sz.andi ha még nem oldódott meg a problémád, én szívesen segítek, de csak most olvastam és látom hogy sos lett volna... á már látom hogy megoldódott. de majd akkor legközelebb szólj ha fordítás kell.
BABU HA MÉG OLVASOD ÉN NAGYON SZÍVESEN ELVISZLEK, A 17 KER FELÉ MEGYEK!!! TELCSISZÁMOM KÜLDÖM PRIVIBEN ÍRJ SMST HA MÉG EZT OLVASOD!!!
Cs. pótlék, nekünk ugrott egy havi mert visszamenőleg csak 2 hónapot fizetnek, de én még mindig nem tudom beadni a papírokat, mert pécsről a kórházból nem jött vissza az igazolás hozzá... Így jártam... Remélem nem bukunk még egyet...
csajok szerintem nincs mégegy anyuka aki annyi módszert kipróbált cumibenntartásra mint én. Először ugye próbálkoztuk a kitámasztással, de ahogy fordult a feje, kiesett. Aztán jött az, hogy (ne kövezzetek meg) beragasztottuk a szájába...

Azzal a tapasszal, amivel ragasztani kell a száját.

Aztán jött a selyemszalag a fej körül, aztán volt cumisüveg csak cumirésze kivágva formára, aztán kalapgumival fülre akasztva. De egyik sem jött be... Ha valakinek sikerül valami módszer, szóljon. (Ja, most a keresztbe teszem be verzió fut...
ronix, szerintem túl sok képet próbáltál egyszerre, azért nem jött össze.
mit adunk a gyerekre... Éjjel egy hosszú kezes-lábasban alszik, nappal meg általában nem vagyunk itthon, akkor meg mindenféle van rajta.

Általában adok rá egy body-t és felülre egy pulcsi alulra meg naci és zokni hozzá. de ma voltunk vásárolni és kapott egy csomó tök cuki cuccot.
vera, van egy boraxos popsikenőcs, ami állítólag nagyon jó... én sudocremet használok, meg most huggies popsitörlőt. és nagyon szép a popója.
Ja, kórházi csomag... Mi nem kaptunk semmit. Merthogy Eliotot nem kiadták, hanem át másik kórházba ahol viszont nem ott született (értitek) és ott meg azért...
Nagyon szép képeket láttam.
Jó lesz tényleg holnap talizni. Remélem jól sikerül és mindenki aki szeretett volna és lehetősége van rá, tényleg el tud jönni.

Na most megyek, mert fel kell kelteni a fickót hogy egyen aztán szunya.
Mindenkinek jó éjt és akkor holnap tali!