Sziasztok!
Annyira örülök, hogy végre szép szorgosan írogattok!
Bodzám, szerintem sem kéjutazás a talpmasszázs, de a Szent Cél érdekében mindent! Jártam én már régebben is rendszeresen, még a Dévais idők előtt, de valahogy mostanában elfelejtődött. Szerencsémre a férjem unokanővére a "varázsló", így bármikor, ingyé' élhetek a lehetőséggel. Szerinte már nincs is meg a cisztám (legalábbis nem érezte), viszont a másik oldalon duzzadtnak találta a petefészek zónáját. Hmmmm...nem tudom...
Remélem, jól vagytok! Sok puszi Neked!
Padri, úgy sajnálom, hogy így megijedtél! Én is biztos frászt kapnék, mint mindannyian... Örülök, hogy minden rendben a Babáddal, és ez így is lesz végig...Hidd el!
Póci, Berber szó nincs a fiúcskákra, annyira édesek! Nőjetek nagyra! Puszi nekik!
A keresztlányom is egy éveske lett éppen, mikor kibújt az első fogacskája. A többi is elég óvatosan bujkál neki. Most 16 hónapos, és cirka 6 (felül 4, alul 2---a legutolsó infó szerint) van kint neki.
Csandi! Szorítok neked hétfőn! Lesz ott mindben szép érett pete! Miért is ne volna?
Modrooka, sajnálattal olvasom, hogy neked is csatlakoznod kellett a "cisztairtók" csapatához. Én is most jöttem rá, milyen tohonya vagyok:)) DE! Nem is hittem volna, hogy valaha élvezni fogom a futást. Rendesen sikerélményem van! Na jó, tudom, hogy a nulláról csak fejlődni lehet, de mégis...
Szép hétvégét Nektek!
Puszik!