A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem is feszített a minap a hasam, most ez nem érdekel.

Csütörtökön megyek, megyünk a Gy.-val és a Dettivel dobolni a Sólyommal Pesten, 6-8-ig, kegyetlenül várom.

Őszintén szólva, én úgy még normálisan sose doboltam.

A tanfolyam nem dobolásról szólt, hanem az ősi hagyományokról és voltak meghívott előadók is, pl. volt egy indián fiú, Haime, akiért teljesen bolondulok, nagyon cuki volt, kb. a vállamig ért, nekem! :lol:, úgyhogy kicsi, és tartott nekünk szert, be kellett csukni a szemünket, és szívott valami dohányt, amit az égtájak felé fújt és ellegyezett egy kerecsensólyom tollával és énekelt, dörmögött, sípolt, zenélt, annyira durva volt, mintha visszamentem volna valami hihetetlenül ősi dologba, az anyaméhbe, vagy még annál is tovább..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na,l és mikor be kellett csukni a szemet és csak úgy lenni, akkor gondoltam rátok, ránk, a babáinkra, és kívántam nekünk, és lehet, hogy hülye vagyok (tuti), de úgy éreztem, mintha dobbant volna valami a hasamban. (A kaja? :lol:)

KépKép
benó

Annyira érdekes volt, mert egyszerűen csak vigyorogtam a szer közben, mint egy elmeroggyant és közben folyt a könnyem.

Annyira fel voltam tegnap töltődve, mikor jöttem haza (jó későn), hogy szinte fájt a szívem, annyira tele voltam erővel, energiával, nyugalommal, szeretettel, TÜRELEMMEL a babavárást tekintetében (ez mára elmúlt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:).

Volt egy csodálatos szlovákiai magyar néni is előadóként, ő Boldogasszonyról mesélt.

Nem bántam meg!

Jövő alkalomtól (nov. 1-2.) nem elméleti, hanem gyakorlati foglalkozásaink lesznek, RÉVÜLNI fogunk! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

KépKép
benó

Kösz a laptetőt. :lol:
Na, mit is akartam nektek még írni?
Azt, hogy igen, én utálom a babakocsit, nekem az túl nyárspolgári, akkor se szerettem, mikor a kislányok kislányok voltak, mert olyan nehéz tolni, mint egy bevásárlókocsit. Tényleg kendőt szeretnék majd és hátizsákot, meg ilyeneket. Örülök, hogy ilyen jól kiismertetek már. Mondjuk, engem nem nehéz. :lol:

Sajnálom, hogy nem nagyon tudok hozzátok jönni, de mindig van valami, és tényleg órán nem tudok írni. Ma megyek hastáncra (szerintem), meg anyóshoz, mert szeretnék vele varratni zsákot a dobnak, hogy úgy tudjam vinni csütörtökön, nehogy baja legyen.
De nagyon sokat gondolok rátok, és az egyik tanártársamnak is, akivel tavaly év végén voltam osztálykiránduláson, és elmeséltem mindannyiunk történetét az aquaparkban, és marhára érdekli a mi folytatásos regényünk, elmondtam, hogy megszületett a Tancsu gyermeke, és nagyon-nagyon örül és gratulál és drukkol így ismeretlenül is mindannyiótoknak.

Timi, veled külön beszélek, így a végén.
Holnap nagyon remélem, hogy lesz időm küldeni a 34. heti tudnivalókat, de akárhogy is, már most kívánok boldog 34. hetet és kérjük a képeket! A csuklás izgi lehet, kíváncsi vagyok rá. :lol: Vigyázz a kis gyermekedre, tök durva, de azt kell mondanom, te vagy a következő, a legközelebb neked kell ugranod (mintha mondjuk egy medencénél állnánk sorba a beugrásért). :lol:

Marhára tetszett, hogy Szűz Mária jóvoltából vagy otthon, Flóra. :lol:

Na, ennyit rólam, tőlem, most mennem kell.
Sok puszi mindenkinek, Tancsunak is, ha valaki beszélne vele.
És szeretlek benneteket, akkor is, ha fikáztok a hátam mögött. :twisted: :lol:

KépKép
benó

Ja, órán annyit meg bírtam tenni, hogy visszaolvastam. Írni nem. De most tényleg megyek, csak még elolvastam, mekkora baromságokat írtam nektek. De azt hiszem, vissza tudtam adni nektek az akkori érzéseimet, bár, ezek egy realista ember számára marha nagy ökörségek, tudom, a Gy.-nak feláll a hátán a szőr. :twisted: :lol:

Csókolom Önöket.

KépKép
benó

Sziasztok

Hazajöttünk végre!!!!!!!!!!!!!!!

Inas evett már itthon,én is megebédeltem,de mennem kell kipakolni,stb.....

Nagyon jól vagyunk,amint tudok jövök....

Valakitől kérhetnék egy összefoglalót???
Sajna nem tudom mikor lesz időm visszaolvasni.... :cry:

Puszi mindenkinek... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu drága! Hurrá!!!! Megjöttetek! De jó!

Hatalmas gratula mégegyszer!!! Millió pussz!!!

