A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

SZiasztok!

Látom itt az iskola.... Huhh, azért örülök, hogy nem most kell szembesülnöm ilyen problémákkal! Le a kalappal a sulis anyukák előtt, ehhez is kell idegrendszer....

Edit, olvastam, hogy mi történt :? Azóta vn valami javuás?? Nemakarok vájkálni, csak érdekel, mert teljesen elszomorított amit írtál!

Ági, termékeny egy "strapakanca" a leányzó... Már bocs, de igen ritka ennyi kutymorgót elleni! Eszterke hogy viszonyul az ebekhez?

Italoman, örülö, hogy vége a "rémálomnak" és végre beköltözhettetek a gyönyörű kuckótokba! Gondolom az idegeid is kisimultak... Nálunk csak egy fűrdőszba újítás volt, de én totál kikészültem idegileg!

Kép
h.bogesz

Találtam pár ideális helyet a babatalinak! Nézzétek meg és döntsétek el melyik szimpi, illetve várok már ötleteket!

http://www.ficanka.eu/?q=webpage/Ficanka_galeria

http://bebikucko.hu/fotoalbum/

http://www.jatekpalota.hu/index.php?page=programok

Jó éjt nektek!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

H.bogesz: nekem mindegyik hely tökéletes. Én alkalmazkodom a többiekhez.
Időpontra javaslat? És kik jönnének? Kellenne egy kb. létszám is, és ahhoz kellenne kiválasztani a helyet.

Na csajok, várjuk a jelentkezéseket! :lol:

horvviki

Bogesz,
szerintem is jók az ötletek, elvileg nekünk is bármelyik jó. Mondjuk ha a közeljövőben sikerülne összehozni a talit, én arra szavazok, hogy olyan hely legyen, ahol szép idő esetén a szabadban lehetünk a pöttyökkel, és csak égszakadás vagy egyéb élmények hatására kell bemenekülnünk. Amennyire átfutottam, az első javaslatod pl. ilyen, nem?
Szóval mondjátok, csajok, hogy mi legyen - mi benne vagyunk! :lol:

italoman

Hello!

Bogesz: Mindennek eljön az ideje... :D Még a sulinak is. Szerintem pár év múlva ő is látni fogja, hogy milyen jó dolga is volt, mikor még csak játszani kellett!

Tali: nálunk még mindig gyerekfüggő! Tavaly ugye Mati pont akkor lett beteg, pedig nagyon ritkán beteg. :?

Vasárnap elmentünk a Mátrába...olyan szuper volt. Mindjárt dobok képeket, hátha kedvet kap vki, bár nem kisgyerekes program...
Kép
csajok
Kép
apa
Kép
pancsi
Kép
esti iszogatás (alkoholmentes üres doboz) :) kukásnak készül a gyerek
Kép
bob

mamiblue

Csúcs a sörös dobozos kép :lol: :lol: :lol: Itt fetrengek a nevetéstől :lol: :lol: :lol: És mindjárt kettővel is végzett :lol: :lol: :lol:

horvviki

Sebi kezetfoghat a lányommal csak ő alkoholosat fogyaszt inkább....
Pohárból csak sört..... persze ha engedném :roll:

És Maja jár!!!!!!!!!

egyre biztosabban és stabilabban jön utánam minden felé :lol:
Vendég

Hali!

Annyira jók a képek!Olyan jókat mosolygok rajtuk. :lol: :lol:
Tali engem érdekel, a hely viszonylag mindegy.

Alexnek sikerült valamilyen gombát összeszednie. Egyik gyerekkel sem volt soha semmi ilyen. úgy megijedtem! a Fütyije körül tele lett apró piros hólyagokkal, egy nagy tenyérnyi területen és iszonyatosan piros.szerencsére nem zavarja, engem annál jobban.
Mondjuk rendes volt a doki, mert ismer annyira, hogy tudja mennyire ügyelek a higiéniára és rögtön mondta, hogy nyugi, ennek semmiköze ahhoz. Elég, ha bepállik a pelenka egy kicsit és odakerül a széklet.(amit megmondom őszintén nem mindig veszek észre).

H.bogesz: Köszönöm érdeklődésedet, jól esett. Nem, nem javult a helyzet.Hatalmas lelkizés, igen megváltozom, jobban törődök veled, becsülöm amit itthon csinálsz,ápoltabb leszek, türelmesebb leszek, stb. igéretek.(és még sok minden más, sokkal komolyabb)
Aztán maradt szépen minden ugyan úgy.
Bevallom őszintén, hogy én már bepasiztam, csak ő nem tudja. Soha nem csináltam ilyet, de már nem bírtam a magányt.
Én meg őrlődök, hogy hagyjam-e itt a SAJÁT házamat és költözzek-e albérletbe a gyerekekkel, vagy áldozzam fel az életemet a család szent oltárán. :cry:
tuza edit

Na csoki, gratulálok! Maja szépen beelőzte az Alexet!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk csak a szekrény mellett van kikoptatva a parketta, meg a derekam törik le.A két ujj az kell. :D
Viszont még mindig nem kell rohannom utána!! HE-he-he, bi-bi-bi ti szaladgálhattok. :lol: :lol:
tuza edit

Sziasztok

Én is vok csak olvasó üzemmódban,mert mi is olyanok vagyunk mint a hunok.Hun itt hun ott.Időm meg már csak olvasni marad.
Nagyon édik a babók.MAja továbbra is csúcs.

