Ancsi26, szuperek a képek, meg sem ismertem a kiscsajt, akkorát nőtt

!
Melinek boldog szülinapot!!
Regi, persze, hogy eszek, sőt, mostmár egy kis bűnözés is belefér néha

, de nekem az update nagyon bevált...csak sajna a tornára mostanában nem nagyon van időm

.
Nekem nagyon tetszenek az ilyen kockaházak, mi vizes környéken lakunk, és ezek tök jó szárazak, nagyon jó a terasz, és a kertet imádni fogod

! Az átalakításhoz szakiért gondolom nem kell a szomszédba mennetek, mázlista vagy

.
Édes lehet Szeli, ahogy táncol

! Lassan előveheted neki a hastáncos szerkót

!
Kispocc,
Botinak boldog szülinapot!
Silka, én is imádom ezt a felsőt, van egy zöld csíkos vászongatyója is hozzá

. Nem semmi vagy, ennyi almával elbánni

! Egész télen almás sütit esztek majd

!
A fogyi miatt ne ess kétségbe, várd ki a megfelelő időpontot, amikor úgy érzed, van erőd végigcsinálni. Nem szabad erőltetni, különben is, így is nagyon csini és szép vagy

!
Maggie, te bombajó anyuka vagy 3 gyerek után, ezt tessék megjegyezni

!! A baba teljesen jó ötlet, Bence is jobban szerette a babákat, persze kapott anno egy csomó autót meg vonatot, amivel most Panka játszik előszeretettel

. Aztán remélem lyányomból is rendes ember lesz

.
Heni81, köszi. Tudod, tavasszal irigyeltelek, milyen csini vagy, most irigyellek, amiért pocakos vagy

.
Hányás, terhesség alatt soha, viszont 3 hónapig émelyegtem, nem tudtam mentolos rágót rágni, rosszul voltam a kávé illatától stb.
Fogyás szoptatás alatt, Bencével 24 évesen simán, minden segítség nélkül leolvadtak rólam, Pankával kellett a segítség (update + torna), de sikerült, és még mindig szoptatok

.
Viranka, Bálintnak gratula az
egyedül menéshez 
!!
Ágica, ha itt most leírnám, Panka mennyi sz..t megevett már, betelne az oldal

. Olyan is volt, amit kikakilt, de a papírokat szerintem megemészti

. No para...ha észreveszem, hogy megevett valamit (sunyít és menekül előlem

), és már nem bírom kikotorni a szájából, adok neki inni, hogy biztosan lemenjen

...
Panndi, pihenj annyit napközben, amennyit csak tudsz

!
Motiot,
Áronnak boldog szülinapot!