A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Manóka
Ricsinek boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hahó!!
Pocakos ellernőzés :lol:

Emese
:lol: :lol:

vasalásról ne is beszéljünk :oops: (én útálok vasalni :oops: )

Manóka
boldog szülinapot Ricsinek

Balunak fáj a torka, köhécsel, szörcsög :cry: kedve viszonylag jó :D
elkezdtem fújni a torkát tantum verde-vel :oops:

Cancan
ha küldesz át képet szívesen lekicsinyítem és visszaküldöm :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Azt szeretném kérdezni,hogy a fogától produkálhat olyan tüneteket, mintha meg lenne fázva?Mintha jönne hátul a rágófoga :shock:
Tapasztalt anyucik?? :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Ricsi,
boldog szülnap!

Andi,
nem tom, de Flórka is napok óta rekedt, semmi egyéb,és jön a foga ezerrel. Meg Orsi írta, hogy a puncipirosság is lehet ettől.Na ezt rakd össze.

Egyébiránt jöttem bejelenteni, hogy 5-től 8-ig KIVASALTAM!!!!

Kép
Kép
paklincs

köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok.
Tegnap bejártam minden lehetséges helyet, mire sikerült kisbiciklit vennem, ami nem kontrás. nem gondoltam, hogy ez ilyen nagy feladat. :?
torta megrendelve, biciklit édesapám összeszerelte, úgyhogy vasárnap lesz meglepetés. :) (szinte már már kötelező traktor is beszerezve. ez a mániája nem szűnik, pedig van már pár traktor itthon minden méretben.)

Kép
Kép
Kép
manóka28

BOLDOG SZÜLINAPOT, RICSI!!!!!

Veronikusz,
lehet, hogy kivárja a Zsófinapot? :shock: :lol:
Jövőhét szerdán lesz, ha jól láttam.
Vendég

Emese
köszi,megpróbálom összerakni :lol:
iszonyú nyügi van nálunk :cry: :cry: lázas nem lett hálisten, orra folyik meg köhécsel :?

Manóka
traktor?? az tök jó!!Balu is imádja őket :lol:

most csináltam egy adag kókuszgolyót :lol: :lol:

majd még jövök....

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, ha megteszed, szívesen küldök át,( alvásidőben vagy estefelé, mert most épp semmit nem tudok ettől a kis szarostól csinálni ) de nem akarlak terhelni vele.....

Ja, azt nem is meséltem, hogy a második távirányítós autót is ki kellett cserélni :twisted: mert az meg kontakthibás volt. Balázs mondta is, minek veszek ilyen szarokat???? Jah, életem első ( és utolsó) távirányítós autója volt, mondtam a kedves férjemnek, ezentúl Ő veszi a fiús játékokat. Úgyhogy másodszorra is kicseréltük, de ezúttal jött velem . Volt nagy sikere, tudtam hogy hármas játék lesz, apa irányít, a gyerekek meg rohangálnak utána. Baromira élvezik.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan
küldjél nyugodtan,eset vissza is küldöm :lol: Nem terhelsz vele!!!
(emano77@hotmail.com)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket :D
Orsi nagyon figyelmes vagy! :wink:
Aranyosak vagytok, pedig mi igencsak hűtlenkedünk az utóbbi időben!

Szeretnénk mi is minden szülinaposnak sok boldogságot kívánni!!!

Dorka, Veronikusz azt hittem már babáztok!!!! :D De látom most már nincs sok hátra.... :D a végén tényleg együtt mentek szülni! :D

Visszaolvasni nem tudok, de a képeket mindíg megnézem és ŐŐŐŐŐrület mekkorát nőttek a gyerekek :roll:
Beni is már 2 éves?!!! és Vica micsoda csodaszép hajasbabátok van! :D

Túl a szülinapi bulikon, nyugodtabb napok közepette jól vagyunk, leszámítva Áron nátháját. Tegnap előtt még tiszta náthásan, vörös szemekkel majszolta a finom csokis szülinapi 2-es számú tortáját, de ma már sokkal jobban van. Kb. egy hete egyedül is megy és azóta nincs kegyelem menni kell :D :D :D

Most sem jut idő többre, de képeket teszek fel!

