A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nálunk meg kb két hete Jázmin állandóan a kiságyban akar lenni! Vettem neki ilyen kiságyra szerelhető, játszószőnyeghez hasonló felakasztható figurákat. Azokat pofozgatja, gőgicsél nekik. Aztán egyszer csak elalszik. Utána megébred, megint játszik, csak azt veszem észre, hogy csörög a játék, utána megint visszaalszik. Ma kb annyit volt kézben, míg megetettem. meg büfizett. Utána akartam még játszani vele egy kicsit, de nyűgös volt. Vissza a kiságyba, kis játék és megint alszik. Már lassan nekem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy az etetésen és a tisztába tételen kívül semmit nem foglalkozok a gyerekkel! :shock: Délután meg a játszón vagyunk, ő meg a babakocsiban. Mondjuk akkor már nem nagyon alszik, de akkor meg Rolival kell foglalkoznom.

Kép
szly27

Szly!!
Milyen kis harapnivaló csajod van! Rolkó pedig egy tündérmanó!
20150601134430

Viki! Hát jó húsban van a lelkem. Ma is még 160 alatt nem szopizott!

Mia! Nagyon aranyos MArtin! Eddig még nem is ittál teát, meg semmi tejserkentőt?

Kép
szly27

Szly: Olivér a szertelek helyett azt szokta mondani amikor megölel, hogy szia, nála ez jelenti azt, hogy szeretlek. Nem tudom ez hogy jött nála, de nagyon édi. Pl.: mikor megszídm valamiért elkezd sírni és kitárt karokkal odabújik hozzám és mondja szia, szia, szia... :lol: :lol: :lol: Annyira jó érzés! :wink: Ezért érdemes élni!!! Semmi nem ér fel ezzel az érzéssel!!!!! :lol: :lol: :P :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Lányok!

Én lennék Patri kolléganője, Andinak hívnak, kislányom Boróka 3 hónapos. Időnként "belekontárkodnék", ha szívesen láttok :oops:
Szia Patri! :wink:
Vendég

Titi! Nálunk ugyanez van! Megszidom, elvonul, kicsi idő műlva jön, látom már csücsöríti a száját, nyomja a puszit, meg megölel és mondja hogy szeret. Imádom!

Kép
szly27

Bogolya! Üdv itt! Gyere, mesélj magatokról!

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:59-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Hú, micsoda forgalom volt ma itt!

Végre elintéztük a gyást! :oops: Már itt volt az ideje!

Bencuri, nekem jó a fél tíz! A Moszkva térig kocsival megyek, úgyhogy nem kell igazodnom a menetrendhez. Küldj tel számot priviben!

Na elmesélem micsoda műsor volt nálunk tegnap! Zsolti születése óta másodszor végre elmentem kosarazni. Múlt héten is voltam, sírt is, amíg nem voltam itthon, de Szabolcs felvette, sétált vele, akkor csendben volt. Nem aludt, de kibírták azt a másfél órát, amíg nem voltam itthon.
Tegnap is elindultam, háromnegyed nyolckor, nyolckor még hazaszóltam, hogy minden oké-e. Rendben volt, nem sírt.
Hazaértem negyed kilenckor (mellesleg jól elfáradtam, de nagyon jól esett) Zsolti alszik, látszólag béke van.
Na, öt perc múlva kiderült, hogy végig üvöltötte az időt, olyan szinten, hogy anyám lenn bőgött (alattunk lakik), hogy ezt ő nem bírja hallgatni, elköltözik. Aztán addig ordított állítólag, hogy beájult.
Amikor éjjel felébredt szopizni, nézett rám nagy szemekkel, le sem vette rólam a szemét, és kerek egy órán keresztül szopizott, megállás nélkül. Pedig éhes nem lehetett, amikor elmentem, kb. 150-et evett előtte.
Egy darabig nem megyek kosarazni. :?

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:59-kor.
Vendég

Az elején ittam teát, de annyira bedurrant tőle a mellem, h esténként egy tejpocsolyára ébredtem..és nagyon feszült tőle.. anyósom azt tanácsolta, h ne igyam már, mert szte nekem már beállt a tejem, nem fog elapadni, és mivel Martin szépen gyarapszik, gondoltam igaza van..és akkor most lőn ez..

ma meg elvittem 10-kor magammal vásárolni, aludt végig,a kocsiban hagytam,most ébredt fel, evet egy kicsit, és már megint alszik..nem értem..
holnap megyünk oltásra, közületek van valaki aki beadatta a rotavírus és pneumococcus-t a babócájának?

