sziasztok
én is itt. csak már többször próbáltam feljönni, és ledobott hogy nem jó a jelszó
Vbea/Eni Isten éltessen nagyon sokáig!!!!!Jó egészséget kívánok!!! látom pocakosodsz
képeket majd kérünk ha lehet...
hú lányok rég voltam, de azértolvasgattam, meg néztem hogy ki szült meg azóta?? látom Veronikusz még egyben
Velünk annyi történt hogy Enci ovis lett, délelőttös, fél 1 re megyek érte. Így délelőtt egymagam vagyok
1 hete járunk nagyon tetszik neki...
a rendes oviba nem vették fel,mert ugye nincs még 3, ugyhogy elvittem oda ahova a bnőm lánya jár, 7en vannak, vagy 8an,
szóval kislétszám....
nagyon szimpi az ovónéni... nagyon jól felszerelt az ovi is.
Szóval ilyen változások vannak mifelénk, igaz most a kajáláéssal van némi visszaesés, de azt mondják ez természetes.
Változás történt a kis életében,neki is meg kell szokni stb.
Kriszta azt hiszem te voltál igy Pankával? mármint az evést illetően?te írtad hogy nem eszik ill. keveset....ha jól emléxem
Enci is inkább turkálja a kaját, szóval azt veszem észre hogy valahogy nem érdekli az evés...Mondjuk húslevest imádja, abból 2 tányér is jöhet,,, de a többi....
Ovó néni azzal bíztat, okosak a gyerekek- annyit eszik amennyi kell neki. És a lényeg hogy magától egyen,ne én etessem.
Tapasztalatok? vki? "hogy tegyem érdekesebbé az evést?"
pedig odaülünk rendesen, hagyok neki bőven időt,hogy 1ül ehessen,de egy idő után otthagyja ,és elmegy mást csinálni....
Rita! ha olvasol a te véleményedre is kiváncsi vagyok!!!