A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

na ez a sok "és" elég undorító.. :oops: :? :shock:
Vendég

ccc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:58-kor.
hékás

Brigi: Ügyi volt Marcell hogy ilyen jól viselte az oltást!!!
Még azt nem írtad meg, hogy akkor az e-mail címre amit a múltkor írtál oda kell majd küldeni? Mindenestől az "anyagot" :?: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Ja, bocsi. Igen, oda küldjétek. Mindjárt beírom a profilomba is a címemet, hogy ne kelljen mindig visszakeresni

Brigi

Kép

Kép
hékás

Montana: ment PÜ!!!!!

Brigi: milyen szép nagy a lányom "szerelme"! :lol: :lol: :lol: :lol: és ügyes, hogy nem sírt!
bszilvi25

Brigi: gratu Marcinak a hősiességéhez!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari! Olvasom, amit írsz, de még mindig nem értem, hogy a jól szopó, jól fejlődő, jól kakiló, éjszakát átalvó, nyugodt, nem sírós, nem hisztis gyermekemnek miért durva az, hogy nem adok gyümölcsöt?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szerintem mindenki úgy táplálja a babát, ahogy jónak látja. Én pl. nem azért adok neki gyümit, mert ti írtátok, hanem mert anyukám mondta, hogy mi is kaptunk stb.
Szóval le lehet írni itt a véleményt mindenről. Valaki vagy megfogadja vagy nem! De nem kell senkit elitélni sem ezért sem azért.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Monti!
A brutál szót is a szó jó értelmében kellett vennem(amikor "szóvá" tették,hogy a 7 kilós gyerek az BRUTÁL)...tuti a durva is a szó jó értelmében van írva... :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ezt nem értem én sem. Én soha senkinek nem írtam, hogy durva, hogy milyen fiatalon ad ezt vagy azt a gyereknek. Elfogadtam és kész. De akkor az miért durva, hogy én meg nem adok?

Kép Kép
montana

[quote="lia0415"]m írta:lia0415onti én nagyon helytelennek tartom azt,hogy egy hat hós gyerek még semmivel ne találkozzon az anyatejen vagy a tápszeren kívül...

Csiri! Ez a mondat igazolja, hogy jól értettem a "durva" szót.

Ne értsetek félre, nem vagyok mérges, vagy dühös, vagy ilyesmi, csak nem értem, hogy az elfogadás, meg a megértés miért csak az egyik irányba működik, a másik irányba miért nem?

Kép Kép
montana

szerintem nem durva!!!!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csajok, köszi a gratulációt a fiamhoz.
Szilvi, tudod miért volt ilyen hős? Próbálunk minél jobban bevágódni anyósnál :wink:

Monti, szerintem nem csinálod rosszul, hogy nem adsz neki semmit, csak tejet. Mindenki maga dönti el, hogy kire hallgat, ebben semmi rossz nincs. Az is teljesen természetes, hogy mindenki más időpontban vezet be különféle dolgokat a SAJÁT gyereke életébe. Szerintem ne foglalkozz senkivel, csináld úgy, ahogy TE jónak látod. Te neveled, Te tudod, hogy mi a jó neki.

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]
írta:
hékásMonti, szerintem nem csinálod rosszul, hogy nem adsz neki semmit, csak tejet. Mindenki maga dönti el, hogy kire hallgat, ebben semmi rossz nincs. Az is teljesen természetes, hogy mindenki más időpontban vezet be különféle dolgokat a SAJÁT gyereke életébe. Szerintem ne foglalkozz senkivel, csináld úgy, ahogy TE jónak látod. Te neveled, Te tudod, hogy mi a jó neki.

Egyetértek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: miért akarsz anyósnál bevágódni?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, nem a sajátomnál. Marciénál :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

jaaaa, értem. Szilvi anyunál! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Pontosan. Mert bár Vikkáék is bejelentkeztek, de kb 2 hete nem tudok róluk semmit :) Szóval most Szilviék a befutók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvi! Azért még ne igyál az eljegyzésre, hadd legyen még esélye másnak is Mercikénél :D :D :D Vannak még jóképű fiúk a topikban :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kittit senki sem szeretné elvenni???? :( :( :(

Már Zoé és Merci elkelt. Az aktívak közül rajtunk kívül csak Dorina és Mirabel 'facér'...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, én bevállalnám Marci nevében, de hát a monogámia.... Ha Merci dobja Marcit, jelentkezem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy ha a második is fiú lesz nekünk :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]A írta:hékásndi, én bevállalnám Marci nevében, de hát a monogámia.... Ha Merci dobja Marcit, jelentkezem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy ha a második is fiú lesz nekünk :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NEKEM MÁR MINDEGY!!! (EZ AZ 1111. HOZZÁSZÓLÁSOM!!!!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.09.10 14:05-kor.
bszilvi25

Az én kis hősömnek hasrafordulni még volt ereje, de vissza már nem :)
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

hála istennek Kitti is már vagy 40 perce alszik (na most biztos jól elszóltam magam és mindjár felébred!). vagy a tegnapit pótolja be, vagy a szuritól alszik.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Voltunk mérésen, Dorci csak 90 deát hízott. :((

Most azt mondták, etessek két mellből.

