A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: már 3 hete? :wink: hatalmasat nőtt azóta Zsebi, ez biztos :) ilyenkor már nagyon látványos a növekedésük, fejlődésük :)
Kata: szuper a cukor eredmény, ügyes vagy :) párodnak meg: ha kihagyja, örökre bánni fogja :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Igen. Éééééés kibírtam! :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna :lol: nagy gratula hozzá :) de most, hogy annyit mocorog, talán már könnyebb, nem? :wink: lassan teljesen ki is lehet tapogatni :) ha majd annyira belesimul a pociba :)

Csöre
csöre74

Csöre! Zsebi sajna nem simulós. :cry:
Mocorog, de ha pocakon van a kéz, akkor lelassul. Nem tetszik neki. Olyan jó olvasni, hogy nektek odabújik. Nekem sajna nem.

Kép
hanna30

Sziasztok CSajok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni. Én most tegnap kezdtem a 22. hetet. És sajna még nem tudom mi lesz a picurka, mert nagyon szégyenlős a Drágám.
Hanna30
Hát az enyém sem bújik oda, csak néha jól odarúg a kezemre:) de ő sem a bújósabbik fajta...
gerike

még nem :) még picike, ne feledd, hogy Kispocok 3 héttel nagyobb :) és ő sem simul mindig tenyérbe, csak előfordult már, de tényleg nagyon jó érzés, biztos Zsebi is fog :wink: de igazából arra gondoltam fentebb, ha nagy lesz, és kitölti a pocit, akkor végig lehet majd tapogatni a kis testét (én most még nem merem, csak ha dudorodik :oops: ), jobb lesz, mint az UH :)

Csöre
csöre74

Gerike: üdv itt :)

Csöre
csöre74

Arra nem gondoltál, Hanna, hogy a kezedtől megnyugszik, azért hagyja abba a mocorgást? :) élvezi a simit :D

Csöre
csöre74

Gerike! Üdv itt!

Csöre! Köszi a megnyugtatást! Annyira nem aggódom. Tegnap egész nap meg sem állt. Szuper nap volt. :wink:

Kép
hanna30

Gerike! Üdv itt!! Első baba?

Csöre: az uram mostmár jönni akar -- bár ki tudja, hányszor hátrál még meg :lol: Alig várom, hogy ki lehessen tapizni, én sem merem még, csak 'válaszolok' neki, ha dudorodik :lol:

Hanna: de jó, hogy Zsebi is ilyen kis örökmozgó! Bizti megnyugszik a mamája kezétől, azért áll le, nekem is szokott: este beindul a break-dance party odabenn, és amikor simizem, vagy Apának tartom oda a pocit, akkor nagy kényelmesen rúg egyet-egyet, amíg meg nem kapja a kikövetelt figyelmet a kis drágám :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Igen... Igazi pasik a kisfiaink. :)
Úgy imádom, amikor parádézik. :)

Többiek?

újra esik :twisted:

Kép
hanna30

Sziasztok,
tegnap is probaltam irni, de ledobott egyfolytaba a babanet, hat remelem most mar nem
vegre meg a pocifoto
Kép pocifot

elkuldtem a csladnak is, na azt mondjak, hogy meg nem nagy, hat szerintem oriasi, olyan kismamas mar :evil: szoval nem tudom mit panaszkodnak, hogy nem nagy.
na a keresztelon nagy sikert aratott a csokitortam, a gyerekeket is meg kerdeztem es egyetertettek, hogy jobb mint a vett amit a csalad hozott.
:oops: na csak ilyen szerenyen mondom
hu ma megint rokazos napom van. miert :cry: meg mindig. ugy ble vagyok faradva mar neha.
amugy nem tudom i van vleem allitolag a 2.-ik trimeszterben vagyunk a legaktivabbak, en meg akarmilyen kisebb minkatol ugy kidolok, ohgy csak no. Tengap 1.5 ora paskolastol meg vasalastol, na meg az irodai munkatol ugy kidoltem, hogy amikor haza ertem munkabol egyenest huztam aludni. Maskor ilyen meg sem kottyant. Most meg olyan vagyok mint a csiga, arrol ne is beszelve, hogy a felet sem birom meg csinalni mint azelott.
Krisz gratula , nagyon szepek vagytok a kepen.
Gerike : udv kozottunk
Attila nekem is nagyon aktiv lett. biztos kisebb a helye es jobban erzem ot, vagy csak hiperaktiv gyerekem lesz :roll:
Amugy minden este almondom valamit a szulessel kapcsoltban. Na ma azt, hogy megszultem es gyerek helyett macskat szultem, es azt szoptattam, mindeni mondta, hogy nagyon aranyos, csak jobb lett volna egy kisfiu, vagy kislany. Lehetnek ilyen orult almai az embernek? Tengap elott meg azt, hogy nem tudom ki az apja a fiamnak, es keresem ot, persze az almomba a ferjemrol elfeledkeztem, nem is volt a lehetseges apak kozott. Azt sem tudom, honnet szedtem a lehetseges apakat, csak ugy kerestem kozottuk... no comment komolyan mondom, mar kivancsi vagyok ma mit almodok.
na jo befejezem ezt a hulyeseget, mert meg valami pszichopatanak fogtok tartani. :oops:

