A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Küldtem Tancsunak egy gratula smst . Még nem hívom fel mert van épp elég baja!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, vagy még?

Kép
flóra 11

ÁÁÁÁÁ, Egyszerre írtunk és laptetőd van! :lol:

Kép
flóra 11

Én is írtam volna Tancsunak, de azt hiszem nincs meg a száma. Várj megnézem.

Kép
flóra 11

Jól emlékeztem,nincs. Majd priviben küld el nekem,kérlek,hogy tudjak neki gratulálni.

Az első topik baba. Kitett magáért a méreteivel,igaz? :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Flóra sejtettük hogy ekkora lesz és császáros.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ne haragudj,mennem kell. Péterem itt tipickel felettem,hogy menjünk szobát-rendezni. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, sejtettük. De nekem akkor is olyan csodálatos dolog! Nekünk elég lesz kisebb is,igaz? :wink:

Kép
flóra 11

Jövök később. Mikor dolizol?

Kép
flóra 11

Privi elküldve

Kép
muzsuzska

Nagyon köszönöm,aranyos vagy! :D

Kép
flóra 11

Holnap kezdem a délutános hetet!

Kép
muzsuzska

Látoda sok teának is meglett az eredménye. Vastagszik a nyálkahártyád. Neked legalább nem zárta ki a dokid. Az enyém azt mondta, hogy nem valószínű, hogy teherbe esem, emlékszel.

Kép
flóra 11

picit megnyugodtam, most a sors kezében vagyok. Mindent megtettünk amit lehet!

Kép
muzsuzska

Nekem mostanában menzis érzéseim vannak. Ma azt hittem,megjött. Csak azért tudtam, hogy nem,mert még van Duphaston. De néha enyhén fájdogálok,meg émelygek, szurkálgatok. Ez biztos a sok hormon miatt van.

Kép
flóra 11

Azt mondta a doki hogy a dupaston mellet lehet normális piri is

Kép
muzsuzska

Az jó,ha megnyugodtál. Fontos a nyugalom. Én úgy vagyok most a projekttel, hogy egyáltalán nem gondolok rá. Mióta azt mondta, hogy nem valószínű, kikapcsoltam. Szedem a bigyót, aztán rádió, amikor eszünkbe jut, amikor kedvünk van. Aztán lesz, ami lesz...

Kép
flóra 11

Komoly? Én úgy tudom, hogy alatta nincs, csak utána. Ezt szokták szedni akkor is, ha valaki késleltetni akarja, vagy időzíteni és hamarabb meghozni. Ettől ún. megvonásos menzi van. Tehát míg szede, addig megvonod a szervezetedtől, aztán megjön,mikor abbahagyod.

Kép
flóra 11

Majd később visszanézek!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,most már komolyan mennem kell. Később jövök. Fél kilenckor. Jó? :wink:

Kép
flóra 11

Én sem értem de már a múltkor amikor kaptam hogy megjöjjön a pirim akkor mondta hogy ha közben megindul a gyógyszer alatt, hagyjam abba.Akkor kérdeztem rá, hogy ilyen is van. És van!

Kép
muzsuzska

Jó! menj! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok, 4 perc múlva randi van itt, jól tudom? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsuzsi, örülök, hogy megnyugodtál. És reméljük, hogy lesz is belőle valami, de legalábbis van remény. :D

KépKép
benó

Szia Benó!

Kép
muzsuzska

Benó! olvastad hogy a closti kiszúrt velem és az nem engedte a méhnyálkahártyát vastagodni.

Kép
muzsuzska

Vagyok. Ki van még?

Kép
flóra 11

Hellótok! Már valamennyire haladtunk a szobával, de nagy a felfordulás. :?

Kép
flóra 11

vagyok! Benó lelépett

Kép
muzsuzska

Flóra menj pakolni én is fáradt vagyok!

Kép
muzsuzska

Jó éjt mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Oksa. Megyünk asztalt szerelni.Nem tudom mennyire jutunk vele,mert ugye a szomszédok miatt zörögni nem lehet. Meglátjuk,mennyire zajos a szerelése.

Kép
flóra 11

Bocsi, férfias volt a gép.
:roll:
Megyek tételt kidolgozni.
Jó éjt! Puszi

KépKép
benó

Szép szerdát!
Elküldöm nektek azokat a képeket, amiket már régen szerettem volna.
A Pooja van rajta néhányon, néhányon a Sólyom és más dobosok és a dobom. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Kétszer küldte, na. :roll:

KépKép
benó

Sziasztok!

Zsuzska, örülök, hogy visszaadták,-ják a reményt! Én nagyon szurkolok neked, ne hagyd magad! :wink:

Benó, jók a képek! :D

Kép
szilzi

Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült rendelni injekciót, már ölni tudtam volna a patikában. Miért igérik meg ha nem biztos? Azt mondta a liba hogy 100% hogy meg lesz. Mondtam hogy ennyi ídő alatt 3x Pécsre is mehettem volna. Délre megérkezett ,most voltam. Este műszak után fogják beadni mert ez bonyolultabb, és a popómba megy! Ez Csak 6500ft volt , tegnap a doki csak 3000 kért. Sok a csak ennyi!
Tüszőrepesztő, sárgatestet ad vagy stimulál nem tudom.
Pusszancs mindenkinek, sietnem kell mert megyek robotolni.