¤mia¤ Kép
Vendég

Szia Bogolya (Andi)!
Látom közben ideértél! :lol:

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:00-kor.
Vendég

Kata! Nehezen! :lol: :roll:

Kép
Kép
patr

Ma a kisfiam olyan, mint a könyvekben a mintagyerek!
Eszik, kicsit dumál, és elaszik egyedül!!! Ilyet még soha nem csinált, ma meg harmadszor alszik el egyedül.
Lehet, hogy jót tett a tegnapi nagy bőgés?!? :shock:

Kép
Kép
patr

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:58-kor.
20150601134430

Patr! Én sem tudnék kosarazni, mert leszakadnak a melleim ha futok. Ha néha futnom kell, megfogom mind a kettpt. Elég hülyén nézhetek ki, de másképp nem megy!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:01-kor.
Vendég

Nekem is van néhány szopis melltartóm, amit kinőttem! Állandóan kibújik a bimbó :oops:

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:01-kor.
Vendég

háát, szóval:
a jánosban, császárral szültem, "krónikus fájásgyengeség" okán. 8 órán át pumpálták belém az oxitocint, mindenféle hatás nélkül :shock:
sajna valahol valamit elrontottunk, mert kevés a tejecske- ezúton is szeretném fényezni Patrit, aki teljesen önzetlenül támogat minket tejügyben :P
panaszügyben lapítok, Boró 1 hónapja végigalussza az éjszakákat és nagyon keveset sír, így én rendkívül boldog lehetek :lol:
és desviki, a képek:
Kép születésekor
Kép mostanság [/img]
Vendég

11? Nem semmi! Abszolút nem várom! Be leszünk zárva!

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:56-kor.
20150601134430

Andi! Nagyon cuki baba és milyen ügyes!

Kép
szly27

Mia: nagyon édes Martin! Ne aggódj amíg anyatejet eszik csak addig nem lehet baj az elhízással Az én nagyobbik fiam is csak anyatejet evett és nagyon sokat hízott. Majdnem egy éves koráig , aztán lelassult ez a folyamat!!! Nem lesz tőle semmi baja. Egyen amennyit akar!!! Úgyis hamar elmúlik ez az időszak....

Szly: nagyon édesek a gyerkőcök.

Nem fogjátok elhinni, Levente miután felébredt megevett 180-190 tápot (nem tudom pontosan mert egy kis habb maradt). :lol: :lol: :lol:
Ma eddig 3x evett 160-160-180 és 60-70 teát. Kíváncsi leszek este fog e enni. Úgy látszik Leventének 5-6 esetleg 7 óránként kell a kaja, akkor is csak akkor, ha kialudta magát. Ez van. Úgy döntöttem mégiscsak várok a hozzátáplálással addig amíg el nem kezd fogyni. Ha így eszik továbbra is akkor nekem megfelel, nem fogom sűrűbben erőltetni. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki, nyugi, hagytam aludni a Picurkát :)Húzta kereken fél3-ig, utána kaja, most dumál egy macival a kiságyba, nagyon édi :lol:

Szly, Titi, néha én is szoktam nézni az alvó gyerekemett és közben potyognak a könnyeim. Szegény Apa, nem érti, h. miért :lol: De olyankor olyan boldog vagyok és a születésére gondolok és úgy imádom érzés van rajtam :oops: :lol:

Mia! Martin irtó cuki! Én meg csak irigykedek a 12 kilós fogyás miatt, nekem annyi elég is lenne :lol: De érdekes módon én csak hízom :shock:

Üdv, bogolya :)

Patr, szerintem is menj nyugodtan kosarazni, ha Neked jól esik, ennyi tényleg jár :wink:
sipiné

Andi, Boróka nagyon édi :lol:

Titi, Levente szépen evett! :shock:
sipiné

Üdvözlet az újaknak!
Boróka nagyon szépséges! És Martin is!
Szerintem egy anyatejes baba csak újszülöttkorban duci, emiatt ne aggódj!

Az én leányom is 2 órát aludt, úgy hogy közben beraktam a kiságyba! :) Az oltás hatása?

Kata
! Tesóm most 18 hetes, ma volt genetikai Uh-n minden ok! :)
Kisfiú! Javul a családi nemi arány...

Én is oda vagyok Adél manóért és én is képes vagyok még sírni is a meghatódottságtól a feje fölött. Így teljes az életünk, de most már állandó aggódás is. :oops:

Kép
andkata

Boróka mama! Én is mindent megteszek és még sincs elég tejcsi...Van ez így...Egy kis táptól még nem dől össze a világ ( bár egy hónapja még én azt hittem...)

