Sziasztok!
Tegnap este sikerült visszaolvasnom.
Mia, Bogolya-Andi: sziasztok!
Tényleg, a többi "újjal" mi van? Vike, Lia stb.?
Bejelentkezem, hogy megyünk a találkára - Oti már jól van, úgyhogy megy oviba hétfőn (Viki, köszi a kérdést! A kezét már rég elfelejtettük, hál'Istennek, csak benyelt egy náthát az oviban, és Nati miatt inkább itthon tartottam, nehogy komolyabbra fajuljanak a dolgok.)
Akkor Westend? És ott hol találkozunk?
Belegondoltam.... tényleg közlekedési tényező leszünk

és szinte mindig lesz valaki, akinek a gyereke enni fog
(amúgy az ikea azért jutott eszembe, mert ott az étterem hátsó részében szinte sosincs ember, jól be tudnánk rendezkedni - persze a westendben már régen voltam, azóta biztosan ott is van hely ennyi mamának és babának

)
Hányan leszünk?
Mindenkinek köszönjük a gratulákat az autóhoz - már alig várom, hogy megérkezzen.
Marcsi, azt hiszem, mi is imádni fogjuk
Andi, az Omega tényleg hatalmas, abból ki sem látszanék
Timi, csúcs Bence folyékony olvasása!
Muffin, Eliot nagyon élénk! Előre is szorítok nektek a műtétekhez!
Annyi gyerek képét láttam, hogy már nem győztem jegyzetelni, hogy ki mindenkit dicsérjek. Így mindenkinek gratulálok az édes babákhoz!
Teó, Dodó, isten éltessen benneteket!
Vkata, köszi a babatornát! Elmentettem.
Akata, Adélnak a kakija rendben van?
Hogy kötöd meg a hordkendőt Adél kedvenc pózához?
Marcsi, örülök, hogy Apa színt vallott

mindenkinek ezt kívánom!
Nálunk az az apahelyzet, hogy a két gyereknél nincs jobb fogigátló
Ráadásul ma elmennek a barátokkal Szfehérvárra, ahol tök jó fesztivál van, úgyhogy szalmázom a gyerekekkel.
Tegnap estére kinyúltam... Oti délután jól kialudta magát, így este nem lehetett lelőni. Nati már délután is nehezen aludt el (úgy tűnik, a hidegfrontra is érzékeny), de este három órát tartott az altatási procedúra. Mire elaludt volna, valami zaj biztosan felriasztotta. Amikor este 11-kor arra riadt fel, hogy Apa visszajött a cigizésből (sajna még nem szokott le), lecsaptam gyereket-bimbóvédőt, és elhúztam otthonról. Fél órát ücsörögtem a játszótéren a hintában, és mire visszaértem, legalább mindenki aludt már. (persze a hajnali etetéskor Natinál újra kezdődött a nyűglődés...)
Ennyi időt kaptam a gyerekektől mára és talán egéssz hétvégére
Titi, ha nem tudok már bekukkantani hétfőig, felhívhatlak a tali miatt?