Gratulálok a lányokhoz!!! Úgy veszem észre eddig nagyjából mindenki elégedett a szórással, nem igaz?
Háfi ez tényleg gáz, egyszer nekem az Alzheimeres nagyimmal kellett rendelés kezdetétől a végéig a folyosón ülni, az is szép volt...a dokid meg tényleg szólhatott volna. Viszont érdekes, hogy az én dokim sem szüleszt és az afp-s beutalómat ő pecsételte
Mist én is határozottan emlékszek, hogy olvastam fórumon a cisztákról hogy felszívódnak, és semmilyen károsodást nem hagynak maguk mögött. Sőt, valahol még olyat is olvastam, hogy van doki aki nem is említi anyukának ha cisztát lát, mert csak idegesítené vele és ha egyszer úgyis elmúlik akkor felesleges az idegesség. Azért ez a módszer elgondolkodtató, de végülis...
Verus szegény gyerkőcök

reméljük a kicsi megússza ezeket a nyavajákat. Ügyes vagy, hogy így beletanultál a dolgokba
Gjéti nektek gyors és tartós békülést! Olyan szuperek vagytok együtt!
Volt a védőnő, tök szépen összepakoltam, és erre megállt a kapuban és csak beadta a leletet, be sem jött...grr

de legalább apa kivételesen nem törte ki a bokáját a játékokban mikor hazajött
Képzeljétek vettem a teszveszen egy overált, vastagsága és mérete alapján pont tökéletes lesz, februárban egyszer lesz a babán amikor hazajön a kórházból, legközelebb valszeg már csak márciusban, áprilisra meg már úgyis másféle kell majd, és csak 800 Ft volt, semmi hibája, kívül kellemes barna, belül bordó, van lábrésze úgyhogy a bokáján nem csúszik fel, tök jó

Hú láttam olyan szépeket a C&A-ban, dehát azok 6000 körül vannak, és tényleg csak egy hónapig fogja hordani és soha többé...mikor mondtam apának, hogy "ja, hozzácsaptam egy cuki virágos kisszoknyát is az overálhoz" akkorát röhögött

nem is én lettem volna ha csak egyvalamit választok abból a sok szépségből