Edit
Egy kalappal nektek.Remélem megoldjátok.Mi azt mondom hála az istennek túlvagyunk a nehezén ,de ez majd úgyis később évek múltán mondható ki.Mindenesetre apa mintha 100% fordulatot vett volna.
Szaladgálok biza én is.Egy percet ne ül meg a senekén a drága:)
Homokozó,csúzda,hinta,majd ismét homokozó és ráadásul állandóan hamizza a homokot.Egy pillanat alatt odahajol és ham.
Valamint már második bibink lett ,most szája nyílt szét pedig mellette álltam mégis megtörtént a baj,a jómúltkor meg az orrnyereg tört el mejdnem.Szóval igazi kispasi.

Csajok tanács kéne.Már ott tartok feladom.Kezelhetetlennek tűnik a lányom.Gondolkodom nevelési tanácsadón,vagy iskolai pszichológuson,de lehet csak én fújom fel.De szemtelen,visszabeszél,mindenért könyörögni kell,egyre több taslit kap.Ma reggel például a nyelvét öltötte ki rám.Durr ismét pofon lett a vége.
PEdig két napja este elbeszélgettünk vele miért ilyen ,és mit szeretnénk mi,miért gáz ,hogy így viselkedik,mintha akkor megértette volna,de már másnap megint dili volt.
No nem panaszkodom majd lesz valahogy csak elkeserít,hogy ez még rosszabbodik évről évre a kamaszkorral.

Gyorsan elköszönök ,mert ma szülői és még egymillió dolgom van ,Bálint meg most aludt el nemrég.
Végre vagy mégse felgyorsult a fogak növekedése.....már6.jön:):):)

Kép

Kép
jucu

jucu : sajnos vagy szerencsére ebben én nem tudok segíteni. Én nagyon szigorúan fogom a fiukat, nálunk ilyen nem nagyon van. Persze azért próbálkoznak.
Azt hiszem most van a kamaszkorotok kezdete. Talán azzal tudnál rá hatni, hogy nem dühöngsz, hanem szótlanná, szomorúvá válsz és akkor látná a lányod, hogy mennyire fáj ez neked.Nekem ez a kicsinél bevált, amikor rosszat csinált.
tuza edit

Jóreggelt :) Ülök egy kupac mosni való tetején és netezek -mondjuk mindegy mert 2010-ig nem fogom magam utolérni :oops: Ildi ti aztán nem tököltetek - rendrakás meg majd alakul -ez egyébként is olyan hogy az ember beköltözik a szép új tágas lakásba - hurrá mennyi helyem van -oszt pár hónap év és onnan is kiszorulsz....legalább is én eddig mindíg így jártam :?
Judit irtó jók a képek -azért a sörös kép nekem nem hiteles mert se sörpocak se atléta se sport újság.... :)
Csoki gratula a járáshoz -hát előbb utóbb mind elindulnak -a diploma osztón már nem lesz ennek semmi jelentősége hogy mikor :)
Edit :(  szegénykém -talán a kialakult helyzetnél is rosszabb a bizonytalanság.Engem ilyesmi szituban legalább is az visel meg jobban... Amikor én ültem a szószban akkor bölcsen feltettél nekem néhány kérdést -gondolom ezeken már te is elgondolkodtál -leginkább azon hogy tudsz e változások nélkül tovább élni vele.Meg aztán ha van másik alternatíva (férfi)-akkor ő tud e neked segíteni kikecmeregni és hosszú távon jobb lehet -e mint a mostani.(nekem ez az alap parám ha felmerülne a váltás -dilije mindenkinek van és vajon annak a másiknak az évek alatt felszínre bukkanó dolgaival vajon jobban tudnék -e együtt élni)... és mindenképpen neked kéne elköltöznöd? Bocsesz ha túltengek dehát tudod nekem sem volt zökkenőmentes az elmúlt időszak.. eléggé bele tudom élni magam :?
Jucu én is azt hiszem a kiskamaszkor int be neked -és talán most jön ki a tesó okozta változások és a szerencsére múlóban lévő otthoni feszkó... Barbin is véltem észrevenni új viselkedési formákat-nna hát ugye itt is zajlottak a dolgok -részemről alapos önvizsgálatot tartottam hogy állok a vele szembeni türelemmel idővel (még most is mardos a lelkiismeret mert a törpék miatt sokkal kevesebb időm jut rá)- szóval nem tudok szuper anyu lenni bármennyire is törekszem rá :? Hiszem hogy a gyerekem a tükör amiben pontosan látom magam és az éppen aktuális lelki állapotomat- ha minden javuló tendenciát mutat akkor a gyerek is kvázi javulni kezd -persze időt kell neki hagyni és bele kell persze kalkulálni azt is hogy a fiatal hölgy a serdülés útjára lépett. ....ésss mindenképpen szeretnélek kérni hogy majd tedd fel ezt a türelem kérdést nekem egy pár év múlva amikor az ikreim egyszerre kezdenek kamaszodni :)
pannianagyonokos.hu

Kép
Kép
panni7

Na sziasztok! Hétfőn még odáig sem jutottam, hogy bekapcsoljam a gépet, egész nap aktívan háziasszonykodtam (porszívózás, felmosás stb.), hajat mostam, sőt még vágtam is belőle, ahol értem, délután pedig szülői értekezleten voltam. Naggyon útálom! De legközelebb majd csak márciusban lesz.

