A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Elif - nyugi, szerintem is a vedono kavar!!! :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Őssejten én is sokat gondolkodtam, de minél inkább utánaolvasok (és nem a reklámanyagokban!), annál kevésbé látom értelmét. Eddig minden kutatást csontvelőből vett őssejttel végeztek, ami úgy tűnik, több esetben működik. 0 tapasztalat a felhasználásban, sőt lényegében a tárolásban is, mert - mivel még sosem kellett használni - az sem egyértelmű, hogy károsodás nélkül kiolvasztható a cucc... Szóval most arra hajlok, hogy nem vetetjük le, de még van egy kis időnk gondolkodni.

Andusnak és Kangunak megy a drukk ezerrel!!!!!!

Kép
mist

Megnéztem a fotókat, és megnyugodtam, hogy nem csak nekem ekkora a hasam :lol: :lol: :lol: .

Hajni, egy kép a kritikus naciban esetleg??? :wink:

Kép
mist

Elif, megnéztem, az én eredményem 30,39 ng/ml; MOM: 0,91; korrigált MOM: 0,96 - és azt mondták rá, hogy tökéletes. Szóval magasnak tuti nem magas a tied; és mivel korábban vették le (nekem azt mondták, mindenképp betöltött 16.hét kell a levételhez), ezért ha picivel a határérték alatt van, az is normálisnak hangzik. Tényleg kitanuljuk februárig a szakmát :D gyorsan rá kell majd duplázni, hogy még a kistesónál is képben legyünk :wink:

KépKép

KépKép
stelly

Lányok köszi a nyugtatást! :)
Sikerült beszélni a dokimmal is, és persze ugyanazt mondta mint ti is, a védőnéni eléggé elnézett valamit. Inkább picit alacsonynak számít a MOM, és persze a másikkal ő sem nagyon foglalkozott, hisz a MOM-ot ebből számítják (ezek az ő szavai), de mivel valószínűleg én is korábban voltam, mint Mist ez nem jelent nagy gondot. Azt mondta az UH-on alaposan megvizsgál, és ha úgy látjuk elküld egy másik dokihoz is hasonló vizsgálatra, így már dupla szakvéleményt kaphatok. :)
Igazából ha a védőnő csak az adatokat mondja és nem tesz hozzá semmit, akkor én nem is idegesítem magam sőt megnyugszom, én tényleg ennyire számítottam, és szerintem ez jó és nem hagyom magam bosszantani. :)

Most nézegetem, hogy elkezdett lányosodni a hasam :D, vagyis felfelé vándorolni, már nem olyan kis hegyes alul... Mi lesz még itt, a végén apucinak lesz igaza :).

háfi: akartam írni, hogy aranyos a hasad, szerintem nem túl nagy, éppen jó :), esténként van hogy nekem is majdnem ekkora, ha jól teleeszem magam. :D

Mocsok kiskutyám itt fészkelődik az ölemben, nem tud leszokni róla, pedig hamarosan muszáj lesz, bár most épp nekem is tetszik, hogy melegít ebben a hidegben. Én még várok egy kicsit a befűtéssel, addig kutyázok :D.

Kép
Kép
elif

Edina!Mi is pénteken voltunk 5re kaptunk időpontott,de 4körül értünk oda,de akkoe azt mondták csuszás van menjünk el sétálni!
A pásom és a kislányom is ott voltak.Elvileg láthattuk egymást!
Andi !Mennek a drukokk és a pozitiv energiák!!
Vera!Sajna tényleg nemegyszerű,a suliban ültetés volt ..bekellett mennem szólni a tanárnak,hogy NE ültesse az első 2 sorba a gyereket a kréta por miatt!5.ik óta minden évben elkell mondanom neki!

Össejt:Nekem azt mondták ,hogy ha le is vetetjük akokr sem a sajátot adják vissza mert akkor ismét előjöhet ugyanaz a "betegség".Igy mindenképpen donor kell.A sajátodat "eladhatod".A másik dolog az a mennyiség amit levesznek csak 1 kezelésre elegendő és a kezelések álltalában 3-4-5alkalom szokott lenni.Ezért olyan drága .

