Látom, teljes még a létszám......
Dorka: teljesen természetes ez az izgalom. De nyugi, minden rendben lesz, hisz jó kezekben vagy

és tuti ügyes leszel!!!!!!!!!!
Ugye küldesz valakinek sms-t holnap, hogy mi van? Tutira repeszt burkot holnap Vida?
Gabi : köszi a dícséreteket ( ezt mindenkinek) és én is boldog névnapot kívánok a kisasszonynak! Biztos rendbe jön az evés probléma is, szerintem játék keretében próbáld kifaggatni, hogy miért nem akar enni úgy, ahogy otthon. Pl. húzz egy bábot a kezedre és az ő nevében kérdezgesd......
Eni: sajnálom, hogy anyósod ilyen beszólással várt.

Főleg nem értem, hisz az első fiú......Én csak sajnálni tudom azokat , aki egy kislányra ilyen beszólásokat tesznek, hogy "jaj szegény" "majd a következő" " de ugye azért boldog vagy" stbstb. Ez a hülye régi felfogás, hogy csak a fiú a "gyerek"........ grrrrrr........... Ha nekem a második is kislány lett volna, annak is úgyanúgy örülnék, - jó persze lehet picit csalódott lettem volna, de nem azért mert nem fiú, hanem azért mert egy fiú más és ezt nem tudhattam volna meg, hogy milyen.
úúúúúúú, kicsit sok lett a "volna"

bocsi
Steffi: általában nincs bajom a családi banzájokkal, sőt... de most valahogy mindenkinek volt/van valami gondja-baja. Exsógorom élete kívülre csak színjáték s 2 jéger után ezt nem egyszer szóvá is tette, tiszta depi, apukám holt fáradt mostanság, anyu-após rögtön politizálnak, anyósom kicsit depis, öcsém+ barátnőjével alig van kapcsolatom mióta ezzel a nővel van, valahogy az az érzésem, hogy ki akarja sajátítani a tesómat.......és ez így egyszerre sok volt.....
Lányok, senkit nem érdekelnek a kiscipők? Mert akkor felrakom a vaterára.