A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kedden vettem félcipőt,tegnap abban mentem be a városba,kényelmes nem is az a gond,hanem a fehér zoknimat úgy megfogta barnás-vöröses színűre hogy csak néztem nagyokat-hogy lehet így megcsinálni egy cipőt-tegnap meg mikor bementem,megyek-megyek-hát a táskám nem elszakadt? :twisted: Lógott a vállamon,vehettem másikat,bár lehet hogy kiszúrtam magammal,mert annyi rekesze van,hogy mos meg semmit nem találok meg benne :roll: De nagyon tetszik. :P

Kép
Kép
Kép
kike

patr, konkrétan én is arra a mekire gondoltam. :) akik hoznak nagyobb gyereket is, azoknak is jó, mert az emeleten van beltéri játszó. És pl. andkatának meg szkaginak szerintem tuti jó. Nekem is. És ha nem esik, akkor van mellette egy játszótér, amit most újítottak fel (szkagi szokott oda járni) ahol lehet kocsit tologatni meg ilyenek. :) de a westend is jó, már én is gondoltam rá, csak arra is, hogy talán nem mindenki van oda az ilyen helyeklrt... de nekem az is szupi.

bencuri, nem ez az egy műtét lesz. Valószínű 10 körül... :( Most csak az esztétikai rész nagyját csinálják meg (zárják a száját, kicsit hozzányúlnak az orrához, meg mindkét fülébe beültetnek egy-egy tubust, mivel nem tud vákuumot képezni, ezért nem tud úgy távozni a folyadék és ettől könnyen begyulladhat a füle, ezt előzik meg a tubusokkal). Aztán majd eldől, hogy kell-e később korrekció. Aztán a szájpadlás is egy vagy két műtét lesz, aztán lehet hogy kell majd garatszűkítő műtét, lesz orrplasztika mielőtt elkezdi a sulit, aztán mikor már jönnek a maradandó fogak, akkor csípőcsontból pótolják a fogív hiányzó részét. Utána fogpótlás, fogszabályozás stb. Aztán a többi már tényleg 'csak' plasztika. Mindenesetre sok múlik rajta hogy a első két műtét hogy sikerül és mennyi korrekcióra lesz szükség...

KépKép
muffin

Eliotnak nem az ágya fölött van a forgó, hanem a hintáján, és neki is az a kedvence. Mindig mondjuk hogy meséld el a hal haverjaidnak hogy mi történt ma. És tök cukin követi őket ahogy mennek körbe. Van hogy már sír, de még akkor is őket nézi. :)

Kép

KépKép
muffin

Tündéri Eliot, ahogy a forgót nézi! :lol:

Emma is jóban van a forgójával, ami az ágy :wink: a felett van.
Vendég

szép reggelt

itt pocsék idö van esik............

tegnap kérdeztem valamit, de senki nem méltatott válaszra.......... :( :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

Na, ez a :wink: vajon hogy sikerült?! :shock:
Vendég

Ronix!

Én sajnos egyik kérdésedre sem tudok válaszolni, mert vidéki vagyok, ill. még szoptatok.
azt tudom, hogy nekem az előző kettőnél doki hozta vissza a mensimet, mert nem jött meg.

A gipsz miatt megértelek, én is leszedtem anno...

Igaz, hogy utána teniszkönyököm lett, amit kétszer műtöttek, tehát csak óvatosan, és csak a legszükségesebbeket csináld!
Vendég

jó reggelt lányok!

csak egy gyors bekukk... ezt muszáj elmesélnem. kaptunk ajándékba textil könyvet. csörög egy két lap és sipol is.
nah eddig a körforgó volt a nyerő... eddig...
egyszerűen le se veszi róla aszemét, már nyul felé, lökdösi, és heee, heööö, eööö, és kurjongatás kiséri :D :D :D és persze a lába is jár folyamatosan.
eszméletlen. tök folyékonyan olvas :D :D :D (mert ugyebár a nyál meg közben jön a száján)

csináltam videot is hogy majd mutogathassam a nagyszülőknek :D

jah és majd ide meg hozok róla képet. de most tök büszke vagyok

egyébként tejsűrítő... nah szépen kiváltottam. volt több mint 1500 ft.
asszem a kukában fogja végezni.
mivel hogy 100-110-120-akat evett előtte. ennyi is lenne az adagja.
nah a sűrítőtől eszik 80-90-eket. és tök nyűgös mert éhes, és aludni is elég szeleburdin alszik. sokat fent van, és nem alszik el mélyen. gondolom éhes. és kel 2,5-3 óránként. eddig napközben is 4-4,5 óránként ettünk.
ugyhogy marad a szenvedés és a csücsülve evés, és a nem mószerolás utána, de sűrítőt hanyagolom.

most gyorsan visszaolvasok :D

Kép

Kép
timi1982

viki!
Köszi szépen a névnapi köszöntést!

