A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Nyulasz! Laptető!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, most már kíváncsivá tettél. Holnap én is megkérdezem a dokimat, mi a véleménye az aspirinről. :wink:

Dezsina, hát ez nem jó hír! Hogy leszünk így együtt?

Nyulaszkám, jó éjt! Pihizz a picurkákkal és álmodj velük!

skrisz72

Csibe! Köszi neked is, holnap a dokit már meg se kérdezem! :wink:

Krisz: sztem a Magne B6 csak a görcsöket oldja. Egyébként a "csodaszerekkel" én pont fordítva vagyok: ha hiszek benne (és az orvos sem ellenzi, akinek szintén hiszek), akkor placeboként is működik: mert szedem, TUDOM, hogy segít majd abban, hogy sikerüljön, és mivel optimistán állok hozzá, talán ez is ráasegít, hogy sikerüljön! No persze ez nem jelenti, hogy (szó szerint) fűt-fát be kell szedni, tehát ha te nem hiszel benne, akkor nem szabad szedni! :)

Dezsi, :( Tudod, ember tervez.... Én is szerettem volna most szeptemberben tovább menni, de a metforminnak kell vagy 3 hónap állítólag... Más intézetre nem gondoltál esetleg?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Ilyen eszembe se jutott, más intézemény :roll: :?
Nekem ez tök jó. és különbenis, csütörtökök este minden kiderül :D

8) Szemüveget a Nyulnak :!: :wink: :D 8) Aludjatok jól, álmondjatok szépeket :!: :)
2 laptető a beülti napján 2 babának! ez jelent valamit! :lol:

Krisz!
úgy, hogy csinálunk apával egy spontán terhességet...
dezsina

Akkor viszont, ha megengeditek, én is csatlakozom a csapatos babásodáshoz... :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, elhiszem hogy nem akarsz váltani én a mai napig nagy szeretettel gondolok Forgács Tanár úrra! Egyébként meg tudom, hogy tök gáz vagyok, de pont ezen agyaltam, hogy mi van ha a dokim mégsem írt fel az októberi listára (telefonon beszéltünk és eléggé zaklatottnak tűnt) akkor nyernék még egy kis időt...másrészt meg mi a fenére várok??? azt se nem tudom...Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?! :P :lol:

Nyah, szép álmokat mindenkinek megyek fürcsizni!
Pusszantás!
Vendég

Sziasztok!

20 km-t tekertem, hogy itt lehessek és írhassak :lol: (nyugi, szobabiciklin... :lol:

Először is, nagyon sokat írtatok, már látom, hogy napközben is kell írnom, mert lemaradok... :)

Nyulasz: a Nyúlbogyók nagyon jól tapadó anyagból vannak, gyakorlatilag bárhová odaragadnak, tartottunk nyulat, úgyhogy ez így van :lol: szóval nem lesz gond :lol: jaj, de jó betetted őket az aláírásodba?? :D

Kati: sajnálom :-( azért még 1 csöpp remény...

Tücsi: vajon miért üti egymást a fogamzásgátló és a Met? :shock: 12 év, az nem semmi...meg sem szólalok...

Bella: hajrá tüszők, sokasodjatok és nőjetek! :lol:

Dezsi: január??? :shock: na, mindegy, küldök akkor egy pezsgőt virtuálisan szilveszterre...

Lola: szép a 18 mm a 10. napon :wink: hajrá! (akár már UH utáni nap is repedhetett)

Skrisz: holnap várunk a beszámolóval, hogy mi volt a konzultáción :-D

Zsófi: oké, akkor most én sem írok Neked semmi extrát :lol:

Petne: továbbra is jobbulást! :-D

Estike: jó lehet ez a fagyöngy tea, nekem is alacsony a vérnyomásom alapból, meg a Bromocriptin még ártesz egy lapáttal...lehet kipróbálom..

