A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jó reggelt!

Hát ezt a sz@r időt!Hideg van és sötét!Fújjjjj.

Szerencsére Máté nagyon jól aludt éjszaka és úgy kelt,kipiheneten,ahogy szokott.
De látom más is írta,hogy nyűgös volt a gyerkőce tegnap.

Eyi:ügyesen "kitaláltad",hogy ki van a képen.Ha már nem egyértelmű...
Dávid sajna nem volt,mert akkor aludt el,mikor anyja,apja eljött.
Azt mondja Bari,hogy hasonlítanak,de élőben talán már annyira nem.

A rucikat mindjárt mutatom.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:58-kor.
hékás

Hékás!
Fotók???? :wink:
Az emberek tuti barátságosabbak és talán nyugisabbak is mint egy nagyobb városban!A HBH tényleg tuti...És a fagyi tényleg tuti...szerintem a Harmosban voltatok!A szállásotok felé esett félúton... :wink:
babakocsi bírta a macskakövet?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:58-kor.
hékás

Vendég

Ja és ott a 14. képet...a nyillal tudtok lapozni
Vendég

Kép Máté babáé Kép anyáé Kép anyáé

Kép
melike

És a pénteki fürdés. Kép Kép

Kép
melike

Csiri:gyönyörű a lányod!De mi ez???

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:23-kor.
Vendég

xxx
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:24-kor.
Vendég

na megjöttünk az oltásról
(még nem olvastam vissza)
kb 150000 -ren voltak,fele köhögött!! :twisted:
dávid nagyon sírt most alszik,ahogy fölkel adom a kupot,most azt mondta a dokinéni,hogy adhatom egyből is,de elaludt!

6950gr 65cm fej:43 mell:45
de ma nem kakilt még szóval ez a súly egy kicsit csalóka
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:59-kor.
hékás

Bari:tényleg jó nagy Dávid!Egy szavad sem lehet!

Mi jövő nyáron kezdünk bele a tesó projektbe.
Nagyon szeretnék egy kislányt!Kíváncsi leszek mennyivel lesz másabb a második terhesség?!

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:24-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:59-kor.
hékás

3 naposan Kép
3 hónaposan
Kép

Kép
Kép
eyi

Melike!
mindenben másabb lesz a terhesség!
Főleg úgy,hogy már lesz mellette egy kisfiad is!Nekem 20 hónap van a két lány között!Eleinte nagyon rossz volt!Az 1ik kicsi,amásik pici volt!Az egyik még épp,hogy totyogott,a másik is babakocsizott....DE ÖSSZENŐTTEK!!!!

Hékás!
Az apás fotó nagyon jó és a szexis is... :wink:
Vendég

Eyi!
Valami zabálnivaló Mirabell!
Vendég

[quote]C írta:siri
Ti merre jártatok?

Eger-Törökszentmiklós,Örményes,Kisújszállás....-Eger
Én oda valósi vagyok és meglátogattuk a rokonságot!
Törökszentmiklóson apum rokonai...dédipapa-dédimama
Örményesen anyum szülei...dédimama-dédipapa
Kisújszálláson anyum tesója és unokatesómék...

[quote]K írta:i mikor tervezi a kistesót?

Én még szeretnék egy kistesót,de sajna nem lehet...viszont a kivétel erősíti a szabályt,úgyhogy még bármi lehetséges... :wink:
Vendég

megnéztem minden baba képet...véleményt már nem írok mert csak ismétlem magam de tényleg :lol:

melike:jó,hogy odaírtad a fölső mellé,hogy anyáé,mert azt hittem volna,hogy mátéjé,vagy apájé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de jók :wink:

csiri természetesen én nem tudom megnézni a képeidet...hát ki ha nem én :twisted:

kisteso:SOHA SOHA SOHA SOHA.ÍGY IS EGY IDEGRONCS LETTEM

hékás:itt a tanácsadáson mindíg vannak betegek is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

eiy:dávidot otthon hagytuk mert kb 1 órát voltunk távol még annyit sem és ő akkor aludt el...nem is vásároltunk semmit csak taliztunk melikéékkel és jöttünk..nálunk az alvás nagy kincs,főleg,hogy 5 napja éjjel sem jut belőle sok :? :?
de nagyon jó volt melikével talizni olyan mintha ezer éve imerném
Vendég

Igen Bari,nekem is olyan! :wink:

Eyi:Mira gyönyörű (lett)!

