A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hű, akkor remélem nem kicsi, mert Nonó már 63! Legalábbis annyinak mérték a tanácsadáson. Szerintem meg több is! :? Holnap az lesz a soros! :wink:
Vendég

Oké! Köszi Wera! De ha a Tiétek megjön, tegyél már fel képet róla, csak a biztonság kedvéért 8) :D

sz.andi

Milyen jó, hogy ráadtam?! :lol: :lol: Csak azért, mert ez a legmelegebb és itthon elég hideg van!

sz.andi

Andi, elvileg küldtem püt.

KépKép
hene

Ok, megjött én is írtam!! :D

sz.andi

Wera, mikor lesz meg a bundazsák?
nagyon kíváncsi vagyok rá
mert engem is érdekelne.
magdolnam

Wera!

A bundazsákról én is klérnék fotót, ha lehet...
engem is érdekelne!
Vendég

Nemtom pontosan mikor kapom meg, de szerintem 1-2 nap (ahogy tudunk talizni a csajszival). Teszek majd nektek képet róla. Őszintén szólva én olyan drágán láttam mindenhol, hogy ha ez tényleg olyan meleg amilyennek mondják, akkor nem is érdekel hogy néz ki! :P :lol:
Vendég

Jah! Arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy írjátok már le lécca milyen dalokat énekeltek a babáknak! Mert én is ismertem millió gyerekdalt anno, de már a felére se emléxem. Van úgy 8-10 dalocska amit szoktam nyomatni NÓrinak, de már látom a fején, hogy "Már megint ez?!?!" :? :lol: :lol: :lol:
Szóval ha leírjátok a címét vagy az első 1-2 sorát, hátha ihletet kapok és eszembe jut még néhány!
Előre is kösziiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Vendég

MicimackóMicimackóMicimackó......nálunk ez megy...

Egy napon mikor micimackónak semmi dolga nem akadt....bla bla bla
Vendég

Marcsi - Nálunk is ez az egyik! :lol: :lol:

Látom újra népszerűek lettek az izgő-mozgő mesefigurák! :D :D Nekem nagyon tetszenek!!!!
Vendég

Aha...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera!
A számból vetted ki a szót! Ezt már annyiszor akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem.
Mi is a micimackót(persze, ha apa nincs itthon, mert ő nagyon utálja..)Meg népdalokat. Tavaszi szél, Ej, Dunáról fúj a szél, Szélről legeljetek...(Mind a 3-ban az egyik főszereplő a szél! :lol: Eddig észre sem vettem :lol: )

sz.andi

Wera!
Ez tök jó oldal:

http://www.cserkeszek.org/magyar/nepdalok.html

Igaz, ezek népdalok, de tök jó, még zene is van, ha elfelejtettük volna a dallamot!

sz.andi

múltkor én is ezt kérdeztem -dalok-, én is sokat ismertem, de egysem jut az eszembe :shock:
magdolnam

paff a bűvös sárkány
magdolnam

Egyszer volt, hol nem volt egy icipici házikó, icipici házikóban icipici ágyikó.....

Kép
szly27

kryss: hol vetted a kendot?
Vendég

sz.andi

Csak az utóbbin sokat kell várni, míg elindul a nóta :lol:

sz.andi

Tetszik valamelyik?? Vagy ne is írjak többet?

sz.andi

Andi ez nagyon tetszik! :D

Kép
dittke

Andi!

A középső gyerekem furán néz rám, de én ezt hallgatom.... 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, örülök neki!!!

Én nem is tudtam, hogy ennyi gyerekdalt ismerek!!! Tök jó, hogy ráakadtam!!!

sz.andi

Andi:ez nagyon jó-Apa letöltötte torrenten az ovodások aranyalbumát-ezek is rajta vannak,de még mások is :P

Kép
Kép
Kép
kike

ÓÓÓ, Kike! Az nekem is jó lenne! Én nem torrentezek, sose csináltam. De megkérem a tesómat, biztos megcsinálja!

sz.andi

Emma még mindíg alszik, pedig 4-kor evett!!! :shock:

mi lesz itt éjszaka?!?! :shock: :shock:
Vendég

Basszus! Csak a dalokat néztem eddig! Pedig milyen jók vannak még!!!

http://makvirag.extra.hu/Mese/meseorszag.html

sz.andi

Hű, csajok! Nagyon örülök h felvetettem! Szuper oldalakat találtatok!