Hanna: 80/45 a vérnyomásod??? :shock: Ez extrém...Akkor egész nap alszol? :P

Rana: jajj, egészségügy :-( sajnálom, hogy egy ilyen egyszerű dolog miatt ennyi hercehurcán kell keresztülmenned. Remélem csökken a vérzés, nagy dózisú c vitamint (1000 mg) segíthet...
Nekünk nem tiltották meg a próbálkozást a HSG-s ciklusban.

Nyulasz, én is azt akartam írni, mint Skrisz, egy jó kis séta minden nap :wink:
Magne B6 is jó, lazítja az izmokat, oldja görcsöket.

Na, most feladom...Mióta írom a válaszomat, teleszövegeltetek még 1 oldalt!!! :lol:

Megyek, már fél órája írom ezt a hozzászólást, és bocs, de lehet, hogy még így is kimaradt valaki :-)

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsina, akkor szeressétek egymást apával! :oops: :lol:

Na pá, mentem én is pihizni.

skrisz72

Krisz! Nem lesz véleménye a dokinknak. Én már kérdeztem tőle...

Szezso! Én így élek. Már megszoktam. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szezsó!
peszgő jöhet minden mennyiségben :D köszi!, amúgy majd csütörtökön megmondják mi lesz...
mindennap bringázol? Ilyen kitartó vagy?

Házitücsök!
na látod, én pont nem agyaltam rajta, hogy felírt e, mert egy évig nem volt várólista.... Erre most van :evil: :evil: :evil: Hát, meglátjuk... 8) Nem adom fel, csüt. du. telcsizem...
És én is pont ilyen bizonytalan vagyok, mint Te. Nekem néha kell egy kis helyrebillentés! (Csibe szokott néha megrázni :D )
dezsina

Rana!
már csatlakoztál :D
dezsina

Köszi Szezso, bedobok egy kis C-vitamint! És neked volt vérzés HSG után? (Bocsika, egy pár napig mindenkitől megkérdezem ezt, utána ígérem nem nyaggatok senkit ezzel)! :roll:

Megyek én is fürcsizni meg apázni, mert úgy látom, itt köpött a maci!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Én nem véreztem HSG után. (Ezzel most nem sokat segítettem...:roll:

Dezsi: persze, minden nap bringázom, nagy sport fan vagyok :lol: valójában lusta dög, és hétvégén vettük a biciklit, és ma tekertem rajt először, de az előbbi jobban hangzik :lol:

Jó éjszakát!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó estét, szövegládák!!! :D

Nyuszi, drukk a nyúlbogyóknak!

Mindenkinek drukk, képtelen vagyok felsorolnit, de hát tudjátok.

A kávéhoz még annyit hozzátennék, hogy Petnével már két embert ismerek, akik elhagyták a kávét és megbabásodtak. Persze nem ez a csodaszer, de ha ezzel csak 1% kapaszkodót adok nekik, már megérte.
Kismamik kávézásához annyit, hogy a terhes nő szervezete a koffeint kétszer olyan lassan bontja, ezért ha ugyanannyi kávét iszik valaki, mint korábban, túlpörgeti magát. Ez tuti, nem csak hallottam valakitől, de olvastam valami komoly helyen, esetleg kikeresem, ha valakit érdekel.

Rana, hajrá!

Én holnap belédiktálom apába az első folsavat. Kíváncsi leszek!

Jó éjt!

Kép
kisbuta

Kisbuta! Ma meg azt hallottam, hogy az alkohol is káros már kis mennyiségben is. Persze a Kaáliban meg ajánlják a bort.. Nem hiszem, hogy a kávétól nem lesz valaki babás.
Én ebben soha nem hittem, de mindenbe bele kell kapaszkodnunk.
Én a lombik után is mentem dolgozni.
Szerintem nem ezen múlik a siker.