Gratula mindenkinek aki volt uh-n!!

szoritok mindenkinek aki mégcsak most megy!

Kép
zümis

Elif!
Ha korán vették le, akkor teljesen jó, hogy ennyi lett. Nekem 16+3-kor vették és 0,85 MOM lett. A MOM-ot szokták nézni.

Őssejt:
Egyetértek Stellyvel!

Zümis!
Én, mi 16:25 felé értem vissza a sétából és rögötn mehettünk is be. Láttam egy szőke kislány, míg vártam, hogy melyik ágyhoz kerülök... :roll: Csak nem annál az ágynál voltál, ami mellett volt egy ajtó? :shock:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Elif én is meg akartalak nyugtatni de úgy látom már nem kell :D nekem csak a nl értéket adják meg és az 40,5 lett, és 20-100-ig jó. Mivel én is elég hamar voltam (15+6) még ha emiatt kicsit magasabb is lett volna ha időben van levéve akkor is határon belül van.
Nektek annyi minden mást is számolnak...nekem egyes egyedül ez az érték van, MoM-ról nem is hallottam eddig, meg amiket még írtok...hát mindegy, a dokim szemében bízok meg az uh gépében :D

Hajni engem is érdekel az a nadrág :D

Őssejt: nálunk a téma az áraknál sajnos bezárul, költözünk is meg azért a babának is kell ez-az, meg majd a februári kórházi "wellness" is benne lesz egy kis pénzben úgyhogy az őssejtre nem futja most, de ahogy írjátok sok mindenről nem maradunk le...

Szegény Zétivel képzeljétek mi történt: (megint a tanulság, bár ez az eset elkerülhetetlen) csupa piros lett a férfiassága, olyan mintha csalán csípte volna össze de úgy rendesen, úgyhogy elvittem dokihoz mert azt gondoltam a tetran kenőcsre lett allergiás (azzal kenegettem esténként) és a doki azt mondta, hogy a pelenkával van a baj, látott már ilyet, valószínűleg valahol állhatott a pelenka, raktárban vagy ilyesmi, és vagy "megromlott" (tényleg van szavatossági ideje) vagy nyirkosságot kapott, vagy beleköltözött valami bacilus, a lényeg hogy minőségét vesztette és attól. Úgyhogy most antibiotikum+szteroid, és majd az helyzehozza. Születése óta a L-betűs pelenkát használjuk pontosan azért, hogy ne legyen vele gond, és tessék...bár ebben az esetben az üzlet vagy a szállító a hibás, semmiképp sem a gyártó, de akkor is vérlázító. :evil: Úgyhogy azt mondta a doki rögtön vegyek egy másik zacskóval.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Kreiszi: Gratulálok a kisfiúhoz! :lol:

Őssejt: Eddig nálunk úgy néz ki levetetjük, bár tényleg nem olcsó mulatság, 300ezer Ft! :? De ha szükség lenne rá, és nem lenne, soha nem tudnám magamnak megbocsátani, hogy nem éltünk a lehetőséggel!

Elif: Szerintem egyáltalán nem magas az afp-d, nekem 15+4-en vették le, 0,81 MoM volt, 23ng/ml!

Hajni: Párodnak jobbulást kívánok! :)
zsu83

Megjöttem. 8-11-ig ültem sorban a Sotén. A genetikai uh-n nem találtak rendellenességet, de tekintettel a nagyon magas afp-re, a koromra, és arra, hogy 3. gyerek, javasolták a magzatvíz-vételt+szívultrahangot :( Szerda reggel 8-ra rendeltek vissza magzatvíz-vételre, okt 6-ra szívultrahangra.
Ja, és itt is fiúnak látták :)

Köldökzsinorvér- határozottan nem. Drága és értelmetlen.