Teó!
neked is boldog névnapot!

Lura tegnap már 8-kor elaludt, így 4-kor kel. Viszont azután meg csak 7-kor. Azóta viszont fent van.... nem is lenne gond, csak ilyenkor már nagyon látszik rajta hogy álmos, és leginkább semmi nem jó neki....túlesett azon a ponton, mikor el tudna aludni!
Apácska meg nem érezte magát a legjobban reggel, de azért elment dolgozni! Remélem nem valami vírus lappang benne!

d.dodó

Jó reggelt!

Hát Viki nagyon jókedvűen ébredt, azóta is itt vigyorog meg beszélget mellettem a rezgőjében! Imádom!!
Íme:

Kép Kép

Na visszaolvasok!

sz.andi

sz.andi!
nagyon édes ez a két kép Vikiről.... És csini rucija van :) Ez a pizsamája?

d.dodó

muffin!
Eszméletlen, hogy Eilot mennyire érdeklődve figyeli azt a forgót!

Sz.andi!
Az a kép, ami csak pofikáról kell, az mennyire legyen régi vagy uj?

d.dodó

Andi!

Ez a kicsi lány nagyon hasonlít rád ugye?
Vendég

Ronix!
Én már nem szoptatok, kb. egy hónapja, csak max 1-2X. De az sem elég neki egy kajálásra! A menzim meg 1-én jött meg normálisan. 06.05.-én szültem! De sztem ez változó!

Marcsika!
Megnéztem, de tényleg nem lehet a rózsaszínt kiválasztani! Sztem hívd fel őket, hátha csak mi bénázunk! Én a Baba termékek és kiegészítők/Babaszoba -ban kerestem, ott is csak 2 -féle van.
De van olyan link, hogy vevőszolgálat, ott tuti megmondják!
Egyébként nekem is azt mondta anno a párom, hogy szeret, ne találjak ki hülyeséget! Csak én nem hittem neki! Sztem is türelem! Jó lesz az!!!

Viki!
Lacika nagyon cuki, ahogy figyeli! Annyira látni, milyen értelmesek és napról- napra okosodnak!! Na ezekért tényleg megéri!!

Muffin!
Milyen gyorsan telik az idő! Már egy hónap és műtét! A má minnyá itten van! :? Nagyon ügyi és Ő is milyen figyelmes! Nem hiába na! okosak ezek a nyári babák!! :lol:

Na most már reklamál az enyém is, megyek, majd jövök, ha elalszik!
Ennyit beszélni...de most már veszekszik! Nem sír, csak kiabál! :lol: :lol:

sz.andi

:oops: :oops: Még pizsiben nyomja, mint én!
Egyébként nagyon vegyes, Janira is és rám is nagyon hasonlít!

A kép sztem legyen mostani, friss!

sz.andi

Ronix: Én 1hónapig szoptattam, sajna és nekem most hétfőn jött meg. 06,12-én született Levi.
azt meg nem tudom hogy jutsz el oda!

Teó,Dodó: boldog névnapot!!!!

Marcsi: Sajnos ezek a pasik nem tudják mit művel velünk ez a sok hormon. Nem tudják, hogy még jobban ki kéne mutatniuk, haszeretnek, mert erre van szükségünk! :wink:
Örülök, hogy tudtatok beszélni és szeret téged!!! :lol:

Andi: Nagyon édes Viki!!! :lol: :lol: :lol:

Timi: várjuk a képeket!!! :lol:

Kike: Örülök, hogy Kristinek meggyógyult az álla és már ki is veszik a varratokat!!! :lol:
Boldog szülinapot előre is Vercsinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép Kike: ez lemaradt, ezt Vercsinek küldöm!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi: küldesz emil címet?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffgin: nagyon édes Eliot! Mond meg neki, hogy ha talizunk beszéljen Levente fejével és magyarrázza el neki, hogy hogyan kell rendesen enni!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

E-mail címem: bilihordo@freemail.hu

Előbb kimaradt!
Sok boldog névnapot Dodó és Teó!!!

sz.andi

Titi:Köszi-meg is mutatom majd Vercsinek a macit,nagyon édi :D

Andi:Milyen pofikép?Asszem lemaradtam valahol útközben :oops:
Viki nagyon aranyos a képeken,látszik ahogyan gügyörög-ennivaló!

