A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:40-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:38-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:41-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:38-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:39-kor.
Vendég

találka: tényleg jó lenne egy tali, de lehet, hogy később, nem?

Mi Betticával szoktunk randizni, mind a ketten Bp, III. kerületiek vagyunk! :) Márti meg Montival szokott randizni! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="jkriszta"]B írta:jkrisztausszal nem tudok felszállni a volánbuszra, kendővel meg szar lett volna 3-4 órán keresztül cipelni Zétit.

Kriszta, lehet, hogy babakocsival menne, nem? :wink:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ezen jót nevettem, ez aranyos volt! :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én is elgondolkodtam, hogy ki az a Réka!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kriszta: drukkolok, hogy sikerüljön minél hamarabb elköltöznötök, mert ez nagyon DURVA! Nem is tudom én mit csinálnék egy ilyen szomszéddal!!!! :twisted:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:39-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:41-kor.
hékás

[quote="jkriszta"]H írta:jkrisztaeni baba kislánya- olyan kevesen vannak a csajok, keresgélnem kellett, hogy párban legyenek. :oops: :wink:

Heni baba Rékát várt,csilli-villi kis rózsaszínű ruhákkal!!!És kisfia született... :wink: :roll: 8) :shock:

Én is olvasok,xcsak reagálni nincs időm sajna... :cry:

De 1 fotóra mindig van időm: :wink: 8)
Kép
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:40-kor.
Vendég

sziasztok!

voltunk a gyerekorvosnál. 5710 gramm és 62 cm.
(így kicsit hihetetlenné vált, hogy 56-al született :shock: :shock: )
Ma megyünk a csípőszűrésre, és kedden a neurológiára!
bszilvi25

Apa állítja, hogy 51 cm-vel született!
A súlyát is úgy mérték, hogy először 3300 gr utána 3525 gr (ruhában)! :shock: :shock: :shock: :shock:
most akkor hogy is van???
Na mindegy.
A lényeg, hogy most annyi amennyi.
bszilvi25

Mia! jó utat nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!

majd reagálok késöbb mindenre, ma apa itthon van velünk, mert ugye még 2 után megyünk a csípőszűrésre, és az octaviát is ma visszük el a ház elöl. (végre sikerült a faszinak a hitelátvállalás) így nem kell két kocsi részletet fizetnünk havonta!
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:40-kor.
Vendég

hékás :és most,hogy van a baba!mármint a nővéredé?mekkora súllyal született és most mekkora?

tápszert amúgy én is 2 éves korukig adrtam a nagyoknak kakaót is csináltam bvelőle meg tejbegrízt...szóval mindent...
az immunrendszernek valóban jó lehet az anyatej szerencsére a nagy gyerekeim erre keményen rácáfoltak :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:43-kor.
hékás

szegény kislány.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:43-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:41-kor.
Vendég

Kriszta: azért megyünk neurológiára mert a kicsi "kalézol a kezével".
A XII. kerületi gyerekorvosunk azt mondta, hogy itassak vele valami cukrosat (tea-víz). A cukor alatt gyümölcscukrot vagy barnacukrot értünk!!!!!! Szerinte a szénhidrát megoldja.
De a biztonság kedvéért elviszem, nézzék meg.
Nem remeg a keze, de úgy érdekesen jár!!!!!!!!

A nap híre! Ma délután megyünk csípőszűrésre. (mint már írtam) ugye voltunk az új gyerekorvosnál (XXII. ker), és itt az sztk-ban aznap megnézik. Ha ezt tudom, az ideköltözésünk után egyből lemehettünk volna ide, és már rég túl lehetnénk az egészen. :oops: :oops: :oops:
bszilvi25

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:44-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:41-kor.
Vendég

Brigi: sajnálom ami a nővéreddel történt........

én benne vagyok egy topiktaliban, hisz pesti lennék én is (mégha budán lakunk is)!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x úgyhogy engem kihagytatok, biztos nem láttok szívesen!!!! :roll: :roll: :roll:

Montana
: írok Neked Pü-t!

Bari: még nem válaszoltak!!!

(bocs már látom, hogy én is ott vagyok)
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:44-kor.
hékás

Sziasztok!

Ú, jó sokat írtatok, szinte reagálni sem tudok.

Heni - Rékája: amint már Csiri is írta, fiú lett. Azt hiszem Attila lett a Réka baba neve :P

Hékás: Én is nagyon sajnálom, ami a nővéreddel történt és kitartást kívánok neki :cry:

Wikka - Szonja babbája: GYÖNYÖRŰ csajszi :P Megkérdezhetem, hogy miért nem jön felénk Wikka?
bluebox

Ma megvettem a terhességem utáni ELSŐ hosszú gatyómat (farmer). 4 számmal nagyobbat kellett venni, mint egyébként :oops: :cry: :roll: :shock: :twisted: :twisted:
bluebox

Lefogytam 54 kg-ra, aztán mióta szedem a fogamzásgátlót, visszahíztam 60 kg-ra :cry: Szóval ismételten +15 kg-nál tartok :cry:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:45-kor.
hékás

Akkor jó :wink:
bluebox

szilvi köszi majd szólsz ha írnak??

ezzel a kalimpálással most beszarattatok..dávid nagyon kalimpál sőt az arcát is összemarja a mai napig !!BAJ A KALIMPÁLÁS???
MINEK A JELE???
Vendég

hékás tényleg szörnyű.de azért szerencsés is,hogy 28hétre nem lett "nagyobb baj" végülis nekem a 2005gr-osom meghalt pedig azt hittem,hogy tök jó súlyban van mégis csak 8 napig bírta szegény
Vendég

Hali Mindenkinek!

