alszanak mind2en :)

DETTYK,TIMI26 MERRE JÁRTOK?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megint csak elnézést kérek mindenkitől! Elég bonyolult lett az életem, ritkán tudok jönni, de rendszeresen olvasok ám, csak reagálni nincs időm!

Nagyon sok boldogságot a szülinaposoknak és a névnaposoknak!!!

Kispocc: gratulálunk a kistesóhoz! Nagyon szorítok nektek is!+++++

Regi: hurrá! éljen! :D :D :D Nagyon sok boldog évet kívánok nektek újdonsült otthonotokban!!!

VikDan a névnapja óta jár! Teljesen egyedül és egyre ügyesebben!!! És hatalmas zsivány! Nincs olyan nap, hogy ne legyen valami új tipli az arcán vagy a testén... :roll:

Most ennyi, amint tudok jövök!

Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
timi26

Regi!De jó!!!!Gratulálok!!!!Képet kérünk róla!!!

Silka!Még azt akartam kérdezni,hogy Te hogy állsz a fogókúrával?
Isteni a bocis torta!!!És csuda jó a montázsos kép Liziről!!!

Tej:Mi egyenlőre a Milupa Junior italát fogjuk inni,mert apa kicsinek allergiás volt a tejre(bár evett már danette pudingot és nem lett pöttyös,pedig áll.80% tej...)Az már nem tápi és még nem tej.És a mi védőnénink azt mondta,hogy kicsinyenként álljunk majd át a rendes tejre,és felforralva adjam neki.

KépKép
juba

Vindolanda:Te jó ég!!!!Nem semmi amit Rugó produkált :lol: :lol: :lol:

KépKép
juba

Halihó, Lányok,
Isten éltesse a tegnap és ma egyévessé lett drága hölgyeket: Lizikét, Zitust, Dorkát, Gréticicust nagyon-nagyon sokáig!
Kép

Kispocc, tiszta szívemből gratulálok a babához! Nagyon meghatódtam...

A járó babáknak és büszke mamáiknak sok puszi és gratulálok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket, igazából folyton vacillálunk, mikor is tartsuk Ádó névnapját, de a két lehetőség közül egyik sem az igazi: ez túl közel van a szülinapjához, a másik a karácsonyhoz (szentestére esik...), úgyhogy változik, mikor tartjuk (most épp karácsonyra toltuk el...), aztán majd ha Ádi már nagyobb lesz, eldönti, mikor akarja ünnepeltetni magát.

Maggie, Viranka és többi éjszakázós: sokat gondolok Rátok, nagyon nehéz lehet...

Juba: remélem, a Kistündér most már hamar megggyógyul. Cecloretta? Pont az van itthon a hűtőben... (Nekünk is most megint piros a popsi, találgatjuk, mitől.)

Regi: gratulálok az új családi fészekhez!!! Aztán majd részletesen is írj róla!

Ágica: én is el vagyok képedve a dokitokon, én aztán dörzsöltem Ádinak rendesen, mégsem vérzett, ez nem ezen múlik, hanem ha erős a penész, eleve annyira kimarja a nyálkahártyát, hogy az vérezni kezd. De ezt egy orvos tudhatná! :evil: Szóval ne vádold magad. Kitartás, most már hamarosan túllesztek rajta!

Anitja: Nolka lesz a kis babaszónokunk, nincs mese! :-)

Vindolanda: hát muszáj tippelnem egyet: történész vagy? ;-) És ennyi meló, te jó ég!

l. móni: Gréti ágya csodás! Nyugodtan aludhat a királylányod... nálunk esély se lenne ilyesmire, Ádi körbetekergi a kiságyát éjjel, tuti, leesne róla...
8 kiló? Szuper vagy, és áruld el, hogy kell szopi mellett, mert én már rosszul vagyok, ha a tükörképemre nézek... meg aztán kapni sem tudok nadrágot magamra, de ez már inkább a ruhaboltok idiótaságáról szól... a héten körbenéztem ősziruha-ügyben, nagyon lesújtó volt a helyzet. A turkálókban csupa vacak volt, nadrágban amúgy is rosszak, a jobb ruhaboltok méregdrágák, nadrágban (is) megáll 42-44-nél a méret (kivéve a Cundát, de ott meg olyan öreganyámos gatyák vannak most a méretemben). És érdekes módon a 42-es évről évre egyre kisebb lesz... (a régebben vettekbe ugyanis még belemegyek) -- így spórolnak az anyagon? :evil:

Kiskolbi: ne aggódj, és ezt most nagyon komolyan mondom. Az átlagbaba sem jár még egyévesen (de ezt már írták a csajok). Beszélnie meg aztán végképp nem kell. Bevallom, én semmit nem ismételgetek Ádinak, és így is meg fogja tanulni az anyanyelvét. Ez tuti. 8)

Jó éjt mindenkinek, megyek dógozni kicsit...