Mamiblue: végülis nem azért jár művészeti suliba a Márk, mert művészembert szeretnénk faragni belőle, pusztán az iskola közelsége (bár lett volna ennél közelebbi is itt az utcában, egy sarokra tőlünk, csak ott elég sok kisebbségi van), jó híre (az országos kompetenciamérésen az első 10 között van), valamint a tanítónéni miatt írattuk be. És nem bántuk meg annak ellenére, hogy nagyon erős suli és nagy a követelmény. Szerencsére a Márk is szereti (még).

Ádám tiszta taknyos. Tegnap láza is volt, bár nem vészes, csak 38,1. Nem szívesen vinném el orvoshoz, majd meglátom hogy alakul, egyelőre megpróbálom vele a kötöttfogású birkózást (orrszívás), de szerintem ő fog győztesként kijönni a meccsből és ipponnal nyer (cselgáncs). Adom neki a Cebion cseppeket, orrcseppet, kenem a hátát Baby Luuf balzsammal, issza a sok teát, láz esetén Nurofen, aztán majd meglátjuk.

Csoki: látod Maja is elindult. Márk is 12 és fél hónapos korában kezdett el járni. Most már te is szaladgálhatsz utána.

Panni: nagyon jókat tudsz írni, olyan jó olvasni a soraidat, nekem is egyből jobb kedvem lesz.

Jucu: én is már egy párszor elmondtam, hogy feladom. Márk is iszonyatosan önfejű, makacs, ha valamit a fejébe vesz, abból nem enged. Nekem is vissza-visszaszól, és nem tudom leállítani, mert újból visszamagyaráz. Mindig megfenyegetem, hogy úgy elverem egyszer, és akkor mi a válasz: akkor ő meghal, megöli magát. Nekem ilyenkor az összes hajam az égnek áll, mondom, hogy ezt meg ne halljam még egyszer stb. Pedig soha nem bántottuk, "csak" azzal lett elrontva a dolog, hogy mindig mindent megkapott, ki volt nyalva a feneke, körülötte forgott a világ. Úgyhogy csajok nagyon vigyázzatok, remélem Ádámnál nem fogunk újra ebbe a hibába belefutni, legalábbis nagyon azon vagyunk.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Panniokos, jó volt olvasni, amit írtál, és beleéltem magam a szituba, hogy ülsz a mosnivaló tetején. Mostanában Eszter egyik legkedveltebb szórakozása a szennyeskosár kirámolása lett. Így ha ülni nem is, de járkálni kénytelen vagyok a szennyesen :)

Edit, sajnálom, hogy gondok adódtak, a franc tud okos lenni ilyenkor. Én váltam, hálIstennek gyerek ott nem volt, így "sima" ügy volt, de azért annyira mégsem. Érzelmileg totál megviselt még úgy is, hogy közvetlenül másik kapcsolatba léptem át (Eszterem Apukájával). Kívánok Neked jó döntéseket!

Ildi, örülök, hogy túlvagytok a felújításon! Most akkor pont jó tiszták a falak ahhoz, hogy Zitácska összefirkálja :D

Tali, nekünk bármi jó és szeretnénk menni, csak nem jó a szept 27 és okt 04 hétvége.

Judit, tökjók a képek! Mi csak itthon pancsoltunk idén.

Csoki, gratulálok Majának a járáshoz! Eszter kézenfogva lépeget, egyébként még a mászás a favorit. De ebben verhetetlen a tempó tekintetében is!!

Betegeknek jobbulást!!! ++++

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok

Köszönöm szépen a tanácsokat.Tisztában vagyok a hibákakl amit vétettem ,sőt inkább a következetlenségemmel vagyok tisztában és ez annak az eredménye.,meg persze az itthoni dili is volt.
PAnni
Nagy igazság amit írtál ezen még nem méláztam el.
No van mit tanulnom még.És ígérem pár év múlva jövök a kérdéssel?:)
Edit
Látod te jól csináltad a következetességgel.Én meg már lehet elcsúsztam.
Otthon mi zu?Remélem nem tartod tolakodásnak a kérdésem?

Tali jó lenne,de ne feledjétek mi hunok vagyunk.Már most is előre van 8 progink. :oops: :lol:

CSajok ,szeretnék venni egy triciklit,mert kaptunk kölcsibe ,kipróbálásra ,sőt itt is maradhatna,de én vennék inkáb egyet.Milyen legyen?Jónak tartom ezen a lehajtható kiskarámrészt.
Most láttam pikolot a neten ?csak nem tudom mekkora ,milyen strapás,stb. mert ugye nekem tömzsim van ,aki igen nagy "rontó pál"
puszi mennem kell mert mindjárt szétveri az üvegasztalt.

