A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok
Remélem mindenki jól van! Nem nagyon van időm, de néha olvasgatok. Nem nagyon tudom beosztani az időmet! :cry: Megkezdődött az iskola, óvoda. Megpróbálok majd sűrűbben jönni. Iza jól van, hasfájás elmúlt! :lol: Szurit megkapta. 5740gr., és 58 cm.

Kép
dittke

Hali Potyka!

Nem holnap, hétfőn szigetezünk.Akkor is beszoktatsz még gondolom...Ha mégse, irtó jó lenne látni!

És ha most kendőben van -ami nem baj- be tudom majd szoktatni azért a kiságyába ugye? Ordítani nem tudom hagyni, az tuti.

Kép
andkata

Lackó Fickó nagyon cuki...
Viki már el is kezdhettek próbálkozni, maximum ikrekként nőnek fel... :oops:

Kép
andkata

Adél már megint másfél órája alszik...Ez egy jó nap!!! :D :D :D

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:46-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:40-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:46-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:47-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:47-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:40-kor.
20150601134430

Sziasztok!

nem sikerül ma visszaolvasni, majd holnap talán... :(

rólunk röviden:
voltunk védőnőnél, minden rendben, meg van dicsérve a bébike :lol:
55 cm és 4 kiló :lol:
hallásvizsgálat is volt, ott is minden rendben volt, azt mondta doki néni hogy ügyes :lol:

vasárnap este meglátogatott minket egy kisegér :evil:
ma sikerült végre megfogni, karanténban volt a számítógépes szoba mostanáig :twisted:
mindegy, a lényeg, hogy megvan :wink:

puszilok mindenkit :wink:

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:48-kor.
Vendég

épp visszaolvasok, csak akartam feltenni addig egy képet. :)

Kép Mi történik a nagyvilágban?

KépKép
muffin

hali lányok :D
az uj helyemről irok :D átköltöztetett nyusziapu gépestül mindenestül :oops:
igaz csak szembe az eddigi helyemmel :D
még tök furi, meg kell szokni. a tv-t se látom igy rendesen :twisted: :twisted:
meg ráadásul uj moncsim van, megkaptam az övét. szélesvásznú, nah szép hosszu feje lett a hátteremen babcimnak :D
majd még be kell állítani a felbontást hozzá :D :D

mai jó hir: vacsira benyomott 150-et. jah és ezt már a sűrítővel. nem jött ki :D
elmentünk sétálni, hazajötünk, pancsi, és még egy kis cicin nyammogás volt. nah amit benyammogott tejcsit az már kijött :(
most durmol. az kicsit nehéz volt mert háton nézelődött, hason repülőzött, ugyhogy oldalt alukált el, kicsit nehezen a fáradtságtól.
kivi vagyok meddig durmol. tegnap hajnali fél 4-ig nyomta :D remélem ma is kb. addig horpaszt majd :D

mi még pakolunk, rendezzük a szobát. jah egyébként azért van ez a nagy pakolás mert nyusziapu gépét sikerült eladni, és notebook-ot vettünk helyette. mennyi helyünk lett a szobában :D

már megvan a helye is a játszószőnyegnek :D :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

jaj ezek a képek!
eszméletlenül jók

muffin! hogy eliot milyen ügyes. nagyon profin tartja magát.

jah és viki! nekem a lapítós tetszik a legjobban és a sorozatból meg a 4. azon olyan kis morcika, de jól áll neki :D

Kép

Kép
timi1982

Muffin, ez a kép! Hiába Eliot már szépen emeli a fejét...

Adél 8-ig durmolt, akkor gyengéden felsimogattuk, mert apája megérkezett. Nagy-nagy mosolyokat kaptunk, majd fürcsizett és szopizott. Szopi végén ismételt beájulás...

Fürcsi előtt: Kép

Kép
andkata

Kép

Kedvenc pozicióm mostanság:

Kép Kép

Kép
andkata

bondi, gratula az új autóhoz! :) Tök szuper! :)

patr, az árpád híd felőli oldalon be is lehet menni, és vagy szerencséd van és találsz kinn parkolóhelyet, vagy én ha nem találok, akkor bemegyek parkolni.(és akkor szoptathatsz a kocsimban, vagy ha te is bejössz parkolni, akkor meg a sajátodban).

sz.andi, én kimostam a pihenőszék huzatát, és nem lett semmi baja! :)

csajok, én merészeltem elhívni az egyik barátnőmet is a hétfői randira, akinek a fia két és fél héttel idősebb Eliotnál. Aztán szeretne majd ő is babanetezni. Én meg mondtam neki a talit és mondta, hogy szívesen eljönne. :) Remélem nem gond. :)

amúgy ma is egy cukorfalat volt a fiam. :) annyira szeretem!!! :)

KépKép
muffin

Szép Jó Estét!