Kép
kangu

Zétibébi: Ez felháborító! :evil:
Szegény Zéti, remélem hamar rendbe jön! Viszket is neki?
Én is az L betűvel kezdődő pelenkára gondoltam, hogy azt fogjuk használni, hát nem tudom! :roll:
zsu83

Kangu: Nagyon-nagyon drukkolok neked szerdára!!!!!!!!!!!!!
zsu83

Kangu: veled vagyunk szerdán!!!!!!!!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Kangu drukk ezerrel!!! Már az is megnyugtató, hogy uh-n nem láttak semmit, nem? Azon biztos egy jó pár dolog látszana.

Zsu én továbbra is ezt a pelust fogom venni, rengeteg érvet tudok felsorolni mellette mert előfordult, hogy nagyinál voltunk és elfogyott a pelus, gyorsan kellett venni és másfélét vettünk és utána általában mindig morogtam. Ez a L betűs tényleg kibírja az éjszakát, mikor pici volt örültem hogy aludt, ha nem volt alatta pocsoja én ugyan fel nem ébresztettem pelenkát cserélni, és kibírta fürcsitől hajnalig. Van a P betűs, annak a hátán nincs gumi, és ott kifolyt a trotty. :D Plusz arra sokan mondják hogy allergiás a baba, több ismerősé is pöttyös lett tőle, többek között az enyém is. Az olcsóbbak közül is kipróbáltunk párat, de azoknak volt hogy a kezemben maradt a tépőzárja, vagy kemény volt az anyaga és kényelmetlen, vagy szintén nem volt a hátrészén gumi. (hangsúlyozom hogy ezek az én tapasztalataim, tudok olyat aki végig a P-t használta és semmi problémája nem volt vele például) Úgyhogy maradok a márkánál mert ahogy a doki is mondta a szállító vagy az üzlet lehetett a hibás, valahol sokáig állt a cucc. Annyi, hogy abban az üzletben nem veszek többet pelenkát...tipp a tanulság után: olyan helyen vásároljatok ahol nagyon sokan szoktak pelenkát venni mert ott hamar körbeforog az áru, nincs ideje állni.
Zéti szegény piszkálja a kakast, közben nyöszörög úgyhogy biztos hogy kellemetlen...micsoda kiszúrás.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!
Olvaslak titeket, csak írni nincs nagyon kedvem, parázok a holnapi nap miatt.

kangu, ne izgulj, nem lesz semmi baj. Azt hallottam, hogy aki a sotére kerül, úgyis javasolják az amniót.
Nagyon nagyon drukkolok neked!
Akkor a héten ketten fogunk ágyban pihizni amnio után.

Bennem már nagyobb a drukk azért, hogy egészséges legyen a baba, mint a hasbabökés elleni félelem.

A köldökzsinór vérrel kapcsolatban: az elején én is gondolkodtam rajta, aztán elolvastam pár cikket, és úgy láttam, hogy tényleg semmi értelme nincsen. Nem sokáig tárolható, iszonyú kicsi a valószínűsége, hogy hasznát vehetjük, és tényleg csak 1 alkalomra elég, az meg semmi...
Ez olyan, mint az integrált teszt.. igaza volt a dokimnak, hogy fölösleges pénzkidobás, úgyis amnió lesz a vége. Ez is igazából a 35 év alattiaknak jó, azért, hogy kiszűrjék vele a gázos eseteket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2008.09.15 12:37-kor.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andusra kedden, Kangura szerdan gondolunk!

A naci igy nez ki:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/3 ... SY375_.jpg

Rolam meg nincs kep ebben, mivel ezt most nem hordom a parom jelenleteben :(

Ja azota visszajott az orvostol - nincs komoly baja (tores ilyesmi) csak zuzodas es be van dagadva. Orvos adott ra fajdalomcsillapitot es monta, hogy ne ugraljon. Igy most elcsorta az en automat, mert a sajatjabol nem tudna kiszallni. Szerintem ez a resze vicces a dolognak. :wink: [/url]

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Szerintem kifejezetten csini így kép alapján :)
Jobbulást szegény férjednek! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Szegény Zéti! :( remélem, hamar jobban lesz, nagyon vacak érzés lehet neki!

