A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Most látom, mit ír ki a vonalzóm. Ez a vonalzó is bolond,hiszen holnap van 13-dika,holnap van vége a bigyóknak.

Kép
flóra 11

Ma nincs senki????? Merre vagytok? Zsuzsi dolizik,Benó bulizik,Tancsu Gergőzik, Timi pihizik, Szilvi ?...zik, én meg várakozik. zik-zik... :lol:

Kép
flóra 11

Remélem Flóra este sikerült időben ágyba kerülnöd és kipihented magad!!!!!!

Kép
muzsuzska

Flóra én méregetem a hőmimet, de abból semmi nem derül ki!

Reggel 36.5, délután 37.2 A reggeli ébredésinek kéne 37 körül lenni. Tehát csak azért mérem, hogy idegesítsen! :evil:

Kép
muzsuzska

Elektromos hibája van az autónknak, hétfőn viszem dokihoz.Ha úgy tartja kedve megáll menet közben, marha jó. Tolni is! Aztán elindul, ha kedve van.
Ezért jó a sok baromság és elektromos kütyü mert van ami tönkremehet!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Na megyek, hogy mit csinálok délelőtt azt még nem tudom.
Egész éjjel szakadt az eső.

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sikerült kipihenni magad???????????

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, az már jó hő.Hiszen akkor neked felment! A múltkor még baromi alacsonyat írtál. :wink:

Kép
flóra 11

Hát hogyne!!!!! :twisted: Egész éjjel nem tudtam aludni. Hajnali négykor kapcsoltam ki a gépet.

Kép
flóra 11

Két mérővel mérem egymás után, mindkettő mást mutat!

Kép
muzsuzska

Marha jó!!!!!!!! Jól felhúztad magad???????????? Nem is voltál álmos?

Kép
muzsuzska

A mi autónkban is az elektronika ment tönkre. Nincs is kedvünk javíttatni, mert akkor az összes elektroniki kütyüt ki kellene cserélni vezetéketül. A franc tudja, mikor hol bukkan elő a víz utóhatásaként gy korrodált vezeték, ami felmondja a szolgálatot.

Kép
flóra 11

Álmos voltam. Nem húztam fel magam,de nem tudtam aludni. Aztán csak forgolódtam, fél három körül már nem bírtam magammal és bekapcsoltam a gépet,olvasgattam négyig. :?

Kép
flóra 11

Abbahagytad a gyógyszert! Akkor most jön a piri!?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,csak egy hőmérővelmérd.Minden hőmérő más.A reggelit,a bazálisat fontos, hogy mindig ugyanazzal mérd,ha lehet ugyanabban az időben.

Kép
flóra 11

Ma még van bigyóm.Ez az utolsó nap. Ma leveszem a vonalzót. Keddre nem várom a pirit. Ha mégis jön,irány a dokesz.

Kép
flóra 11

Nekem mareggelis még fent van a hőm. írtam a gyakori kérdésekbe, hogy nézze meg nekem valki. Megnézem,hogy jött-e válasz.

Kép
flóra 11

Egy választ kaptam,a csaj azt mondja, volt pé-m. :wink:

Kép
flóra 11

Ez megtörtént! Csak utána mértem a másikkal is! Nekem most magas hőmnek kell lennie, de nincs!!!!!!!!! Petéim vannak, érettek is, már a keddi ultrahangon látszott hogy véreres a tüsző burka, akkor mondta a doki hogy két nap és repednek! Repesztőt megkaptam szúriban, hormont szedem tabiban! Kiskatonák elküldve, baba fül beszegve! Na , akkor most mi lehet!?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, vagy még?

Kép
flóra 11

Két hőmérőt vettem: egy digitális-szerintem össze vissza mér! Egy hagyományos higanyos, alig lehet lerázni és alig megy felfelé!

Kép
muzsuzska

Akkor reménykedjünk Flóra, hogy nem lesz pirid!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, neked feljebb ment a hőd ahhoz képest,amilyen alacsonyakat írtál nekünk. Sőt, nagyon is. Nem kell 37-nek lennie, csak az a lényeg, hogy az előzőhöz képestlegalább 3 tizedet felmenjen. Neked meg valmi 6 tizeddel ment feljebb! Ez jó.Csak mérd tovább. Ha babásodsz,akkor talán még kicsit felmegy és marad. Néha le is esik még eleinte. Tegnap sok babás görbét néztem. Mindegyiknek úgy volt, hogy a pé-től a 11-13édik napokig még potyogott a hő.A beágyazódás után állandósult.

Kép
flóra 11

Hányadik napon van a beágyazódás???????? Normál ciklus esetén?

Kép
muzsuzska

Én digitálissal mérem reggel hatkor. Zsuzsi,nekem sincs baromira fent, a maximum 36,7. Várj elküldöm, hogy nézd meg. Nekem ez az első hónap, hogy lehet látni ott a pé-t. Eddig egysíkú vagy összevissza görbéim voltak.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c19dc7cf23fa450305bd4927c0266fbc_080820_080913_1221264000_.png

Kép
flóra 11

Azt tudtam, hogy pé éréskor felmegy és marad egy darabig. De azt hittem ,.hogy 37 felett a jó! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

A beágyazódás minimum egy hét, vagy valamivel több,10nap is lehet.

