A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

A tápszer engem is érdekel, mivel én is 2000-et fizettem érte, de recept nélkül is kb. ott van. Az egyik gyógyszertárban azt mondták nincs különbség, a másikban meg van. Én nem értem.
Azt is mondták, hogy a HA-re kevesebb a támogatás, de szinte semmi???

sz.andi

Timi!

Én most 600-at fizetek de azért mert ez már nem HA-s.
A bebát 2-3000-ért vettem én is!
Úgy tudom,hogy gastroenterlógus írhat csak ilyen kedvezménnyel,de ezt csak hallottam.

Viki! Bár igazad lenne!
Mennyivel egyszerűbb lenne az életünk!

Olyan sötét van,asszem a séta elmarad! :twisted:
Hülyét kapok már itthon! :twisted:

Kép

Kép
ibm

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:09-kor.
20150601134430

Ha nem fog esni akkor megyünk,de esőben elég volt tegnap a dokiig eljutni.
Nem bánom hogy már nincs 35 C csak ne essen!
És legyen kész a fűtésünk,mert a szerelő még nem jött!

Ja! És tegnap ép indultam az oltásra mikor ideért a barinőm!
Kissé megkésve,de legalább nem mentünk egyedül!
Azt mondta csüt. már délelőtt jön! :lol:
Kíváncsi leszek!
Amúgy tök jól elvoltÁronnal!

Kép

Kép
ibm

Asszem lépek,Wera szavaival élve:"törpeterrorista" már nyöszörög,ha tudna beszélni biztos kiabálné,hogy HAMMA-HAMMA!!!!
AZONNAL!

Jók legyetek,még lehet,hogy jövök!

Kép

Kép
ibm

timi!
Asszem te kérdeztedb azt a fogamzásgátlót. Az az a kúp, ugye? Mert az akkor is hatásos ha már nem szoptatsz.... én ismerek olyant, akinek már 4 éves a gyereke, és 3 éve azt a kúpot használja.

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:09-kor.
20150601134430

viki!
Anyjuk a héten még anyuéknál van...lehet hogy nem jut sűrűn géphez.

d.dodó

Marcsi, bocs asszem lemaradtam egy lépéssel :oops:
Jobbulást Emmusnak!

Viki, igen végigmérek egy napot, elszántam magam. Habár utálom a mérleget :? Most 90-et evett és képzeljétek nem kér pótlást! Mondjuk tuti nem várja ki a 3 órát, de üsse kavics. :)
Lackó édes!

Andi, én a kendős csaj vagyok, éppen nagyban eszem. :)
A másik Kata mellett...

Pati
, örülök a jó éjszakának! Zsolti tuti összebeszélt Adéllal...:)

Véda
, reméljük Csabi nem csinál többet ilyet. Én ismerem ezt sajna, gyakran Adél is kipróbálta. Reggel 5 kor már nem is bánom, de 3-kor... :shock:

Mi lehet Anyjukkal? Még a szüleinél?

Voltunk a Cund A-ban beváltani a kedvezményt ( bababonusz) és gyönyörűséges kisdzsekit+ vastag nacit vettem a leánynak. A dzseki így 4200 helyett 2100. Sztem megéri. Majd lefotózom...

Kép
andkata

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:08-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:08-kor.
20150601134430

lányok!
van olyan köztetek akinek van mam és aventes cumisüvege is?
nem tudjátok, hogy véletlenül nem-e jó a mamos cumi az aventos cumisüvegre?
gondolom tuti nem... nehogy már egyformát gyártsanak...

Kép

Kép
timi1982

Ez a gyerek szórakozik velem,még mindig alszik!

CundA-s kabi engem is érdekelne,lehet Apát megfűzöm hétvégén menjünk el!
És mellette van Mc donalds!!!!!!!!!!!!!
Nyamiiiiiiiiiiii
De rég ettem!
Mikor szűltem,másnap pótfiam hozott nekem! :wink:
Még meggondolandó Áron babával elindulni,de egyszer el kell kezdeni!
Éhen halok,de ha most nekiállok kaját csinálni tuti üvölteni fog! :evil:

Kép

Kép
ibm

Minden C und A más, de itt voltak 590-ért elég jók, Viki...Vettem azt is, mert abból nekünk is alig és főleg fiúsak.
Megjavult a mellszívó?

Tápszer:Én a HA-t 2000-ért vettem, a tejmenteset 1100 körül, de arra van spéci papírom allergológustól és nem általánosan veszem.

Kép
andkata

TIMI!!!!!!!!!

JÓ AZ AVENTRA A MAM!!!
ÉN IS ÚGY HASZNÁLOM!!!

Kép

Kép
ibm

Ami, fiúban is nagyon cuki kiskabátokat láttam és talán a fiús body még több is...