Kép
flóra 11

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Tancsu drága! Olyan boldog vagyok,hogy otthon vagytok és hogy jól vagytok! :D :D :cry: :D Kívánom, hogy minden alakuljon jól.

Most ki van veled? Roland otthon van veled? Hogyan jöttél haza? Sebed,hogy van? Sokat kérdezek egyszerre, de tudtam, hogy jönni fogsz, amint a pindur engedi. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.15 14:35-kor.

Kép
flóra 11

Velünk semmi különös nem történt azóta. Szegény Szilvinek ma van a 42-dik napja a ciklusban, MennekOlaszba kirándulni,izgul,nehogy ott jöjjön meg neki. Zsuzsi harakiri szurizása végetért, kapott még tüszőrepesztő szurit is,aztán hozzáadta a Királyfi is a maga szurijait,szegény Zsuzsi már tök ementáli. Bocsika. :lol: Szóval minden téren minden megtéve, most várnak. Timi eredményei jók voltak,de továbbra is pihi. Benó hétvégén Sólyom tanfolyamon volt,reméljük összesámánkodott mindegyikünk pocijába egy babát. :wink: Nekem holnap lenne esedékes a piri, amit nagyooonnem várok,ha megjön,akkor irány a doki. így rendelte el. Gondolom stimulálni akar az első naptól kezdve.

Kép
flóra 11

Köszi Zsuzska...:)

Sebem fáj,csütörtökön varratszedés...:(
Gergő éppen alszik,anyáék és anyósék most mentek el..
Hulla vagyok,
Tusolok és alvás ,mert éjfél körül kelt az inas

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hatalmas gratula tőlem is, Tancsu! Sok boldogságot kívánunk nektek!

Pihizz, majd úgyis szólunk, ha valami égető dolog van nálunk (pl. egy baba :lol: :lol: :lol: :lol: ).

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Én is megyek, még fürödnöm is kell, meg főzni, mert most már nem tudok hazajönni a Gy.-hoz ebédre :cry:, úgyhogy muszáj csinálnom valamit. Voltam hastáncin, többé-kevésbé ügyi voltam. :D Puszi mindenkinek.

KépKép
benó

Tancsu, örülök, hogy tetszett az összefoglaló, egyébként Flóra vagyok,én küldtem. :lol: De szólíthatsz Zsuzsinak is, szoktak,mert az unokatesóm is az. :lol:

Itt voltak a komáék, meséltem nekik, mekkora babád született. Hát el voltak ájulva! Ők is gratulálnak neked! :D :D :D

Kép
flóra 11

Bocsi Flóra....

Na ebből is látszik mennyit aludtam pl a múlt éjjel...
Gergő 8-kor aludt el,én 9 után...
11-kor arra keltem,hogy folyik a tejem,lefejtem,felketettem,megetettem...
Éjfélkor tettel le újra...
Én fél1-kor estem ágyba...
Hajnali 3-kor felsirt...
Na azóta fent vagyok... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Én is elköszönök lányok.Mindenkinek szép jó éjt. Még van egy kis munkám a gépen,aztán zuhany és irány az ágyikó. Vagyis még dehogy! Még csomagolok kaját a nagyfiamnak és a kisfiamnak még el kell magyaráznom a szlovák ragozást. Ugye három nap alatt nem ért rá, most jutott az eszébe. :twisted:

Jó éjt! :D

Kép
flóra 11

Túl vagyok a tusoláson,most müzlit eszek...
Ismét fejtem,mert bedurrant a bal cicim...
Kb éjfélkor Gergő újra kel...

Kép

Kép[/
tancsu

Most mész???
Pedig most vagyok kicsit
Aztán én is menek...

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!

De örülök, hogy itt vagy!!! Nem történt semmi,tudom,hogy fáradt vagy,drága Tancsu! Tudom,hogy azért írtad el, csak mosolyogtam rajta.

Kép
flóra 11

Fáj a varratom,feszit benne az a vacak cső...
Már alig várom hogy kivegye csütörtökön.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Dehogy megyek,ha itt vagy! Maradok. Naná! Kíváncsi vagyok mindenre.

Kép
flóra 11

Zsuzskával beszéltem utoljára telcsin és tuti az ragadt meg bennem....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mire vagy kivánxcsi??
kérdezz...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát ettől sokkal többet kellene pihenned. És ugye a látogatók is...
De holnap csak tudsz majd valamit pihizni. Holnap is lesz látogatód?Roli otthon van veled?

Kép
flóra 11

Ma a kórházi zárómat elirták...
Úgy szóltam,hogy nem 9.-e és 22.05 óra,hanem 8.-a és 22.17 óra...:D
Jó mi????

Nem mindegy hány napos a fiam...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Milyen cső van a hasadban?Távozik rajta valami,hogy ne gyulladjon be a sebed?Nálunk ilyet nem raknak be császár után. Miért kellett?

Kép
flóra 11

A héten szabin van,de szegény rohangál mjajd ezer felé..
Mennie kell Gergő születési anyakönyvéért,meg még egy csomó helyre...

