A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én is éhes vagyok,pedig reggeliztem és sokat nem akarok enni,mert anyós biztos sokat készít, és tele leszek.

Kép
flóra 11

Na, tessék. Ilyen hülyeség kerül a laptetőre. :lol:

Kép
flóra 11

Ez nem hülyeség ez tény! :D

Kép
muzsuzska

Lehet hogy a májgombócot vízbe kellett volna kifőznőm, elég zavaros lett a leveske! :oops: :evil:

Kép
muzsuzska

Mégis hoztam magamnak egy kis kajátés egy kapucsínót.Ma még nem ittam.

Kép
flóra 11

Az én volt nayósóm 13év alatt mindig elfelejtette a névnapomat, de a fodrásza Zsuzsi volt az köszöntötte! :D

Kép
muzsuzska

ha leveszem a levest én is főzők magamnak egy kávét.

Kép
muzsuzska

Nem lehet leszűrni? Tudom,nehéz kiszedegetni belőle a zöldségeket, meg akkor azt is le kell öblíteni. Vagy hagyd leüllepedni és óvatosan szedd át.

Kép
flóra 11

Holnap 8ra viszem az autót, bár sikerült megráncigálni a vezetékeket és most megy, de megmondom neki ragasza be, engem ne szívasson az autó. hogy menet közben megáll!!!!! Egy előzésnél leáll, akkor jól járok!

Kép
muzsuzska

Őrült hülye anyósok vannak. Az enyém is marha bolond volt, nm is beszéltem vele hat éven át. Aztán kibékült velem. Ő is szokott engem köszönteni, tehát illik viszonozni. Pénteken telefonon gratuláltam neki és nagyon hívott, hogy a fiúkkal együtt menjek én is. Ebben az évben még nem voltam nála. Egyszer túlélem. Aztán már csak mindenszentekkor megyek majd az apósom és sógorom sírjához.

Kép
flóra 11

lehet hogy még langyos volt a leves amikor elkezdtem szaggatni , így jár aki gyors. majd felöntöm még.

Kép
muzsuzska

Helyes! A fiuk végül is az unokájai!!!!

Kép
muzsuzska

Jaj, Zsuzsi,egy autó ha nem tökéletes,mindig veszélyes. Közlekedhetsz Te óvatosan a másiktól is függ a biztonságod. Én is egy ideg vagyok,Péter fiam most kezd járni hajtásira.

Kép
flóra 11

lent vonyítanak a kutyák, mindenki most sétáltat! Imádom a kutyákat, de panelba nem való!!!!!!!

Kép
muzsuzska

ne idegeskedj! Pétered ügyes ! Neked nincs jogsid?

Kép
muzsuzska

A fiúk járnakhozzá rendszeresen. Legalább rendes nagymama. Nem mint az anyám.

Kép
flóra 11

Nekem van,de nem vezettem már vagy 20 éve. :lol:

Kép
flóra 11

Gondolom ennyi ídő után nem is szeretnél!!!!

Kép
muzsuzska

De a táskámban hordom naponta, ha kérdik, hogy van-e, megmutatom,hogy van. :lol:

Kép
flóra 11

bár nem lehet elfelejteni, csak most sokkal több hülye és gyorsabb autók vannak az utakon.

Nagyon éhes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pár perc és ehetek és aztán csomagolok és megyek dolgozni!

Kép
muzsuzska

Nem, főleg két baleset után egyátalán! Nem kívánom. Sőt, rettegek tőle,hogy vezetnem kellene.

Kép
flóra 11

eddig a pattanásaim nőttek a hormonzavartól most pedig marha száraz az arcom.

Kép
muzsuzska

Látod,Te is ezt mondod.Pénteken én is mondtam az anyósnak,hogy hát nem olyan a forgalom,mint 20 éve, amikor a fiacskája is csinálta a jogsit. Erreő, hogy dehogynem! Akkor is nagy forgalom volt,semmit nem változott. Pedig minden sofőr azt mondja, hogy összehasonlíthatatlan.

Kép
flóra 11

Timink biztos pihen, vagy a férjével van.
Szilvi, elutazott a mamához. :D
Benó szokásához híven csavarog!

Kép
muzsuzska

Rajtam most nincs semmi különös. Múlt héten voltam pattis.

Kép
flóra 11

Összehasonlíthatatlan!
Marha nagy autók, rohadt gyorsak és a szülök kedvence elkényztetett kölyke vezeti, akinél a pénz nem számít és mindig a vétlen hal meg.