Kép
Kép
irina

Irina: az első szakom az volt, és be is fejeztem, de másodiknak a szociológiával próbálkoztam, és ennél is horgonyoztam le. De szeretem pl. nagyon a társtörit, ami valahol a keveréke.

Névnap-szülinap: Bendegúz-nap van vagy háromszor egy évben. Kinéztük a márciusit, mert májusban van a szűk családi körben közvetlenül mellette négy szülinap is. De márciusban senki nem köszöntötte fel rajtunk kívül, ellenben májusban :lol: Úgy hogy lehet, ennél maradunk mégis.

Na, megyek. Mindenki alszik, most tehát hajrá :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Zsófi névnap is kettő van, szeptember 17-én (18-án született 8) ), meg májusban. Hát mi ez utóbbit tartjuk :wink:

Ma csak hatkor keltünk, el sem hiszem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem sorolom fel külön a szülinaposokat, le vagyok maradva kicsit a köszöntéssel és nem szeretnék kihagyni senkit!
Így hát: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT 1 ÉVES BABÁK!!!!

Gondolok ám vissza az elmúlt egy évre rendesen, amikor beindult a babaeső! Milyen izgalmas volt!!! Hihetetlen érzés, hogy egy éve a kórházban feküdtem elfolyt magzatvízzel, most meg itt zsiványkodik életem értelme!

Marci közel egy hete nem szopizik, rájött, hogy ő nagy fiú és nem kell neki. Viszont babaitalt sem fogad el, nem ízlik neki. Nálatok melyik jött be? Nem akarom mindet megvenni és végigpróbálni, ezért várom a tanácsokat.

Jövök ahogy tudok, csak készülünk ezerrel az első szülinapra, meg már a jövő májusi esküvők szerveződnek, közben meg a szeptemberi esküvők mennek, éjszaka sütöm a süteményeket, szóval most egy kicsit fáradt vagyok.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

MOLLINAK NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

[quote="ancsi26"]S írta:ancsi26ZIASZTOK!!!! :D :D

Tegnap hazajöttünk...minden rendben van,csak semmire nincs időm!!! :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és jókivánságokat!!! :D
A szülésem sokkal könnyebb volt mint Melivel...de majd leirom!! :)

Gyorsan rakok pár képet,mert utánna nem tudom mikor lesz időm ideülni!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi,kicsit sok,de tényleg nem tudom mikor jövök!! :roll: :?

Aki azóta szült:mindenkinek sok boldogságot és minden-minden jót kivánok!!!! :P :P

Többieknek meg megy a drukk!!!

Puszi!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog szülinapot kívánunk Lizi, Zita, Rugó, Dorka, Gréti!
Ádik, Regi, boldog névnapot!

Kép

Regi, gratula a házhoz!!

Kispocc, hurrrrrá, küldünk tesótapasztókat!!!

L.Móni, nagyon ügyes vagy, gyönyörű teljesítmény!

Ezt most elküldöm, és megpróbálom folytatni :oops: ...
dettyk

Most pár kép. Később jövök. Puszi.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nem nagyon vagyok mostanában gépközelben...vírus után újraformázták, egy csomó mindenem hiányzik, le kellene újra töltögetnem, és nem nagyon van sem kedvem, sem időm :? .