Köszi a véleményt a pelussal kapcsolatban, olyan jó olvasni ezeket a praktikus szempontokat, mert különben az embernek csak a TVreklám van, attól meg nem leszek okosabb :)

Kangu, ez már azért jó hír, hogy az ultrahangon úgy látták, rendben van a kicsid! És persze drukkolunk neked mind, hogy a szerdai vizsgálatnak is az legyen az eredménye, hogy minden OK! A szívultrahang az ugyanaz, mint a CTG, amit a szülés előtti hetekben szoktak csinálni?

Andus, már nem kell sokáig izgulnod, holnap megnézik a te picurkádat is jó alaposan! Biztos rendben van!!!

KépKép

KépKép
stelly

Hajni, nekem tetszik a naci - és egyébként is nem Amerikában éltek :wink: ja, múltkor szeretted volna hozzátok is az itteni jó időt - na a mait biztos nem szeretnéd: esik az eső egész nap, 9 fok van, két pulcsiban se volt melegem reggel...
meg persze ilyenkor mindenki megőrül a BKV-n, egy srác úgy belevágta a hátizsákját az oldalamba, hogy az nem igaz, még szerencse, hogy Adri baba még elég pici, és nem lóg odáig ki, különben szegénykém kapott volna egy szép nagy maflázst. Meg persze szépen alakul már a hasim, de a két pulcsi takarja az alakját, úgyhogy csak ducinak nézek ki, így még az az apró esélyem sincs, amennyi eddig volt, hogy esetleg valaki figyelemmel lenne irántam utazás közben... komolyan gondolkodom rajta, meddig bírom még majd az ingázást.

KépKép

KépKép
stelly

Remélem Zéti hamar rendbejön, szegény csöppöm :(. Ilyenkor eszembe jut, hogy mindig jön valami amiért lehet aggódi, ha azt hiszed semmi nem történhet, akkor tessék állott pelus... eszembe nem jutott volna ilyesmi.

hajnski: akkor tényleg nem én leszek az utolsó. :) Mi is gondoltunk rá, hogy nem kérdezzük meg a nemét, főleg párom hajlott volna erre, de én világ életemben minden meglepetést elrontottam a kiváncsiságommal, így meggyőztem róla, hogy legalább nekem tudnom kell. :)

Andus, Kangu: nagyon drukkolok nektek! Ma egy kicsit sikerült átéreznem az idegeskedést, amit ezek a vizsgálatok okozhatnak, tiszta szívemből kívánom, hogy hamar és nagyon jó eredményekkel túllegyetek rajtuk!

Kép
Kép
elif

Zétibébi: Végülis ez tényleg nem a pelenka hibája!
Én is nagyon sok jót olvastam erről a márkáról, van kifejezetten újszülöttek számára kifejlesztett változata, ami a hígabb székletet is képes felfogni, nem csurog ki! Ebből a fajtából a férjem hozott haza már egy csomagot! De nem kellett volna neki, mert még februárig az itthoni állásba tönkremehet! :roll: És úgy járunk mint ti Zétivel! :?

Andus: Nálad is rendben lesz minden, meglátod! :lol:

Hajni: Szerintem egyáltalán nem gáz a naci, nekem nagyon tetszik! :)
zsu83

zsu: Az én férjem is majdnem beszerzett tegnap egy jóó nagy csomaggal, márkára nem is emlékszem, talán a P betűsből, úgy kellett kikapnom azt is a kezéből, hogy ez azért még korai. :)