Pedig tejem van, csak nem szívja ki...

Ja, én is csak anyatejet adok, se zöldség, se gyümölcs. Korainak tartom még!

Bari, Te sem adnál mást, ha szoptatnál. A tápszeresek adnak főleg mellé már ilyeneket.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Arra gyanakszom, hogy vérszegény, mert mostanában nagyon sokat is alszik, hamar elfárad.

Dorina még facér, de valaki már javasolta Zétit, mint kóc partnert. :)

Kép

Jól fésültek is tudunk lenni :D

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi, így is édes Dorina, de nekem a kócos haj....

És igazad van a kaját illetően. Ha lenne tejem, még én sem adnék neki mást. De mivel táposok vagyunk első pillanattól kezdve, nem hiszem, hogy rontok rajta...

Brigi

Kép

Kép
hékás

csiri monti én a durva szót valóban nem jó értelemben írtam, de őszintén nem gondoltam montira mert akkor nem tudtam,hogy neki ez a szándéka,vagy nem figyeltem...azt láttam,hogy itt a fórumon mindenki kb úgy csinálja mint én ha figyeltem volna jobban akkor biztos,hogy nem írtam volna ezt a szót de csak azért,hogy ne sértsem meg montit!!
akkor mikor jönnek a főzelélek és a többi hiszen 1 éves korukra szinte úgy táplálkoznak mint egy felnőtt...még a bölcsiben is olyasmit esznek!!
még így is az az érzésem,hogyha minden új dolgot bevezetek ahogy kell 5 napig(védőnéni mondta)akkor is hónapokba fog telni amíg minden kaja sorra kerül..na ez nem tudom,hogy érthető-e :oops:
én hat hónaposan már joghurtot pöti danont,csokipudingot fogok adni,és álltalában a gyerekek nagyon szeretik...
sőt a fiam már szinte kinézte a szánkból a jó falatokat fél évesen... nem tudtam volna megfosztani tőle a finomságokat
Vendég

dávid kopasz úgyhogy ő kopasz lányok jelentkezését várja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha már haj alapján választunk :lol:
Vendég

[quote="lia0415"]d írta:lia0415ávid kopasz úgyhogy ő kopasz lányok jelentkezését várja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha már haj alapján választunk :lol:

akkor Kitti kizárva, különben is Dávid már elkelt nem?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

az igaz de zoé közben túl népszerú lett itt a fiúk körében és nem szeretném hogy a kisfiamnak mindenkivel meg kelljen küzdeni :lol:
Vendég

milyen csapodár lett Dávid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak úgy dobja a csajokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk a 2. oltáson!És hasonlóan a többiekhez picit sírt csak és most alszik!remélem nem lesz lázas.

A hozzátáplálást én is úgy gondolom,hogy ha szoptatnék eszembe sem jutna,de így (igaz Máté még csak kétszer kapott barackot) más.Én még most akarom (merem) "intenzívebben" adni a gyümiket.

Kép
melike

áááá nem dobta csak közéjük állt zéti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és akkor zoé azt mindta nem kell nekem ez a kopasz csávó mikor itt van egy hajas :lol: :lol: :lol:

ne a végén egész jó mesemondó lesz belőlem akár utasi árpi :?
Vendég

hirtelen de jókislány lett mindenki hozzátáplálás terén...de azt ne felejtsétek el ,hogy az olyan orvos aki anyatejesnek6hós koráig nem javasol hozzátáplálást az a táposnak is minimum 5 hós koráig ugyan ezt mondja!!!!!!akkor már nem szent írás doktorbácsi szava???
Vendég

Szóval amit tegnap akartam:így aludt. :lol: Kép

Kép
melike

Bari:jó' van má',ne idegesítsd magad! :wink:

Kép
melike

Valamit kéne csinálnom,mert annyi dolgom lenne,de olyan fáradt vagyok.

Ja,mondtam a doktornéninek,hogy 6szor riasztott be a légzésfigyelő a 3 hónap alatt.Azt mondja,ha semmit nem láttam a gyereken és nincs nappal ilyan baj,akkor tuti nem jó riasztás volt. :shock: :lol:

Kép
melike

A mi mai paramétereink:6140gr.,63,5 cm.,fej 39 cm.,mell 40 cm.

Kép
melike

[quote="melike"]V írta:melikealamit kéne csinálnom,mert annyi dolgom lenne,de olyan fáradt vagyok.