Magdi - most nézzük Apával a Szex és New York mozifilm változatát. :D (Csak Nóri közben elaludt és most tettem le) Megyek is vissza!

Gyereksírásmentesjóéjszakát mindenkinek!!! :wink:
Vendég

hahó, csajok,
jó volt ma látni benneteket :D

KépKép
szkagi

Andkata,
életmentő volt az együttműködésed az autózásnál :D
a Zoli szerint nem normális, hogy ennyire bepárásodott az autó ablaka, és van rá megoldás - azon kívül is, hogy lehúzom az ablakot :D
majmegnézi miafenevanvele

Képzeljétek, a gyerekszobában 19 fok van :shock: :shock: :shock:
úgyhogy beizzítottuk a fűtést
és kiderült, hogy több radiátor nem működik :shock:

Szonja pedig majdnem fejre esett az itthoni hintából, már megint én kaptam el :shock: tudjátok, úgy jól előrehajolt, és hát lefordult a hintával együtt...
még jó hogy épp itt voltam

KépKép
szkagi

Magdi,
nem válaszoltam a tegnapi kérdésedre: az Ikeában adnak pelust is meg bébiételt-italt, bár ez utóbbit nem hiszem hogy tudod jelenleg hasznosítani, de hamarosan jól jöhet! És ingyen adják!!!! :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de ha még nincs téli ruhátok/hálózsákotok/stb, egy klikket megér, hátha találtok valamit.
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Köszi és további jó babázást! :D

Kép
an°°di

Maverick
Hat en bizoy a www.didymos.de - n rendeltem :arrow: nem is volt olcso - 100€ nagyjabol. De tudom, megerte!Egesz mas, mint amit en valamilyen anyagbol csinaltam. HA a neten rendeli az ember es kartyaval fizet(Visa stb) akkor 3-4 nap, mig megkapod. De az eletmod/hordozokendök adas-vetel cimszo alatt is lehet talan talalni itt a babaneten!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

jó reggelt mindenkinek!

Hát, csajok, amikor tegnap innen elmentem, bementem Emmához, aki tűz forró volt a láztól...

39,1-ig ment fel neki...

A gyerekorvos Panadolt javasolt lázcsillapításra, ami nekem, "kezdő" anyukának nme jutott eszembe, hogy hogyan is adom be neki... :shock: Merthogy az szirup!
Emma egy részét ügyesen elnyammogta, a többit kiköpte.

ebből ugye állapítsd meg, mennyi maradt odabenn.

Fél 9 volt ekkor.
Felhívtam a szomszéd utcában lakó barátnőmet, akinek egy héttel idősebb a lánya, hogy neki nincs e kúp otthon.

Hát, mit ne mondjak, neki több esze volt... :roll:

elmentem hozzájuk, adott kúpot, de ezt nem adtam be neki, gondoltam megvárom, mi lesz, hat e az, amennyit megevett.

Szerencsére lement a láza 38-ig, ekkor elaludtam. utána kelés óránként, tapiztam a fejét, és most tett jó szolgálatot a fülhőmérő, mert nem kellett felébresztenem, hogy kíváncsiságból megmérjem a hőjét.
(Amúgy én is a popójában szoktam)
Reggel 4-kor ébredt enni. Szegénykém olyan szomjas volt, majd megfulladt, úgy szopizott.

Azóta még nem volt lázas, és most is alszik.

Csak azért meséltem el, hogy ti ne higyjetek a dokinak.
Mindenképpen kúpot kérjetek az apróságoknak, mert azt sokkal könnyebb adagolni.
Vendég

Ti beadatjátok az agyhártyagyulladás elleni védőoltást?

Mert minket a gyerekorvos már recepttel engedett el, hogy egy hónap múlva a következő szurira vigyem ezt is.

ti mit gondoltok?
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:15-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:06-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Nem tűnetem el, csak sűrű volt a hétvége.
Először is, Anyós megsértődött rám, mikor megtudta, hogy Anyám elviszi Leventét.
Múltkor mondta, hogy vigyük le sétálni. Nemet mondtam, nem akartam megbántani, hát nem mondtam miért. Ugyebár Ő rokkant, nem tudja behajlítani az egyik térdét.
Hát melyiket akarta volna levinni Ő a 2.-ról? A 13kg-os babakocsit, vagy a gyerekemet? Na meg meddig bírta volna a sétát?
Elmondtam neki, hogy ez más, mert Anyu azért viszi el, hogy tudjak pihenni, és Levinek is jót tesz a kintlét. Mondta, hogy akkor majd Ő is el fogja vinni haza(!), hogy tudjak pihenni.
Na de Ő hazavinné! Az hol jó a gyereknek? Anyós dohányzik. És fejébe vette, hogy mindenképpen éjszakára vinné el? Mondtam éjszakára nem. Nem érti. Mert hogy az miben más?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kész vagyok tőle! :evil: :evil: :evil:

