Bobóka, nagyon szépen megcsináltad a picurkád vonalzóját! Én erre a változatra nem is gondoltam, csak ez a "since"-es verzió jutott eszembe, de lehet, hogy megváltoztatom hasonlóra. Nem baj, ha "leutánozlak" (ovis versike jut erről eszembe :p)? És szerintem azért mutat más dátumot (ez engem is zavar picit), mert nem heteket mér, tehát nem négy hetet számol egy hónapnak, hanem rendes naptári hónapot számít. És ha attól eltelt hét nap, akkor ad még a hónapokhoz egy hetet, és így tovább.
Melcsi, Léda, Tünci! Ezzel a "vajon ki lesz a következő baba" kérdéssel én is gondban vagyok. Ha a keleti vallások szerint gondolkodom, azt mondom, persze, simán visszajöhet hozzám az a lélek, aki másfél hónapja még itt volt, csak másik testben. De ha pszichológus szemmel nézem, emlékeztetnem kell magamat, hogy nagyon nem jó dolog a gyermekekbe egy előző gyereket, vagy akár más rokont "egy az egyben" beleképzelni, mert ez az ő fejlődésére nem valami pozitívan hat. (Képzeld, ha anyukád állandóan azt mondogatná neked /vagy gondolná!/: "Kislányom, te tkp. a Náncsi néni vagy." Te meg: "Nem, én ÉN vagyok, nem más! Vagyis... nem is tudom... Úristen, akkor én most ki vagyok, hány darabból vagyok, melyik az igazi??!") Szóval belezavarodtam, mert szerintem mind a két nézet jogos. De egyszer beszélgettem egy hindu pappal, aki azt mondta, igazából nincs ellentmondás az ősi vallás és a modern tudomány között. Mert a hinduizmus szerint a lelkek úgy találkoznak egymással, ahogy a vízen két hínár egymás mellé sodródik... lehetséges, de nem nagy az esélye annak, hogy többször egymás mellé kerüljenek ebben a világban. A lelki világban aztán persze más a helyzet. Ott mindenki ott van, és mindörökké tartó boldogság van.

[/url