Kép
andkata

A mamos üveget nem szeretem mert sose látom mennyi van benne,az Aventnek meg elég szar a cumija,bár a vizet,teát abból issza,de még mindig az 1-ből,a 2-től majd meg fullad és a tápszert is kb. 2 perc alatt önti magába!

köszi Kata! Remélem eljutok valamikor,én is beakarom váltani a kupont.

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:55-kor.
20150601134430

ibm!
jaj ezt nem mondod komolyan... ez szupi hir!!!
mármint hogy mondd komolyan, mert akkor veszek mam-os cumit és ráteszem az aventos üvegre.
az aventos üveg cumijától ha előtte cicizünk, márpedig cicizünk, akkor fuldoklik... kicsit hosszu a szájacskájába...
de akkor igy elég csak cumit vennem (feltéve ha kapok) és akkor üveget nem kell. gondolom igy olcsóbban jövök ki.
mert cumisüvegünk van elég, nem kell még egy...
de majd árfüggő lesz. :D

Kép

Kép
timi1982

viki!
javítanak mellszívót??? én ezt nem is tudtam... valahol lemaradtam az olvasásban :oops:

Kép

Kép
timi1982

nálunk a c und a-ban több a lányos cucc... sőt.... 90%-ban azok vannak.
bodyban inkább csak lányos szinek vannak... és az a sok rózsaszín szoknya (persze tök mindegy milyen színű hisz szoknya :D), de pólók, kabátkák, felsők is majdnem mind rózsaszínek, pirosak vagy virágosak és pillangósak...

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:54-kor.
20150601134430

sajnos kap. hétvégén is kapott és tegnap este is. ma meg már benyomott 60-at a 110 tejcsire (nah jó, eltelt fél óra). meg a táp után még 60 tejcsit :D
szóval akkora igénye van hogy nem birom tejjel sajnos. :(
egyébként is már régóta 2 ciciből nyomtuk. de mostmár nem elég az sem.
persze nem minden evésnél kell táppal pótolni!
eddig összesen 3-szor kapott tápot pótlásként... de ugy látom lassan már igencsak rendsezres lesz.
és mivel eddig nem volt cumisüveges nem szembesültem ezzel a cumizós problémával és most sürgősen meg akarom oldani hogy ne legyen gond.
eddig mi nem is nagyon teáztunk... nem igényli a vizet vagy a teát. (persze ha adok neki akkor a teát én nem édesítőzöm, igy gondolom kevesebb is elég neki és nem szokott rá)

Kép

Kép
timi1982

Szerencsére Áron sem iszik sokat és én sem teszek bele semmit!
Csoda hogy nem kell neki? :lol:
A kamillateába tettem egy kis cukrot,hogy igya és legyen kaki,úgy azért szívesebben elfogadta!

Kép

Kép
ibm

S.O.S.!!!! Hányan vagyunk itt a nyári babákban???

sz.andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:54-kor.
20150601134430

Mindjárt megfagyok,már félkész állapotban várom a szoptatást Áron meg még mindig békésen alszik!
Az előbb bementem megsimizni,hogy nem e meleg,meg sem mozdul!
És már kb. 10X voltam pisilni,hogy na még 1X elszaladok mielőtt felkel! :lol:
mert tudjátok ő olyan,hogy ha ébred azonnal enni kér!
Bár mostmár nem is!
Kicsikét kezd megjavulni!
Imádom!

Kép

Kép
ibm

Ábren van!!!PÁPÁ

Kép

Kép
ibm

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:53-kor.
20150601134430

nálunk a nagy melegben, meg még most is, anyósom mániája az itatás... merthogy kell a babáknak.
nah nálunk az itatás az nem egyszerű. ő ugyebár itatta babakocsiban miközben tolta aztán meg panaszkodott hogy bukik a gyerek... naná hogy bukik...
mivel nálunk ha valami folyadék kerül a szájba, azt szigorúan a szopipárnán vagy ülve megengedett a reflux miatt... jah és utána nem mocorgatás még 2 korty teával se (nah jó mostmár kicsit más a szitu, de nem mindig)
szerintetek megértette??????? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:53-kor.
20150601134430

akkor se érti meg... kaja után állandóan kapkodná fel hgoy pelust cserél meg büfizteti... hiába mondom hogy nálunk NEM UGY MEGY!!!!

Kép

Kép
timi1982

...
20150601134430

Timi, dehogy 600ft!! csak annyi a támogatás rá! 2500ért vesszük mi is uazt
magdolnam

a mienk ha/ar
magdolnam

magdi!
akkor lehet bnőm amit mondott az másfajta táp...

viki!
annyira nem. habár 4 év alatt mióta együtt lakunk nyusziapuval egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor volt.
azért most hetente egyszer feljön egy negyed napra :D
már amikor nem azt csinálja hogy bejelentkezik és mégis lemondja :D