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Köszönöm jól vagyunk, de az utolsó vizsgálatnál kiderült, hogy nyitva van a külső méhszáj és most panangin tbl. kell szednem. Egy kicsit megijedtem és próbáltam magamban elrendezni ,hogy ha vigyázok nem lehet baj!Közben a családban is adódtak problémák(betegség,műtét) de ezekkel nem akartalak benneteket terhelni.
Szóval csak ezért írtam ritkán!

Kismanó egyébként szerintem jól van ,mert rengeteget mocorog,de amikor az apukája vagy a tesója akarja megsimizni akkor meg sem moccan.Még mindig nem tudjuk mi lesz ,de ez most egyre izgalmasabb számomra! :D

hanna30:jó ez a receptes topic,remélem majd mindenkinek hasznos lesz és remek recepteket cserélhetünk.Beugrom én is írok néhány jól bevált könnyű receptet.
A vaterára pedig megpróbálok regizni,nagyon bejön!

Üdv gerike köztünk!

Kép

Kép
poszani

Poszani! Pihenjél sokat! Nem lesz semmi baj.
De tessék megírni, hogy mi a helyzet! Ok?
A családban akinek szükséges jobbulást!

Vicky! Felétek meg esik a hó??? :roll:

Kép
hanna30

Rita! Bocsánat! :oops:
Csodaszép kismami vagy!
Gratu a csokitortához!

Kép
hanna30

Sziasztok!

örülök, hogy a betegeskedők jobban vannak, aki meg most taknyosodik az meg iziben kúrálja magát!
Annó én is a párom kabátját hordtam, de valahogy nem is kellett téli kabát mert annyira melegem volt állandóan, pedig alapjáraton nagyon fázós vagyok. Túl vastag kabátra felesleges beruházni...lesz annyi súly többlet meg a cipelésben is eléggé ki fogunk melegedni, a sídzseki meg pufikabát szerintem sok lesz...
Most kaptam meg a kismama szabásmntákat a nadrágot meg is varrom belőle mert pofone egyszerű. Van benne kabát szabásminta is ha avalkinek kell....oda lehet adni varrónőnek, lehet olcsóbb így, mint vagyonokat költeni rá!

Kata! sajnálom az UH-ot...én is nagyon kiborultam volna....
a párodat meg bátorítsd éreztesd vele, hogy neked jól esne ha ott lenne. Egyébként tényleg jó ha ott van. Az én párom is nagyon félt az yilen dolgoktól, aztán mégis végignézte ahogy Máté kibújik...szerinte fele annyira sem horror, mint ahogy azt belihegik. Ja és azóta is az a legklasszabb emléke!
Beöntést én sem kaptam, ott nem adtak senkinek. De aki kapott az azt mondta egyáltaln nem rossz, kibírható. Mondjuk én előttte már három napja nem bírtam enni és mindent kihánytam...szóval felesleges is lett volna. Gátmetszést sem csináltak, a szülésznőm gátvádelmet csinált midnenkinél. Egy kicsit repedtem nem vészesen amíg varrtak addig meg rajtam volt a baba és oda sem figyeltem mit csinálnak velem. AKkor akár már a lábam is levághatták volna, az sem érdekelt volna:)

Krisz! NAgyon sok boldogságot!