Panka sem megy, de kapaszkodik fel bármiben, és ha elfelejtkezik magáról, pár mp-ig ő sem támaszkodik...viszont turbótempóban mászik :lol: .
Ujjal mutogat mindenre :lol: , és vmi olyasmit mond hozzá, hogy "otta". Nagyon édes kajánál, mint egy királynő, mutogat, hogy most kaja, most inni :lol: ...
"Apa" gyönyörűen megy, "ana", "Dende"= Bence, "innnta" még mindig sláger, "abda" a másik sláger, és megmutatja a zokniján, hol a labda :shock: :D .
1. szülinapra megelőlegeztünk egy Micimacis játéktárolót, Pennyben röhejes áron (1990) jutottunk hozzá, nagy és ülőkés, Baumaxban 3000 volt a harmad akkora, csak doboz...egyébként ruhákat kérünk majd a rokonoktól, de Bence játékait szelektáltam, és van mindenünk: primo Lego, fakockák stb. Kedvence egy memóriajáték, állatkölykök kis képeken, órákig elvan velük :shock: :lol: .

Naponta 1x alszik :cry: . Tudom, örüljek, hiszen az éjszakáink szuperek, általában 1/2 9-től nyomja 1/2 8-ig ébredés nélkül :oops: , de naponta 1x alszik, változó időtartamokat: 20 perctől 2,5 óráig terjedhet. Nehéz lefoglalni...
Már majdnem 9 fogunk van, a jobb alsó hátsó lett a 9., és a bal lesz a 10., nagyon dudorodik már. Ezzel sírt néha, de nem volt vészes.
Kifelé lábal egy takonykórból, elég makacs volt, de úgy látszik, vége :D .

Bocs, hogy csak önzön magunkról, de próbálok jönni...

Néhány kép:

Kép Mászóka funkciós csúszda :lol:
Kép Segítek anyának: amit ő berak, én kiszedem 8)
Kép Polgárrá fogadás (asszem még nem mutattam :oops: )
Kép Itt otthon érzem magam... 8)
Kép Jó a buli, apa!!
Kép Legújabb szórakozásom :lol: ...
dettyk

Ádámoknak nagyon nagyon boldog névnapot visszamenőleg!!!!
Kép

Regi! Én sejtettem! :wink: Szívből gratulálok! Hol vettétek? Helyben? Kérünk ezer fotót!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Mollinak boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Jaj, szegény Petrus! :cry: Jobbulást neki!

Juba! Eleinte Szeli is előredőlt, mikor fogtuk a kezét, és úgy járt.

Nolka hihetetlen kis értelmes!!! :shock: (én ezen mindig meglepődök, hogy mennyivel előrébb jár) :)

Szeli tejberizst már evett, de csak pár kanállal (illetve kanálhegynyivel). (és ezt a szót nem húzta alá a helyesírás-ellenőrző... :shock:)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Köszönjük a köszöntéseket.
Mi is vaciláltunk, hogy melyik legyen a névnapja és inkább ez mellett döntöttem mert ha a decemberit válasszuk tutti mindenki összevonja a karácsonnyal.

Nálunk a helyzet nagyon jó.
Ádi éjszaka alszik így én is pihenek.
Napközben meg egy angyal.
Jó nagyokat játszunk meg csavargunk így amikor alvós idő van alszik kb 2 órát.

Én is vadúl készülök a szülinapra lufik szerpentin és társai már meg vannak.
Az a szerencse, hogy Ádi reggel 8-tól 10-ig alszik így lesz majd időm feldíszíteni a lakást.

Ágica : nekünk is volt szájpenészünk és a doki néni felírt egy erősebb szert mint a Borax. Nekem van még ha gondolod szívesen elküldöm postán mert szept 20-ig jó még.
Ha kell küld privibe a címed és küldöm.

Minden ünneplőnek sok boldogságot.

Most szaladok is mert teregetnem kell meg hajat mosni aztám megyünk csavarogni a haverokkal.

Puszi mindenkinek és szép napot.
20200310173350

Köszönöm a marcipános ötleteket! Remélem, sikerül, de szerintem 2 masszát veszek, biztos, ami biztos! ;)

Szeli se nagyon beszél, de én ezen nem aggódok egyáltalán. Ha meglepődik, akkor , és most mond egyéb érdekes dolgokat, de kivehetetlen. Meg mostanában megy a bap, nyam, nyem, gen és társai, de ezek nem tudatosak. Saját nyelvén gagyarászik, valamikor nagyon tud dumálni! :)

Timi26! Gratula VikDannak! Mi történik Veled??? Nem akarod gmail-re???

Irina! Na, ez érdekel! Nem ismételgetsz Ádónak szavakat? Úgy gondolod, hogy nem szükséges, mert úgyis ráragad??? Érdekel a véleményed!!!