Tancsunknak már biztos megindult a tejecskéje és tudja szoptatni Gergőt!!! Gergő pedig ha rácuppan a cicire, úgy kell leimádkozni róla! :D :D :D

További szép napot mindenkinek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Örülök a szuridnak Zsuzska! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Hellótok lányok!

Benó, szuperek a képek, a Solymost ilyennek képzltem el. A dobod nagyon jólnéz ki.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,örülök,hogy szereztél szurit. Hát a cél előtt nem lehet leállni. :wink: Soka a csak ennyi kiadás, igen, de tudjuk,miért csináljuk.

Kép
flóra 11

Tegnap negyed tizenkettőig szereltünk. Akkor vettük észre,hogy a fiókos részt mást adtak, nem ehhez az asztallaphoz valót, hanem egy hosszabbhoz valót. Fura volt nekünk,hogy ennek két polca és két fiókja van, amit választottunk,annak csak egy volt. Végül kiderült,hogy rosszat adtak. Az asztallap száma 276, a fiókos részé meg 275. Egész jó volt egyébként hozzá, csak egy résszel hosszabb, ami galibázott. Hát ezt a részt levettük, a polcost maradtak csak a fiókok,így már jó volt. De akkor láttuk,hogy a billentyűzetnek való kihúzhatós lapot nem csomagolták. Hiányzott. Tehát ma reklamáltunk,vagyis a Peti, mert mire én odaőrtem, ő már mindent elintézett. Várnunk kellett, míg hoztak a raktárból lapot, de legalább adtak. Már össze is szerelte a Péter. Most megyek takarítani. :wink:

Kép
flóra 11

Lányok,teljesen kimerültem. Megyek aludni.

Pá...

Kép
flóra 11

Hát lányok,nem tudok aludni! Pedig rám fért volna. De legalább fél órát feküdtem. A F.is ágybaparancsoltam, Zsuzsi,rád gondoltam. Királyfidnak van jó alvókája. A F. is fél perc alatt durmolt. Jó neki. Csak én nem tudok elaludni. :?

Kép
flóra 11

Tancsunak küldtem ma sms-t,de nem kaptameg.Talán ki van kapcsolva a telcsije. :(

Kép
flóra 11

Beszéltem Tancsuval!!!!!!!!!!! Nagyon boldog és mindenkit pusziltat!!!!!!!!!!!!!
Elmesélte a szülést, mint ahogy Szilvi is írta, nagyon megszenvedett, hatalmas fájdalmakkal, kimerülten.

A férje végig látott mindent és fényképezett. My vyp- en fent vannak a képek, de nekem nincs belépőm.

Megkaptam a szúrít, rohadtúl fájt!!!!!!!!!!

Na megyek enni, és szundizni!

Flóra, ezt a bútorboltot nem nektek találták ki, remélem többet nem veszel ott semmit.

Benó! A sámánt fényképezhetted volna előről is! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Jó éjt! :D

Kép
muzsuzska

Jó reggelt!!!!!!!!!!

Az injekció tegnap este végül is a vállamba lett adva, mert a nővérke azt mondta, hogy a popóban nagyon fog fájni.
Hát kényes nem vagyok, de rohadtúl fáj a karom. Mértem hőmimet, 36.2. Akkor az éjszaka nem volt petekirobbanás!
Ma este rádiózás. :oops: :oops: :oops:

Nagyon jó volt Tancsut hallani! :D :D :D Én nem mertem hívni, ő hívott este 10kor. :D Gyenge és fáradt volt a hangja, de BOLDOG !!!!!!!!!!

Potyognak a könnyeim!

Kép
muzsuzska

Senki nem néz be munka előtt????????

Kép
muzsuzska

Helló!
Sajnos, mostanában kicsit el vagyok havazva. :cry:
Örülök, hogy tudtál beszélni a Tancsuval. :D :D :D
Sajnálom, hogy fájt a szuri, reméljük, legalább hasznos, ha már fáj. :wink: :wink:
Képek jöhetnének nekünk is, nemcsak a myvip-re. :evil:
Apuka biztos csak oda tud bemenni. :lol: :lol: :lol:
A bútorbolt egy hülye. :shock: Szerintem se vásároljatok ott.
Én is érlelem a petém, vagy már nem, ki tudja.
A sámánt nem én fényképeztem, hanem a Gy., és nem akartuk megkérni, hogy modellt álljon, nehogy elbízza magát. :roll:
Majd jövök. Puszi

KépKép
benó

sziasztok
voltam fent my vipen, megkerestem Tancsut, de nem voltak még fent képek :evil:
zsuzska: neked küldtem rá meghivót :lol:
benó: jók a fotók

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi! Köszönöm a meghívót!!!!!!! Csak Gergőért regisztráltam és megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!HATALMAS!!!!!!!!!!!!Kis óriás!!!!!!!!!!
Láttam a képeket! Tancsu férjének az oldalán van!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?