Kép
hanna30

Jó reggelt,

Nyulasz
+++++++++++++++++

Majd még jövök!
Vendég

Hű, de sokat írtatok az este. Mindenki megnyugtatására írom, hogy a gyerekem Tata utcáin randalíroz, és nagyon élvezi. Tisztára fel volt pörögve. felkapott és cipelt a lakásban, ilyenkor tényleg jó kedve van. Könnyen teszi én 1.58/48, Ő 1.89/85.

Kávé: jó ég tudja, most én sem iszom, de nem igazán hiszem, hogy ezen múlana. Rengeteg nő semmire nem figyel oda, mégis terhes lesz , gond nélkül.

Borocska: nekemj mondhatnak akármit, szeretem és nagyon egészségesnek tartom. Nyilván egy terhes nő nem szlapál, de egy deci igenis lecsúszhat. Van egy aranyos sztorim, de lehet, hogy már meséltem. Mi fini bort termelünk, és az édesapám gyerekkorunktól minden ebéd után készített egy nagyon! laza fröccsöt. De soha nem volt a házban málna, üdítő stb. Amikor az én és húgom gyerekei is önállóan ebédeltek az asztalnál, ők is fröccsöt kaptak Harmadik osztályban a fiam írta a lenyóját és környezet ismeret munkafüzetben kérdések az egészséges életmóddal kapcsolatban. Közülük egyik: Mivel csillapítod szomjad ebéd után? Válasz: Fröccsel. Tintával. Hát, felvállaltuk. Nincs alkesz a családban, minden nemzedék megtanulta a kultúrált borfogyasztást.

Győgyszerár: Irigykedem. A BMC-ben felírt gyogyók nagyon magas árat érnek el. Vagy csak az én dokim figyelmetlen.

Nyulasz, drukk hegyek!

Kép
estike66

Bocsánat a fecsegésért. A bortémához még annyit. A fiam nagyon erős egyházi gimnáziumban jeles tanuló, és nem látom hogy szaggatná az istrángot.
Dugulás.

Kép
estike66

Jó reggelt!

Nyulasz! ++++++++++

Estike! :) Ezen a véleményen vagyok én is. Bár a borocskát tegnap este megcáfolta a doki. :? De elmondta, eddig ők is ajánlották. Illetve, ha belegondolunk, a koraszülés visszatartására is alkoholos infúziót adnak. :roll:

Kép
hanna30

Alle!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!
Kép

Kép
hanna30

Sziasztok,
Dezsi!
Hogy került tegnap elém a hozzászólásod??? :shock: ...és január :?: :?: :?: ez hihetetlen...nem találok szavakat.Egyszer Bella járt így,asszem.De aztán mégis lett közelebbi időpontja.Remélem csütörtökön jobb hírekkel jössz!
Katica!
Gyere a hírekkel,nagyon drukkolok!
Bella!
Tüszőnövelő drukkok!!!
Estike!
:lol: jó a sztory,fröccsözik a gyerek :shock: :lol:
Szezsó!
Nekem is volt nyulam,mindig húsvétra kaptam...és tényleg ismerős a nyúlbogyó... :lol: :lol: :lol: betettem aláírásnak,mert bár Dezsi mérges lesz,hogy nem csinálok vonalzót,de megfogadtam,én már csak terhesvonalzót akarok látni.Addig marad az aláírás.Apa tegnap fogta a hasát a röhögéstől,annyira tettszett neki :lol:
Krisz!
Mit kérdezel meg a dokidtól?Az aszpirint???Szmati?Hányra mész konzira?Várunk!!!!
Kisbuta!
Folsavból asszem dupla adag kell nekik.
Rana!
Gyere majd az eredménnyeel!Vérzés elállt?