Kép

Kép
jucu

jucu, nekem is kis tömzsim van /12kg :D /, és ezek a bicajok szerintem nagyon stabilak. Pedig a mi utcánk nem aszfaltos, néhol akkora gödör van, hogy a bicaj kereke ki sem látszik, de jól viseli.
Képzeljétek, Dani megkaparíntotta a távirányítót, párszor földhöz vágta, és elromlott :? , Apa meg mondja ezerrel :roll:
Már 5,5 fogunk van :D .
Kinél mikor, mennyi, és mi a vacsi? Dani még mindig felébred hajnalban, és bizony enni kíván :roll:

Kép
mona76

Ja, igen és már teljes gőzzel elindúltunk :D

Kép

Kép
mona76

Igen ezek a triciklik nagyon stabilak Maja 4 hónapja használja semmi baja annyi hogy elől neki volt "duda" ami nem szól mivel elemes.... de jobb is igy hogy néz ki nyáron karácsonyi dallamot zenél....
Én Majám 11.30 dkg és 77 cm :lol: és 9 foga van bujik a 10.

Este én 150ml jóéjszakátot adok neki nem ébred fel enni....

Megszokta nem akarom nagyon hozzászoktatni hogy este sokat egyen. Nálunk nem szokás 5 után náunk már senki nem eszik....
Na persze Maja :lol: de vigyázok az alakjára....
Vendég

Ja majdnem elmaradt!!!!
Jucu miénk pikolo szerintem jól néz ki. És nagyon stabil. hipp hopp ugy szét lehet kapni hogy kocsi csomagtartoba is belefér.

mién ien csak persze csajos rozsaszinben :lol:
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=20511
Vendég

Hello!

Mona: Régen voltál, de jó hogy jöttél :) Örülj neki, hogy csak a távirányítót tette tönkre. Nekem csajok a mobilomat! Mati egy vödör vízbe dobta anno. Tami meg csak simán összenyálazta és annyi lett neki! Persze mind a kettő az én hibám volt, hogy odaadtam nekik. Mati egyszer felhívta a 112-t...az viszont nem az én hibám volt, mivel azt lezárt billentyűvel is lehet hívni...a nő meg jól letolt, hogy minek adom oda a gyereknek a telefont...

tricikli: hát áldom aki kitalálta...tegnap is 20 percet tologattam rajta, nagyon kényelmes volt, főleg a derekamnak :) nekünk rámpa nélküli van, egész jól bejött, hogy csak öveset vettünk. Egyébként smoby...

mamiblue

Lehetne vmi átmenet az eső és az elviselhetetlen fülledt hőség között!!!! Én úgy szeretem az őszt, de nem az ilyet...2 hét múlva lesz a második házassági évfordulónk. Mit kell venni ilyenkor?

mamiblue

Alex betaknyosodott, már megint. Az én hibám, mert amikor kint hirtelen 30 fok lesz, lazábban hagyom. :(

Jucu: Semmi nincsen. Próbálom őt elviselni.
Legutolsó húzása 3 napja volt. Beállított egy halom cigányoktól vásárolt bóvlival.
- vászon!!!!lepedővel, ami a gyereknek nagy, nekünk kicsi.
- barna Rózsamintás pléddel. Ki nem állhatom már a lakásban a barnát, mert minden az volt, most kezdem végre eltüntetni és ezt tudja. Plusz csavar, hogy soha semmilyen nagymintás pl virág,masni,stb el nem viseltem, mert erősen minimalista és modern az izlésem.
Ezzel szemben vett még hozzá két terítőt, ami sokszínű és nagy kockás, a másik valamilyen felismerhetetlen mintától hemzseg.
Na??Örülnöm kellene ?
Az egészben az a legszomorúbb, hogy 15 év alatt semmit nem változott az izlésem(terítőt sem használok, mivel a gyerekek mindig lerántják) és ennek ellenére képes volt merő jószándékból megvenni ezeket a szörnyedvényeket. Ja és még ŐŐŐŐ sértődött meg, hogy nem örültem neki.+ Már többedszerre játszotta ezt el, holott külön megkértem, hogy NEE!!
Akkor figyel rám?Ez a törődés?

panni: Ez már nem jön rendbe soha, csak max. eltűröm, meet nem tudok hogyan kiszállni.

mona: Ha "keveset" eszik vacsira az Alex, akkor egész éjszaka felkel és hajnalban már nem bírja tovább, kiköveteli, hogy kapjon kaját. Születése óta ilyen, én már beletörődtem.
Próbáltam, hogy nappal tömöm, de az sem jött be.
Így nappal viszonylag kevesebbet kap és éjjelre pedig bezabál, így csak inni kel fel. tudom, hogy nem jó, d enekem is muszáj aludnom.
tuza edit

Sziasztok!

Már többször is akartam írni, de valahogy mindig kimaradt: mi nem tudunk talira menni, mert ugye nagy a távolság, a Márk suliban stb.