Na meg nem is lehetne akármikor elvinni Levit, mert fejni nem tudok, csak szoptatni és közben felfogom ami a másik cickóból lecsöpög, és azt gyűjtögetem össze a hűtőben, nap végén ha van annyi akkor irány a fagyiba.

Na nagyjából átfutottam mit írtatok.

Babák gyönyörűek! :D

Nórikához és Dórikához mi is megyünk udvarolni! :D :wink:

Gyógypuszi minden betegeskedő csemetének!

Magdi! Jaj de rossz volt olvasni! Vigyázz nagyon magadra!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Az agyhártyagyulladásra nem egy éves korban esedékes az oltás?
Mert mintha azt mondta volna nekünk a védőnő.
Csak mert azt az egyet mi is akarjuk.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:14-kor.
20150601134430

Viki!
Okés, akkor majd a győztes mi is kihívjuk! :lol:

Apával az a baj, hogy szerinte nekem kéne engednem. Jó, de Ő nem látja ezeket a dolgokat, amiket én?
Mi van ha nem elég a kaja? Éjjel hogy hozza vissza? Hát persze, akkor mi vesszük nyakunkba avárost!
Aztán tegnap is itt volt, mesélte, hogy elbotlott a szőnyegben és mekkorát esett! Hát köszi, olaj volt a tűzre. Lelki szemeim előtt lebeg a kép, hogy elvágódik a babával a kezében! :shock: :evil: :shock: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:14-kor.
20150601134430

szép reggelt..........

a szurival én ugy csináltam hogy vettem kupot mielött kaptuk,és oltás után biztos ami biztos alapon adtam egyet igy nem lett lázas.

mi beadatjuk az agyhártyát...nálunk a másik 3 is megkapta egy év felett 1 oltás kell
egy év alatt 3
mivel mi a prevenált is akarjuk--igy oktobertöl ingyenes lesz és ha az elfogy utána jön az agyhártya
én igy gondoltam......

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

Kriszti! Anyós nem tudom miért nem érti meg, hogy egy szopizós babát még nem kell elvinni sehova! Pláne így, hogy folyton esik bukik! Én tuti nem adnám oda neki az biztos, ha megsértődik, ha nem! Mondja meg neki a fia, hogy nem viheti el, azért az mégis másabb, mintha te osztod.
Nekem amúgy tényleg eszembe nem jut odaadni még nappalra sem. Ugyan én tudok fejni, de Jázmin csak ne igyon cumisüvegből, ha nem muszáj, meg sokszor cselezni kell, hogy elaludjon, amit már én nagyon tudok, de más nem biztos! Majd ha nagyobb lesz, vihetik, bár nálunk nem jellemző. Akkor vannak ott, ha mi nem érünk rá.

Viki! Az agyhártyát kétféleképpen is be lehet adatni. Egy éves kor alatt két szuri kell. Lehet egy éves kor után, akkor elég egy szuri. Én Rolinak is egy éves kor után adattam be, Jázmin is úgy fogja kapni. Csak egyéves kora előtt kiírattam a szurit, mert úgy feleannyiba került, mintha utána írattam volna. Persze nem sokkal előtte, pár nappal, hogy jó legyen a szavideje.

Kép
szly27

Bocsi, akkor egy év alatt 3 kell, nem kettő. Azt nem tudom pontosan.

Marcsi! Nekünk amikor legelőször kijött a gyerekorvos, már akkor kiírta a lázcsillapító kúpot. Germicid-c-t. Szóval nekünk van itthon!
Szegény Emma! Remélem már jól van!?

Kép
szly27

Képeket még mindig nem kaptunk!

Kép
szly27

Jó reggelt!
Agyhártya ellen mi is egy éves kora után adatjuk be.
Szegény Emma! Nagyon belázasodott! :cry:

Kép
dittke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?