Muffin:Eliot nagyon kis érdeklődően figyel,nagyon aranyos :D
Szegénykém mennyi műtét vár rá :? Nagyon szorítok nektek!

Kép
Kép
Kép
kike

Dóri: boldog névnapot
Vendég

Sziasztok!

Teó és Dodo boldog névnapot!

Muffin, hu nem semmi jó sok műtét. De nagyon szorítok a pici fiúnak , aki már kész kispasi. Nagyon édes a kép, és hogy figyel! :D

Viki, Lackó még mindig édes, de ugyis tudod! 8)

Andi, Viki h magyaráz, kis édes! nagyon jól lefényképezted a gagyogását!
:D

Marcsi, örülök,h tudtatok beszélni apával!

Timi, sajnálom a sűritős dolgot!

Megyek, mert a kisaszony telerakta a pelust! :D
bencuri

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket! :D

d.dodó

A gyerkőcök arcocskájáról + a neve. Szeretnék kapni mindenkitől! MINDENKITŐL! :D

sz.andi

Sziasztok!

Muffin, örülök, hogy egyet gondoltunk! Az a meki nekem is jól megközelíthető, legközelebb találkozhatnánk ott! Főleg télen, amikor amúgy is be vagyunk zárva, jó lesz kimozdulni!

Dóri, Teo boldog névnapot!

Andi, friss kép legyen? Küldöm, de én még lógok az ilyen volt, ilyen lett képpel is, sőt még a születéstörténettel is! :oops:

Akkor marad a Westend? Hétfőn. Mert ha változtatunk, Babulinak is meg kell írni!

Kép
Kép
patr

Teó,Dóri boldog névnapot nektek! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mennyit írtatok :shock:

Altatás-tipp: hátha segít valakinek... Mi napközben mindig a babakocsiba rakjuk le Csabit aludni. Ez nagyon praktikus, mert ha Lilu ide-oda mászkál a szobákban, és zajo van, stb. csak áttolom máshova, vagy ki az udvarra. Másrészt pedig azért imádom, mert Csabi elég éberen alszik. Ő is 30-40 perc alvás után mocorogni kezd, nyújtózik, kinyitja a szemét, emeli a fejét. Magyarul: ébredezik, és magától csak nehezen v. egyáltalán nem alszik vissza. Ilyenkor megmozgatom a babakocsit (többnyire küszöb közelében, ahol jól döcög :lol: ), és ilyenkor szépen szó szerint visszarázódik alvásba :D Van, hogy ez kevés, de látom, hogy még aludnia kellene, akkor zötyögtetés+hajszárító. Kombinált módszerünk mindig sikert arat :D
Kiságyban csak éjjel alszik.

Na, most is döcögtetni kell... Megyek!

Véda
Vendég

nézzétek csak:ilyeneket fogok csinálni vasárnapra:
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/ede ... segek/suni
Persze a Nővérem ötlete-ő találta ezt az oldalt :D
Ő meg a tortát süti-természetesen-mint mindig újabban-hiszen Sütis néne :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Halihó!

Megint 2 napja készülök ide ülni, de csak most sikerült.

Szly
[quote]H írta:a néha futnom kell, megfogom mind a kettőt. Elég hülyén nézhetek ki, de másképp nem megy!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nah, nekem nincs ilyen gondom, eddig se voltak vmi nagyok, most legalább vannak!

Mia - hát, mit is mondhatnék? Elismerésem a -12 kg-ért! :D Elépesztő! Martin gyönyörű kisbaba!

Ronix - www.utvonalterv.hu Nagyon jó program, beírod honnan indulsz és hová akarsz érkezni + azt hogy BKV-val akarsz menni és megadja neked az útvonalat térképpel mindennel együtt.
Kaja: én is gondoltam már rá h lassan akár el is lehetne kezdeni, mondjuk az almát, de ma megyünk oltásra, majd megkérdezem a dr.nőt! Egyébként én is minél előbb akarok meg akarok kóstoltatni vele dolgokat mert tegnap beszélgettem egy csajjal akinek 11 hós a kislánya és kizárólag szopizik, semmit mást nem fogad el. 6 hósan akarták elkezdeni hozzátáplálni, de akkor már nem kellett neki.. szívás... :twisted:

Timi - sajnálom h nem jött be a sűrítő :( Akkor már tényleg inkább egyen és aludjon normálisan! :roll:

Ági - tényleg 6,5 kiló, nem írtam el!!!! :lol: :lol: Ezért nem is veszek már kendőt, fáj a hátam, nem bírnám tartani :P

Vkata - ne szomorkodj a kilók miatt, nem vagy egyedül ezzel a problémával! Nekem is mindenki azt mondta h ha szoptatok úgy le fogok soványodni h csoda. Ahhhaaaa, 3x annyit kell ennem mint amennyit kívánok h legyen elég tejem. Naná hogy még híztam is! :twisted: Jó, mondjuk nem lehet egy szavam se mert így se vagyok kövér, de magamnak nem tetszem, az tuti!