Ádám nem viszi túlzásba a vacsorázást, van hogy a tejpépet el sem fogadja, nekem kell megennem. Sokszor nem tudom, hogy mit adjak neki, mivel már a párizsis, sajtos, kenőmájas stb. kenyeret sem nagyon eszi meg. Vagyis a felvágottat leszedi róla, a kenyeret meg általában otthagyja, néha-néha becsempészem a szájába, de nem mindig sikerül. Ma reggel pl. tojásrántottát ettünk, nem nagyon díjazta.

Tegnap este pedig Győri Édes Dörmit vacsizott, íme a bizonyíték:

Kép Dörmit ettem
Kép naggyon finom volt
Kép ti is gyűjtsétek a Dörmit, Dörmi macit lehet nyerni

Kép
Kép
márkanyuka

Bocsi, elszúrtam:

Kép naggyon finom volt

Kép
Kép
márkanyuka

A múltkor ígértem szülinapi képeket:

Kép A fejem ne nézzétek, a disznó csak jelenthet nekem. Mellettem az anyukám van.
Kép
Kép

Kép
Kép
márkanyuka

nálunk a vacsi úgy alakul, hogy este 6-7 körül van szilárd kaja (tejpép, kenyér, ilyesmi, ami laktató) és fürdés után van tejcsi.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Márkanyuka, szép család!!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Márkanyuka,
Ádám is nagyon helyes kispasi lesz ezekkel a kifejező barna szemekkel! :lol:

italoman

Sziasztok Csajok!!!

Most próbálom pótolgatni a lemaradásom. Hiányoztatok, de egyszerűen nem tudtam jönni. Depis gödör, Atis is egyre több időt igényel, tanulok ezerrel, edzek, hogy valahogy rendbe hozzam magam.
A lényeg, hogy most gőzerővel olvasok. Fél szemmel láttam a talit, és szívesen mennék. Alternatívákat még nem tudtam megsasolni.

Atis beteg, vírusos középfül gyulladása van. Egyébként annyira édi, egyre többet beszél, gyaloglásban szuper - múltkor kilógott a házból, és pillanatok alatt már a kert közepén járt.

Most mennem kell, pussz mindenkinek!!!

mikegirl

Hello!

Eszter: Jó, hogy jelentkeztél! Atisnak jobbulást! Lehet olyan sapit kapni ami direkt fülmelegítős, nem tudom ismered-e, a neve most nem jut eszembe, még régebben láttam a hazipatika.com -on. beszél? Sebi ott tart, hogy minden szónak megismétli a két első betűjét, de néha magától is mondja, pld. , ha ki akar menni akkor...el...ha kell neki valami akkor...ke...:) De nekem az rémlik, hogy csajok ilyenkor már tudtak 3-4 szót is szépen!

Tünde: Jók a képek! Az ebédlőtök fent van a tetőtérben?

kaja: én minden alkalmat megragadok, hogy Sebibe tömjek vmit, akár este 9-kor is! Zöldséget továbbra is csak levesből eszi meg, grillcsirkét imádja meg a rizst. Nem édesszájú egyáltalán!

Csoki: Sebi is inná a sört, imádja a keserűt, savanyút :?

Edit: Alexnek is jobbulást! Nehéz ilyen időt megúszni nátha nélkül. férjedhez kitartás... :roll: Szerintem elég nyilvánvaló, hogy megváltozni nem fog, legalábbis kevés az esélye...:( Éppen tegnap olvastam egy cikket, hogy a legtöbb gyerek inkább elviseli otthon a feszűlt légkört, minthogy el kelljen szakadni az egyik szülőtől. De megmondom őszintén, nekem pont az ellenkezője a véleményem...

mamiblue

Sziasztok!

Mikegirl: jó, hogy jelentkeztél! Depi: huss, huss, Atisnak jobbulást. Edzés nekem is kellene, a héten neki is fogok állni tornázni amikor Ádám alszik. Nagyon muszáj, mert már majdnem az összes kilómat visszaszedtem, amit a 90 nap alatt kínszenvedéssel leadtam.

Nem igaz ez a gyerek, míg kisebb volt jobban eljátszott egyedül, most meg állandóan csimpaszkodik rám, mosogatáskor mászik a fenekembe stb.

Azt hiszem én is depis leszek a héten, ugyanis apa ma elutazik továbbképzésre, majd csak csütörtök este jön haza. Azt hiszem ki fognak készíteni a gyerekek. Vihetjük a Márkot trutyi időben suliba. Megmondom őszintén már évek óta nem vezettem, de tegnap mondtam apának, hogy menjünk el vezetni, mert ha esik az eső, akkor inkább autóval vinnénk a Márkot suliba, nem babakocsival. És nagy sikerélményem volt, nem ütöttem el senkit, az autót sem törtem össze, a garázsba be tudtam állni és egyszer sem fulladt le az autó. Szóval meg voltam magammal elégedve. Csak parkolni ne kellene.

Ági, Italoman: köszi a családom dícséretét.

Mamiblue: az ebédlő lent van a földszinten, amit látsz az az emeletre vezető lépcső alja. Amúgy az eredeti tervben úgy volt, hogy lent van a fürdő és két szoba, fent pedig a nappali és a konyha. De mi átvariáltuk a tervet, így lent van egy légtérben (amit azóta már megbántam) a konyha, ebédlő, nappali, fent pedig 3 szoba és a fürdőszoba. A tetőtér nincs beépítve, padlás van, majd egyszer talán azt is megcsináltatjuk.