Kép
andkata

Andkata, igen... én is folyton aggódom, néha talán túlzásba is viszem :lol: Gratula a tesódnak :) Szép időszak az, élvezze ki :)

Képzeljétek, az uccsó szopinál ez első nyüszizéseknél levettem a ciciről és elmaradt az üvöltés!!!!!! Köszönet a tanácsért! :lol:
sipiné

Üdv az újjaknak!

Hát nálunk sajna már hetek óta max 10 fok van, de reggel szerintem ennyi sem. És sokat esik az eső, és ma pl egész nep égetni kellett már a villanyt!

Hát nem tudom mi van...ma egész nap cicin lóg, és már megint kell neki mind a kettő!
Megint növekedési ugrás lenne? Két hetente? :shock:

d.dodó

VKATA: TŐLED VETTEM AZ ÖTLETET ÉS LEVI ITT ÜL AZ ÖLEMBEN ÉS NÉZI MIT CSINÁLOK. SAJNA EGYÁLTALÁN NEM HASONLÍT JÁZMINRA, MERT MOST NEM VOLT EL A JÁTÉKAIVAL. ÍGY ITT ÜL VELEM. (SZŐRNYŰ ANYA VAGYOK, HOGY AHELYETT, HOGY VELE FOGLALKOZOM ITT ÜLÖK, BÁR MÁR VELEM SEM VOLT EL. MOST EGÉSZ JÓL ELVAN). NÉZI AHOGY ÜTÖM A BILLENTYŰKET.

PATR, BOGOLYA ANYÓSOM TARJÁNBAN LAKI, HA MEGYÜNK HOZZÁ"RAJTATOK KERESZTÜL" MEGYÜNK.

BOGOLYA: ÜDV KÖZTÜNK, GYERE AMIKOR CSAK TUDSZ!!! NAGYON SZÉP BORÓKA!

PATR: SZERINTEM SE ADD MÉG FEL A KOSARAZÁST, PRÓBÁLKOZZ MÉG. APA NEM TUD ELMENNI A GYERKŐCÖKKEL VELED, HÁTHA ÉLVEZNÉ ZSOLTIKA IS ÉS TE IS NYUGODTABB LENNÉL.

LEHET, HOGY ÁT KÉNE TENNI A TALIT MOST PÉNTEKRE? VÉLEMÉNY?
ETTŐL FÉLTEM, HOGY ROSSZ IDŐ LESZ.
tÉNYLEG KI TUD HOZNI GÉPET? ÉN SAJNA NEM. CSAKHOGY NEHOGY MINDENKI A MÁSIKRA VÁRJON ÉS NE LEGYEN EGY SEM.
AMÚGY A 11 FOK ENGEM NEM ZAVAR, HA NEM ESEIK AZ ESŐ ÉS NEMFÚJ A SZÉL.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én is megváltoztattam már az avataromat!

Kép
szly27

jó-jó ez a fogyás..de 1 hátrána mégis van..nincs mit felvennem..eddig 3-4 ruhát hordtam (a terhesség miatt)..most meg a fogyás miatt detto uez :D

bár ha belegondolok..10 éve, h nem tudok lefogyni 60 kilóra..de azt nem gondoltam volna, h szülnöm kell ehhez.. :lol:

¤mia¤

Kép
Vendég

Jaj de cuki!!! :lol:

Kép
szly27

csajok,
nekem jobb a péntek, hétfőn lehet hogy valami szerelő ember jön hozzánk (állítólag jön, de még nem adott árajánlatot :shock: )
én viszek fényképezőt, úgyis kendővel megyek, lesz két kezem is :D

jaj, mindjárt leszakadnak a cicijeim, a gyerek meg alszik
(Patr, ezt te hogy bírod kosarazás közben, de tényleg :shock: )

Titi,
az én gyerekorvosom azt mondta, a D-vitamint be lehet adni nagyobb adagban egyszerre is, úgyhogy én hetente-tíz naponta adom (én is gyakran elfelejtem :oops: ), és adok tíz cseppet egy kanálban, valamennyit úgyis kitol a szájából.

Szia, Bogolya, nagyon szép a lányod!

Wera,
akartam kérdezni, hogy tényleg 6,5 kiló Nóri? Vagy csak elírtad?

Akata,
ja, én is rájöttem, hogy minden finom dologban tej van, alig ehetek valamit. Ma meg is szegtem (anyukám felbátorított, ő is orvos) ettem egy joghurtot végre :D
amúgy a tejkiütései elmúltak Nándinak, most melegkiütései vannak, meg irtóra száraz a bőre (talán refluxra utal? :D), most be is kentem a pofiját tiszta vazelinnel, erre meg bepirosodott, talán csak a melegtől
Szonjának is mindenféle kiütései voltak-vannak, nekem nagyon érzékeny a bőröm, ezt örökölték :?
De hát ennél nagyobb bajuk ne is legyen :D

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:02-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:03-kor.
Vendég

Sziasztok!