Kép
melike

na rájöttem 14-es kép...de,hogy kell a többit megnézni?vagy nincs többi?
Vendég

Mi nem tervezünk kistesót! Apa szeretne Neki "mindent" megadni, és szerinte a mai világban ehhez egy gyerek bőven elég. Sajna nem vagyunk milliomosok! :?

Csiri: nagyon jó a kép Zoéról, de ezt már mutattad nem??? Most ez hogy van? Tényleg volt valami pályázat? vagy mi???
bszilvi25

hátra fordulás:
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép megtalálta a tehén szarvát

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Csak olvastam és olvastam és olvastam... persze nem emlékszem túl sok mindenre :oops:

Bari: Ne viccelj már, ez a gyerek hatalmasat nőtt!!! Drukkolok, hogy ne legyen semmi probléma az oltás miatt...

Kriszta: Ugyanolyan bordűr van Bence szobájában, mint nektek. Imádja a nagyfiú :D Tesóproject? Egyenlőre nincs terveben, próbálom elfelejteni a szülést, ha már megszépültek az emlékek, akkor lehet belevágunk. Előtte mindenképpen saját kecó kell, amíg nem veszünk, addig tuti nem vágunk bele...

Buci, hogy vagytok?

Oltás: Megvárjuk mi lesz a vége. Ha ingyé vagy olcsóért lesz, akkor beadatom neki, egyébként nem, mert sajna nincs ekkora keret a gyerek oltására :(

Babaúszásra köszi a válaszokat. Itt a 3. kerületben (Valahol az Ürömi elágazás környékéén) most nyílt egy új hely. Mivel én autóval tudok közlekedni, így a megfázástól nem tartok annyira. Ja és az ára sem tűnik akkor annyira vészesnek (10E/hó), mint amire számítottam. Persze gondolom kell úszópelus, megy anyának fürdőruci, úszósapi, de ezek vagy csak egyszeri költségek vagy viszonylag kisebb összegek...

Fürdetés: Johnson fürdető a vízbe habnak, majd ugyanazzal mosdatjuk Bencét. A gyógyszertáti egyszerűen nem vitte le a popsikrémet (pl. a Niveát...). popsikrém: Nivea, illetva a "traumapack"-ban van Nivea és Sudocrem minta... Nem olajozok, hintőporozok, viszont testápolót használunk. hintőport használtuk a nagy melegben hónaljra és hajlatokba...

C&A kupon: Azt csak bizonyos hónapokban lehet beváltani, ugye? Aki járt ilyen üzletben, látott esetleg baby levegőztetőt? Sürgősen be kell szereznem egyet... Bence a legtöbb ruháját kinőtte... Vazz, lassan sos mehetek rokonhoz ruciért, eddig mindig közbejött valami... Persze átnéztem hétvégén a gyerek ruháit és a melegebb cuccokból egy sincs, max néhány pulcsi...

Alvás, evés: Na mi mostanában rengeteget szenvedtünk, hogy legyen elég tejcsi. Sajna hiába tettem meg minden tőlem telhetőt az elmúlt 2 hétben, nincs túl sok tejem nappal. Ekkor jó, ha Bence 100-akat tud enni, éjjel viszont jól be tud lakmározni. Védőnő szerint amíg hízik és nem éhezik nagyon, ne adjak neki tápszert, hátha szép lassan be fog állni... Szóval problémánk nekünk is van ezzel :(
Aludni még mindig rosszul alszik nap közben. Remélem, most hogy nincs akkora hőség, szép lassan ez is rendeződik. Éjjel viszont jó az alvókája, bár most ugye a nappali kevés kajcsi miatt éjjel szinte 3 óránként eszik. Mindegy, csak hízzon a drága ;)

Tuti kihagytam valamit.... Ha Bence engedi, visszaolvasok még1x, és reagálok a kimaradt dolgokra...

Egyenlőre csók!