Kép
Kép
márkanyuka

Csajszik, aranyosak vagytok :-)
Mamiblue - sapi, igen, ezt kerestük egész hétvégén 3 nagyobb gyógyszertárban sem volt Atisra való. Most csinátam körtelefont, és már ott is van a fején a sapi.

Most mennem kell. Pussz

mikegirl

Márkanyuka: Grat a vezetéshez! Ne görcsölj a parkoláson, mondd azt magadnak, hogy ott vár téged egy szép széles parkoló a suli elött, és meglátod úgy lesz!:) (ez nem vicc) Ja, ezek szerint 2 teljes emeletetek van, az nem rossz!:) Nekünk is amerikai konyánk lett volna, de a tervező elrontotta (mi meg nem vettük észre, csak mikor a falak már álltak) Így most külön van, de én így nagyon szeretem...csak sajnos így sem tudok semmit csinálni a konyhában ha Sebi a nappaliban alszik, mert minden zörgésre felébredne...mint pld. most is itt alszik mellettem. Bár egy cseppet sem bánom, hogy tudok picit gép elött ülni ;)

mamiblue

Márkanyuka,
nálunk is ez van mostanság: Zita folyton a lábamba csimpaszkodik, miközben mosogatok, ha le merek ülni a géphez, a székembe kapaszkodva addig reklamál, míg fel nem veszem. Most is az ölemben ül, és hadakozik az egérrel. :D És ami a legjobb, nappal szinte semmit sem hajlandó az ágyában aludni - délelőtt általában szopizik egyet, azon elalszik, és amíg az ölemben van, addig vígan szunyókál, de ha megpróbálom letenni, 5 percen belül tutira felébred. Pedig régebben nem így volt. Sőt, jó ideje késő este vagy hajnalban is felébred szopizni, holott 2 hónapos korától kb. 9 hónapos koráig végigaludta az éjszakákat. Ki érti ezeket a pindurokat? :)

italoman

Sziasztok!

Ha még emlékeztek rám...rettentő régen nem voltam :oops: ,de én is olvastalak titeket.
Gáborom elkezdte az ovit elsején.De már többet volt itthon betegség miatt :? .Most is betegácsiban van,köhög,folyik az orra,a héten már nem megy.De hát ilyen a kiscsoport.Amúgy szereti az ovit,de az elején volt pár sírós reggelünk.

Zsófim már nagyon ügyesen megy,mindenhol ott van(ahol nem kéne),egy perc nyugtom sincs tőle.Egyfolytában "dumál",nagyon érdeklődő,barátságos kiscsaj.8 foga van,9.60kg,és 78cm.Az éjszakát már nem is tudom mióta végigalussza,esetleg akkor ébred párszor ha jön a foga.
A szülinapját rettentő mód élvezte,dobom a képeket is.

Mi a nyáron a Balatonra jutottunk el pár napra.A gyerkőcöket ki sem lehetett szedni a vízből,nagyokat sétáltunk,apával romantikáztunk.Addig pedig az én drága szüleim vigyáztak rájuk.Így nekünk is igazi nyaralásunk volt.Gyerekekkel,de nem kellett mindenhová magunkkal cipelni őket.

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én úúúgy utálom az ilyen időt,mint amilyen ma is van.Mi már a fűtést is bekapcsoltuk :shock: Kép Kép Kép

Kép
Kép
huni

Huuuuuuuniiiiiiiiiiiiiii! A napokban gondoltam, hogy írok már a mailedre, hogy élsz-e még :) Nagyon szép gyerekeitek vannak, Zsófi különösen sokat változott a legutóbbi emlékeim óta!
Jó lehetett a nyaralás! Mi is készülünk életünk első éjszakájára Eszter nélkül. Lakodalomba vagyunk hivatalosak az ország másik végébe és Esztert itthon hagyjuk a Nagynénjénél. Imád ott lenni, már töltött ott néhány nappalt. Kiváncsi vagyok, milyen lesz!

Ildi, nem semmi, hogy még szoptatsz!! Én már rég elfelejtettem, milyen az, feszülő cicikkel ébredni. Bár gondolom, Nálatok se a mennyiség miatt van, inkább a kötődés, nem?

Mikegirl, üdv újra a fedélzeten. Tessék jönni és nem depizni!!

Tervezek egy kiruccanást Svédországba a tesómékhoz. A kis Lóri kéthónapos lesz mindjárt és még nem láttam élőben. Csak afféle villámlátogatás egyedül, Eszter maradna itthon Apjával. Csaj az a gáz, hogy az a repcsi, ami időbeosztás tekintetében kiváló, aranyáron van.... miért is ne :roll: Ja, meg hogy egyedül kellene repülni, még ettől tartok egy kicsit....