Melike, mindenkinek kell pihenős nap. A mai legyen az, majd holnap bepótolod. Úgysem csinálja meg más helyetted, nem? :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

húúú melike akkor b...d ki azt a légzésfigyelőt,nekem tuti leállt volna a szivem...

amúgy nem vagyok ideges csak anyámék elkényeztettek és megszoktam,hogy csak nekem lehet igazam :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="montana"]E írta:montanazt nem értem én sem. Én soha senkinek nem írtam, hogy durva, hogy milyen fiatalon ad ezt vagy azt a gyereknek. Elfogadtam és kész. De akkor az miért durva, hogy én meg nem adok?

Bocsi,hogy nem tudtam kifejteni jobban!TELJESEN FÉLREÉRTETTÉTEK!

[quote]M írta:onti!
A brutál szót is a szó jó értelmében kellett vennem(amikor "szóvá" tették,hogy a 7 kilós gyerek az BRUTÁL)...tuti a durva is a szó jó értelmében van írva...
[quote]
írta:

Én ezt arra értettem,hogy amikor azt írták,hogy a 7 kilós gyerek az BRUTÁL...és Zoé annyi,akkor én ezt többször kihangsúlyoztam és erre írta Bari,hogy értsem a brutált a szó jobb értelmében... :shock: Neked most azt írták,hogy durva,hogy fékl éves koráig nem táplálsz hozzá...én erre írtam,hogy értsd a durvát a szó jó értelmében.... :wink: :? (hozzáteszem,itt vidéken ezeket a szavakat csak rossz értelemben használjuk,de biztos lehet jó értelemben is használni...)
na mindegy fáradt vagyok,bizti nem voltam megint érthető! :oops:
Vendég

na 1 hozzászólásom volt,az is girbe-gurba...
Ami idézetbe van,az lett volna a vélemény,a felette lévő az idézet!!!!
KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE AZT MÁR TUDOM,HOGY MIK A SZILVAFA JELLEMZŐI,MIK A CSONTHÉJAS GYÜMÖLCSÖK ÉS HOGY MI A MESE,NÉPMESE,NÉPKÖLTÉSZET FOGALMA... :wink:

NA PUSZ
Vendég

miiiii vaaaan????szilvafa csonthéjasok...na jó ez nekem már nem érthető...tudom szövegértésből mindíg 1-es voltam :oops:
Vendég

Csiri: ez még tök jó :P Tavaly a gyerek csak angolul tanult, hát mondanom sem kell, hogy rohadt sokat értettem belőle :oops:
Idén már elkezdik a műszaki rajzokat is. Ma voltam cerkákat venni. Hát, volt mit válogatnom :wink:
bluebox

sziasztok!
az öcsém is a csonthéjas és az almatermést tanulta, ma a szőlőt-most kérdeztem ki-csoda hogy egyedül megtanulta, eddig mindig le kellett ülni mellé.Akkor egy lesz a tananyagunk,majd kérdezhetünk egymástól :lol: :lol:

bari-én sem adok mást csak tejcit és a who szerint 6 hós korig nincs is szüksége másra a gyereknek, csak hiszel nekik, nem?és az orvosok 90 százaléka is ezt mondaná, ha csinálnál egy felmérést, mert mindenki komolyan veszi a who ajánlását. De embere válogatja, persze táposoknál más a helyzet, ott 3 hóstól el lehet kezdeni a hozzátáplálást.

Kép
Kép
eyi

Az a baj az 5.kes tananyaggal,hogy én már most írnék 1 ötös dogát a szilvafából,a virág részeiből az ősemberekből és a mese fogalmából és fajtáiból,de a gyerekem abszolult nem érti meg sehogy....ma nem értette meg a szilva részeit...(héj,gyümölcshús,csonthéj,mag)erre leszaladtam a zöldségesbe,vettem 1 db azaz 1 db szilvát,megfeleztem (közbe elvágtam a kezem) szilvalébe úszott minden, a könyökemig,amíg szemléltettem neki....szerintetek????Kb annyira érdekelte és értékelte ,mint én,amikor budit kell súrolni.... :shock:
Egyszerűen olyan körülményesen és olyan idegen kifejezésekkel vannak leírva és körülírva a fogalmak,hogy azokat egy 12 éves gyerek nehezen érti meg... :shock: :shock: :shock:
Vendég

elszállt amit írtam :twisted: :twisted: :twisted:

Eyi!
Tőlem kérdezhetsz én profin megtanultam a szilvát,almát,viszont a gyerekem még mindig nem tudja.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nehéz visszarázódni az tuti,főleg ebbe a melegbe...
A nagyobb viszont most kezdte a fizikát és a kémiát!NA AZT NAGYON REMÉLEM,HOGY ÉRTENI FOGJA,MERT ÉN A H2O-NÁL ELAKADTAM annó....
Vendég

Mégse szállt el... :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?