Ja! Egy topik taliban én is benne lennék ;) Bp vagyok, ahogy Andi is írta ;)

És még1 dolog, mielőtt elfelejtem: Van egy bontatlan csomag 78db-os, 3-as méretű Huggies pelenkám. 3000-ért vettem akciósan annó, szívesen átadom valakinek. Még a másik csomagból is van, így bónuszba adok még párat....

Kép

Kép
bettica

mirabell gyönyörő!!!miben ül?
Vendég

Sziasztok!

Látom nektek nem hiányzik a konyha :lol: :lol: :lol: Hát néha a sok hideg kajától már kiütést kapok, néha rendelek, de az sem olyan, mint amit én csinálok. Így tényleg élmény volt főzni egy kicsit és végre finomat enni :lol: :lol: :lol: :lol:

Húúúú de sokat változtak a gyerekek... a fiamat is mindig más kezében látom, hogy mekkorát nőtt már... nemrég azon paráztam hogy hogyan fogom ellátni, most meg minden kis moccanását vagy gagyogását tudom mit jelent... :) :)

Kép Kép
csipisz

[quote]C írta:siri: nagyon jó a kép Zoéról, de ezt már mutattad nem??? Most ez hogy van? Tényleg volt valami pályázat? vagy mi???

Anne Geddes az a fotóművész aki kisbabákat fotóz,nagyon édes pózokban,helyzetekben és neki a honlapján van egy fotópályázat,ahová kb 2,5 hónapja beküldte anyós a fotót amit láttok és ma küldték az e-mailt,hogy felkerült a fotója a honlapra...
Vendég

Ja, Oszi kérdezte: Konakiont kapja Bence és a D vitamint is (Már amikor nem felejtem el :oops: , sokat voltunk napon, így nem aggódom, hogy 1-1 kihagyott nap törést okozott volna neki. Egyébként ebből 1 csepp kell, nem? Valaki 2-t írt.)

Kép

Kép
bettica

Én is keresek valamilyen régebbi fotót és mostanit....ó ötlet volt attól aki kitalálta!

Eyi!
de jó,hogy átfordúltok!Mi mégcsak nem is próbálkozunk! :roll:

Konyha!Engem nem nagyon csábítana,de muszáj... :roll:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:00-kor.
hékás

amikor vártam:
Kép
amikor megszületett:
Kép
és mostanában:
Kép
Vendég

ma nagy lépést teszünk...megpróbálok 1 tejcsis étkezést "rendes étellel" helyettesíteni...krumlifőzeléket és almát elkeverek fele-fele arányban és utána teázunk...kíváncsi leszek/ vagyok...a héten 4 hósak leszünk...

Kisebb babás anyucik:Van ötletetek babaételekre amiket szeretnek a bébik és kipróbáltatok???
Vendég

[quote]K írta:isebb babás anyucik:

Persze ezt nem a topikbébikre értem,hanem a "nagyobb" tesókra...
Vendég

Ja!Ezt hozták tegnap anyósék Máténak. :lol:
Az még haggyán,hogy csúnya,de a bal karján ha megnyomod atom hangosan énekel. :shock: A gyerek majdnem sokkot kapott. :evil: Kép

Kép
melike

Sziasztok!

Na, Dorina épp az imént kakilta össze magát megint nyakig. :?

Ez a Pampers egy sz.r!!!

Jó ocsmány az idő. :(

Mi is újra kétszer-háromszor eszünk éjjel. Nehéz ügy, ma egyébként is jó nyűgös a gyerek.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Melike: Nekünk is van egy ronda rózsaszín izénk (szerencsére a hangja nem olyan hangos), Bence viszont odavan érte :D Jó rikító rózsaszín, imádja püfölni ;) Sztem nálatok is majd menő lesz ez a játék, csak meg kell szoknia Máténak...

d.bogi: Írtad, hogy most már van tejed... Mióta nem volt (elég)? Mit tettél, hogy legyen újra? Vagy csak elmúlt a hőség és visszajött? Ma eddig (kopp, kopp, kopp) volt tejcsi elég, de félek, hogy délutánra megint kevés lesz... Már szinte mindent kipróbáltam... :(

Bari+Melike: Irigyellek benneteket a tali miatt ;) Egyébként tényleg nagyon hasonlítanak a gyerkőceitek :D Hihi, első pillantásra azt hittem Bari pöttömkéje van a képen ;)

Csipisz: ha szerencsétek lesz, akkor Peti kinövi az ekcémát. Kívánom, hogy így legyen!