Húú, Kata!
Na Viki nem tud meglenni úgy! Őt rohadtul idegesíti, ha le van korlátozva valamelyik végtagja! Irigykedem egy kicsit! :oops:
Adél nagyon szép kislány!

Muffin! Eliot milyen ügyesen tartja a fejét! Viki rögtön emelte, mikor hazahoztuk, a dokinéni meg is dicsérte. Ma már komolyan, sztem lusta felemelni! Meg butácska, egyem meg! Hátrateszi a kezét és nem segít magának kitolni. De Eliot!
Látom, szeret csupaszkodni!
:lol:

Viki!
Lackó Fickó is nagyon cép! Fickós! Annyit röhögtem a lapítós képen! Tuti olyan feje van rajta, mintha azt mondaná: upsz! :lol: :lol:
Biztos mondtad már, de Nektek nem spontán jött össze Lackó? Emlékszem, hogy anno volt téma, de nem emlékszem :oops:

Sipiné!
Örülök, hogy előkerültél! Nagyon szép szülésed volt! Gratulálok megint csak a kis Ferushoz!

Dittke!
Te sem jössz túl gyakran! Fotókat léccike kérünk szépen Izáról!

Ami!
Hát a hasfájás...Elég érdekes. Hol fáj, hol nem. Tegnap éjszaka majdnem 2 órát volt ébren, mert tekeredett. Pedig elmúltunk 3 hónaposak! Hát csak abbahagyja végre!

Titi!
Nekem a menzeszem szinte mindig26 napra jött meg és k. 4 napig tartott, átlagos vérzéssel, rohadt nagy görcsökkel. Most egy hétig volt, de úgy jött meg, hogy csak azt vettem észre, hogy véres a gatya (bocsi), viszont a 2. naptól azért rendesen kellett no-spa-t bevenni! Rettentő sok vér jött, soha nem volt ennyi! Na erre azt mondták normális. Pedig azt mondták, hogy szülés után nem fog fájni a hasam...endometriózis...na ezt nem hiszem.Egy idő után ugyan úgy leszek. De legalább itt van nekem Viki!
Jól elkalandoztam, bocsi!

Timi!
Én is gondolkodtam, hogy ezt a nagy dög gépet le kéne cserélni egy "összecsukhatósra". Már azért is, mert ha Viki nagyobb lesz, könnyebb lesz eltenni a keze elől... :lol:

A pakolászásról jut eszembe! Nekünk újra fel kell forgatni az egész lakást! Nemrég festettünk, de kénytelenek vagyunk elhúzogatni mindent, mert tele vagyunk hangyával! 4.-en!! Már bocsika, de a tököm tele van velük! Kint hagytunk éjszakára egy flakon mirindát. Tele volt a teteje meg a nyaka hangyával. Nem tudom hogy fogjuk kiírtani, de valahogy muszáj lesz!

Ma vettem 5 fölsőt egy nadrágot és 3 pár zoknit 5000-ért magamnak. Már nem volt mit felvenni, de most már megnyugodtam!
Csomó leértékelt dolog volt, gondolom ilyen nyár végi akció. De a fölső a pulcsi alá is kell, így jól jártam. Pl. 2050 ft-ról 250!!ft.-ra volt leárazva. Mi durva?!

de fogynom kell, sokat! Sajnos nem megy olyan gyorsan. Utálok fogyózni, pedig valamit ki kell találni. Mozgás az oké, de a kaja... Nekem nincs idegzetem számolgatni a kalóriát! Ha elém raknak egy heti étrendet, akkor oké. De magamnak képtelen vagyok megcsinálni. Francba! Na majd csak lesz valahogy!

Megyek én alukálni.
Jó éjt mindenkinek!

Ja, még annyi, hogy ugye visztek fényképezőt a talira?! Mert sokan mondtuk, hogy képeket várunk! :lol: Ha már nem lehetünk ott..