Szelina névnap is 2 van: október 11. és 21. Az utóbbit választottuk, mert ez van messzebb a szülinapjához.

sír...

Kép

Kép
regcsiken14

Boldog első szülinapot kívánunk Mollinak!

Most ennyit, majd igyekszem jönni.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Viranka: köszi!

Mollinak Boldog első szülinapot kívánunk!

Móni: Látom Gréta is kapott tanuló kutyát. Niki is azt kap. Már a szekrényben várja. Igaz már látta és kipróbálta mert mikor megvettük velünk volt és hazafelé játszott vele.Nagyon tetszett neki!

KépKép
anikoh

Sziasztok!!!!

Jajj,lányok,annyira megható,hogy azokkal is törődtök akik csak nagyon-nagyon ritkán jönnek!!!! :D :D :oops:
Meg sem érdemeljük...illetve Mollika igen,de az anyukája nem!!! :oops: :oops:

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!! :D :D :D

Mi jól vagyunk...Mollika egy nagy huncut csajszi!! :D :D
Kb.egy hónapja teljes binztonságosan megy,de képzeljétek olyan kis ó lába van!!! :oops:
Nem tudom,hogy fog-e neki alakulni,de remélem igen!!!
De ez csak akkor látszik ha megy,mikor áll akkor nem!!! :roll: :roll:
Napközben 2-szer alszik és éjszaka 20.30-tól reggel 7.30-8-ig!!!!egy kukk nélkül!!! :D :D kopp-kopp-kopp

Melike pénteken kezdte az ovit... :D :D ,eddig oké minden,egy kis pityergés van mig elbúcsúzom,de ez csak addig tart mig be nem viszi az ovónéni a csoportba!!!! :D :D
Úgy látom rajta szeret menni!!! :D :D :D
Engem kicsit jobban megvisel,de majd csak belejövünk!!! :D :D

Minden újdonsült kismamának szivből gratulálok és szép,problémamentes terhessége kiváok!!!!

Szüli és névnapsokat Isten éltesse sokáig!!!!!! :D :D

Már vajúdok... :lol: :lol: ,és holnap is fogok(Melivel) :lol: :lol: ...hihetelen,de pont egy időben születtek...13.20-kor!!! :D :D Csak egy nap különbséggel!!! :D 8)

Mi megtartottuk a buli szombaton...rakok képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Gréticica nagyon aranyos a szülinapos képeken!!!
Az összes tortát ő ette meg? ;) :lol:

Pankusz is édes!!! Dettyk! Te eszel egyáltalán? Nagyon jól nézel ki, jó vékony vagy (álom!)! :)

Én ráadásul most a ház miatt zabálok idegességemben... :oops: Ugyanis még fel kell újítani, de mutatok egy fotót. Sima kockaház, a város szélén van, gyönyörű az utca. Aztán majd tervezzük, hogy hozzá is építünk, de majd a felújítás utáni képek lesznek érdekesebbek! Remélem, a karácsonyt már ott tudjuk tölteni! :)
Ja, és hatalmas a kert (nekünk legalábbis)! :) Füvesítjük majd, de hátul vannak gyümölcsfák! :)
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat:). Hát Boti már egy hete este 8tól reggel fél8-ig alszik egyhuzamban 8) . Még jó, mert én olyan hulla vagyok...így legalább tudok aludni. Kismamik, Ti hogy vagytok ezzel? Én Botival a terhességem első 5 hónapját végighánytam, de rettenetesen pörögtem ennek ellenére. Most meg...mint akin átgázolt 100 úthenger :roll: Jajjjj. Én majd csak kb. 2 hét múlva keresem fel a dokim, Botival is csak a 6. héten mentem, hogy minden látszódjon, aminek látszani kell :lol: .

MOLLInak nagyon boldog szülinapot!!!

Drága Emese!Annyira rendes és kedves dolog Tőled ez a "visszaemlékezés!"Én mindegyiken bőgök :cry: :lol: !

Holnap nagyfiam is egy éves :roll: , jaaaajjjj :lol: . Ma este díszítek, ha lefeküdt:).

REGIIII, HURRRRÁÁÁÁÁ!GRATULÁLOK!!!

Hát nem felébredt :arrow:
kispocc

Ancsi! Gyönyörűek a Csajok, és nagyon szépek a torták! :) Na, és azok a szerkók!!! :D

LMóni! Még akartam kérdezni, hogy milyen tortája volt Gréticicának?