Kép
flóra 11

Megnéztem! Végül is akkor robbanhatak a petéim, mert előtte a 36 sem érte el!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Addig lehet frankó vastag nyálkahártyám is!

Kép
muzsuzska

Nem,a te hőd,az tök jó babásodáshoz. Nézd meg ababás hőgörbéket itt a babaneten. Ott is vanak olyanok,akiknek sose volt 37 felett. Vannak persze mások is,magasabak,de nekik már az alapis magsabb volt. Nelkem az útlagot eleinte 36,2-re tette, aztán már 36,3-ra,most már 36,4-re. Nekem a hőmön a pajzsmirigy bigyók segítettek.

Kép
flóra 11

Igen! Ezért mondom, hogy nálad volt bőséges emelkedés. :wink:

Kép
flóra 11

Csak küldjetek oda még katonákat! Nézd meg milyen a nyákod. Nekem most nagyon sűrű krémes,mint a testápoló. Tehát már nem vagyok termékeny. De a pocimban alapos szurkálás szokott lenni. De ha most nincs már pé-m,akkor meg mitől? Ezért reménykedem egy kicsit,hátha. De lehet, hogy csak a bigyó megnövesztette a nyálkahártyámat és ettől szurkál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.13 08:24-kor.

Kép
flóra 11

megyek Flóra boltba! Sietnem kell mert délután munka! Kérlek pihen is ma!!!!!!!!! Puszi!

Kép
muzsuzska

Nem nyálkás! Sűrűbb és fehérkés és egyáltalán nem nyúlik. :evil:

Kép
muzsuzska

Oksa, én most szárítom a hajam, aztán piac. Vennem kell virágot, a F. anyja is Mária,megy nekei gratulálni holnap. Az anyósom is Mária, tegnap felhívtam, gratuláltam neki,nagyon hívott, hogy menjek el. Tehát mehetek neki gratulálni. A nagyikám is Mária volt,nála tegnap voltam kint a temetőben.

Kép
flóra 11

Lehet, hogy már volt naálkás. Ne izgulj!

Kép
flóra 11

Talán pont akkor volt olyan,mikor a katonákat küldtétek. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, még van ideje a nyálkahártyádnak. Olvasd:
[quote]A írta: megtermékenyítés után hat nappal mind a pete mind a nyálkahártya felkészült a beágyazódási folyamatra, amely a 12. napon fejeződik be. Ennek során a csírahólyag külső felszínét borító és ott szaporodó trofoblasztsejtek lelökik a petesejt hártyáját, és közvetlen érintkezésbe lépnek a méh nyálkahártyájával, amelyet szövetoldó tulajdonságuk következtében képesek feloldani. Az ekkora már 0,2-0,4 mm átmérőjű pete besüpped a deciduába.

Kép
flóra 11

Beírtam a mai reggeli hőmet a táblázatba és felrakta az átlagot 36,5-re!!!! Ez egyre jobb!!! :D

Kép
flóra 11

Megreggeliztem, hajam megszáradt.Mentem piacra. Remélem jön majd valaki.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

tegnap szabadnapos voltam és egész nap csak punnyadtam! :oops: Tegnap előtt leléptem egy kicsit előbb, főztem egy levest, tegnap túrós tésztát, ezenkívül nem csináltam semmit! :oops: Ma dolgozom megint, A-nak évfolyam találkozója van, holnap meg megyünk a drága mamáékhoz! :? Már vagy két hónapja biztos nem voltam!!! Ráadásul múltkor az A. megjegyezte, hogy én sosem hívom az anyját! :shock: Miért kéne hívnom? :shock: Én nem tudok bájologni vele! :evil:

Kép
szilzi

Szia Flóra! :D

Annyit írtok most a hőről, hogy következő hónapban én is elkezdem mérni! :lol: Persze ha megjön magától! :evil:

Kép
szilzi

Most olvastam, hogy a Benó megint randizni akart velem, én meg dolgozom! :( Gyorsan írok neki sms-t, remélem megtalálta szeleburdi őnagysága a telefonját! :lol:

Kép
szilzi

Sms elküldve, kézbesítve, remélem Ő kapta meg! :?

Kíváncsi vagyok hogy tetszik neki a sámánkodás! :roll: Remélem jól érzi magát! :D

Kép
szilzi

Szia Szilvi!De jó, hogy látlak! :D

Kép
flóra 11

Benó most fog összedobolni magánakmeg nekünk is egy babát. Fejenkét egyet,nem összesen egyet. :lol:

Kép
flóra 11

Vettem virágot mindkét anyósomnak. :lol: :lol: :lol: Ha már egyszer Máriák. :lol:

Nagyikám sírjára meg vettem sárga árvácskákat. Majd délután kimegyek és elültetem őket.

Kép
flóra 11

De rendes vagy az anyósaiddal! :lol: :lol:

Most beszéltem a Benóval, nagyon tetszik neki a sámánkodás és ígérete szerint Mindenkit megsámánkod baba ügyben! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?