Patr - szerintem a többiek nevében is írhatom h büszkék vagyunk rád, amiért van energiád, időd, stb hogy még kosarazni is eljárj! Minden elismerésem! :wink:

Bogyra - üdv köztünk, persze h szívesen látunk! Boróka nagyon édes és gyönyörű nevet találtatok neki! Illik rá szerintem. Ilyen fájáselégtelenségről még nem is hallottam! :shock: Durva... Nah, nekem abban nem volt hiány huszonvalahány órán át, aztán mégis császár lett, úgyhogy lehet Te jártál jobban! :lol: :wink:

Sipiné - akkor úgy látszik nem csak Nóri ilyen kis dinka h ordít ha nem kér többet... de legalább megfejtettük h mi volt a probléma! :D

Nóri az elmúlt 2 napban elég jól viselkedett. Bár sokat nem alszik, most nem is sírt annyit. Igaz nem is csináltam szinte semmit mellette, de így egészen jól elvagyunk.

Tali: hát, ha ilyen pocsék marad az idő akkor biztos el kell halasztanunk :( Pedig már teljesen rákészültem. Valaki kérdezte h ki tud gépet vinni. Én mindenképp vinnék!

Muffin - Westend nekem is jó lenne! Én szeretem! 8) Eliot nagyon csini a kék-fehér szerkójában!! :wink: És nagyon okosan nézegeti a játékát!

Huhh, rohanok tovább! Ma megyünk oltásra ebben a szuper időben! Remélem legalább nem ázunk el!

Cuppppaaaa
Vendég

Viki - Úgy látszik Lackó fickónak is nagyon bejön az a lógós játék. Annyira cuki ahogy tátott szájjal bámulja!!! :D

Andi - imádnivaló a dumálós kép!!!!!! :lol:
Vendég

Én már sose nézem,milyen gyakran esik Domi.Ha kéri,adok neki,de azt megmondhatom hogf nappal sose kell azért zargatnom hogy ideje lenne enni :lol:
Éjszaka meg max.kétszer kel,de inkább egyszer.

Szopiztatós Anyukák-ti mennyire tartjátok be a három óránkénti etetést?

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: Bocsánat! Nem Bogyrát, hanem Bogolyát akartam írni! :D
Vendég

Mindenhol esik?Itt gyönyörűen süt a nap,és meleg van:Harmadik adag mosás megy,és mát tele van kinn a szárogató :D

Kép
Kép
Kép
kike

Timi: sajnálom, hogy nem jött be a sűrítő. Nálunk is ez a baj, hogy mióta ezt eszi azóta kevesebbszer eszik. Jó ha naponta 3x. Én is godoltam már rá, hogy visszaállok a hígra, de nekem sajna azt nagyon nehezen eszi meg, mert sok levegőt nyel közben ezzel, meg szinte semmit. Azért majd még megpróbálom.Csak félek, mert ha nem jön be akkor utánna már nem fogadja el a kaját. Ezért nem tudok neki kaja után még adni, ha látom, hogy tudna még enni, mert akkor már nem eszik többet. Ezért borogatom ki néha a tápot ami megmarad, mert mindig többet csinálok, hátha megeszi. :roll:

Bencúri: hogy van Bence?

Andi: átküldtem!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: Reggel mindenki jelentkezzen be és akkor meg tudjuk beszélni, hogy Westend, vagy sziget!
Bár az is eszembe jutott, hogy ha már ilyen rossz időt mondanak a Westwndnél kellene talizni (ha esik bent, ha nem kint ) és onnan együtt is elsétálhatunk a szigetre, ha mégsem esik! Na mi a vélemény? Akkor még gép elé sem kell ülni emiatt reggel!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: nagyon szupi lesza süti!!!

Hát csajok, nekem ez a képszerkesztő nem jött be, mert béna vagyok és nem tudok angolul. :roll: :cry: Ez az én hibám!!!