Na sziasztok!

sz.andi

Húúú. kisregény lett, bocsesz!

Muffin! Ja, kimostam, nem lett semmi baja! Megnyugodtam. Csak muszáj volt, mert a keresztelőn tiszta füstös lett a grilltől...

Meg a kocsi: Nekünk opel omegánk van, imádom! Hatalmas dög, persze kombi, de rohadt könnyű vezetni és sokkal nagyobb biztonságban érzem magam benne, mint egy kisebben! Janiéknak kell a zenekar miatt, de nem bántam meg!
Csak azt nem értem, hogy a hordozót hogy tudom bekötni...Ugyanis megpróbáltam ahogy Kata mondta, logikus is, majdnem úgy scináltam, csak éppen nem elég hosszú az öv. Egy ilyen nagy autóban...Nem értem! Vagy még mindig nem jól kötöm, vagy a hordozó nagy, vagy tényleg rövid az öv.

Na megyek!

sz.andi

bondi, gratula az új autóhoz! :) Tök szuper! :)

patr, az árpád híd felőli oldalon be is lehet menni, és vagy szerencséd van és találsz kinn parkolóhelyet, vagy én ha nem találok, akkor bemegyek parkolni.(és akkor szoptathatsz a kocsimban, vagy ha te is bejössz parkolni, akkor meg a sajátodban).

sz.andi, én kimostam a pihenőszék huzatát, és nem lett semmi baja! :)

csajok, én merészeltem elhívni az egyik barátnőmet is a hétfői randira, akinek a fia két és fél héttel idősebb Eliotnál. Aztán szeretne majd ő is babanetezni. Én meg mondtam neki a talit és mondta, hogy szívesen eljönne. :) Remélem nem gond. :)

amúgy ma is egy cukorfalat volt a fiam. :) annyira szeretem!!! :)

KépKép
muffin

azt nem tudom, hogy ezt miért küldte most el mégegyszer... bocsi

KépKép
muffin

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:39-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:39-kor.
20150601134430

jó reggelt!

látom, Viki te sem tudsz aludni...

Nekem minden bajom van... nem tudom, írjam e?
Nem tudom, tényleg gond e, vagy csak az én kismama lelkem aggódja túl a dolgokat... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Emma tegnap hihetetlenül jó kislány volt. Este kettesben voltunk, és elmaradt az esti nagy üvöltés. Csak megfürdött, kicsit reklamált ugyan, hogy gyorsabban, mert álmos, majd evett és aludt is 5-ig.
Akkor magam mellé vettem, és azóta is alszik.

Olyan helyes, amikor mellettem durmol az ágyban, mindíg egyre közelebb furakodik...
Mostanra teljesen kitúrt! :lol:
Vendég

Emma ma két hónapos!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:38-kor.
20150601134430

Viki!

Dehogy... bár az volna...
Vendég

A kávé viszont jól hangzik, mindjárt jövök!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:49-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:50-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:50-kor.
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:38-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:37-kor.
20150601134430

Megittam a kávémat én is!

Sajnos nem tudom magamat felrázni, megyek is, begubózom.
Vendég

mi mar ketszer voltunk a szigeten Annaval es minden tovabbi nelkul megszoptatam ott a nagyreten. es senkit nem zavart, engem sem.
En szoptattam mar rengeteg helyen- jatszoter, bevasarlo kozpont, vendegseg, kert.....- es siman meg lehet ugy csinalni hogy senki ne lasson semmi "megbotrankoztatot". egy no egyszer meg is dicsert, milyen ugyes vagyok, olyan mintha csak aludna a baba( pedig akkor meg tok kezdo voltam). Szoval hiaba vagyok szegyenlos a gyermekem sokkal elobb all minden ilyen erzesnel,ha ehes megetetem.
Azt viszont utalom mikor anyosnak szoptatas kozben be nem all a szaja meg osztja az eszt, biztos nem kap levegot, huzzam feljebb a polom.....multkor el is hataroztam hogy na elotte nem szoptatok tobbet!
Vendég

Annam meg alszik de en mar nem fekudtem vissza mikor ferjem elment munkaba, inkabb hajat mostam, az ebed is mindjart kesz....2 korul utazunk el, es addigra mindennel szeretnek kesz lenni. Jajj tenyleg lejart a gep, megyek kiterigetek.
Vendég

Jó reggelt!

