Sziasztok!
Csak olvastam és olvastam és olvastam... persze nem emlékszem túl sok mindenre
Bari: Ne viccelj már, ez a gyerek hatalmasat nőtt!!! Drukkolok, hogy ne legyen semmi probléma az oltás miatt...
Kriszta: Ugyanolyan bordűr van Bence szobájában, mint nektek. Imádja a nagyfiú

Tesóproject? Egyenlőre nincs terveben, próbálom elfelejteni a szülést, ha már megszépültek az emlékek, akkor lehet belevágunk. Előtte mindenképpen saját kecó kell, amíg nem veszünk, addig tuti nem vágunk bele...
Buci, hogy vagytok?
Oltás: Megvárjuk mi lesz a vége. Ha ingyé vagy olcsóért lesz, akkor beadatom neki, egyébként nem, mert sajna nincs ekkora keret a gyerek oltására
Babaúszásra köszi a válaszokat. Itt a 3. kerületben (Valahol az Ürömi elágazás környékéén) most nyílt egy új hely. Mivel én autóval tudok közlekedni, így a megfázástól nem tartok annyira. Ja és az ára sem tűnik akkor annyira vészesnek (10E/hó), mint amire számítottam. Persze gondolom kell úszópelus, megy anyának fürdőruci, úszósapi, de ezek vagy csak egyszeri költségek vagy viszonylag kisebb összegek...
Fürdetés: Johnson fürdető a vízbe habnak, majd ugyanazzal mosdatjuk Bencét. A gyógyszertáti egyszerűen nem vitte le a popsikrémet (pl. a Niveát...). popsikrém: Nivea, illetva a "traumapack"-ban van Nivea és Sudocrem minta... Nem olajozok, hintőporozok, viszont testápolót használunk. hintőport használtuk a nagy melegben hónaljra és hajlatokba...
C&A kupon: Azt csak bizonyos hónapokban lehet beváltani, ugye? Aki járt ilyen üzletben, látott esetleg baby levegőztetőt? Sürgősen be kell szereznem egyet... Bence a legtöbb ruháját kinőtte... Vazz, lassan sos mehetek rokonhoz ruciért, eddig mindig közbejött valami... Persze átnéztem hétvégén a gyerek ruháit és a melegebb cuccokból egy sincs, max néhány pulcsi...
Alvás, evés: Na mi mostanában rengeteget szenvedtünk, hogy legyen elég tejcsi. Sajna hiába tettem meg minden tőlem telhetőt az elmúlt 2 hétben, nincs túl sok tejem nappal. Ekkor jó, ha Bence 100-akat tud enni, éjjel viszont jól be tud lakmározni. Védőnő szerint amíg hízik és nem éhezik nagyon, ne adjak neki tápszert, hátha szép lassan be fog állni... Szóval problémánk nekünk is van ezzel
Aludni még mindig rosszul alszik nap közben. Remélem, most hogy nincs akkora hőség, szép lassan ez is rendeződik. Éjjel viszont jó az alvókája, bár most ugye a nappali kevés kajcsi miatt éjjel szinte 3 óránként eszik. Mindegy, csak hízzon a drága
Tuti kihagytam valamit.... Ha Bence engedi, visszaolvasok még1x, és reagálok a kimaradt dolgokra...
Egyenlőre csók!
Ja! Egy topik taliban én is benne lennék

Bp vagyok, ahogy Andi is írta
És még1 dolog, mielőtt elfelejtem: Van egy bontatlan csomag 78db-os, 3-as méretű Huggies pelenkám. 3000-ért vettem akciósan annó, szívesen átadom valakinek. Még a másik csomagból is van, így bónuszba adok még párat....