Andi: elfelejtettem nevet küldeni!!! Levente! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita - nekem jó! Te számoltad már hányan lennénk? Elég sokan, nem? Lehet benne leszünk a hírekben h "forgalmi dugó a Westendnél" :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként ma vissza kell adnunk a mérleget, úgyhogy utoljára még én is méricskéltem 1 kicsit a kajákat. Hát, Nórikám se eszik túl sokat egyszerre, de sokszor kér úgyhogy nem aggódom. Általában 110-130 körül eszik. És szinte soha nem bukik vissza, vagy csak egy hangyányit, aminek nagyon örülök.
Vendég

Titi, hát a specko orrcsepptől is egész éjszaka szörcsögöt és hiába szivom neki az orrát nem igazán jön belöle! Ja és 37.2 ma is neki, csak ül és nézi a Verdákat, elég bágyadt ma!
Lehet, h Leventének tényleg bveszélnije kell Eliottal és akkor szépen fog enni! 8) Olyan hihetetlen,h egy ilyen jó súlyban lévő baba nem éhes és ennyi kaja után is hizik! Kitartás, hátha a hozzátápláslás majd megoldja a problámátokat!
Kakijával mi a helyzet nem volt azóta?

Lehet, h nem is tudunk menni a talira. Ha ilyen ramatyul van nem akkarom, ilyen hülye időbe hurcibálni! :cry: :roll:
bencuri

Titi:én sem tudok angolul,de próbálgatással minden megoldható!Menni fog az :wink: Szerintem nagyon jó-de ha annyira nem megy-a webforditas.hu oldalon le tudod fordítani hogy mi,mi.
itt:
http://www.webforditas.hu/index.php

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: nagyon köszi!!!

Bencúri: annyira sajnálom Bencét!!! Olyan rossz, hogy az orvosok nem tudnak mondani semmit ami megoldaná a problémát. Tudom néha ők is csak találgatni tudna.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:52-kor.
20150601134430

Titi:szívesn :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Én is vagyogatok néha, csak olvasó üzemmódba. Nem nagyon van időm irogatni. Hát kiváncsi leszek a talira,majd meséljetek hogy milyen volt.

Muffin nagyon édi Eliot milyen sokat nőtt már, szegénykére jó sok műtét vár, de biztos hogy meg is lesz az eredménye. Szupi kis pasi lesz. :)

Sz.andi Viki is írtó ari. Itt nálunk minden babóca olyan szép. :)

Én is teszek majd fel egy két képet. A képszerkesztőt én is megnéztem hát én se tudok angolul, de azér majd még áttanulmányozom.

Kép
linda24

Sziasztok lányok!

Köszönöm a köszöntéseket!
Neked is boldog névnapot, Dodó!

Sajna tali nekünk bizti elmarad most még, mert mi még nem merészkedtünk be a városba, csak itt helyben sétálgatunk. De majd lassan kéne sárga buszozni v hévezni egyet.

Marcsi, jó kis elfoglaltságot adtál nekem, szerintem órák óta szerkesztem a képeket, manóval a mellkasomon, de már naon kell pisilni és a karom is kissé elzsibbadt.

Tegnapi napunk álom nap volt! Evett, aludt, nézelődött, néha sírt.

Forgós és rezgős képek nagyon jók!
Nekünk sima pihenőszék van, már nagyon bánom, h nem rezgőset vettünk.

Hú, most már tényleg mennem kell, majd még jövök ma, remélem! Andi, neked meg majd próbálok képet küldeni.

Kép
teó

Most rohanok, csak annyi, hogy Roni ha leszálltok a Népligetnél, egy megálló a Nagyvárad tér. Ott leszálltok, az István kórház főbejáratával szemben ha állsz, akkor a jobb oldali nagy úton ( nem tudom mi a neve hirtelen) kell menni, és hamarosan bal oldalon lesz a Kardiológiai Intézet. Kb így. Remélem segítettem, azért nézz térképet is!

Nekem az Óbudai Meki a legtutibb, kb 5 méterre lakunk, de a Westend is jó. És most akkor mikor???

Kép
andkata

Linda - Vivi hogy van? Ti is tornáztatjátok a nyakacskáját?

Mi már egész jól haladunk a fejforgatással. Éjszaka hason aludt és figyeltem, már többször is volt jobbra a feje! :D
Vendég

Marcsi - tetszik az új babajárgányotok! :D A miénk mózese vmivel hosszabb, kb úgy 80 cm a legtágasabb része, úgyhogy egy kb 70 cm-es gyerek még éppen elfér benne. Szóval még talán 1 hónapig jó lesz, utána nem tudom mit csinálunk vele mert én nagyon nem akarok újat venni, a sportrész meg mé igencsak korai lenne :?
Vendég

Sziasztok!

Babák gyönyörűek! :D

Ezt ismeri valaki?
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_podegi.htm

Rágódom, hogy melyik legyen, ez vagy a kendő... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti:szerintem ez nagyon jónak néz ki! :wink:

Kép