Szelikém benyomott az előbb két szilvát! :shock: Nem tudom, mi lesz az ebéddel... :roll: Most a másik szobában játszik, gyorsan ideültem! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Ház: Hát készíthettem volna messzebbről is képet... na, mindegy... :roll: Oldalt még van egy terasz, az nem lászik. És szerencsére a tető jó állapotban, Apa aszonta még kibír 10 évet simán, nem kell lecserélni! :) De majd, ha szépen meg lesz csinálva...........!!!!!!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...és valahol talált még egy darab szilvát... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok!

Regi, szuper!!!!!!!!! Gratulálok Nektek! A felújításhoz sok türelmet kívánok és persze mielőbbi költözést!

Juba, sajnos sehogy :( . De "böcsületből" ráálltam pénteken a méregre, akkor járt le ugyanis a vonalzóm. -0,8 kg a végeredmény. Hát, egy fogyókúrának nem éppen ez a célja. Ja, és vasárnap óta tortákat pusztítok :oops: :oops: :oops: . De újra el akarom kezdeni, csak még gyűjtöm az energiákat... ...most nagyon nem vagyok ráhangolva... Fogyókúrás enerdzsik jöjjetek felém!!!!!!!

Ádám névnap: képzeljétek van egy Ádám barátom, akivel az anyukája ráadásul dec 24-re volt kiírva. A kiscsákó anyu pocijában besokallt és októberben megszületett. Ja, és rögtön a 23-át választotta, így miatta van fellobogózva az egész ország :lol:

Még egy mondat a névnaphoz: anyukám Mária, amiből kb 1000 van egy évben, de tavaly hivatalosan is áttette önhatalmúlag szeptember 8-ra az unokájához! Hihi :lol:

Molli, nagyon boldog első szülinapot kívánok!
Nagyon aranyosak a csajszik. Futószalagon készültek? :lol:

Móni, szuperek a képek! Ezt a habos-babos krémcsodát végül Te alkottad? Jaj, és én meg még nem is gratuláltam a fogyásodhoz! Nagyon-nagyon ügyes vagy!

Dettyk, tyűha! Ki ez a bombajó mami? Édesek vagytok nagyon. Lizi is ezt a gyakorlatot kezdte el tegnap este. Csak lestem, h bukfencezni készül. :shock: Biztos a cuki zöld cundás póló teszi. (nekünk is van, és imádom :lol: )

Megőrülök, reggel óta almát hámozok, csumázok reszelek, már ragad az egész konyhám. Hétvégén kaptunk egy nagy festékesvödörnyi almát, ami nyersen evésre nem igazán alkalmas, úgyhogy lereszelve megdínsztelem, aztán mehet majd a pitébe (egyenlőre a fagyóba). Első körben 8 kilót csináltam meg és még a 2/3-a a vödörben maradt :shock:

Annyira kivagyok, h én még nem is láttam a hétvégi bulink képeit. Még vagy szombatig várnunk kell!!!!!!!! :twisted:

Na megyek, várnak az almák... :roll:

silka
silka

Jaj, ezt a pózt Szeli is csinálja, és kukucskál a két lába között! :lol:

Meg olyan édesen táncol pár napja, csak lesek! :shock: Hát nem tudom, hogy így le tudom-e írni, videó meg megint nem jó, mert amint meglátja a fényképezőt, egyből meg akarja szerezni... :(
Szóval valahogy úgy táncol, hogy először rugózik, aztán jobba-balra billen néhányat, de behajlított térdekkel, utána pedig az egyik lábával "pontoz" a földön most hozzátett mégegy elemet, elkezdett lassan forogni! :lol: Hihetetlen! Én még kisgyereket nem láttam így táncolni, ilyen összehangoltan! :D És akkor is csinálja, ha én énekelek, nem csak zenére! :)

Persze a forgásokba aztán úgy belemerült, hogy esett-kelt... :lol: Megszédült kissé. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tánc nálunk is megy, a forgást pont ma kezdte el :lol: Neki is kész koreográfiája van :lol: Ha csak meghallja azt a szót, hogy tánc, arra is nyomja :D
Amúgy gratulálok a házhoz :D
Vendég

Mollinak nagyon boldog egyévességet kívánok! Tündéri ez a kis leányzó, ahogyan a nővérkéje is.