Andóca Kittijére már mi is szemet vetettünk :lol: Közel is van és van időnk elkezdeni a behálózást már most :lol:

Hékás: Marcell baba nagyon édes a videón!
Tényleg lányok, aki tud videót készíteni a csemetéjéről, az csináljon légyszi és töltse fel valahova... Annyira jó nézni a muvikat is :D

Hófordulósoknak sok boldogat!

Hordozó: mi is kinőttük, de nem tudom másba tenni a gyereket. Eggyel nagyobb méretű gyerekülésbe meg csak már ülni tudó babát lehet tenni... Fogalmam sincs, mit fogunk csinálni... Ötlet? Ne mondjátok, hogy vegyek egy másik hordozót :D Bár sejtem, hogy az lesz :~

Ja és ilyen volt, ilyen lett Bencém:

Kép
5 naposan...

Kép
2 és fél hónaposan

No, olvasok tovább :)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:00-kor.
hékás

csiri dávidnak a dm-es banános tejpép nagyon izlett de nem jó mert hiába csak banán izű a kakit megfogta neki úgy mint a sima banán.
a nagyokra már nem emlékszem...azok semmit nem szerettek :twisted:

most mondta a dokinéni,hogy már kezdhetek főzőcskézni krumplit sóskával vagy salátával..majd kipróbálom.szerintem csiri az zoénak is jó lenne kezdésnek
Vendég

csiri 4 hónapos korra én is szeretnék oda eljutni mint te,hogy 1 evést kiváltani főzelékkel.de olyan bénának érzem magam ...a másik kettővel simán ment,most meg tötyögök az őszibaracckal
Vendég

Hékás: Tényleg!!! Kösziiii

A saját vonalzómat nem szoktam nézni, és mióta itthon vagyok néha még azt sem tudom, hogy milyen nap van, nem hogy hanyadika :lol:

Kép

Kép
bettica

bettica én egy csomó olyan gyerekülést láttam amibe nem kell tudni üllni mert olyan nagyobb kagyló forma...és olyan nagy,hogy szerintem egy 1,5 éves is simán belefér.én olyat akarok majd,de dávid még belefér a kis hordozóba
Vendég

Ááááá, nem hiszem el. Bakker!!! Hogy az emberek hogy lehetnek ilyen tuskók??????!!! Bence végre alszik, erre Apósom csapkodja az ajtót :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x Ha a hírekben azt halljátok, hogy egy nő békáson leszúrta az apósát, majd békésen altatgatja gyermekét, akkor az én vagyok... ;)

Kép

Kép
bettica

Köszi Bari, akkor nézegetem a neten...

Kép

Kép
bettica

csiri-tök ari a kép Zoéról!igen átfordulunk, meg félülő helyzetből magától felhúzza magát ülésbe.azt mondják, amit magától csinál, az nem árt neki, bár én még egy kicsit korainak tartom.
bettica-mikor nekem kevesebb tejcim volt, alkoholmentes sört ittam és laktoherbet, meg kétszer vettem be a more milk-ből és majdnem szétdurrantam utána.ne görcsölj azon hogy nem lesz estére, én is ezt csináltam, de szerintem attól lett még kevesebb.most alig gondolok rá, s mindig van elég.

bari-graco hinta-pár napja beleültetem pár percre, élvezi

az összes baba nagyon szép

Kép
Kép
eyi

Bettica: Boldog Hófordulót!!!!
bszilvi25

Bettica! Az alkoholmentes sör nekem is sok tejet csinál+ én még szedem a homeós bogyót. Reggelre mindig majd kidurrannak a cickók, de este tiszta lötyik. :roll: De úgy tűnik, hogy Marcus este is jóllakik belőlük. :shock: Amíg nem sír és szépen elalszik este, addig nem izgatom magam miatta.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

bettica boldog hófordulót!

gyerekkérdés:
szilvi-most olvasom-nemá ,hogy megálltok egy gyereknél, ebből a helyes Mercikéből minimum még egy kell!
mi nyáronl indítjuk a gyerekprojektet, minimum 3-at szeretnénk

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?