Megjártuk a orr-fül-gégészetet, mondanom se kell,h orditott. A doki szerint le van tapadva az orrába a váladék és hátrafolyik attól szörcsög! Kaptunk specko orrcseppet 5-re lesz kész!

A.Kata, a vizelete teljesen negativ, és a toroktenyésztés is! Én is várom már a talit, remélem addigra helyrejövünk! mert nem szeretnék senkit megfertőzni, bár a doki szerint nem az! :oops:
Gratula tesódnak a kukacoshoz és a jó eredményekhez!

Patr, küldöm majd te is küld el légyszi a tied! 8)

Mia irigy amit nem hiztam terhesség alatt azt az szoptatás alatt bepotolom, én mindig éhes vagyok! Ugyan igy jártam Az elöző gyerköcömmel is!

Viki, majd én is elkérhetem a diétát, de majd csak akkor kezdem ha nem szoptattok!

Bogolya, tündéri a kislányod! Gyere gyakran!
bencuri

sziasztok.

látom jo sokat irtatok, alig birtam vissza olvasni,
mi meg vagyunk
nagyon sajnálom az apás gondokat..
nálunk egész más természetü ö munkamániás,én sosem voltam az a bujos tipus ö az aki állandoan jön "nyal"virágot hoz
és bujik stb stb
mindenben segit,este kizárolag ö fürdet és reggel az elsö etetés az övé,
a szexel ugy állunk ahogy de semmit nem eröltet,
nem tudom merjem e mondani de talán Léna kezd észhez térni
pár napja este 8 körül eszik és fél 5 ig birja
pl az este 9kor evett és reggel 7 kor kelt
nappal kisebb bögések közepette el van,utál viszont a kiságyban lenni,csak éjjel alszik el benne nappal meg a nagy ágyon ,babakocsiban.
a gipszet vasárnap levettem ,szinte semmit nem tudtam csinálni.

kürtös:én 160 fokon sütöttem 15-20
percet,és elfektettem a tepsiben kb 5 percig utána állitottam fel igy nem csuszott le.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Milyen diéta? Én is kérem! :?
Vendég

a diéta nekem is jöhet))

ugy mennék én is talizni de sajna messze van

VISZONT AKI PESTI ANNAK SZERETNÉM A SEGITSÉGÉT KÉRNI
25-ÉN A 9 KERÜLETBE KELL MENNÜNK A GÖTTSEGEN GYÖRGY KARRDIOLOGIAI INTÉZETBE
ARRA GONDOLTAM BUSSZAL MEGYÜNK ÉS A NÉPLIGETBEN SZÁLLUNK LE
milyen messze van ez a kettö egymástol????
vagy valami más ötlet??
minden jol jönne
autoval nem merek fel menni fostos vagyok

a másik dolog én ugy nem szoptatok viszont 6 hétig rendessen meg volt
azota semmi
aki nem szopiztat mennyi diö még megjööt??

Képimg][/url]
Kép
ronix

diö==idö
áá
nem birok irni normálisan

tényleg akik nálunk idösebbek adtatok már valami mást is a babonak??????
mikorra tervezitek?????

Képimg][/url]
Kép
ronix

és egy kis kép, probálgatom a Marcsi féle szerkesztőt! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.07 10:47-kor.
bencuri

Bencuri, Marcsi, ez a képszerkesztő engem is érdekelne! Hol lehet letölteni? Kösz előre is!

A ruhákkal sajna én is így vagyok, csak az a baj, h. én híztam azért van alig ruhám :cry: De hát, egyenlőre ez van, ezt kell szeretni...
sipiné

Hú csajok, most olvastam, hogy a novemberi topikban megszült egy csaj :( 26+4-re)!!

d.dodó

Ronix!
koszi!

Marcsi!
Nekem is atkuldened a szerkesztot?
Vendég

csajszik!

aki sűrítőt ad a babájának észrevette hogy kevesebbet eszik? mert az enyém 90-eket eszik holott eddig megvolt a 100-110.
és 3 óránként kel! pedig régen aludt 4,5-5 órát is.

Kép

Kép
timi1982

Anita, kölcsön van a kendő.

De üsd be a google-ba Mária bababolt (asszem Visegrádi utca) ott nagyon tutikat lehet kapni...

Én a hétfőre szavazok...

Kép
andkata

Sziasztok-
MARCSI:felraknád a képszerkesztő linkjét ide-sokunkat érdekelne :wink:

Remélem vasárnap jó idő lesz-szülinapozunk :P Jó lenne grillezni egyet :roll:

Avatárok nagyon jók! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság