A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:28-kor.
Vendég

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:54-kor.
hékás

:arrow: ]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:29-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:54-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:29-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:55-kor.
hékás

Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:30-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:55-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:30-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:31-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:31-kor.
Vendég

kriszti ne keseríts el...dávid még mindíg semmit nem tud a kezével csak a szájába gyűri és céltalanul kalimpál vele illetve véresre marja az arcát...vagy megüti a szemét.. :shock:
sehol nincs még attól,hogy játszon :(
Vendég

Brigi: kaptam választ! (továbbították!! :D )
Akkor már csak 2 hét!!!! 8) 8)

Kriszta
: ez jó amit ide másoltál! 1-2 dolgot belőle mi már nagyon rég óta csinálunk, de van amit még nem.....
bszilvi25

sziasztok!
Kicsit régen írtam, de olvasgatni szoktalak Benneteket, látom mindenkinek nagyon gyönyörű és egészséges babája van.

Kriszta: köszi a hiányolást, jól esett, hogy emlékszel rám. :)

Andriskám tegnap este 7000 gramm volt. Szép nagy fiú. Teszek fel én is képet róla. Szerencsére van tejecske, úgyhogy csak szopizik, Montana-hoz hasonlóan én se nagyon adok neki 6 hónapos koráig semmi mást, hacsak lehet.Az éjszakákat szépen végigalussza általában, de nappal nem szeret aludni. Max fél órákat hajlandó. Ez nem tudom miért van.
A kakaóscsigát annyian dícsértétek hogy szerintem én is megsütöm hétvégén.

Íme a képek.
Kép
Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Szia Buci! Örülök , hogy jöttél!!!

Ha olvasni szoktál, írni miért nem????
Andris szép nagy fiú!
bszilvi25

mert sosem szóltok hozzám ha írok... :roll:

Kép

Kép

buci79

Na,hali,megjöttem!

Bari:a védőnő szerint ilyen korban már nem kell a fejvédő,bár nálunk is van néha buksi beütés.

Dorina,Zéti,Andris mind gyönyörű nagy babák!És egyre cukibb pofát tudnak vágni. :lol:

Kaja kész,ettem,Máté is evett.(fél 1kor jöttünk haza)

Kép
melike

Buci:basszus...
Csajok!Mindenki szóljon Bucihoz!

Kép
melike

Sziasztok!
Bogi Dorina, nagyon tündéri, ügyesen feltalálja magát, szétszedi a kiságyát :D
Kriszta, Zéti, nagyon édes, imádom a haját :)
Buci, jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban. Peti, nagyon aranyos nagy fiú!

Én mindig azon aggódom, vajon elég jó ütemben fejlődik-e Boni. Ő is csak a pelenkát meg más rongyokat fogdos, meg gyűröget, meg puha játékokat fog meg. Szoktam vele játszani kkucsosat én is, akkor nevet nagyokat. :) A kiságy peremére szereltem csörgőt, na azt szokta emelgetni, úgy hogy aládugja a tenyerét.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kinél milyen idő van???????

Kép
melike

őszintén szólva én biztos,hogy csak figyelmetlenségből nem szóltam hozzá :oops:

amúgy hozzám sem szól mindenki :lol:

melike:nekünk csak a fal felől van fejvédő,de már nagyon szeretnék járókát,mert ebbe tényleg szétveri a fejét és ahogy a képeiteket elnézem,nekünk kisebb a kiságyunk 60x120asszem

idő:meleg párás
Vendég

stella dávid annyira sem fog...és folyton ökölben tartja a kezét...ami ezek szerint már nem jó.
Vendég

Bari:a mi kiságyunk is akkora.

Kép
melike

sziasztok!

minden baba nagyon cuki!Nem semmi Zéti haja olyan édes manós

buci-az én MIrám is csak fél órákat alszik nap közben, (eleinte én is aggódtam, nem e kevés neki-)persze éjjel nyomja a szunyát plusz még két három órát a reggeli felkelés után, így van meg neki az öt hat órája-most már egy hónapja.két napja náthás,és többet alszik nap közben is (most pl 2 órája)
főznöm kellene valamit, meg van egy halom vasalnivalóm, de olyan punnyadt vagyok..
kriszta jó a szöveg!