Nokától én is el vagyok ájulva rendesen! Szerintem még két év és doktorit ír ő is. :wink: :lol:

Gyönyörűséges Gréti cica meg...... Annyira édesen szemlélődik. A szülők meg eléggé meghatódtak, ha jól látom.

Jó kis ajándékokat találtatok ki. Én éppen ma döntöttem el, hogy (Kolbiékhoz hasonlóan) kap egy babát Bercó. Itt voltak a barátosnőim, öt gyerek ugrándozott egyszerre az ágyunkon. :lol: :lol: Ja, és Johanna hozta a kis babáját. Bercó elvette, elkérte tőle és puszilta, simogatta. Persze mi nem szoktunk puszit kapni. Játszottunk is vele, mutogatta nekem, hogy altassam a babát.
Ha megengeditek, akkor még eszembe jutott valami édes és elmesésem. Tegnap a játéktárolóból húzott ki egy buszt a csemetém. Én: Kijött a busz? A gyerek meg nézett ezerrel az ajtó felé és figyelte, hogy ki jött? :lol: :lol:

Beszéd, járás. Anyucik tessék nem parázni!!!!!! Mindegyik manó teljesen rendben van!!!!!! Szerencsére a gyerekek nagyon okosan és jól működnek. Amíg nem biztosak a dolgukban, addig nem teszik meg és kész. Mindennek eljön majd az ideje. Tudom, én is aggódnam némiképp, hogy nem gurul, nem mászik Bercó, de azzal már nem törődök, hogy mikor fog elindulni. Majd, ha ő úgy látja jónak, ha már eléggé erős hozzá, akkor elindul. Mindene megvan hozzá, képes lesz rá, az idő meg nem számít. Az egyik tündéri logopédus kolléganőm pedig azt mondta, hogy egy egészséges gyerek akkor is megtanul beszélni, ha az ágy alá dugják. Mindenki elmondja, hogy milyen szépen kommunikálnak a gyerekek, ez a fontos, majd lesz beszéd is.

bocsi, de már az ölemben van, mennem kell.

vindo, ok. legalább kipróbálom azt a helyet. rugó jól termel. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

VikDannak óriási gratula a járáshoz!

Regi! Szuuuuuuuupeeeeer!!!! Nemrégiben még itt mondogattad, hogy mennyire szeretnéd és tessék. Töltsetek nagyon boldog éveket az új fészekben.

Dettyk! Penkádat is megzabálom egyszer! Jaj, nem is tudom, hogy irígykedjek vagy szomorkodjak a képeid láttán. Annyira szuperül nézel ki. :lol: Rólam sajnos nincsenek ilyen képek, pedig próbálkozom én is, de nagyon lassan megy a dolog, ha éppen nem stagnál. Már lehet, ogy örökre ilyen maradok? :cry:

Kispocc! Szegénykém. Kitartás, csak jobb lesz egyszer. Azt szokták mondani az öregek, hogy a teljesen más tünetek hátterében másik nemű baba áll. Nálunk ugyan nem jött be, de hátha. :lol:

No, követem a szagokat.... Csak nem lesz akkora, mint Rugónál. :wink:
dmaggie

Oó! Elfelejtettem még valamit.

Niki, nagyon boldog névnapot kívánok(nunk)!
dmaggie

Csajok nagyon felpörögtek az események:-)

Regi szuper a ház! Biztosan gyönyörű családi fészek lesz majd belőle:-) a mi házunk is hasonló jellegű, sok ilyen ház van itt HU. Egy kis ablakcsere, szinezés és máris pofásabb:-) belül meg ezek jól alakithatók. És a lényeg, hogy lesz kertetek, ami nagyon fontos egy gyereknek! Én is csak ez miatt hagytam ott a várost.

A szülinapi, nem szülinapi fotók egytől egyig szuperek!!!!!

Molli boldog szülinapot!!!!!

Dettyk egyre jobban néz ki :oops: hogy hogy csinálod???

Tánc az nálunk is van:-) édesen rugózik.

Meg egyre többet hizeleg :shock: baromi jól esik bevallom. Rendesen meg tud szeretgetni, puszit is ad.

Menni igaz nem megy, beszélni is keveset tud: hinta, bamba, te, ezek a menő dumák.