Kép

Kép
timi1982

de eddig valahogy mindig ugy jött hogy pont jókor mert rá tudtam bizni én meg gyorsan elrohantam ide-oda, elintéztem a dolgokat és igy nem kellett törpémet huzni magammal.
aztán mikor visszaértem akkor mesélte hogy mi történt... :shock: :shock:

jah meg amivel kiakaszt és a sirba kerget: "Bence mindig panaszkodik nekem hogy nem kap enni."
és ezt olyan szinten műveli, hogy fogja a gyereket és igy beszél hozzá: "éhes vagy?nem adnak neked enni? nem kapsz enni? milyenek ezek a szülők... éheztetnek, nem adnak enni"

ha nem adnék neki enni akkor nem lenne majdnem 5 kg, és nem nőné ki a ruháit, és ordítana és nem vigyorogna stbstbstb...
igy is elég para mami vagyok tej ügyben. ez az egy stresszel állandóan.
jah és tegnap nyusziapu közölte hogy msn-en beszélt az anyjával és irta neki is hogy bence panaszkodott hogy nem kap enni....

még egy ilyen amikor meghallom és ha jo passzban talál akkor csak nyusziaput kérem meg hogy állítsa le, de ha kicsit rossazbb hangulaban leszek akkr én fogom kitiltani a lakásból és majd én viszem hozzá a gyereket amikor én gondolom....

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:52-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:52-kor.
20150601134430

csajok :D
Nándira is jó hatással volt a találkozó :D
ma már sárgát kakilt :D :D

Én is rajta vagyok Patr fotóján, jobboldalt, épp tornázom ki a kendőből Nándikát 8)

Azt a pár képet, amit csináltam, mindjárt felteszem!
Legközelebb én is szabadtéri sétát javasolnék, mert nem nagyon lehet még leülni sem ennyien, - bár legalább volt hol pisilni az anyukáknak (=nekem :D ). A szigeten mit csináltam volna a Nagyrét közepén????

na, képek :shock: mind bemozdult, meg homályos lett, pedig a baba-mama szobában is csináltam egyet... De Titiről meg Leventéről van egy szupi kép:
Kép

KépKép
szkagi

Az én anyósom is az öltöztetésbe próbált beleszólni, amikor még fittebb volt, na meg hogy mennyi gyümölcsöt adok a gyereknek (Szonjának)
hamar sikerült leszerelnem, de a férjem együttműködése is kellett hozzá :D

KépKép
szkagi

Jó, akkor Sly! átküldenéd nekem az utolsó táblit, amelyiken azok vannak, akik megszültek...tudod...

sz.andi

Nem ettem!
50 volt a cicibe+100 táp!
Elmentünk sétálni!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Andi!
küldtem mail-t, megkaptad?
mekkora vigyorral ajándékoz már meg Viki! :lol: :lol: :lol:

Viki!
lemaradtam a mellszívó dologról, asszem... :roll: elromlott?
cukker Lackó a kis cipőcskében :lol:
hányas méret?

Patti!
drukkolok hogy megússza Zsolti a lázat!++++++++++

Anyósok mondjanak le!!! :evil: :evil: :evil:
lányok, én nem engedném hogy beleszóljon, pláne etetés, alvás, öltöztetés ügyben, hisz ti csináljátok ezt nap mint nap, ejsze csak tudjátok mi a jó a gyermeketeknek :!:
éjszakára meg elvinni? :shock:

Kike!
nincs hordozókendőd? belefektetve lehet talán bundazsákkal is :roll:

Kép
kimma

Timi!
Nalunk apukam csinalja ugyanezt. Ha sir a gyerek,az csak ehes lehet. Es ha feleszi bedumalja neki,h a gonosz anyja anyja nem ad neki enni,ehezteti.99%azok a mondatok amiket irtal. KOzben megduplaztak a szuletesi sulyukat es le se veszem az egyiket a cicirol jon a masik.Szinte masfel orankent szopi van.
Vendég

...
20150601134430

Jó, nem kell a tábli. Megoldottam...

Képeket kérnék, majd írom kitől, mert sajnos véletlenül egy párat kitöröltem...bénázom... :oops: :oops:

sz.andi

Halihó!

Bundazsák megvan, óriási nagy :lol: és tényleg jó bundi! Egy már van, úgyhogy ez jó lesz másiknak. Lefotóztam de sajna nem bírom föltenni mert megint sz@r a csatlakozó. :(

Most nincs időm visszaolvasni, csak ezért jöttem. Tiszta rohanás ez a napom. Holnap jövök!

Pusza
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:51-kor.
20150601134430

tök jó gyermekdalokat tettetek fel :wink:
én ezt a kisegereset énekeltem vagy két napon át,. ez van, , mikor belemászik egy dallam az ember fülébe :lol:
http://makvirag.extra.hu/Mese/Gyerekdalok/kiseger.html

na, erre másnap megjelent a kisegér, tudjátok, amelyiket vagy 2 napig hajkurásztunk a nappaliban, még a nagy , pedálos orgonámat is szét kellett szedni :lol: :evil:
úgyhogy mi most óvatosak leszünk az állatkás dalokkal :lol: :wink:

Kép
kimma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?