Biztos volt már téma a cipő, de gyors körkérdésként feldobnám, ki milyen márkát használ. Kicsit tanácstalan vagyok.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

sziasztok

hát sajnos nem multak el a Regi hasán a pöttyök ugyhogy holnapra kértem idöpontot a dokinéninél. Már két hete megvannak, mindennel probálkoztunk, de nem mulik el. Nincs valakinek tapasztalata mi lehet ez? esetleg csalánkiütés?
egyébként jol van, nincs láza, nincs hasmenés, csak ezek a pötyik, hason és honaljban.

Ildi! Regi is szopizik még, naponta egy-két alkalommal

Ági!
hogy vannak a kutyusok?

vezetés: mi meg most veszünk egy nagyobb autót, kicsit parázok én is a parkolástol, de felszivom magam és azért is megcsinálom :roll: :D

Kép
nora80

Ági,
a feszülő cicikre már én sem nagyon emlékszem, hiszen azért mennyiségileg tényleg nem sok már, amennyit szopizik. Viszont este meg reggel még tutira kéri, és általában napközben is egyszer, mikor hogy. Én meg örülök neki, hiszen amíg van, addig is csak hasznára válik. Meg hát igen, a kötődés is. :)

Huni,
nagyon édesek a kölykök, te meg gyere gyakrabban! Még szép, hogy emlékszünk rád! :) Egyébként pont nemrégiben, amikor megnéztem az elérhetőségeinkből összeállított listát, akkor döbbentem rá, mennyien nem jönnek a régiek közül. Ejnye kérem! Azon morfondíroztam, hogy kellene egy köremilt küldeni a tali ürügyén, mert így szerintem Mikulásra sem lesz belőle semmi, hiszen aki nem jár erre mostanság, az nem tudja, hogy szeretnénk talit szervezni. Mit gondoltok?

italoman

Nóra,
ezek szerint nem vagyunk egyedül ezzel. :)

italoman

Csak szólok, hogy "túléltük" a vezetésemet, szerencsésen megérkeztünk a suliból, még a boltnál is meg tudtunk állni. Hurrá!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Mi is újra itt!
NA jó azért néha olvasgatlak titeket, csak hát ZSebmanóval bulizunk egész nap.

A képeket gyorsban meglestem és hát biztosan állíthatóm, hogy minden baba csodaszép!
És utólag is Boldog SZületésnapot minden kis MAnónak!!!!!

Taliban benne vagyunk, sőt AKARJUK! Már nagyon kiváncsi vagyok mindekire:)

[b]Rólunk
:
Mi is túl estünk a születésnapot és nagyon jól sikerült a legnagyobb sikert a gyertya és a tűzijáték zsebelte be. ÉS azóta, ha sütit lát mondja, hogy tota ( torta).....megzabálom, azt az áhítatós fejét ahogy mondani tudja!!!!
Zsebikém is lassan 3 hónapja megy és hát egyre veszélyesebb, minmdnre felmászik, átgázol, megtapos és el kellett hoznom a tárolódobozt az ablaka alól, mert képes arra is felmászni, csak hogy kinézhessen!:)

Nekünk is kis tömzsink van, most léptük át a 11kg súlyhatárt és hát az étvágyával nincs is baj, az biztos, ha tehetné szerintem egésznap csak enne és enne és.....

Az elmúlt egy hét nagyon nehéz volt, törtetnek a fogak, front van és hát ZSebcikém egyszerűen nem volt hajlandó elaludni ( ő, akit csak be kellett tenni az ágyba és aludt is). Olyan hhisztiket csapott az alvások alkalmával, hogy annyira sírt már, hogy öklendezett és alig lehetet megvigasztalni. Remélem ez mostmár elmúlt......
És iszonyat anyás lett, bújik egyfolytában a fenekembe és mindig csak ana és ana. Úgy fogja a kezem ha idegen közegben van, hogy csak na.