Még egyszer köszönjük a köszöntéseket! :D :D :D :D

Borzasztóan sikerültek a szülinapi képek.... (persze, mert nem nálam volt a gép) [img]

Kép

Kép

Kép

Kép
hanna09

RICSI, ÁRON!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Jók a képek :lol:

Nálunk!
Ctg semmi, méhszáj két újjnyi.....Mondta a Vida, hogy mindjárt szülünk.....Köszi.....de mégis mikor van az a mindjárt??????Egyébként jól vagyok, semmi bajom nincs :lol:

Andi!
Nálunk a Berkének nagyon sok fogánál fojt az orra...Lehet attól simán.

Veronikusz !
Merre csavarogsz???

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
köszi

most azon gondolkozok,hogy elvigyem-e a dokihoz, mert köhög is (ill.olyan,mint amikor kapar a torkunk),folyik az orra, és 37,8-a van :cry:

Hanna
jó,hogy jöttél :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
Mail-t megkaptam :D pedig már azt hittem, hogy …. :D:D:D:D

Heni!
Mi ma Szofival csavarogtunk. Többek között Solymár-Budakeszi-Törökbálint :lol: nem csuklottál??? Nagyon néztem a játszótereket mikor keresztülmentünk Budakeszin. :D Sikerült zárt cipőt vennem Katának a jövő heti 9 fokhoz!!! :cry: :D:D:D:D nagy kő esett le a szívemről. Ez is kipipálva. Nem is meséltem! Mióta Kata oviban van, Szofi lett a megtestesült jó gyerek!!! Semmi baj nincs vele. Bujkál, puszilgat, nevetgél. Semmi nyafi. Végre nem piszkálják egymást Katával. Este meg ha látjuk, hogy álmost és kérdezzük, hogy „álmos vagy mész aludni?” Mondja hogy „igen, jó éjt” fogja a motyóját és bemegy lefeküdni EGYEDÜL!!! :shock: már kezdjük „megszokni” de először teljes döbbent volt rajtunk, most már csak olvadozunk a férjemmel. :D:D:D:D:D

Manóka!
Ricsinek boldogboldog szülinapot!!!

Emano/Andi!
Nekem mondott valaki anno ilyet, hogy taknyos lehet fogzástól a gyerek! Sőt! Most hogy mondod! Szofinak is 3 napig folyt az orra és kijött a 4 leghátsóból az első fogacska! :D

Borsika!
Lehet hogy kivárja, de mi ÁPRILIS 30.-án fogjuk ünnepelni, ahogy a KATA NÉVNAPJÁT IS!!! :D:D:D

SZÜLÉS-AUTÓVEZETÉS:
Szerintetek lehet 2 perces fájásokkal még autót vezetni??? Csak mert Szofival is nekem 2 percesekkel indult és ha úton vagyok …. Szóval szerintetek lehet??? Biztos nem egy „K” jó élmény, de azért képes lehet rá az ember??? :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
te pedig készülj fel, hogy villámszülésed lesz, ha már most itt tartasz és ilyen szépen tágulsz SUTYIBAN! :D Túl messzire már ne menjetek! :D

szülés:
szerintetek ha valaki már kétszer VISZONYLAG gyorsan szült, akkor lehet hogy a 3.-at meg több óra alatt szüli csak meg??? hallott már valaki ilyesmit??? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ricsinek boldog születésnapot :D

Lili, Áron cukrok :D

Pocisok drukk!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok,

Veronikusz,

a 6 gyerekes balatoni szomszédasszonyom mesélte, hogy (mivel dolgozott is) volt egy ügyfele, miközben már beindultak a fájások, az is húzta az időt, még hazament, a taxis nem vállalta, majd bevezetett 2 percesekkel a kórházba, felfeküdt a szülőágyra, és meg is volt a baba. HÁÁÁT, azért érdemes betenni a szülőscuccot a kocsiba.

