Gwini: a 10 oraig valo alvas az jo, legalabb tenyleg te is tudsz pihenni egy kicsit tibbet, csak igy tovabb
Sz.Sziszi: nagyon sok boldogsagot kivanok nektek a pici Reginaval !!!
Bejci: nem batorsag kell am az IKEA-zashoz, nekem az kell hogy be legyek zarva nehany napig, aztan mar megyek en akarhova, csak mast is lassak verge, ne csak a 4 falat. Tegnap meg vendegek is jotek hozzank: 6-an +egy bebi, ugyhogy meg nagy fozocskezesben is voltam, de nem esett nehezemre. Jol is ereztem magam, jot dumaltunk. Ha mar nalad is kezdenek erosodni, surusodni a fajasok, az mar jo !!! Nalam zero … lehet, hogy en leszek az elso a vilagtortenelemben, akinel bent marad a baba
Petra: nektek is mennek a drukkok, hatha …
Holka: veletek mi van? Mert olyan aranyosan irsz, meg segitesz mindenkinek, de magatokrol egy szot sem irtal.
Monee: azt hiszem, ha lejar a terminusom, akkor en is bevetem a babakoktelt a te, meg Minyu jo peldajan okulva. Most meg azert varok Akosrol varunk majd fenykepeket, ha tudsz hozni
Konan: Annacska az elmondasod alapjan nagyon jo baba, es a fenykepen meg latszik, hogy csodaszep. Csuda aranyos, ahogy szopi utan beajult
Winona: mar te is nagyon a veget jarod, szurkolok, ohyg induljon el magatol a babocad, ne kelljen neki segitseg. Te nem gondolkozol a babakoktelon?
Marta: neked itt a telihold, mennek a drukkok, ja most jut eszembe, hogy te a koveto napon “szoktal” szulni, ugyhogy akkor holnapra mennek a drukkok ++++++++++
Kistiggrincs: szerintem palyazzunk ketten az utolso helyre, en is ugy erzem, sose bujik ki Benedek. Ketten konnyebben viseljuk
Agi: ez a koldok koruli bor erdekes, mert nekem is neha hihetetlenul erzekeny, neha meg kutya baja. Neked folyamatosan rossz?
Netti: varunk vissza, hogy mit mondtak az nst-n
Bagzerka: kijavitottam a tablazatot. A szulestorteneted nagyon jol leirtad, jo ovlt olvasni. Azert vhol a szived melyen latszik, hogy neked az otthonszules volt a titkos almod, es be is teljesult. Minden almod igy valjon valora !!!

38+6 nap