NA jó gyorsban ennyi rólunk, igyekszem gyakrabban jönni hozzátok!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Jóreggelt :)
Hát (hát-tal nem kezdünk mondatot-na mendegy) nem túl szívderítő ma sem az idő de fel a fejjel hétvégére ragyogó őszi időt rendeltem mivel keresztelünk..... :) (mert én is alkalmazom Judit amit a parkolással kapcsolatban javasoltál- a Titok a miénk :) )
Mike Atinak jobbulást -Barbinak külső hallójárat gyulladása volt pár hete - a klóros víz okozta ami alatt a Balcsin 3 napig tartózkodott..
Depit ha tehetném elűzném tőled :) - hiszen egészségesek vagytok van egy szépséges kisfiatok mi bajotok lehet.Mike hidd el nekem csak ez számít!
Ildi -csimpaszkodás nálunk is megy sztereóban ugyebár-érdekes mert Barbus nem volt ilyen bújós -sokszor csak lefekszem közéjük a földre és hagyom hogy marcangoljanak-a pech ha ilyenkor csönget valaki én meg ajtót nyitok félig megrágottan..... :)
Huni szépek vagytok -egybefüggő hajzatot kifejezetten irígylem -az én drágáim drótszerűen kunkorodó 5 szál haja igen csak messze áll még ettől. Pedig elszánt anya még hajcsattot is vásárolt a keresztelőre -csak azért is ... :)
Ági nem is tudtam hogy a tesód ilyen távol került tőled engem még az Érd -Fót távolság is flusztrál...tesófüggő vagyok :) ..és milyen Svédországban kismamának lenni?
Márkanyuka ügyi vagy gyakorolj csak szorgalmasan -nekem hozzá van nőve az autóm a hátsómhoz nem is tudom mi lenne velem nélküle... :oops: - vacsi ügyben mi is kínlódunk pont aznap amikor a rántotta debütált nálatok akkor próbáltam a bundás kenyeret-egészen lelkesek és a fülükig olajosak voltak :)
Nóra nem lehet hogy melegkiütése van Reginek? -egyáltalán tart még a meleg nálatok? Mert Barbus a kis szöszi fehérbőrű babám volt egész nyáron át ilyen pöttyös a hőségtől 1 évesen....
Pupu Máté hihetetlen nagyot nőtt nagyon helyes kis pasi a tortagyúrós kép egészen horrorisztikus :) Azért a margarétás maciért oda vagyok -hol vettétek?
Nna összeszedem magam és úrrá leszek a káoszon -még muszály 1-2 dolgot vennem hétvégére -egyre inkább azt gondolom hogy rózsaszín fehér ruhácskában lesznek a csajok a jeles napon - nem hinném hogy a liberális Tibor atya leszedné ezért rólunk a keresztvizet :)
Ja és ma van a 2.házassági évfordulónk -férj sunnyog mint a fene- annyira titokzatos hogy ebből minimum kinéz egy meglepi vacsi este .. :) Haha majd jól meglepődök... :) :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!
Úgy látom a szülinapi torták ugyanolyan alakra váltottak a végén....

Maja már nagyon sok szót mond...
a legédesebb ha odatipeg hozzám megölel és mondja hogy cetece ami a szeretlek akar lenni de annyira édes. Először csak akkor mondta ha én is mostmár magától.
Mondja hogy csá ami nem túl szép de mindegy ezt nagyon jól megtanulta. Cica az nagyon szépen... adjál, anya na meg persze a kedvenc csicsi. Azt imádja hallgatni ugy riszál hogy majd orra esik.

Persze nemtudom ti hogy vagytok vele de oan hisztis valamit nem lehet leül egészen a két lába közé dugja a fejét mint egy strucc és sirdogál vagy rendesen sikit.
Ha oanja van akkor meg mondon neki hogy nemszabad és a képembe röhög oan fennhangon nevet rajta.... nemtudom mi a vicces rajta..........

na de mindegy.

kiscipő ujra én is bajba vagyok nemtudom miet vegyek majának oan kis dundi a lábfeje alig lehet rá cipőt kapni.
Vendég

Sziasztok!

a legédesebb ha odatipeg hozzám megölel és mondja hogy cetece ami a szeretlek akar lenni de annyira édes. Először csak akkor mondta ha én is mostmár magától.
Mondja hogy csá ami nem túl szép de mindegy ezt nagyon jól megtanulta. Cica az nagyon szépen... adjál, anya na meg persze a kedvenc csicsi. Azt imádja hallgatni ugy riszál hogy majd orra esik.

Persze nemtudom ti hogy vagytok vele de oan hisztis valamit nem lehet leül egészen a két lába közé dugja a fejét mint egy strucc és sirdogál vagy rendesen sikit.
Ha oanja van akkor meg mondon neki hogy nemszabad és a képembe röhög oan fennhangon nevet rajta.... nemtudom mi a vicces rajta..........

na de mindegy.

kiscipő ujra én is bajba vagyok nemtudom miet vegyek majának oan kis dundi a lábfeje alig lehet rá cipőt kapni.
Vendég

Sziasztok!

na de mindegy.

Vendég

te jó ég bocsika kicsir szarakodik a net... :?
Vendég

és egy két kép a lagziról :lol:
Kép Kép
Vendég

Csoki, milyen lagzi???

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Csoki: És ki ment férjhez? :)

Bili: Jut eszembe, Maján kivül kezdi már vki bevezetni????

Panni:Nekünk 23-án lesz a 2. :) Úgy néz ki apától kapok egy hibrid terepjárót, ez az álmom...bár lehet, hogy le kell mondanom a medencéről :wink: Titok: Én még csak a felét olvastam el a könyvnek...van ami nagyon bejön, egyetlen dolog amiben nem tudom alkalmazni , hogy emberi formát öltsek :?

Edit: Alexnek hanyas lába van? Sebinek 2 hónapja vettem egy 21-es cipőt, és már nem tudom ráadni :( Ha jó lenne nektek szivesen elküldeném, a gyógyszerért cserébe.

mamiblue

Látom mindenhol esett az eső. :lol: :lol: Ennyit nem olvastam vissza már nagyon régen!Alexnak egyszerre jön a 4 őrlő és az alsó két szélső metsző.Teljesen kész vagyok.

Csoki: Te mentél férjhez? Mert ha igen, jó titokban tetted. :)

Mamiblue: Nem igazán tudom.20-21-es .12 cm-es a lába, eddig még nem vettem cipőt, mert öröklődött.

Terepjárót házassági évfordulóra? Ez igen.!!
( Én már azon lepődnék meg, ha egyszer eszébe jutna 15. volt )
tuza edit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?