No csak beugrottam, van-e hír nekem.

Üdv Edina

Kép
hurcia

veronikusz, en mar hallottam olyat, h az elso baba lassan jon, a masodik gyorsan,a harmadik meg megint lassabban...de azert erre ne vegyel merget...
es ha fajasaid vannak, ne te vezess be a korhazba!

banana

Veronikusz: miért nem szóltál? Úgy megnéztelek volna Benneteket....... egész nap itthon dekkoltam, mert de. vártam a baumaxos szállítót ( hozta a járólapunkat) közben meg rámoltam.

Szerintem nem valószínű, hogy 2 gyors szülés után a harmadik elhúzódna.....

Dorka
.........????????+++++++ ebből a héten baba lesz!+++++++++

Andi, ha este sem lesz fent a progi, küldök képeket, most épp szalonnát sütünk, csak bemenekültem az írtó rossz kölkök elől. ( unokatesók is itt vannak )

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Áron, Bene, Ricsi: Isten Éltessen sokáig!!!
(remélem nem hagytam ki senkit)

Tünde: Azt hittem te is szűz vagy:-))

Veronikusz, Dorka: Mindig benézek miattatok! Szorítok!

Veronikusz: Szerintem ha lehet, akkor már nem nagyon vezessél. Szerintem 2 percesekkel iszonyú lehet vezetni, de nem lehetetlen.

Lili, Áron nagyon cukik!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Heni!
Bocsi, de olyan kiszámíthatatlan vagyok :oops: :D reggel nem is gondoltam, hogy ma arra fogunk menni, csak valami „kapuzárási” :lol: pánik van rajtam, hogy ha meglesz Töpi akkor megint be leszek zárva, így most olyan mehetnékem van. :D:D:D (főleg hogy alattam a járgány :D ) Egy biztos! Budakeszi még mindig nagyon szép hely. :D:D

Cukorfalat!
Csak ismételni tudom magam. Lehet inkább bevállalom a rizikót, csak ne kelljen itthon dekkolni. :D Különben is! Bennem az van, hogy CSAK ÉJJEL jöhet. Nappal tök nyugodt vagyok. :D (Bár Kata is DE 10-kor született :shock: )

Lányok!
Jó hogy beszéltünk a fogzási nátháról!!!
Nos! Vagy fogzok :lol: vagy megfáztam :oops: vagy szimplán allergiás vagyok. :oops:

Dorka!
Te pedig nyugodj meg! Ebből tutira nem lesz indított szülés!!! Megy ez magától is ahogy látom. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

De figyelmetlen vagyok :oops:
ÁRONNAK én is kívánok sok sok szépet és jót első szülinapja alkalmából!!!!! Nagyon aranyos a csodálkozós tortás fotó!!!!

Veronikusz: oké most megbocsájtok, :wink: de ha legközelebb erre jártok, csörrents meg ( elküldöm a számom priviben ) gondolom nem mostanság lesz, de bármikor nagyon szívesen látlak titeket!

Jaj lányok, rajtam olyan depi hangulat van egy pár napja...... :x

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!!!

MÉg mindig semmi...ma sétáltam a hegyen a Berkével meg a kutyával egy nagyot pedig.....A levegő is elkezdett lehülni, állítólag hidegfront.....csak-csak beindítja valami már végre :lol: :lol: annyira kiváncsi vagyok már a láykára, hogy azt el sem tudom mondani :oops:

Veronikusz!
Az autóvezetésen már én is gondolkoztam, hogy kivitelezhető e????nem tudom felidézni mennyire fájt amikor fájt....gondolom nemsoká lesz benne részem újra :lol:

ZSófiiii???????