Heni
KépKép
heni81

Kapucíner Anyunak és kis Nikinek boldog névnapot!!!
Kép

Kispocc! 5 hónapi hányni? :shock:
Leírom a tapasztalataimat - mert már bőven vannak! 8)

Zsozsóval: 5. héttől a 12. hétig non-stop émelyegtem, olykor hánytam. Csak akkor voltam jól, ha aludtam, arról meg ugye akkor nem tudtam, hogy jól vagyok...
A rosszullétektől fogytam 1,5 kilót, majd mikor helyreállt a rend, és következett a "két óránként ennem kell, vagy különben ütök-vágok" állapot, akkor beértem lájtos almakompóttal, kefírrel, könnyű kajákkal.
Rengeteget mozogtam - még a 42 fokban is -, kb. a 25. héttől a szülés napjáig 8) vizitornáztam, és ha az idő engedte, minden nap kutyát sétáltattam, ami 1,5 óra volt.
De így is 19 kiló felpattant, amiből 6 meg is maradt.

KicsiGegivel: 7-12. hétig letaglózó, lábról leverő fáradtság. Enyhe émelygés, hányás nuku. Zsófival én is kétszer mentem aludni, naponta 2x1,5-2 órát.
Apa mosogatott, teregetett, egész nap a kanapét nyomtam. Már amennyire Zsozsi mellett lehetett.
A rosszullétek után egy kefírt a aflhoz tudtam volna vágni. Amiket kívántam: pörkölt, kolbászos kenyér, mekis menü :oops: , szóval a jó nehéz (fiús :wink: ) kajákat kívántam.
Akkor már az eszembe ötlött, hogy talán ez a terhesség azért más, mert Fiúcska érkezik hozzánk.... És így is lett.

Engem is érdekelne lmóni a szopi melletti fogyás! Ugyanis majd aktuális lesz!
De lehet, hogy majd én adok tanácsot: Kell egy kistesó, és akkor két gyerekkel háromfelé lehet szaladgálni. :lol:
Gréti egy tünemény, édes kisbaba! Nagyon szeretem nézni a képeit! MEg persze a többiekét is.

Jól látom, hogy Panka kiszőkült? :D

Amúgy Zsozsó inkább autóval játszik. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Helyesbítek: Nikiknek boldog névnapot kívánok! :oops: :oops:

Köszi Emese! :P
dmaggie

MOst csak gyors leszek, már megint :oops: :oops:

Mesi: az egyik legjobb barátném is január 8-án szült, szóval az jó dátum. Ágostonnak hívják a babát, most nyolc hónapos, de 12 kiló :shock:
Ha jól láttam a dátumot persze.

Szopi mellett fogyás: szerintem hajlam kérdése. Szóval én ezt adottságnak gondolom, mert én se nem sportoltam, se nem diétáztam, és szinte minden lement rólam.

Dettyk: tényleg szuper kismama vagy :wink:

Rugó nem táncol, de a zenei igényeit kiéli a gitárokkal :D :D

Szép napot, V.[/b]

Kép
vindolanda

Szopi melletti fogyás szerintem is adottság kérdése: 67-tel lettem terhes, 76-tal mentem szülni, kórhából 70-nel jöttem haza, és Zsófi egy hónapos korára kb 61 kg lettem, azóta annyi vagyok. Semmit nem tettem érte :roll:

Viszont Zsófival végig hánytam, kilenc hónapig, király volt :lol: Remélem most megúszom...
Vendég

Boldog névnapot kívánunk Nikinek!!!

Hányás terhesség alatt: egyszer olvastam a neten, hogy ha nincs hányingere a kismamáknak, akkor nagyobb valószínűséggel lesz fiú a bébi. A hányinger megléte azonban nem valószínűsíti egyik nemet sem, a hiánya teszi ezt valamelyest. De ehhez nem értek :roll:

Kilók: Én etióp-típus vagyok, 50 kg voltam, mikor terhes lettem (170 cm-hez), szülni 63-mal mentem, a kórházból olyan 56-57-tel jöttem haza, most 51 vagyok. De még szoptatok.
Ugyanakkor egy kis torna rám férne itt-ott :oops:

Rohanok felmondani a konferencia-előadásomat, összeállt a power point.

Regi, én is ilyen kockaházba nőttem fel, imádtam :D

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?