Kép
Kép
elif

A bevásárláshoz: hétvégén végre szert tettünk két ruhácskára - elmondtam szüleimnek, mert tegnap náluk ebédeltünk; apu teljesen kikelt magából, hogy ezt még nem szabad, meg túl korai, meg ilyenek :shock: mondtam neki, hogy tudom én is, hogy babonából ilyenkor még nem szabad teljesen berendezni a szobáját, de azért nem fogok mindent az utolsó pillanatra hagyni. Férjemmel megbeszéltük, hogy még ebben az évben (tehát szilveszter előtt) megveszünk mindent, ami szükséges, összerakja szépen a bútorokat, aztán januárban én majd elszöszmötölök azzal, hogy melyik kis ruginak hol a helye, meg díszítgetek. De ha valami miatt kicsit korábban jönne a picur, szeretném, ha kész szoba fogadná, és nem mondjuk a lavórban kéne altassam :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket őssejt ügyben!
Én még nem tudok dönteni, de még van egy kis idő gondolkodni rajta.

Szegény Zéti, nagyon sajnálom!
Szerintem is a L jó pelus, tapasztalatból tudom :). A H és P márkáknál gyakran előfordult, h nem ért semmit, míg a P-t sok baba nem bírta, gyakori volt a piros popsi. A DM-nek a saját pelusa sem volt rossz. (Bocsi Vera, h elloptam a rövidítéseid :) )

Nekem tetszik Hajni nacija! :)

Képzeljétek, én még nem érzek vágyat arra, h vásárolgassak a babának :( . Valahogy még mindig hihetetlen, h itt van a pocakomban, pedig érzem a mocorgást, láttam már az UH-on párszor. Szerintetek normális ez? (Bár lehet, h közrejátszik ebben a 3 vetélésem).
kreiszi

Stelly: én hallottam olyat is, h a kihúzott fiókban aludt a gyerkőc, azért az sem semmi! Talán az nagyobb lehetett a lavórnál :D
kreiszi

Sziasztok! Feladtam a sotén való megjelenést!!! Mível múlt 7en nem sikerült bejelentkezni, és ezen a 7en megint pénteken lehet csak, szerintem már mindegy! Úgyis megyek 4D UHra, és ott is megnézik, és a dokim is végignézte, és nem talált semmit....mért is kéne aggódni? Egy magas Afp nem jelent nekem semmit! Nyitott gerinc elvileg biztos nincs! Ha sikerül bejelnetkezni elmegyek, de annyira nem izgat! Na ez a magam megnyugtatása volt...bocsi mindenkitől!
Kangu! Neked viszont drukkolok, hogy minden okés legyen!

Pelusból mi Liberóztunk, meg a Dm-est használtuk, ami ugyanolyan volt, és jó! Meg volt egy fickó XI. ker-ben, aki házhoz hozott kartondoboznyit, megincsak liberóhoz hasonlót...na azt szerettem, mert olcsó is volt! Nekem mindkét gyerekem bírta az összes pelust, nem volt se kiütés semmi...viszont az anyatejes kakit a pampers-ből mindig szépen kifolyatták hátul az egész hátukra!!!!Hát nem volt egy élmény! Valahogy nem jött be picibabának!Biztos kis fenekük volt, és nem elég gumis hozzá...vagy a fene tudja!

Vettem egy popsitörlős dobozt! vagyis apa vette! Képzeljétek! Mikor kell az még nekem! hát tényleg ez volt a legsürgősebb dolog....:):):) apa bezsongott...megin...:):)

na lelövöm magam!Szép hetet, és napsütést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Koszi lanyok a nagragom neveben is. :lol: nekem is nagyon tetszett, de a parom fejeben inkabb ehhez a kephez kapcsolodik:
http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/200 ... illies.JPG

Hiaba vagyunk egyutt mar kilenc eve, ugy latszik meg mindig vannak kulturalis kulonbsegek, amik csak most jonne ki. :roll:
Ez olyan mint, amikor ugyanarrol a keprol ket ember teljesen masra asszocial, mert mas elozmenyek mas kepeket hagynak a fejukben.