Csajok,a méhpempőt még kell-lehet szedni?Az jó most is,vagy felejtsem el?És a C vitamin?Folsavat azt tudom,hogy kell,azt fogom is szedni.
Vendég

Hanna!
Allének szülinapja van?Alle,akkor ezt én küldöm Neked!
Kép
Vendég

Sziasztoook!:-)

A tesztem negatív!:-) Viszont egyre jobban fáj a petefészkem, már átsugárzik a fájdalom a vesémre is, ez nagyon cisztának tűnik:-( Majd pénteken kiderül!

Dezsi, engem a párom szokott lelkesíteni!;-) Képzeld egyszer az akupunktúrásnál kezembe akad egy könyv amiben a születési dátumom alapján elolvashattam, hogy mi a karmám, és azt írta azért kellett újra születnem mert az előző életemben nem mertem végleges döntéseket hozni, hááát úgy tűnik megint újra kell szülessek, mert még mindig nem megy a dolog! :P :lol: De egyébként nálam az a baj, hogy túlságosan kianalizálok mindent, tökéletesen jó döntést akarok hozni, pedig olyan valószínüleg nincs... :roll:

Katica, hogy van a kislelked? Ma mentél dokihoz, vagy rosszul emlékszem?

Hajrá Nyulasz bébik!!!
Vendég

Allenak szülinapja van? Akkor nagyon-nagyon sok boldog szülinapot Alle!:-)

Nyulasz, tegnap pont visszaolvastam a fórum elejét és ott írta egy lány, hogy C vitamin tablettát nem szabad enni, mert nehezíti a beágyazódást! :roll: A méhpempő szerintem jó ötlet a nyálkahártyára! Folsavat én már most elkezdtem mert kiderült nálam valami heterozigótaság és a neten azt olvastam, hogy folsavat kell rá szedni, azért maj megkérdezem pénteken a dokimat!;-)
Vendég

sziasztok!

mai teszt is nega. így abbahagytam a gyógyszerszedést. délután megyünk a dokival megbeszélni a hogyan továbbot.

katica
katica30

Nyulasz! Tücsök! Igen!

Alle! Bocsi! :oops:

Tücsök! Nekem is fájt és nem volt ciszta. Drukkolok, hogy minden ok legyen.

Kép
hanna30

Katcia,
ölelés

Alle,
Itt is boldog szülinapot!

Jelentem délutánra meg fogok fagyni itt az irodában.
Vendég

Katica, sok erőt kívánok neked! És egy buksisimi is kijár! :cry:

Hanna, azt mondod nem az? ;-) jó is lenne, csak tudod nálam ez visszatérő dolog...olyan mérges vagyok a dokimra aki műtött, azt mondta műtét előtt, hogy kiveszi a cisztát mert ha bent marad a tokja soha nem sikerül teherbe esnem lombikkal sem mert emiatt rossz minőségűek a sejtjeim, erre mikor kikértem a műtéti jegyzőkönyvet (ja, hogy miért kértem ki? Amikor visszamentem varratszedésre megkérdezte, hogy ugye, magát sterilizáltuk?)... szóval a jegyzőkönyv szerint csak leszívta a cisztatartalmát ez az idióta, önelégült..brrr! :evil:
Vendég

Hanna, Nyulasz, Tücsök, Bella
Köszönöm :D Igen, szülinapom van ma :D

Katica :( ölellek.

Bella, én a klímával fűtök :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle! Boldog szülinapot kívánok, Istenke éltessen!

Katica! Sajnálom, nagyon.

Nyulasz! Ha lenne biztos tipp, hogy mit igen és mit ne, akkor most nem forumoznánk. Szerintem minden ok, ami nem árt és hiszel benne. Pl. palástfűtea, ami segíti a beágyazódást.

Rana! Hogy vagy ma?

Kép
estike66

Bella, nekem még 3 évvel ezelőtt vett a párom egy mini hősugárzót, hogy ne fázzak fel abban az időszakban amikor ilyen hideg van de még nincs fűtés, azóta is áldom a nevét! Főleg tegnap amikor cipőt kellett szárítanom!;-)
Vendég

Házitücsi! Él még a pasi?