MAjd még bekukkantok ha nem alszom el korán...ha pedig de akkor reggel helyzetjelentek!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Olvaslak ám állandóan Titeket csak nem volt időm írni.
De most épp egyedűl vagyok itthon ugyhogy gyorsan lefoglaltam a gépet :D

Na szóval...OVI!!!!!
Orsinak már nagyon megy a dolog. Miután ugye beteg lett így hétfőn megint mentünk, de mondta, hogy menjek érte ebéd után mert nem akar ott aludni. Délben érte mentem, de közölte, hogy ott alszik.
Azóta ottalvós, de sajna szerda délután fájlalta a fülét...irány a bethesda és mindkét oldalon be van neki gyulladva, úgyhogy azóta megint itthon :?
Szóval csak 3 napot volt oviban, de azt nagyon élvezte. Mondjuk elalvás elött rájön egy kis lelki válság, de ennyi...nekünk eddig elmaradtak a reggeli sírások meg ilyesmi...
Viszont azóta nálunk is van "Anya nagyon szeretlek" meg "Danika nagyon szeretlek" :D :D :D :D

Veronikusz!
Ha abból indulok ki, hogy a férjem hogy vezetett Daninál amikor két perces fájásaim voltak (pedig neki nem fájt) akkor azt mondanám, hogy ne vezess....
De most komcsin...ez életveszély...amikor olyan rohadtul fáj akkor épp mit csinálsz majd?????? Elrántod a kormányt????
Na most jól leszídtalak :D
Hívj egy taxit...

Dorka!
Hétfőre már tuti meglesz kisasszony...itt suttyomban tágulgatsz aztán meglátod csak úgy repül kifelé :D

És hát mennyi, de mennyi szülinaposunk van!!!!!!
Mindegyiknek sok-sok boldogságot...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Heni!
Kinyomtattam a számod! Írok ha megint rájön a mehetnék! :D
Mért vagy depis??? Csak úgy? Vagy van valami oka? A szülinapi buli ami nem olyan lett mint szeretted volna? :oops:

Dorka!
Ne ijesztgetés végett, de én mindig csodálkoztam eddig, hogy a szülés jobban fáj mint gondoltam/ EMLÉKEZTEM rá! :oops: Mintha egy sörös ló rúgná hasba az embert. :oops: De tudod! Nagy úr a kényszer! :D
ha pedig napi 1 ujjnyit tágulsz akkor tényleg nincs már sok! :D

Cukipofa!
Értettem Anyuci!!! :D:D:D nem áll szándékomban minden félek éppen kipróbálni! :D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
na ezt jól leírtam. Szóval ha kocsival vagy a világ végén akkor be kell tudni jönn valahogy a városba, még ha szülsz is!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Pocakosok
nekem anno a szülésznőm azt mondta igyak tonikot max 1-2 pohárral
vagy
1pohár vasfű teát :lol: ami állítólag 12 órán belül beindítja a szülést(ha a bébi is úgy akarja)

emano/Andi
KépKép
emano

Én is főként a pocakosok miatt jöttem!
Dorka
Hajrá!!! Ez már nagyon a finish!!! :lol: Lehet, hogy már nincs 3 nap sem, hanem egyszercsak begyorsulnak a dolgok :wink:
Veronikusz
Ivánt én is vihargyorsan szültem. Akkor azt mondta a szülésznő, hogy a másodiknál ne várjak ennyit ottnon, mert nem fogok beérni :D Persze van egy csomó ellenpélda, de két gyors szülés után én sem hinném, hogy Zsófi majd kényelmesen elszambázik :D Én is azt mondom, hogy NE te vezess, ha egy mód van rá! Nekünk erre különösen felhívták a figyelmünket a szüléselőkészítőn anno, hogy mennyire veszélyes, mert fájés alatt majden beszámíthatatlan az ember, nulla koncentrációkpesség és ez borzasztó balesetveszélyes. Tudom, már más is nyaggatott ezzel. Persze megértem, hogy így a finishben még egy picit élveznéd a"szabadságot". :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta!
oké-oké! meggyőztetek! :d most már nem ugrálok, max. az oviba-bölcsibe meg vissza. :D

Dorka!
látom már beájultál :lol:
nálam meg hatalmas buli van :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

én még mindig itt :D
Viszont férjem húgának ma hajnali 4.45-kor megszületett a 4. gyereke Bence: 4,25 kilóval és 51 cm-rel :D :D :D

Dorka?????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Sok boldogságot a sógornődéknek a nem is kicsi csöppséghez Veronikusz! :lol: :lol: 4. gyerkőc? Hú, de bátor! :lol: :lol: :lol: Különben tök jó lehet ilyen nagy családban felnőni......