Mindegy, kidobni nem fogom, mert marha kenyelmes. :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Stelly - itt most eppen sut a nap :lol: igaz csak ugy 15-18 fok van es szerintem kb. ennyi is marad. Itt telen sincs olyan hideg, havat is atlag ket evente egyszer latunk (pont tavaly volt :wink: ) A tomegkozlekedeses dolgot nagyon nem irigylem. Itt nem nagyon van, szoval marad az auto, ami a mostani benzinarak mellett nem olcso. Szoval egyik sem tokeletes. :?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

:lol: :lol: :lol: Hajni, ezen a képen nagyon jót nevettem!!! Attól, hogy kantáros nacit veszel, nem kell egyből hatalmas szakállt is növeszteni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Elif: Kiváncsi leszek, hogy akkor is ilyen lelkesek lesznek-e a pelenkával kapcsolatosan, ha majd ki kell cserélni a babucin!? :wink: :D
zsu83

Hajnski: ez a gatyó még néha a magyarok szemében is nőietlen ... Legalábbis nekem sokan mondták ezt. Mondjuk azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb kulturális különbségekből adódó összetűzésetek... :)

Zetibebi: Zetinek jobbulást! Ki gondolná, hogy ilyen probléma is adódhat??? Szegény Kiskrapek! :(

Kangu:
én is drukkolok szerdán, nagyon, vigyázz Magadra és Bébire!MInden rendben lesz, meglátod!

Nem tudom, melyikőtök írta már, csatlakozom a gyomorégésesek táborához... Mostanában kezd visszatérni. :( Úgy tűnik azonban, hogy a rennie antacidum mostanság segít rajta és néha a tej is.

Tetrapelenkát is felvetette a valaki: Tesóm szerint a legolcsóbbat és legjobb minőségűt az IKEÁban lehet kapni, úgyhogy én biztosan ott fogom megvenni.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hajni: Csatlakozom Eszterhez! :lol:
zsu83

Stelly - :lol: :lol: :lol: Igyekszem nem szakallt noveszteni. :wink: Ja es egyebkent ha nem kismamaruha valoszinuleg eszembe sem jutott volna ilyet venni.
Az ilyen kulonbsegek szerintem jopofak, azota is jokat nevetunk rajta a parommal. :lol:

Egyebkent a babanak meg en sem igazan vasarolgattam. Lehet, hogy tneyleg osszefugges van az elozo vetelesek es a vasarlasi hajlam kozott, mint Kreiszinel? Eddig egy dologot neztem ki - egy babaszakacskonyvet :lol: , amit persze meg jo sokaig nem is fogok tudni hasznalni. Ehhez tudni kell, hogy imadok fozni es a konyham tele van szakacsonyvekkel - szoval ez elso valasztasnak nagyon ram vall. :oops: Azert nezelodni mar mi is elkezdtunk butor, babakocsi stb. ugyben.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

A szívultrahang nem egyenlő a ctg-vel. Ez egy nagyon részletes ultrahang a baba szívéről és működéséről, jó uh és erre külön képzett szakember kell hozzá. Hogy ez nekem most mi a fenének kell, azt én sem tudom :roll:

Pelus-kérdés: nekem mindig 2 féle volt otthon. Egy szuper minőség (P v. H márkájú) éjszakára v. utazáshoz, és egy olcsóbb fajta, ami fogyott rendesen. Az elején a kis hamis megvárja, amíg kiveszed alóla a használt pelust, berakod alá az újat, és azonnal bodogan összepisálja-kakálja. Ezt nem bírja a pénztálca :roll: . Pisiben-kakiban pedig nem állhat, mert akármilyen szuper nedvszívó a pelus- az ilyen pici baba bőre rettenetesen érzékeny rá!

Ikverus: A Sote nem egy egyszerű ügy, hatalmas a tömeg, az állandóan csengő telefont pedig nem veszi fel senki :roll:

Kép
kangu

Ma megkaptam az AFP eredményem. 1,2 MOM. A dokim szerint ez
jó, mert 16+6 hetesen vették le a vért... Szerintetek? :roll:

Zétinek én is jobbulást kívánok! :)
Háfi, neked fiút mondtak? A pocifotód alapján én annak nézem. :D

Megvan a lánynevünk. :) Kíváncsiak vagytok rá???

