Hali!
Most apa ringat, ezért pötyöghetek.
Nálunk is maradt az extrém hasfájás és az éjszakai morgás. Ami inkább folyamatos ficogás és hatalmas nyögések. Ő persze ettől alszik, ha nem is mélyen, de nekem eléggé nehezen megy, ha 20 cm.re a fejemtől nyögdös szegény és mellé még le is kell fogni.
Azzal bíztattak, hogy ez lassan le fog csökkenni.
Nálunk a legújabb móka, hogy üvölt este, a cumit szétszívja, de ha cicit adnék , még jobban üvölt és kiköpködi, miközben éhes

Lehet, hogy felhívok egy szopis tanácsadót.
Mellé nekem is rohadtul lecsökkent a tejem sajna, de két napja éjjel, csak éjjel szétáztatom az ágyat. Hogy ez mitől lehet???!!!Nappal meg úgy kell összekaparnia 80-100-at. De nem is kíván többet! Tök furi...
Ági, a dokid kicsit ledöbbentett. Simán megjöhet szoptatás alatt is, sőt az első ovulációt ugye nem is érzed, csak a két hét múlva érkező mensit. Így simán teherbe eshetsz. együtt szültem egy kismamával, aki a 3. babáját szülte, de az első és a második között és a 2. és a 3. között is 9 hónap és 6 hét volt pontosan, mert hat héttel a szülés után már újra terhes volt.
A párom nagynénje detto ugyanez. Szóval vigyázzatok, ha még nem akartok kistesót, csak a szopi nem véd meg!!
Nitty, ha nem rögtön szopi után buki, hanem pár perccel később, az már kicsit emésztett tej és darabos. Ugyanolyan túros jellegű, mint a kakija, sztem abszolút normális!
Winona, nekem sem voltak dúrva fájásaim, és a szülés előtt 1 nappal voltam dokinál, aki közölte, hogy 2100méhszáj, zárt és még jó ideig nem találkozom Leventével idekinn. Este 8kor voltam nála, másnap reggel 9kor kezdett szivárogni a magzatvíz. Szóval nem jelent semmit se a ctg, se a méhszáj.
Voltolyan anyuka, aki 3 ujjnyival szaladgált még 6 napot...
Pöttöm, hogy álltok a "zombiskodással"? Ne izgulj, ma a másik védőnőnél voltam, aki közölte, hogy 6-8 hetes kortól csökkenie kell, de valamennyire 3 hónapos korig megmarad, amikortól már fog dolgokat. Na akkor már irányítani tudja....