Sziasztok!
Végre sikerült felöltöznöm. Eddig hálóingben nyomtam.
Sziszka, én sajnos tudom, hogy mi az a könnycsatorna átmosás, mert elolvastam. Ha arra kerül majd a sor, akkor nem is akarok bent lenni, mert borzalmas. Állítólag nem fáj a babáknak, mert kapnak érzéstelenítőt, hanem azért sírnak, mert lefogják őket.
A szájpenész egy gombafajta és nem csak cumisüvegtől lehet elkapni. Sajnos a nyári babáknál nagyon gyakori (kivéve a roma babákat, akik valamilyen oknál fogva sosem kapnak szájpenészt). Egyébként úgy látom, hogy már javulóban van a dolog, csak hát nem szeretem kínozni a fiam.
Kata, a masszázst nekem is mondta a védőnő, de azt nem mondta, hogy hogy kell csinálni és állítólag ha nem szakszerűen végzik, akkor többet árt, mint használ. Szóval attól is félek.
Lei, nekem is voltak ilyen depis napjaim, amikor úgy éreztem, hogy a sz*r is keserű (bocs). Tényleg segít ilyenkor a párunk kedvessége és a baba mosolya. Gondolj arra, hogy a babának csak te vagy, tőled kap mindent és ez milyen csodás dolog. Én szeretem reggelente magam mellé fektetni és jól megpuszilgatni, így jobban indul napunk is. Szerintem egy hét múlva nyoma sem lesz a rossz kedvednek.
Én az egyik este elmentem két órára egy lánybúcsúra, nahát mondanom sem kell, hogy csak a fiamról tudtam beszélni. Aztán mikor hazaértem, akkor meg tökre bűntudatom volt, hogy magára hagytam Andrist, meg mocskosnak éreztem magam a bkv-tól is, nem győztem zuhanyozni.
Egyébként eleinte Andris sem bírt ki 3 órát két kaja között, de a cumi mindig segít és tényleg csak addig kell neki, amíg el nem alszik, akkor magától kiköpi.
Pajo, üdv közöttünk. Botond nagyon szép baba. Az én kisfiam, Andris is hígat kakil mindig, de szerintem nincsen azzal semmi baj.
Kiskapucni, Zsófi is nagyon szép kislány. Látom már ő is mosolyog. Nincs is ennél jobb dolog.
Niki, néha én is azt érzem, hogy Andris összekeveri a napszakokat, pedig nappal nem sötétítek be. Napközben 3 óránként szoptatom, éjjel meg igény szerint. Tegnap volt, hogy 4 órát is kibírt napközben kaja nélkül, éjjel meg 1,5-2 óránként kel. Mondjuk éjjel kevesebbet adok neki enni, mert nem akarom órákig büfiztetni, inkább kelek gyakrabban. Nem tudom, hogy lehetne tudatosítani benne, hogy mikor kell anyut és aput aludni hagyni.