Kép
Kép
eyi

bari-azthiszem én ezelőtt is szóltam hozzád, pedig nem jövök túl gyakran-
Mirának csak akkor van már ökölbe a keze, ha meglát és örül, vagy amikor fürödni készülünk-szintén örül.valamint ha sír, asszem.de nem mindig.ha alszik, nézelődik már nincs neki ökölbe

Kép
Kép
eyi

eiy:te igen :lol: azért a többség szól :lol: :lol: :lol: :lol:
mennyire náthás mira?köhög is vagy csak folyik az orra?lázas volt?
Vendég

Eyi: Nekem is most kivételesen már majdnem 2 órája alszik Andris. Szerintem a hidegfront miatt, érzik a nagy lehúlést. Hallottátok, hogy milyen szar idő jön?Hétvégén eső, hideg. Hétfő-kedd nappal 12 fok lesz. Éjjel meg 5-6. Lehet, hogy be is fűtünk ha tényleg így lehűl.

Kép

Kép

buci79

99-ben voltam az Usa-ban és felmentem a twen tower-be.rá egy évre leomlott..kirázott a hideg meg a meleg, még mindig megborzongok, ha rá gondolok, hogy mi van ha egy évvel később megyek, s pont akkor.hát nem babaneteznék ilyen vígan az bizti

Kép
Kép
eyi

buci-nekem frontok előtt nyugtalan szokott lenni.Örülnék, ha ezentúl aludna frontok közeledtével.erre nem is gondoltam, hogy lehet, hogy azért alszik
na jó éjt mindenkinek, én most sütöm a csirkét, meg sült krumplit éjjel jön a zuram. olyan jó illata van, pedig nem kéne ilyen későn ennem, de bizti nem tudom megállni :roll:

Kép
Kép
eyi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:32-kor.
Vendég

jó regelt !
nem tudtok valami jó babaáruházat felénk?mostmár lemondtam a használt járókáról...de itt csak a kengurú van és a brendon,kéne valami ócsóóó hely a közelben!tuti,hogy brendon lesz a vége.. :twisted:
kengurúban nincs is járóka,én ilyet álmomban nem gondoltam volna hogy egy ilyen "menő"babaáruház nem tart járókát :roll:
Vendég

szilvi te egyszer ajánlottál valamit...mi is volt az?
Vendég

Jó reggelt!

Bari: nem tudom mit ajánlottam. :oops: :oops:

Kriszta: sztem nem lennél szenya! De ilyen osztálytalálkozó nincs sűrűn!

Képzeljétek el Mercikém 2-kor :shock: :shock: :shock: felkelt!
Ilyet nem csinált minimum egy hónapja!!!!! Nem is értettem!!!
Kajáltunk, és visszaauldt, de 6-kor megint kelt. Majd 1/2 9-kor megint evett, és most alszik. Én ezt kezdem nem érteni.........
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:32-kor.
Vendég

Helló!

Gyors bekukk.
Annyira örülök,hogy nem esik az eső!Sőt itt még a nap is sütt és 18-20 fok van!
Kb. egy óra múlva indulunk.

Máté 3/4 5kor kelt utána pedig 8 után evett,de elaludni csak most tudott,mert ha Apa itthon van mindig borul a napirend. :lol:

Jók legyetek.Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
melike

Kriszta: szerintem eszik rendesen. Tudod most úgy csinálom, hog 1 cici, és ha kéri akkor a másik is. Ma reggel a 6 órás kajcsi után megmértem, és mutatott a mérleg 6,09-t :shock: :shock: :shock: . Szóval volt kajcsi benne rendesen. (nem mondom, hogy a pelusban nem volt pisi 8) )
Felöltöztetés! Hát? Fázós vagyok én is, úgyhogy a gyerek is fel van öltöztetve rendesen. Apa szerint megfőzöm, de nincs igaza.!!!! :twisted:
bszilvi25

sziasztok!

most már kezdek kész lenni. a gyerek 5 napja nem kakilt.azt mondja a védőnő anyatejesnek nem baj,ha egy héten egyszer az is jó, feldolgozza a szervezete-ugyis tudjátok.dehát akkor is.meg már két napja, hogy reggel szárazon veszem ki a pelusból.éjjel nem pisil. gondoltam könnyű dolgom lesz az éjjeli pelus leszoktatásánál, na dehát..mégcsak 3 hónapos.napközben pisil rendesen.