Andi: én is ittam a vasfű teát -- phúúúj! , nekem nem sok hatása volt.
legalábbis 12 órán belül tuti nem indította be a szülést, mert napokon át ittam. Viszont 10én egész nap tonicot vedeltem , hogy ezért-e vagy sem, de 11-én megszületett Beni. :lol:

Dorka??????
Zsófi?????

Heni

Kép

Kép
cancan

ENI!!!!!!!
Nem jelentkeztél a tegnapi vizsgálat után!!!!

???????????????????????????????????????????????????????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!!!
Létszám ellenőrzés :lol:
Veronikusz :lol:
Dorka?
Zsófi?

Vasfűtea tényleg borzalmas nekem sem vált be :lol:
hajrá tonik :lol: :lol:

tényleg Eni 19hetes uh-n voltál?????

Gabi hol vagy??? :cry:

na majd jövök még........

emano/Andi
KépKép
emano

HAlihóóóóóó!!
Még mindig itthon egyben..... :lol: LAssan kezdem azt hinni, hogy bennmarad.....hihetetlen, hogy nem akar kibújni, pedig tegnap éjjel is azt hittem, hogy na majd most......volt 4-5 masszív fájás de ismét abbamaradt :oops:

Veronikusz!
Gratula a 4.babához...az nem semmi :lol: Te érzel valamit???

Zsófi?????????

Lehet iszok egy kis tonicot mostmár én is!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Nyugodtan igyál!
Ártani nem fog és hátha segít........

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!!

Dorka, nagyon drukk. Kérdeztem tegnap is Vidadokit, azt mondta, te már nagyon szülnél... :wink:

Azért nem jelentkeztem, mert jöttünk anyumékhoz Miskolc-Tapolcára, de megyünk is ma el egy napra Nyháza anyósék... :?

De itt vagyok... Még nem tuti, és Vidadoki szerint várjunk ki még egy uh-t, de úgy látja, KISLÁNY!!! :D :D :D

Nevet még nem mondok, de már tudjuk. Majd kövi uh után.
vbea

Sziasztok!

Én is itt!!! :lol:

És én még nem is fogok szülni, legalábbis Tóth doki szerint kivárjuk a végét, szóval nyugi... :lol:

Dorka, neked viszont drukkolok, hogy mehess már!!!

Veronikusz! Én se vezetnék 2 perces fájásokkal, addig viszont még én is sajtkukac vagyok, és bizony vezetek...

Tegnap is azért nem írtam, mert alig voltunk itthon egész nap.

Volt szó a növekedési ugrásról. Igaz, hogy néhány hetes babáknál, de most felmerült bennem, hogy 2 évesen is lehet??? Csak mert Léna néhány napja iszonyatos mennyiségeket eszik, éjjelente 12 órákat alszik, nappal meg 2,5-3,5-et... Még mindig alszik... :shock: :shock: Remélem csak erről van szó, és nem beteg lesz...

Így ma úszni sem jutunk el, mert az 10kor kezdődik (kezdődne...) :(

Eni, tökjó a valszeg kislány, és akkor gondolom minden rendben is volt! Nyiregyházán állítólag tökjó az állatkert! Bár ezt te lehet, hogy tudod...

Manóka! Ricsinek boldog szülinapot!

Hanna! Jók a képek Áronról!

Heni! Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a szülinap, ahogy tervezted!

Nem kéne lassan felkelteni ezt a gyereket??? :shock: :?

Szép hétvégét....