Képzeljétek miylen szarul jött ki a tegnapi nap! Le kellett mennem pécsre bírósági tárgyalásra 1 órára. Reggel 8 után idnultunk de pesten olyan dugó volt mindenfelé, hogy 11-kor még a lágymányosi hídon voltunk! Persze elkéstünk. Fél órát..... persze a vádlott meg mindenki hazament így engem nem hallgattak ki, a bírónő m ég meg is bírságolt 50 ezerre....de aztán legalább elengedte a büntetést mert mondtam neki, hogy nem tehetek róla, hogy 2 órás út helyett 5 órán át utaztunk! Persze az utiköltséget nem fizették ki mert nem jelentem meg...így buktunk 15 ezret....ja és október 6-án mehetek újra....közben meg közöm sincs az egész ügyhöz...
katuska79

Katuska: sajnálom a tegnapi szitut... ez van, ha a városban mindenki felveszi a 4kerekű esőkabátot :evil: lehet, gyorsabb lett volna, ha kerültök, mindenesetre legközelebb megfontolandó
A gatyiról meg fotót kérünk :) had lássuk milyen ügyes vagy :wink:
Rita: nagyon csinos a pocak, igazi kismamás már :) a csokitortához nagy gratula :) és tessék odafigyelni a szervezetedre: ha azt mondja: pihi, akkor pihi, és nincs mese, még akkor is, ha állítólag az átlag kismamik ilyenkor aktívabbak (ezek szerint én sem vagyok átlag kismami :? ) Hülye álmaim nekem is szoktak lenni :) szerencsére hamar elfelejtem :)
Poszani: sok pihi, és nem lesz semmi baj :wink: de tényleg

Csöre
csöre74

Sziasztok!

moffli82: erről a mandulaolajos kenegetésről már én is hallottam, és van akinek első babásként nem is kellett gátmetszés, mert olyan szépen tágult, stb. Állítólag ennek köszönhetően.

csöre, bretovsky: szép pocak! :) Na és a többiek? :wink: Heti pocakfotó? Hm????
Íme az enyém:
Kép

kata8110: pihi, pihi, nem lesz baj!!!!

petne: örülök, hogy jobban vagy.

hanna: jobbulást, ma már én is szipogok. :( Ez a hirtelen őszi idő. :evil:
És nyugi, ha ráteszem a pocakra a kezemet, legtöbbször nekem is megnyugszik Kristóf és csak akkor indul be, ha már nincs ott a kezem. :(

gerike: üdv itt!
Vendég

NA igen Csöre....ha van merre kerülni. De sajna még a kerülő utak is be voltak állva...a hídról meg max a dunába lehet ugrani:)

Rita! én is állandóan iylen baromságokat álmodok...:)

VAsárnap mi iskimentünk az auchanban mert tök jó polár melegítők voltak 1600.-Ft.ért.....persze csak voltak...Azon akadtam ki, hogy hiába van kiírvva, hogy pl bodyk 3-36 hónapos korig, 18 hósnál nagyobbat még nem láttam. Fel is húztam rajta magam mert ennyi erővel valami közelebbi boltba is mehettünk volna bevásárolni....végül vettem egy vastag barna kardigánt Máténak. Olyan benne, mint egy kismackó:) tegnap ahogy futott hozzám, a Star Warsból azok a kis mackók jutottak eszembe:)

Ma meg majdnem megállt bennem az ütő. Bontom ki a számlákat, látom T-home 12ezer Ft tartozás....miiii???? 890.-Ft-os számlából hogy lett 12 ezer mikor a netet ingyen kapjuk? Még jó, hogy rátévedt a névre a szemem. Nem a mienk volt, hanem a szomszédé:)
katuska79

mennyi januári topik van már....és úgy nyitják őket, hogy iylen még nincs....:)
katuska79

katuska79: na, az Auchanban, már én is jártam így. Akciós babarucik 56-62-es méretben, ennek ellenére csak olyan 12 hós babáknak való méretről indultak. :(
Mikor meg azok fognak majd kelleni, akkor tuti kis méretekkel lesz tele az egész Auchan. :evil:
Vendég

