Sziasztok!
Köszi a dícséreteket csajcik, hízik a májam
Kata: nagyon nem irigyellek, de tényleg ne hagyd magad!
Ez ugyanaz, mint amikor két ár van kint a boltban, kötelesek az olcsóbbikon adni az árut. Én ilyen szituban simán kiveszem az olcsóbbik árcímkét, nehogy a soron szolgáló munkatárs eltűntesse, amikor a reklamálok a pénztárnál. Így gond esetén csak elővillantom a kódos árcédulát és nem tudnak "csalni".
A rucik nagyon vagányak! Most én is vateráztam, még jó, hogy apa regelve van, egy csomó plüss rugira rámentem, remélem meglesznek, licitálok egy ruhacsomagra is, de elég nagy a verseny, ezenkívül találtam egy jó kis overál/bundazsák csodát, de ott is megy még a licit...
4D miatt ne bánkódj, jövő héten még szebb lesz Martin

Amúgy a helyedben megkérdeztem volna a recepciós csajszit, hogy: ugye maga még soha nem volt várandós, mert gyanítom akkor nem kérdezne ekkora marhaságot...
Babaszobákról dobjatok majd képet Ti is! Nagyon kíváncsi vagyok, szerintem mindnekié csudaszép lesz! Már ha csak a rákészülésből indulok is ki
Hanna: már hogyne vásárolgatnál? Ez egy édes kényszer. Mi már nem tudunk úgy elmenni bevásárolni, hogy ne vágódjak be a babruhákhoz, de ott uralkodom magamon, és nem vásárolom fel a legdrágább ruhákat, csak amiről úgy gondolom, hogy jó áron van, és persze az anyaga is jó! Több ruci akciós volt pl.: a két poló és a sötétkék nadrág darabja 200,- Ft volt az Auchanban
Apácska magánban asztalos, de most sok a meló, ezért Milán bútorai csak év végén lesznek aktuálisak. Türelmes vagyok...
Csöre: én is 4 jerkőcre vágyom, de 3 a minimum! Apa még óvatos ez ügyben, de van még idő
Képzeljétek továbbra is elég bőgös vagyok, film, riport, vagy csak úgy, szinte mindegy... 2 napja éjjel belém nyilalt, hogy nem is tudom mi lenne velem Apácska nélkül. Azon voltam, hogy felébresztem, de végül visszaaludtam, és tegnap az autóban szerelmetes hangulatban, könnyes szemmel megígértettem vele, hogy az elkövetkezendő 60 évben nem fog meghalni. Annyira aranyos volt, megígérte, és mondta, hogy szól is bent a többieknek vigyázzanak rá még jobban.
tűzoltó Drágám folyamatosan bújik, és vigasztal, amikor elérzékenyülök. (Elég gyakori, szóval tényleg másállapotban vagyok...)
Hülye vagyok, mi?