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Még mindig alszik...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Felébredt...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Eni: gratula a valószínűleg kislányhoz! :wink:
Zsófi: nekem is rögtön az az első gondolatom ha sokat alszanak, hogy nehogy betegek legyenek :? de csak nem......

Mindenórás Pocisok: csodállak Benneteket, hogy az uccsó napokban is ilyen aktívak vagytok. Nekem élni sem volt kedvem. És ezt most tök komolyan mondom. ( mondjuk más is hozzájárult akkoriban )

Na, és akkor a képek ( bocsi ha sok lesz) felkerült a photoshop......
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

itt morcos, mert "csak" 5ször gyújtottam meg a gyertyát és azt mondtam elég......

Kép
ez pedig a legélvezetesebb ajándékok ( apa és a gyerekek is élvezik ) + elmo őrület van nálunk
Kép

és egy kép Szandiról, indulás első nap a suliba
Kép

bocsi, ha sok voltam - ez most kitart karácsonyig......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Látom, még nem szültök, nincs is több időm, csak végigrohantam a hozzászólásokat, megcsodáltam a képeket. :)

mtunde

Heni!
WOW! Milyen nagy már Beni!!! :shock: nagyon helyes kis mini pasi :D
Nagyon jók a képek! Szandi is milyen nagylány már! Te meg milyen csinos vagy. :D

Nem cikizés végett, de a sógornőmék már 3.-at se tervezték. :D:D:D ahhoz képert!!! :lol:

Dorka!
Csak jósló fájások vannak! De azok most DE 10 óta elég sok. :D (gondolom elkezdtem tágulni) Na nem mintha ez zavart volna abban, hogy a törökbálinti Corában bevásároljunk és utána még az IKEÁ-ban megreggelizzünk. :D:D:D (nyugi! Férjem is velem volt, ahogy az orvosi papírok is :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: Te tényleg nem tudsz a seggeden nyugton maradni.......
ilyen temperamentummal bőven belefér egy negyedik is, nem? :wink: :lol:
Megkérdezhetem, hány éves a sógornőd? És akkor hármaska-négyeske csak becsúszott?

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
sógornőm 31 éves. Van egy kb 11 éves lánya, egy 9 éves fia, egy lánya aki júniusban volt 1 éves és most Bence. :D
:lol: :lol: :lol: Nem tudom már ki írta, hogy olyanok vagyunk mint egy olasz temperamentumú család. Nem te voltál??? hát ők nyugodtabbak?????? Nem akartam meghazudtolni önmagam. :lol: :lol: Négyeske? :D akár még az is lehet :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

igen, 3. és 4. becsúszott :D:D:D de a férje nem bánja, ő azért már nem ilyen lelkes :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Úristen, én csodálom az ilyen nőket....
Júniusban volt egy éves a pici és most mégegy kicsi...... huh.... Én spec. még azt is nehezen viselném, ha Beni mellett most lennék terhes. Azt hiszem nekem min. 3 év korkülönbség van kitalálva.

Négyeske :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem semmi nőci vagy! A Harmadik még meg sem született........ :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

hehe, veronikusz, tenyleg nagyon porogsz...nincs ezzel baj, en sem birtam a seggemen maradni a 40.heten sem, kocsival mentem a korhazba is...de nekem nem voltak fajasaim egyaltalan... azert mondom csak, h nem kene kockaztatni a sajat es a masok testi epseget, inkabb vezessen a ferjed...
na mostmar hajra csajok!

banana

Dorka!
:?: :?: :?: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!
Én itt egyedül, férj 24 órás bicikliversenyen. Pankát eladtam nagymamához, ketten nyomjuk Petyával.

Pocisok! Hajrá!

Veronikusz!
Mindig meglepődöm, hogy már ennyi az annyi.

Dorka????

Cancan!
Beniszemek.... Még mindig.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Fú, most visszaolvastam még régebbre. Mi lehet eperkével? Ő is már babázik szerintem. Eperke! Jelkezz!

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?