Kép
estike66

Alle,
itt nincs klíma.

Tücsi,
olyan fűtöm nekem is van, de csak otthon
Vendég

Házitücsök! Minden ok lesz! :wink: :wink: :wink:

Kép
hanna30

Én tegnap otthon csuklóból beindítottam a fűtési rendszert, nagyon jóóóól esett. Na, de itt! maradt a forró tea.

Kép
estike66

Nálunk a gyökér közös képviselő nem indította el tegnap a fűtést a házban. :twisted: :twisted: :twisted:
Ez az átka a házközponti fűtésnek. :cry:

Kép
hanna30

Katica!Rettentően sajnálom :cry: ...pedig nagyon drukkoltam,kár,hogy nem ezen múlik :cry:
Vendég

A központi fűtést pedig csak akkor indítják el előbb, ha a ház kéri és már huzamosabb ideje 15 fok alatt van a hőmérséklet, legalábbis valami ilyesmi feltételei vannak.
Vendég

Kép
Vendég

Szóval én ezt az időjárás előrejelzőt szoktam nézni, de megint nem sikerült betennem!:(
Vendég

Estike, sajnos él!:-( Azt már meg sem említem, hogy 3 -szor kerestem a szövettan eredményem miatt, nem találta meg...

Jaj, Bella drága:hát rakd egy papír szatyorkába és vidd be a melóhelyre!;-) :P

Hanna, okés gondolkozzunk pozitívan!;-) Most azt hallottam, hogy a gránát almalé jó a cisztákra, valyon lehet olyat a dm-ben kapni? :roll: Du. teszek egy próbát, végül is az Aloe Vera gélt is ott szoktam venni!
Vendég

Sziasztok!

Katica!
mélyen le vagyok súlytva :cry: nagyon bíztam Benned! vételenül sajnálom! Remélem, jól tudod majd átvészelni ezt a csalódást! Sok erőt kívánok és ölellek :!:

Nyulasz!
nyúlbogyó-fogó-energia :arrow: :arrow: :arrow:
:twisted: igen, mérges lehetnék, hogy nincs vonalzó :twisted: Most hogy fogom tudni, mikor kell tesztelned :roll: :?: számolgatnom kell a napokat... :twisted: :twisted: :twisted:
amúgy nem baj a január. Nekem jó, igazából tényleg jó. Ha meg csütörtökön esetleg előre kerülök, úgy is jó. (de igazából azért drukkolok, hogy maradjon a január)

Szezsó!
Akkor maradjon is a lelkesedés sport témában! nagyon fontos a mozgás!!!

Estike!
nagyon irigyellek a nagyfiadért :) :!:

Bella!
drukk a szurikhoz! melyik napon lesz a punkció, lehet már tudni? Voltál már UH-n? Hány petike van?

Alle!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
dezsina

Tücsike,ez szőrnyű,hogy milyen síntérek vannak :evil:
Vendég

Fűtés: szerencsére nekünk kertes házunk van, de pont múlt pénteken olvastam a hírkeresőn, hogy aki fázik hívja a Főtávot és akkor bekapcsolják a fűtést...azt mondjuk nem tudom, hogy ehhez nem kell-e az egész ház beleegyezése? :roll:
Vendég

Dezsi,bizony számolgatni kell :lol: Te most tényleg a januárnak örülnél :?: :shock:
Vendég

Nyah, megyek dolgozom egy cseppet!;-)
Vendég

Bella! A fűtési szezon szeptember 15.-én elindult.

Kép
hanna30

Nyulasz!
igen

Bella!
meleg frotirzokni és forró tea!
dezsina

Hanna!
Miért mutat külömbözőt a két vonalzód?Vagy az alsót szó szerint kell érteni,és Te születsz akkor?Mert az nem semmi szülinapi ajándék lenne :D
Vendég

Dezsi!
Honnan van ennyi türelmed :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?