Mi is jól aludtunk, 20:30-5-ig és azóta is alszik. ez már kb az 5. ilyen éjszakánk.

Kimma! Részvétem az egér miatt! több napig ott volt? :shock: Én nem bírok úgy lefeküdni, ha nem kaptuk el! A hülye egér miatt sebes a lábam is, igaz csak álmodtam róla!

Muffin! Eliot szépen tartja magát. Annyira írjátok itt, hogy ki hogy tartja magát hason és ki nem. Én meg nem is tudtam, hogy Jázmin tartja e magát, mert utál hason lenni. Tegnap hasra tettem és tök sokáig tartotta magát kinyomva, pedig ő igazán nem volt eddig hason, mert sírt. De most úgy látom kezdi megszeretni.

Viki! A lapítós kép nagyon jó! A többi is cuki!

Autó: Nekünk Citroen Xsara Picasso van, vagyis nekem. Nagyon szeretjük. Befér két babakocsi és belül is nagyon tágas, plusz magas. Én utálom a mély autókat. Eddig kb évente cseréltük valamelyik autót, de ezt úgy megszerettük, hogy max. újabbra cseréljük, de nem másfajtára.
Apának Seat Ibiza van. Na abba nem kell berakni a babakocsit.

Kép
szly27

Marcsi! Mi a baj?! Nyugodtan írd meg!

Kép
szly27

Boldog hófordulót Emmának!

Kép
szly27

köszönöm!

APA a baj, csupa nagybetűvel... :cry: :cry:
Vendég

Én is szoptattam már sok helyen: játszótér, autó, park. Engem sem zavar, tényleg nem látni semmit. Ha éhes, megetetem és kész.

Kép
szly27

Mit csinált, vagy mit nem csinált? De ha nem akarod, ne írd meg!

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:37-kor.
20150601134430

A dolgaink továbbra sem rendeződnek...
folyton a haverjával van, akik most válnak...
Én próbáltam már komolyan mindent. Próbáltam már szépen és csúnyán..
Reméltem, hogy belátja, ez a mi házasságunknak nem tesz jót.

Voltak próbálkozásai, de mind kudarcba fulladt.

Érdekes, mert bármit kérhetek tőle, mindent megkapok. Komolyan. kérhetnék toronyórát-láncostul, megvenné, csak hozzám ne kelljen érnie... velem ne kelljen lennie.
furcsa ez pont tőle...
Túl régóta ismerem, és tudom, hogy ő nem ilyen.
Már komolyan arra gondoltam, ha nem velem, akkor kivel?
Vendég

Ez olyan együtt élek vele, de nélküle érzés...
Vendég

Jó reggelt!

Viki is jól aludt, még fél 9-kor elaludt, fél 3-kor evett, rögtön visszacsucsult. Most meg rezeg :lol: :lol:

Emmának boldog 2! hófordulót! Milyen gyorsan telik az idő!!
Marcsika! Akkor mi a baj? Írd le, hátha tudunk segíteni!

Én is most éppen cappuccino-t iszom, mert a kv-t a terhesség utolsó pár hetétől nem tudom meginni. Nem tudom miért..

Én már nem szoptatok, max 1X, akkor is csak az érzés miatt, ugyanis nem jön belőle szinte semmi. Hiába nyomorgatom, fejek, mint az őrült, nem megy. Pedig úgy szeretnék.
Ezért már nem is idegesítem magam. Ez van. Jöhet a fogyókúra.

Viki! Átküldöd? Megpróbálom!

Valamit még akartam, de nem jut eszembe. Mindegy!

sz.andi

Jaj, Marcsika! Pontosan tudom miről beszélsz! Az enyém párom is pont ezt csinálta. Ez kb. mostanra állt helyre! Úgy nagyjából. Engem is nagyon zavart, de Ő nem vette észre, vagy csak nem vett róla tudomást. Szörnyű rossz érzés, tudom én!
Jaj, folytatom, csak Viki reklamál!

sz.andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:36-kor.
20150601134430

Marcsi! Hát nem tudom mi lehet vele! Még az sem jöhet szóba, hogy a szülésnél látott valamit, ami visszatartja, mert ugye császár volt. Lehet időt kéne neki adni úgy, hogy nem piszkálod vele és akkor talán magától közeledni fog. A haverok kapcsán meg kompromisszum kéne.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?