[quote="katuska79"]
írta:
katuska79Ma meg majdnem megállt bennem az ütő. Bontom ki a számlákat, látom T-home 12ezer Ft tartozás....miiii???? 890.-Ft-os számlából hogy lett 12 ezer mikor a netet ingyen kapjuk? Még jó, hogy rátévedt a névre a szemem. Nem a mienk volt, hanem a szomszédé:)

Katuska: ez melyik szolgáltató? Én is ellenék 890 forintos telefonszámlával és ingyen nettel... nekünk 10000 forint a havi számla, na jó, abban a kábeltévé is benne van (2300). Igaz, nálunk elég limitált a kínálat :? kutyának sem kell ez a kietlen terület, egy szolgáltató közül választhatok, plusz a wifi vagy műhold :evil:
Akciós ruhák: már rá se mozdulok... hihetetlen, hogy szívatják az embert :evil: ha arra járok, benézek, van-e valami, de azért nem megyek el, mert az újságban láttam, ahhoz túl messze van... na majd ha megnyílik a dharaszti tesco :) az 10 perc lesz :)

Csöre
csöre74

Batkata: most látom, Julcsinak szülinapja volt. Sok boldogságot neki :)

Csöre
csöre74

Csöre! T-home. De mi csak a kábelnet miatt kérünk alapcsomagot, az 890.-FT. A tv nekünk műholdról jön, vettünk 24 ezerért egy digitális beltérit, az összes adót fogjuk inygen. Negyven akárhány magyar adót és kétezer valamennyi külföldit több nyelven.
Mivel a T-online-nál dolgoztam így a net dolgozói juttatásként jár.

Szeptember 27-én babymarkt börze a hungexpon!!!! tali?
katuska79

Jaja, Katuska, úgy könny :) t-home sincs nálunk :( itt csak UPC van, de annak is csak egy butított változata, aha, a tv viszont elgondolkodtató ...
Szept. 27-én szülinapi zsúrba megyek a lányommal :( vagy csak passzoljam le? (gondos anyaként :oops: )

Csöre
csöre74

Hanna, jobbulást! Izgulok, hogy téged ne kapjon el úgy, mint engem.

Gerike, üdv itt is! Hogy repül az idő!

Rita, szerintem szép nagy a pocakod, és nagyon csinos kismami vagy.

Poszani, remélem, a családi gondok helyre jönnek. Te pedig pihenj, és minden rendben lesz.

Picuranyu, szép poci!

Kép
petne

Petne!

Örülök Neked nagyon! igen az idő az repül. Neked milyen nemű kismanód lesz? és mikorra várod?

A többieket én is üdvözlöm!
gerike

Csöre!

nekünk egy ilyen kütyünk van:

http://www.digitalsat.hu/index.php?modu ... 114&lang=1

plusz kell hozzá szoftver amit a netről lehet letölteni egy pendrájvra és máris jön minden adó:).
Ja meg persze kell hozzá parabola antenna...nekünk kettő van fent plusz két két fej. Egy "diszek" kapcsoló váltja át az antennákat mert hát annyi műhold van fent, mint a fene.....
katuska79

Köszi Katuska! Megmutatom Apusnak, mit szól hozzá :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Olvaslak, olvaslak Benneteket rendületlenül, de sajna íráshoz most nincs energia... :(
Tudjátok: batkatás napok tömkelege, 2 hétvégi rendezvény rokoni látogatással és Szezonnyitó Táncházzal fűszerezve... :lol:
De majd a jövő héten lesz egy kis pihike...

Csöre: köszönöm a jókívánságot, továbbítom Neki. :) Olyan édes volt! Péntek reggel korábban keltettük, s megkapta az ajándékokat ovi előtt. Úgy örült neki!
Az egyik ajándék egy játékbabáknak való kenguru volt, így természetesen Emma baba abban utazva kísérte az anyukáját oviba. Sőt: szombaton lagziban voltunk Nagykanizsán, még a templomba is a pocakján vitte, úgy mentünk áldozni, hogy az "unokám" ott sasolt ki a kenguruból. A körösztanyja volt a menyasszony, nagyon tetszett neki a keresztgyereke... :)

Gyógyulást a betegeskedőknek, gratula a felújítóknak és bútorrendelőknek! A fáradóknak pihit (jövő héten én is fogok!!!), az aggódóknak nyugit, mindenkinek nagy ölelést!!!

