Sziasztok!
Hú nagyon sűrű hetem volt! Rohangászni orvosoról orvosra. De a tegnapi volt a csúcsok csúcsa..... Elmentünk anyóssal természetgyógyászhoz, a férjem vitt minket és gondoltunk egy nagy merészet, látván, hogy az utcán való parkírozás esélytelen, tehát beálltunk az Árkádba. 17:30 volt. 19:40re visszaértünk. Lizát is vittük, mert nem tudtuk kire hagyni. Aha, de nem engedtek vissza, mert bombariadó volt. A baba4kor evett és lett tisztábatéve és nem volt meleg holmija csak a kocsiba. Egy vékony takaró volt rajta (az Árkáddal szomszédos házban voltunk). Na erre tiszta ideg lettem. Könyörögtem, hogy a baba már régen evett és már 1 órája enni kellett volna. Szó se lehet róla, majd ha a tűzszerészek azt mondják... a riadó 7kor kezdődött, akkor már 45 perce ott álltunk és a tűzszerészek még sehol se voltak

na akkor elegem lett, és bedurrant az agyam, hogy ne szórakozzanak velünk, mert beperelem az egész bagázst. Amúgyis van egy jó ügyvédünk, de ezt nem mondtam. Erre, elkezdtek összevissza telefonálni. Közli a pasi, hogy nem lehet, ja és csak másnap reggel hozhatjuk ki a kocsit

whááááááááááá akkor már sík ideg voltam + ugye olyankor már busz se jár hazafele, vonat meg nincs ide. NA amikor ezt reklamáltam, a pasi annyit mondott, menjek hátra, elintézi nekem, hogy odamenjen valaki és kienged minket. na ez 45 perces játék volt. 15 percenként rohangászott vossza Gyula, anyós, hogy senki nincs. NA akkor mentem én. Ha már én megyek.... akkor eléggé kinyitom a számat, bár kicsit tartottam attól, hogy bekaszniznak. Odaértem és magyaráztam, hogy ne szórakozzanak. A pasi elment cbzett. Visszajön: most indultak

-miért eddig hol voltak?- Mondtam, hogy én nem mozdulok, majd úgyis hív a férjem, ha van ott vki. Hát jött... de nem nyitotta ki az ajtót csak nagyon rondán beszélt. Na nekem elegem lett és már követeltem, hogy akkor biztosítsanak 1 járőr kocsit és vigyenek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát azt nem lehet.... mert 1 kocsi van és 2 rendőr -amit én nem akartam elhinni- és az a 2 rendőr ők voltak személyesen. Mondja a fickó, hívjam a 112-t

és a mondjam el mivan. Hátha segítebnek. Mind1 próbát megér. Akkor már nagyon remegtem az idegtől és majd kiugrott a szívem. Előadtam a sztorit. Válasz: hívjon taxit

na ettől kiakadtam. Rendőr volt ugyebár a hölgy, ráadásul nőőőőőőő!!!! és nem tudta, hogy babahordozó kell, mert különben a rendőr megbüntett. Akkor mondtam, hogy ha egy kis emberség lenne magában, akkor kiadnák a parancsot a rendőröknek, hogy engedjenek a kocsinkhoz. Válasz: intézem és visszahívom. Hát még most se hívott. Aztán az a rendőr akivel pöröltem, sztem megsajnált és jött a főnöke, azt mondja: hogy megtesz mindent és ha nem is engedik ki az autót, akkor biztosítanak egy járőrkocsit

Hallelujja!!!! Akkor egy idős néni odaadta a kabátját, hogy a babát takarjuk be, mert nálunk nem volt semmi vastag taki. Gyulát elküldtem gyógyszertárba 1 babavízért és teáért, legalább az legyen a pocakban. Elment. Jön a rendőr, hogy gyerünk gyerünk, mert kiadták csak nekünk az engedélyt

férjemnek telefon, hogy iszkiri. Szegény rohant, de már mi is a kocsihoz. ODaértünk!!! Erre egy fickó nyugisan sétál mellettünk. Kérdi a kísérő rendőr, hogy hova hova??? Azt mondja a pasi, hogy 15ösével engedik vissza az embereket

NO COMMENT!!!!!!!