Nálunk nagyon hideg van, ma majdnem megfagytam a suliban... :roll: Inkább lenne meleg... Jobban szeretem. :D

Kép

Kép
gjéti

Hajni: Szakállad nem lesz, mint a képen, de a pocakod még lehet akkora :D .
Mi is nézegetjük már a boltokat, de még nem célirányosan.
Hétvégén az IKEÁ-ban voltunk étkező asztalt+székeket nézni, de közben megnéztük a baba- gyerek bútorokat is, bele is szerettem egy királykék- babakék festésű szekrénybe :D .
Na nem azért mert Kismazsola fiúnak néz ki, hanem a férjem és én is kék mániások vagyunk :D .
kreiszi

Gjéti: szerintem teljesen szuper eredmény, aszerint amennyit én ma utánaolvastam :).
Névre kiváncsi vagyok nagyon!

Kép
Kép
elif

gjéti: irigyellek az eredményért. Tökéletes...

Kép
kangu

Gjéti, az 1,2 szuper, minden irányból szépen a határértékek között van. naaaaa hát persze, hogy kíváncsi!

KépKép

KépKép
stelly

Gjéti: az eredményed nagyon jó, ne izgulj!
Jöhet a név, én kíváncsi természet vagyok :D .
kreiszi

Kreiszi, ilyen szempontból a kék-mánia :D ideálisabb, mintha rózsaszín-mániátok lenne: kéket lehet adni kislánynak, de ha a fiadnak valami rózsaszín háááát :roll:

KépKép

KépKép
stelly

Húú, akkor jó. Elif este után féltem, h az én dokim és
félretájékozódott egy kicsit. :lol: Bár azt mondtam, h nem
nagyon leszek elkeseredve, ha nem lesz jó, de ennek most nagyon örülök. Végre valami jó hír is. :)

A lánynevünk Ronett Amina lett. Apuci választotta a Ronettet, és nekem is nagyon tetszik. Az Amina az én ötletem volt, bár nem olyan
lényeges, úgyis Ronettnek fogjuk hívni. :D Tök jó, h legalább a lánynév megvan. Most jöhet a fiú... Végül is van 3 favorit, szerintem
ezek közül fogok választani, bár olyan nehéz... legszívesebben
mindhármat adnám neki. :oops: :P

Elif, nem akarod elárulni a ti lányneveteket? :)

Kép

Kép
gjéti

Stelly: fiúnak rózsaszín szerintem is gáz :D .
Nekem nagyon fura, h mostanában egyes (elvileg hetero) férfiak
rózsaszín ruhadarabokat viselnek :D . De senkit nem áll szándékomban ezzel megsérteni!!!
kreiszi

Hajnski: Ja, az ereim nekem is ugyanúgy, nagyon lüktetnek a hasfalnál. És ez az, ami néha kicsit megtévesztett, és már reménykedtem, hogy a gyermek, pedig nem...

Gjéti: Szuper az eredmény, gratulálok! A név pedig különleges, ez sok gyereknek nem lesz az óvodai csoportban... :)

Elif??? :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

hááát felnőtt pasinál, ha egyébként nem feminin, hanem férfias jelenség, akkor egy rózsaszín ing akár lehet jó is - de mondjuk nagyon nem mindegy, hogy milyen árnyalat...

Gjéti, úgy látom, nem vagytok hívei a nagyon hagyományos neveknek :D még szerencse, hogy van még időd a fiúnevek közül is választani :) azért ki van találva ez a kilenc hónap - van idő a készülődésre :)

KépKép

KépKép
stelly

Gjéti: Szerintem teljesen jó az eredményed, ne aggódj. Viszont naná, hogy szeretnénk tudni a lányka nevet.