Ha tudok, írok, de az olvasást nem hanyagolom (különben képtelenség követni a pörgést). :D

Batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztatást és ígérem amennyit tudok pihenek!
Nagyon arik vagytok! :D

Kép

Kép
poszani

Befejeztük a babaszobát. :) Íme:
Kép
Kép
Kép
Kép
Én odáig vagyok érte! :D

Többiek, babaszoba képek? :wink:
Pocakfotók hol maradnak?
Vendég

Sziasztok!

Van pár eladásra szánt babacuccunk, az alábbi címen elérhető: http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Pl:
0-13 kg-ig használható babahordozó, az EU szabványnak megfelelő R44/03-as besorolással!
Alul kis tároló doboza is van, ami praktikus, pl. odafér egy cumisüveg, vagy pár apróság :)
Nem egy nehéz darab, ezzel megkönnyítve a cipelést!
A képen nem látható, de megvan az övvédő is, tehát a vállnál sem sérti a pánt a babát :)

Mérete miatt megoldható a személyes átvétel Budapesten!

KépKép
Kép

Vagy:
Keveset használt (3-4x), gyönyörű játszószőnyeg! Csipog, zörög, csörög, zenél, tükrös, a babák álma :)
Ebből is többet kaptunk, így ettől megválnánk! Eredeti ára 15 ezer Ft volt!

Méretére való tekintettel Bp-en belül megtudom oldani a személyes találkozót, így postaköltséget spórolunk :)

Kép Kép
Kép Kép

Ha bármi kérdés van, vagy az ára érdekel, keress nyugodtan priviben, megegyezünk :)

Köszönöm, és bocsánat a zavarásért! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Picuranyu: szuper lesz a szoba, milyen nagy az ablaka :) és jól rendezhető :)
Hát, én majd jövőre rakok képet, jó? Most még nem érdemes....
Batkata: édes lehetett Julcsi a kis kenguruval :)
ja, ugye nem roptad végig a táncházat? (mondom én :oops: )

Csöre
csöre74

Csajok! Most indulok haza :wink:
Picuranyu! Hozom este a pocifotót :wink: Babaszobáról is rakhatok, nem baj, ha rumlis? Vagy asszem van egy régebbi képem, még a télről, ott nincs kupi, csak totál üres :lol: A Tiétek szuper, gratula!

Batkata: tündér lehetett Julcsi, egyem meg, ő már gyermeket nevel! Látom,szép mozgalmasak a napjaid továbbra is :wink: :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Köszönöm szépen a gratulációkat.
Picuranyu: szép nagy babaszoba! Irigyellek érte! Nálunk csak egy pici szoba van, de már én is nekiálltam.
Voltam Ikea-túrán meló után. Kinéztem az ágyat, a matracot, vettem apróságokat. (tárolók, függöny, babatörölközők, ágynemű, ilyesmi) Jól el is fáradtam, és még két osztály füzeteit ki kellene javítanom. Brrrr.
krisz78

csöre74: :) Igen, az ablaka tényleg nagyon nagy, úgy 2 m széles.
Ami meg a jó berendezhetőségét illeti. ... Festés előtt elgondolkodtam rajta, hogy szoba csere lesz, mármint a mi hálónk lesz a gyerekszoba, mert annak még jobb a berendezhetősége, de aztán maradtunk ennél. :) Ez már alapból gyerekszobának indult, mikor lefoglaltuk a lakást. :)

kata8110: várom a pocakfotót. :wink:
Jöhet a kép a rumlis szobáról, nekünk is az volt. Amolyan kupiszoba. Ott volt a számítógép, dobozok, stb. :)

krisz78: nem a méret a lényeg. :) Nekem anno egy 1,5X3 m-es szobám volt, és nagyon jól elvoltam benne. 13 éves koromig az volt a szobám.
A túl nagy szobával meg pont az a baj, hogy mivel töltsd ki a teret.
Bár, már kezdek megbarátkozni a 18 nm-es babaszobával. :lol:
Vendég

krisz78: IKEA túrát októberben tervezek, addig még álmodozom. :D
Vendég

Picuranyu: a gyerek megoldja, hogy akármekkora teret kitöltsön :D nálunk az egész lakást, pedig az nem 18 nm :lol: szóvá is tették az óvónénik, amikor családlátogatáson voltak, hogy látják, nálunk mindenhol ott van a gyerekek birodalma :D
egyébként hihetetlenül alkalmazkodóképesek :wink: kicsi helyen és nagy helyen is nagyon jól elvannak :)
Kata: csak így tovább :wink:
Mit tanítasz Krisz?