Győztelek visszaolvasni benneteket az állandóan nyöszörgő Marcikám mellett. Nem tudom mi van ma vele. Éjjel is alig aludt, 2x felkelt, pedig már régóta nem szokott. Remélem csak az időt érzi.

Hékás: a tesódék sztorija nagyon szomorú. Nem lehetett egyszerű nekik.

Kriszta, Szilvi: neurológián mit mondtak?

Andi: Kitti még facér? Marcikám bevállalná szerintem, kb, egy súlycsoportban vannak, és izgés-mozgásban mi is jók vagyunk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is bejönne a topiktali, de mi igazán messze vagyunk :cry: :cry:

Szonja nagyon édi-bédi!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kriszta: Ha ilyen jó alvó Zéti, cserélhetnénk egy-két napra. Marci napközbeni alvása kb. max 2,5 óra. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Mia: Jó nyaralást!!!!! Csináljatok sok-sok képet!!! :wink:

ancsika82

na megyek a lányom szülői értekezletére...mióta felsős még nem voltam :oops: 7.-es :oops:
Vendég

Bari: Miii???? Meghalt egy babád??? Te jó ég! Hogy tudtad feldolgozni? Vagy már régen volt?

ancsika82

Sziasztok!

Dorcinak is rosszabb volt az éjszaka, mint szokott. A frontra gyanakszom. Megkapta ma a második oltást is, nagyon jól viselte, egy kis hős!!!

Monti, nem 900 grammot hízott, hanem 90-et egy hét alatt. De a doki szerint most lassult a hízása, mert az elején meg nagyon belehúzott.

Én nem kúpot adok, ha belázasodna, vettenm Nurofen szirupot. A kúptól kicsit félek, mármint feldugni neki, inkább itatom. ,)

Ja, én is Pesti vagyok!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Irtatok rendesen.Helyes!

Az én Drágám most szinte ugyanazt csinálja,mint a múlt havi oltásnál:eszik-alszik.Úgy pelenkáztam át (mert éreztem,hogy büdi),hogy fel sem ébredt! :lol:

Annyira jó lenne találkozni,de tuti nem tudnánk összehozni,mert tényleg messze vagyunk!De majd egyszer hátha. :wink:

Mia:annyira szép Milán azon a a képen!Beleszerettem. :oops:

Kép
melike

Pár napja megint elkezdte a forgást Máté.
Most is így alszik: Kép Kép

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:42-kor.
Vendég

ancsika úgy tudtam feldolgozni,hogy paramami lettem :?
ő az első volt már nagyon rég most októberben lenne 14 éves..
nagyon jól viseltem a terhességet tele optimizmussal...na a többi terhességet már nagyon szarul...de ezt tudjátok(legalábbis dáviddal)

melike nagyon édi máté :lol:

na tényleg megyek mert itt ülök egy szál semmiben...nem visz rá a lélek,hogy elinduljak...főleg,hogy sétálni ilyenkor szoktam vinni dávidot,ehelyett hallgathatom a sok hülyeséget
Vendég

bogi az én dokim is azt mondta,hogy most a "szintentartás"időszaka jön...sőt a kajaigényük is csökkenhet..vagy nem nő...ezzel meg is nyugtatott egy kicsit...
(de csak egy kicsit)
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:45-kor.
hékás

Na, akkor ez megnyugtató. Manócska is jó fáradt z oltás óta. Most is kidőlt kaja után.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Hát Bari nem csodálom, hogy paramami lettél a te helyedben én is ezek után biztosan az lennék.( de anélkül is az vagyok egy kicsit :? )
Viszont tök jó hogy 3 gyönyörű és egészséges csemetéd lett végül!!!

Bogi: ne aggódja a súly miatt, most nálunk is nagyon leállt a Marcus, szinte alig akar enni azt mondta a dokinéni ha a héten is olyan sz...rul fog enni akkor megpróbáljuk másik tápszerrel, hátha megunta a mostanit. Még mi sem értük el a 6 kilót, de már várom nagyon!!!

Nálunk is most kidőlés van, de nem a szuritól, hanem mert egész nap nyüglődött, most meg elaludt és már 3 órája alszik, nem akar felkelni, pedig enni kéne :roll: :roll: :roll: :roll:

ancsika82

2,5 órás volt a szülői...na egy évig tuti nem megyek!
mára eltünök jó éjt csajok :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Hát nem írtatok valami sokat! (nem volt nehéz visszaolvasnom)

Tegnap nem jártunk sikerrel a csípőszűrésen.
Jöv. héten vissza megyek, mert már nem adtak sorszámot, és így is
millióan voltak. :? :? :? :?
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?