Kép
Kép
eyi

mindegy szilvi ...brendon lett belőle :oops:
megvan minden...

eyi:én is úgy tudom,hogy anyatejesnek kimaradhat egy hét is táposnak naponta 1 kell!!dávid is alig pisil éjjel igen szerintem is azt jelenti,hogy hamar leszokik

na jó megyek mert kezdem azt érezni,hogy valaki direkt átlátszónak nézi a hozzászólásaimat...nem tudom mita akar elérni vele..de így már nincs is kedvem mutogatni a szerzeményeimet. :?
Vendég

ja és azért ha van kedvem fogok írni és kérdezni is úgyhogy ha ez a cél akkor sajnos nem gyere be :lol:
Vendég

Bari! Ment pü!

ancsika82

Jó pihizést mindenkinek aki a hétvégén ment erre-arra!!!
Majd visszaolvasok és jövök később!

ancsika82

ancsika ment a válasz :lol:
nektek is jó hétvégét
Vendég

Sziasztok!

Vendég volt nálunk tegnap meg ma, most ment el. Nem tudom, hogy ciki-e, de mostanában nem szeretem a vendégeket. :oops: Nincs nekem erre energiám. Főzni, kínálgatni, ágyneműt húzni, stb. :roll: Na, de most újra egyedül vagyunk, minden energiámat Marcira tudom fordítani. :lol:

Írtátok, hogy nem alszanak a babák mostanában. Hát, nem akarom a kedélyeket felkavarni, de az én Marcim este 8-tól reggel 8-ig alszik ébredés nélkül. :lol: :lol: :lol: Reggelre viszont már olyan éhes, hogy úgy szívja a cicit, hogy szinte fáj. :? Napközben is kétszer alszik, először 11-től 2-ig, majd délután majd 5-től 6-ig. Pár napja alakult ki ez az új napirend. Kíváncsi vagyok meddig tartja meg.

Dorina nagyon édes a fejvédővel! :lol: Nálunk is fent van még a fejvédő, egyelőre nem is szedem le. Mivel nálunk a kiságyban csak alvás van, így semmiféle nézelődést nem zavar, ha meg alvásidő van, akkor nem is baj, ha nem nézelődik, hanem alszik. :wink:

Kriszti! Nagyon vagány Zéti ezzel a frizurával! :lol: :lol: Én már alig várom, hogy Marcusnak haja legyen, de olyan kis kopasz még. :roll: Apa meg had osztálytalálkozzon, majd bepótolja az otthonlétet máskor. (Egyébként és is úgy örülök, amikor a páromnak elmarad valami miatt a haverozása és jön haza. És egy kicsit sincs lelkiismeret furdalásom. :wink: )

Szia Buci! :lol: Szép nagy baba Andris! Marci is 7 kg volt 3 hónaposan, jövő héten lesz 4 hónapos, újabb mérés, remélem azért a 8 kg-ot még nem érte el. Egyébként mintha lassulna súlygyarapodása. Kéthetente már nem fél kg-ot hízik, csak 400 gr-ot. :roll: :?

A hozzászólás témáról az a véleményem, hogy nem érdemes azzal foglakozni, hogy ki reagál, ki ír vissza ,stb. Az aktív topiktag elírogat magának is a a fórumon. :lol: :lol: :lol: Azt figyeltem meg, hogy kb. minden 5. írásomra jön valami reakció. Ha havonta írok öt hozzászólást, akkor én is nagyon magányosnak érzem magam, de ha naponta írok ötöt, akkor valaki úgyis reagál rá, tehát akkor minden nap kapok hozzászólást. A tanulság: sokat kell írni! :lol: :lol: :lol:

Sokszor én sem reagálok le dolgokat, mert ha egy kérdésre már többen leírták előttem ugyanazt, amit én is gondolok, akkor én már nem írom le, mert csak papagájnak érezném magam. Legfeljebb akkor reagálok, ha én máshogy gondolom. A babafotókkal is így vagyok. Élvezettel nézegetem őket és természetesen az összes baba nagyon szép és ha éppen valakit kifelejtek a dícséreteknél, az nem azt jelenti, hogy őt már nem tartottam szépnek, csak már annyian megdícsérték előttem, hogy olyan sablonosnak érzem, hogy én is újból leírjam. Vagy például, ha Marciról felteszek fotót, ketten-hárman írják, hogy milyen édes, aztán a többiek már nem. De nem is kell!!! Felesleges, hogy mind a 15 aktív topiktag azt szajkózza minden egyes fotó után, hogy de édes. Tudom én ezt enélkül is. :wink: :lol:

Meg aztán sokszor nincs is konkrét kérdés, csak vélemények , érzések leírása. Ilyenkor nem is vagyok mindig benne biztos, hogy az illető vár-e megerősítést vagy sem, szeretne-e hallani más véleményt, más módszert. Mert ha nem, ha csak tényközlésként ír le dolgokat a saját életükről, akkor én inkább nem vau-vau, mert hogy jövök én ahhoz. Nem tudom, hogy értehető-e, így inkább írok példát: ha valaki azt írja, hogy nem szereti a gyerek a répát, akkor ez számomra egy tényközlés, nem tudom, hogy beleszólhatok-e ebbe, így erre valószínű, hogy nem fogok reagálni. De ha azt írja, hogy nem szereti a gyerek a répát, szerintetek mit csináljak, hogy megegye, na erre fogok írni, mert tudom, hogy ha írok erre valamit, akkor nem az lesz, hogy mit szólok bele.

Lehet azért valamennyire érteni ezt a zagyvaságot? 8)

Én sokszor nem kapok visszajelzést a hozzászólásaimra. Sokszor akkor sem, ha konkrétan kérdezek valamit. De eddig sosem éreztem azt, hogy azért nem, mert felesleges vagyok itt, mindig elkönyveltem, hogy azért nem, mert sokat írtunk, továbbsiklottunk a dolog felett, elfelejtődött. Ha esetleg mégis más oka van, akkor légyszi írjátok meg, mert így nem tudtok lerázni. :lol: :lol: :lol:

Eyi! Nem tudom, hogy ettél-e végülis a csirkéből, de egy szoptatós kismamának nem szabad a jó falatokat megvonnia magától! :lol: :lol: :lol: Az első a sok tejci, aztán majd fogyókúrázunk, ha már abbahagyta a baba a szopizást. Tehát tessék csak enni! :lol: :lol: Egyébként Marcus sem kakilt most már három napja, nem szokott ilyet csinálni. És reggelre már nekünk sem olyan pisis a pelus. Én egyelőre még nem aggódok.

Bari! Ki ez a galád, aki nem akar neked válaszolni?

Melike! Hékás! Jó hétvégézést! :lol: Mia! Nektek meg szép nyaralást! :lol:

Csipisz! Nekem úgy tűnik, hogy jó súlyban van Peti! :wink:

Tegnap voltunk a hasi és koponya uh-n a Heim Pálban. Bár nem vagyok oda értük, most nagyon normálisak voltak. Várnunk sem kellett, a dokinő is rendes volt. Természetesen Marci egészséges, mint a makk! :lol: :lol:
Kedden meg megkapjuk az utolsó DPT oltást. A dokinénivel megbeszélem a pneumococcust. Azt hiszem nem várok tovább, hogy mit dönt a minisztérium és elkezdem beadatni, akár kell fizetni, akár nem. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Hú csajok mi van?????

Most értünk haza a déditől!

Eyi
: nekünk egyszer volt olyan, hogy nem volt az éjjeli pelusban SEMMI!! Mondjuk én akkor megijedtem. :oops:
Mercike éjjel pisili egyenlőre a legtöbbet. (Vagy csak azért tűnik úgy, mert akkor van a legtovább rajta???) nem is tudom!

Bari! Ez most mi??? Muti mit vettél!
bszilvi25

Monti: milyen sokat írtál!!! :o
Én megvárom ezt a pneomococcust. (hogy mit döntenek végül)
bszilvi25

sziasztok!
monti nem akarok én üldözési mániás lenni ha vélatlen hát véletlen..de szerintem szórakozik az illető,de ha senkinek nem inge akkor nyilván senki nem fogja magára venni :lol:

ezzel az alvás dologgal tényleg fölkavartad az érzelmeket :evil: én 4 napja alvajáró vagyok és mintha a sírásis visszaállt volna nálunk...mi van????visszafelé megyünk nem előre :o :o :o :o

najjjjjjóóó szilvi de csak annak akit érdekel :wink:
Kép Kép
Vendég

hékás ment a válasz!! :lol:
Vendég

JÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Szilvi! Ugye? :lol: :lol: Kihasználtam, hogy a vendégek elmentek, Marci meg aludt. Most nem fogok annyit, mert Marci már ébren van és igényli a vele való törődést.

Bari! Ilyen járókánk van nekünk is, csak a mienknek mintás a széle. A hinta tuti!!!! :lol: Dávidnak tetszik? Szeret benne lenni?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?