Csöre
csöre74

Csöre: magyart meg törit a téli szünetig, ha bírom. Estére hulla vagyok, de gondolom mindannyian így vagyunk ezzel.
krisz78

:) a legtöbben kidőlünk estére Krisz, van, amikor már reggel is :(

Csöre
csöre74

Gerike, Julcsink lesz.

Picuranyu, nekem is tetszik a szobátok. Bár itt tartanánk már!

Igen, estére kidőlünk, bár nekem sokkal jobb, mióta nincs kánikula.

Kép
petne

Meleget akarok!!!!!

Krisz
Gratulálok!

Nekünk nem lesz babaszoba. Alex ágya a mi hálónkba lesz beállítva.

Én még rendületlenül dolgozom. Nyugdíjas beosztásom van, szakrendelek (hallgatom a nyafizó kismamákat :wink: )
Vendég

szijjasztok!

picuranyu:csodás babaszoba! Én odáig lettem volna, ha egy ilyenbe születetek! És még milyen szupi lesz a bútorokkal!!

csöre: csodás pocak!!Csak így tovább!!Sajnos nálunk csak pár százalék esély van az apás szülésre. Mert ha csak nem 7végén óhajt kijönni a mi kis drágánk, apa több száz km-re lesz tőlünk, és így bizti nem tud majd hazaugrani. HA meg nagy szerencsénk lesz, és mégis akkor bújik ki, amikor itthon van, akkor sem jön be, mert ő a hagyomány híve, és inkább kint toporog. Én is nagyon szeretném, ha bejönne velem, hogy lelkileg támogatna, de sajna úgy néz ki nekem egyedül kell végigcsinálnom az egészet, mint ahogy a gyereknevelést is. :(

kata:pihi!!A cukoreredményhez gratulálok, nagyon jó!!

petne:örülök, hogy jobban vagy már!

gerike:üdv. köztünk!!

rita:gratulálok a tortához!!És ha a gyerkőcöknek ízlett, annál nagyobb elismerés nem is lehet!! Pocid szép kismamás, többiekkel ne foglalkozz!!!

poszani:sok pihenés!!!

Katuska:hihetetlen sztori! Te teszel "szívességet", és a végén még te fizess! Őrület! A forgalmi dugóról nem te tehetsz.

Ma átnéztem, mik is maradtak le kisöcsikről. Hááát. Pár kis hálózsák, rugi, kising, de már nem valami szépek. Itthonra persze jók lesznek, de azért mindenképp be kell szerezni párat.

AMúgy textilpelusból hányat érdemes venni?

Kép
moffli82

vicky:én is nyafizhatnék???

Kép
moffli82

Moffli
Nyafizz :lol: :wink:
Vendég

Ígéretemhez híven, íme a majdnem 25 hetes pocakkép :wink: Kép

És a szoba képek, most csináltam :oops: :wink: Csak most, csak nektek, de kupi van... Amint látjátok, van maradék szőnyeg, tegyük el, hátha kell még felkiáltással, van futópad és lépcsőző is... Az üres szobás képnek nyoma veszett
Akkor az első, ilyen,ha belépek az ajtón:
Kép
A szoba az üvegajtótól,lentről:
Kép
Végül a belmagasság jelzéseként :wink: :
Kép

Szóval, mint régebben említettem, a lépcső alatt/mögött be lesz polcozva félig, félig meg üresen hagyva, jó lesz majd bújkálni, addig meg a nagy pakkokat (pelus stb. tárolni) Ahogy vége a lépcsőnek, a rövidebb falra jön a polcos, ami nem 8000 hanem 53000 :wink: DE! A komplett szett 3ajtós szekrény, kiságy+pelenkázó komód+polcos, továbbra is 180.000, úgyhogy ott nincs áremelkedés :wink: Másik polcot ennyiért meg nem kértünk, lehet, nem is kell. A tetőablak alá jön a 2 és a 3 ajtós szekrény, végül, ahol a perem van, a kiságy, szembe vele a pelenkázó a korlát mellé. De lehet, hogy a 2 szekrény közé tesszük az ágyat.... :roll:

Katuska: nem semmi ez az eljárás!! Semmi közöd hozzá, lecsattogsz Pécsre és még fizess is?? Na ne!!! :evil:

Krisz: bizony, estére mind kidőlünk...és van,hogy eleve úgy ébredek :lol: :lol: :lol:

Hosszú lettem,ÁÁÁÁÁÁÁÁ, bocsi :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Megjártam ma én is a doki bácsit, elküldött vizeletet leadni, azt mondta, ha most is lesznek benne állatok, akkor meggyorsítjuk a terhelésest, és gyógyszert kapok.
Egyébként normál esetben jövő csüt-ön megyek terhelésesre, félek tőle előre , Annával diabéteszes voltam....

Sok januári topic:
Nem is értem, azt hiszem többen is hívtk hozzánk őket, miután ez elég aktív topic, és a legelső is volt, de valahogy mégsem akarják venni a lapot... :roll:

Nálunk ismér Apás szülés lesz, Annánál kicsit tartottam, hogy hogy is bírja majd, de le a kalappal előtte. Tartotta a fejem, ondta, hogy csukjam be a szemem nyomásnál, amit alapból tud az ember, de ott fontosabb dolgom is volt :) Ja és fogta a kezem, én az övét lilára szorítottam :) Szóval nem tudom mit és hol olvasott uténa, de az én férjecském titokban készülhetett :)
Ja és ő vágta el a köldökzsinórt :) Kérdeztem tőle milyen volt? Erre ő: mint egy slag.... Pasik... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! az én párom is slaghoz hasonlította:) lököttek...amúgy tényleg olyan...

KAta! tuti nagyon szupi lesz aszoba már innen látszik!

Moffli! én egy 10 darabos csomagot vettem annó de van amelyiket nem is használtam....ha nem használod másra csak feje alá meg szopizásnál és büfizésre, akkor nem kell több. Amúgy is gyorsan szárad... Ja meg a dokihoz kell majd, de oda érdemes venni oylan pelenkázó lapot. Szerintem szupi találmány mert ha véletlen vizsgálat közben pisil akkor az szépen felszívja:)

Krisz! a gyerkőcök nem szokták kérdezni hogy mitől kerekedsz?
katuska79

Sziasztok!

Az előbb írtam, és elszállt :evil: Most szörnyen hisztis vagyok :twisted:
De! Mágnes az urad beszólása tetszett, slag :lol:
picuranyu: szép a szoba, kata: a tiétek szép lesz :lol:
A pocakok csudaszépek, én most nem teszek képet, a minap tettem :oops:
Ma voltam védőnéninél. Újat kaptunk, mert a korábbi csak helyettes volt, hááát sajnálom. A jelenlegit nem érzem túl acélosnak :? Még jó, hogy csak ritkán találkozunk, meg jeleztem is neki, hogy a pár hónap és már nem hozzá fogok tartozni, el is mondta, mit kell tenni, szóval minden oké. Szívhangot alig tudott hallgatni, Milánt fel is bőszítette, és a lelkem el is rúgta a műszert, aztán éreztem, ahogy továbbáll odabent. Védőnéni meg hagyta is az egészet, megértette az úrfit. Megmérte a súlyomat, de az előző védőnéni a ruhát mindig leszámolta, ahogyan a nődokinál is szokták, ő pedig nem, így szépen kihozott plusz 2 kilót, két hét alatt :shock:
Vaterán kezdenek beérni a licitjeim, de most rámlicitáltak 3 rugira, ami kissé bosszant :twisted: A ruhacsomagot úszni hagyom, mert nagyon megugrott az ára, az már nem fér bele a keretbe. Ha a 3 rugit is felnyomják, azt is hagyom, pedig nagyon cukik :(
Azért bízom benne, hogy a vetarán mi nem találkozunk össze, mert az olyan hülyén venné ki magát, ha egymásra licitálgatnánk :oops:
Ha meglesznek a szerzeményeim, csinálok egy képet az összesről, és megmutatom, mert így szálanként nem akarom szétoffolni a topikot (a reményeim szerint tizenegynéhány rucival) :oops:
Kismamik PIHENJETEK sokat! A gyengélkedők gyógyulgassanak!

biga.csiga

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?