Hajni: hát azon a képen nagyot nevettem, pedig a nadrág tetszik nekem is, de értem a férjedet, hogy nem szívesen bújna melléd az ágyba, ha februárra így néznél ki. :lol:

Képzeljétek, Édesapa rámondta az áment a vágyott bababútorra. Kristóf bútorrendszer, ami egészen a kamaszkorig jó, ugyanazokból az elemekből kilegózva, és a bölcsőhöz ragaszkodom.
Ilyen: http://www.heniem.hu

Andus, Kangu: nagyon szorítok nektek, minden rendben lesz, és tudom, h mindenképpen a jó döntést hozzátok meg.

Őssejt: Teljesen feleslegesnek tartom, mi biztosan nem csináltatjuk meg.

Pelus: Én, mint "zöld", abszolút szimpatizálok a mosható textilpelussal. Nagyon alaposan utánanéztem, nem nehezebb vagy időigényesebb, mint az eldobható, viszont egy sor előnye van. Ám és de!
Találtam egy másik, még szimpatikusabb módszert, azt is teljesen kitanultam már :lol: . Ennek a lényege a "pelenkanélküliség". Tudom, hogy nagyon eretnek gondolat, csak remélni merem, hogy nem zártok ki miatta. :wink: Itt egy kis ízelítő, akit érdekel: http://velvet.hu/poronty/2007/10/02/pelenka_nelkul
Én midenesetre elhatároztam, h megpróbálom, oszt ha nem sikerül, teszek a baba alá moshatót.
Napocskát mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Látom, közben kiderült Gjétiék neve. Tetszik!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi, már leírtam a nevet. :) Ronett Amina
Stelly, az igaz, h nem akartam mindennapi nevet. :D
Bár a fiúnevünk szerintem nemlesz olyan különleges... Elég
sok "olyan" nevű gyerek van, de hát annyira tetszik az a 3 név. :lol:

Nem tudom Zsuzsi, nekem ez a pelusnélküliség elég meredeknek tűnik... Én mondjuk a mosható pelust sem vállalnám be. :)
Persze ez az én véleményem.

Kép

Kép
gjéti

Megint elfelejtettem - Zetinek mielobbi jobbulast. Milyen kitolas az ilyen! :twisted: Eszembe sem jutott volna, hogy a pelenkan a szavatossagot is kell nezni. :shock: Ez most megy a jegyzetek koze. En nem tudom milyet fogunk hasznalni, mert ugye itt Libero es DM az nincsen. Van nehany pici babas anyuci a hokiklubban - majd jol kikerdezem oket.

Julcsi - ez az lukteto erveres mar engem is megtevesztett nehanyszor. Olyan jo lenne mar egyertelmuen erezni valami motoszkalast, de probalok nem turelmetlen lenni. :roll: Nem egyszeru...

Gjeti - nagyon kulonleges neveket valasztottatok. :lol:

Kreiszi - kekmania detto ugyanigy megvan. Eleg csak az eskuvoi kepeinket megnezni. :wink:
http://www.photobox.co.uk/my/photo?albu ... d=25291672

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsuzsi, nem akarlak elkeseríteni, de anyuval pont tegnap beszélgettem erről - ő engem még textilpelusba csomagolt, sőt, az öcsémet is az első két hónapban, csak utána tért át nála az eldobhatóra. Ő azt mondta, hogy leírhatatlan a különbség időben-energiában a kettő között, arról nem beszélve, hogy öcsim nagyon hajlamos volt rá, hogy csupa piros legyen a popsija, meg a kis zacsija is, és az eldobhatós pelusban jelentősen javult a helyzet.

Persze én is tudom, hogy az eldobhatós pelus nagyon környezetszennyező, de azt hiszem, nem ez lesz az a terület, ahol a leglelkesebb környezettudatos magatartást fogom tanúsítani :oops: de azért legalább szelektíven gyűjtöm a szemetet már évek óta :)

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?