Kép

Kép[/
tancsu

Valami dréncső van benne,azon keresztűl távozik a váladék...
Nálunk mindenkinek tesznek bele....

Kép

Kép[/
tancsu

Őrület, hogy tudták elírni? Más valakinek gondoltak?Szerintem nem születik naponta ekkora baba, nem lehet összekeverni. Nem voltál a helyi híradóban benne, hogy mekkora babát szültél? Vagy a helyi lapokban?

Kép
flóra 11

Tancsu,szegény hallottam,milyen sokat szenvedtél. Nagyon meg akartad szülni a babát rendesen, ugye. Mennyi ideig voltak erős fájásaid és hány percesek?

Kép
flóra 11

Azért akkora szenzáció nem vagyok...
Viszont Gergőnek menyasszonyt találtam...
Petrának hivják...
Együtt jártak szolizni...:P:P:P
Mind a ketten besárgultak és mentek a kék-fény alá...
Petra volt az osztály legkisebb babája,Gergő a legnagyobb..
Pont fele akkora mint az én fiam...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Úgy gondolom,mennyi idő után csináltak császárt? Mennyit hagytak szenvedni? Szegény Tancsu! De az orvos nem tudta,hogy ilyen nagy lesz a baba és ekkorára nem tudsz kinyílni?

Kép
flóra 11

Az utolsó 1-1.5 órában voltak tólófájásaim és aktivan nyomtam is ki szegényt,csak nem fért ki a csontok között...
Akkor már folyamatosan fájt...
De elvesztettem a tér és időérzékemet...
Állitólag csapkodtam magam az ágyhoz,kiabáltam.stb....
De szegény Timit nem akarom ilyesztgetni....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Aranyos... :lol: :lol: :lol: Majd a hóna alá kapja a menyasszonyát,aztán viszi. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Teljesen kinyilt a méhszájam,a csontok nem engedték ki a babát...
viszont lehet ez volt a szerencsém...
Mert ha kijön,akkor nincs az a doki,aki engem összefércel,annyira szétszakadtam volna...

Kép

Kép[/
tancsu

Nem olyan ijedős lány ő! Meg aztán neki kisebb a babó, nem fog beleakadni a csontokba. Mesélj csak nyugodtan.

Kép
flóra 11

Képzeld, a kislány (Petra), a krház előtt születette,mert anyuka nem ért már be...
35 perccel az első fájása után kint volt a baba,a kocsiban szült, a férje kapta el a gyereket....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ez érthető, hogy nem fért ki. Csak azt nem értem,hogy a doki miért nem látta előre,hogy akkora a baba, hogy nem fog kiférni. :?

Kép
flóra 11

Amikor vittek a műtőbe,már nem emlékkszem mindenre....
Csak emlékképeim vannak....
Meg hogy kiabálk hogy ne szúrják még a gerincem,mert nyomnom kell,jön a fájás...
De mondták hogy nem baj,legalább nem érzem a gergincszúrást...
Hát tényleg semmit nem érzetem...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Adoki az uh papirokat nézte és baromira elmérték nekem...
Ezért nem gondolta hogy nem fér ki...

Kép

Kép[/
tancsu

Na, látod! Ez az előnye a kicsi babának. Timi is így fog szülni. :lol: Nekem is az első kicsi volt, 2850g. Most sem kell 5kg .Beérem 3kg-val. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Ráadásul nem felfelé,hanem kicsit hátrafelé nyúlt meg Gergő feje....
Valószinüleg nem illeszkedett ő sem tökéletesen,rossz szögben tartotta a fejét...

Kép

Kép[/
tancsu

Én is beértem volna...:D

Na menek ágyazni,éjfélig még alszom egyet...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szép álmokat Flóra....

És puszi a többieknek is....:D

Szióka...
Cuppp.:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hát igen, de hogy tudták uh-n így elmérni! Ennyit a becslésről, igaz? Szegény Tancsu! Ha előre császárnak lett volna tervezve,már hamarabb is megszülethetett volna és mennyi szenvedéstől megmenekültél volna.

Kép
flóra 11

Tancsu,szép álmokat kívánok neked is. Kívánom, hogy Gergő gyorsan szopizzon és sokat aludjon, hogy tudd magad kipihenni.

Szép álmokat!

Kép
flóra 11

Még mindig nem tudom valahogy megemészteni, mesélem a F.-nak is a dolgokat. Hát szörnyű, Tancsu. Nagyon sajnállak. Reméljük,hogy gyorsan felépülsz.

Kép
flóra 11

Ja, Tancsu,még azt nem mondtad, hogyan jöttél haza a kórházból.De majd legközelebb. :D :wink:

Kép
flóra 11

Reggel még benézek,ha lesz időm. Most még megírom gyorsan a dolgaimat.
Még mindig fájdogál, szurkál a pocim.Piri egyelőre nincs. Viszont van folyásom,előbb egész nedves lett tőle a bugyim. Ahogy felláltam,azt hittem kifolyt valami. :?

Kép
flóra 11

Reggel jövök a hírekkel , hogy van-e piri. Megyek, jött a fiam ragozni. :?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?