Kép
muzsuzska

Ez a Benó több napra ment? Mióta ismered Benót? Mindig ilyen szeleburdi volt? :lol:

Kép
flóra 11

Mint mindenben az életben ehhez is baromi nagy szerencse kell!!!!!!

Kép
muzsuzska

Amióta ismerem! Tavaly nyár óta! A legény-lány búcsújukon ismerkedtünk meg!

Kép
muzsuzska

Amikor megszületik a babája a nyakába köti és szalad vele is! Csak el ne hagyja mint a telefonját! :D

Kép
muzsuzska

Na igen, Egyszer apummal voltam,karamboloztunk.Mi álltunkés egy ilyen maffiózó csemete fiacskája lakótelepen 120-al belénkhajtott. Elrepült az autója vagy 100 méterre,minket csak kifordított az útra,de a kocsi teljesen összetört. És képzeld,kicserélték a sofőrt! :shock: Mire kijöttek a rendőrök,pedig 5 perc alatt ott voltak, addigra minden irányból csak jöttek a maffiózók,mint a seregélyek. A sofőrt elvitték a helyszínről és egy másik vállalta magára. Biztos kapott érte jó gázsit. A sofőr hulla részeg volt.

Kép
flóra 11

Flóra, jó mamázást! Elköszönök mert készülnöm kell!
puszi!!!!

Kép
muzsuzska

Igen ez jellemző!!!!!!!! De remélem őt is utóléri a vég, mindig nem úszhatja meg!

Kép
muzsuzska

Hát igen. A Benót babakocsival nem is tudom elképzelni, csak kenguruval, vagy kendőben gyerekkel,vagy hordozóba, be az autóba és irány. :lol:

Kép
flóra 11

Ha nem zavarsz el, megyek önként mert kapkodnom kell!!!!!!!! :D :D :D Kép

Kép
muzsuzska

Köszönöm,jó munkát neked és jó étvágyat Királyfinak.

Pá...

Kép
flóra 11

Szia!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kapkodj! Siess! Királyfid éhes. :wink:

Kép
flóra 11

sziasztok
olvasok:
flóra: hát, nem éppen tót ünnep lesz, inkább egyházi
hétfájdalmú szüz Mária ünnepe lesz hétfön

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzska:
sajnálom a rossz kocsit, remélem hamar meggyógyul :wink:
nem irigyelm a kocsi tologatást! melóba volt olyan nap, hogy 15-20 sx4-est kellett áttolnunk egyik szallagról a másikra, éles kanyarba, kettönknek, borzalom volt! a hátamon szokott már a végére csurogni a viz!!! :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi
nagyon vagány a vonalzód. tetszik! 8)

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! Téged is látni?

Kép
flóra 11

szilvi
40nap? :shock: az durva.
nem is tudtam, hogy mész olaszországba, valahogy átsiklottam felette. egy kicsit irigy vagyok! :oops: :oops: :oops: . én is mennék :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, igen, tudom, hogy ilyen ünnep lesz, de ezt csak a szlovákok tartják. Ezért mondtam.Ha egyházi,akkor sem tartja egységesen mindenütt a katolikus egyház,csak itt találták ki, mert valami szlovák vonatkoztatást találtak ki hozzá. Ezért vagyok dühös,mert kisajátítják maguknak a Szűz Máriát.

Kép
flóra 11

megnéztem Tancsut és Gergöt. nagyon aranyossak :lol: :lol: . kis zabálni való, husos gyerek :lol: :lol: :lol:
én is üdvözlöm és pusziltatom öket, ha valaki beszélne Tancsuval.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ugye milyen aranyos babuci! Olyan enni való! :D

Kép
flóra 11

Készülődnöm kell Timi, lassan indulunk.

Kép
flóra 11

hát igen, van benne valami.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

RÓLUNK:
Mi jól vagyunk, bár én annyira nem szeretem a hideget és a kis Törpe se. ilyenkor nem nagyon akar mozogni, melegbe aktivabb. mostanság sokat csuklik.
tegnap azt álmodtam, hogy megszültem. gyorsan, ügyessen, fájdalom mentessen :lol: :lol: . jó lenne, ha élesbe is igy zajlana :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ja, hajnalban is csuklott, Sanyim pont fent volt, rátette a kezét a pocimra és ö is érezte. tök jó volt. :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?