A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Sziasztok Anyukák!

Végre megrendeltem a babaágyat a pelenkázóval, olyan boldog vagyok, pár hét és itt lesz. A babakocsi is megvan...most jöhetnek az apróságok!

Bébic: drukkolok hétfőn.

Kép
mannababoca

Noli baba túl mohón ivott és most csuklik. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic:
én is drukkolok hétfőre!Reméljük minden ok.lesz! :)

Orsi:
jobbulást !

Kép
Kép
Kép
f.marti

Képzeljétek lányok az éjjel filmet néztünk párommal és egyszer csak halljuk, hogy a felső szomszédnál tologatják a bútorokat :roll: :wink: .Még megjegyeztem páromnak, hogy ezekre is most jött rá a szobaátalakitás??? Egyszer csak hangos nyögéseket hallunk, női részről :wink: :lol: , mondja párom, biztosan az ujjának nyomta a párja a bútórt :lol: :lol: , aztán már sikitozást is hallottunk...erre párom, na most mégerősebben nyomja szegény ujját :lol: :lol: ....Szóval elszórakoztunk, de tény, hogy elég hangosak voltak.... :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

f.marti: uramatyám... hozzá ne nyúlj a melledhez... haza akarod vágni idő előtt? Ezt a baromságot. Hány éves a házidokid??? (Plusz ezzel serkented az oxitocintermelést ami akár koraszüléshez is vezethet)

(Hulla vagyok... jól bekajáltam, olyan jó lenne aludni egyet...)
Vendég

Aida: hajrá!!!! Mi ez a műsor?
Vendég

A házidokim már nyugdijba kellett volna vonuljon.... :lol:
Hát én is gondoltam erre,meg sem próbáltam...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Arra gondolok, hogy Hunit szoptattam majdnem 3 éves koráig, csak beszokott már annyira a mellbimbóm..., ha pedig nem, majd lezdjük előlről :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

aida. ne hari, de szerintem teged ott elve felfalnak.:)

es szerintem nem veszelyeztett terhes kismamiknak valo...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.16 13:58-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Tényleg Aida, irj többet erről a műsorrol... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja Mush, neked el is felejtettem irni, hogy elképzeltelek kávésúrólás közben...Kabaréba illő :lol: :wink:
és BOLDOG NÉVNAPOT is elfelejtettem :oops: :oops:
Hiába na, 2 gyerek, likas ész, nem megy már a memóriagép rendesen.... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

mush:
Majd én meg élve visszafalok mindenkit! :D Imádom az ilyen játékokat, amikor meg kell küzdeni valamiért. Nem vagyok én ilyen tutya-mutya, csak ha a kisbabámról van szó, akkor tudok nagyon kétségbe esni. :(

Amúgy a Cápák nem rég indult a TV2-n, fél 6-től adják minden hétköznap. A lényege, hogy 3 játékos játszik, kérdésekre kell válaszolgatniuk, egyhangú válaszokat kell adniuk. Jó válaszokkal gyűjtögetik a pénzt, rossz válaszokkal buknak. Aztán ha vége a játéknak vagy megállnak és nem 0 Ft az összegyűjtött összeg, akkor ezt elosztja a műsorvezető 3 nem egyenlő részre, legnagyobb, középső és legkisebb összegre. 100 mp alatt dűlőre kell jutnia a 3 játékosnak, hogy ki melyik összeget viszi haza. A 100 mp alatt végig csökken mindhárom összeg és a végén 0 Ft marad, tehát ha nem sikerül megegyezni, akkor nem visz senki, semmit. Nagyjából ennyi. :)

Várom már nagyon! A castingokat is nagyon szeretem. Voltam már többször is. Voltam régebben az Egy a száz ellen műsorban is játékosként, nagyon élveztem a felvételt. Sajnos pénzt nem hoztam akkor haza, de élmény volt az tuti. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
kösz, hogy leirtad. Tudod én nem nagyon nézek tv-t, ezért le vagyok maradva az ilyen műsorokról...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mi az a cápák? :oops:

Húúú ilyenkor látszik mennyire nem nézek tv-t :roll:

Aida! Írd le légyszike milyen műsor! :roll:

Ja!
Köszike a jókivánságokat! Pihizgetek!
Vendég

Bocsika most látom, hogy már leirtad!
Vendég

Sziasztok!

Remélem minden kismama jól van, és a pocaklakók sem rendetlenkednek túlzottan, csak amennyit gondolnak.... Nekem most aludt el a fiam, így én is ejtőzöm egy kicsit.

Most ültem le, reggel 7 óta megyek, ma is ledolgoztam a 8 órát. :? Nem volt valami kellemes.

Hányinger: van/volt, nem vészes, csak nem jó. Én ha valami olyant látok, vagy szagolok, ami nem passzol nekem, képes vagyok kicsit elzöldülni. Pedig soha nem voltam rosszul szagoktól még az elején sem. Érdekes....

Nekem mostanában a melleim fájnak, cicitartó nélkül meg sem bírok lenni napközben, és a hátam is le akar szakadni.

Az evés hol megy hol nem megy. Van amikor meg bírnám enni a hütőt, vannak azonban olyan napok, amikor szinte rám kell szólni, hogy egyek valamit.

Megint bedagadt a bokám, megyek ledőlök, meg polcolok....

Kép
dcili81

Most olvastam, hogy idén durvább lesz az influenzajárvány, mint tavaly. Én beleestem, remélem idén elkerül.... :lol:

Kép
dcili81

Orsi! Nekem folyamatosan hol fönt rugdos, hol lent, most pl. mindkét helyen. Nem hiszem, hogy folyamatosan forog, inkább a kezével is kalimpál, azt is lehet érezni.

zsebi_baba

aida:sok sikert..bár nem biztos hogy jot fog tenni neked..már mondtad hogy hosszu távon nem tudsz menni sehova meg messzire se nagyon..ez a műsor meg nem arrol hires hogy le tudsz ülni ha görcsölsz..annak meg nem biztos hogy örülnek ha meg kell szakitani a felvételt..
miért nem várod meg hogy lebabázz?nem biztos hogy most kéne kiprobálni..

az én babom délelőtt egy kicsit sem akart mozogni de ugy néz ki hogy most behozza..és most befele van fordulva mert blül ütöget..nekem is van olyan hogy vkétoldalt érzem egyszerre.tuti használja a kezeit,lábait.:D

Beteg vagyok....rossz a szám ize ,folyamatos hideg rázásom van..És köhögök..Remélem nem hat ki Vivire.:S

Kép

Kép
nikianya21

Nikianya:
jobbulást neked!

Cili:
nekem is bedagadt :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida!
Ez kemény!
Mondjuk én tuti nem mernék belevágni!

zsebi:
Imádom, hogy ficereg de nem lehetne, hogy ne pofozza és rúgja ki a ház oldalát.
Egyébként most hogy írtad lehet igazad van, csak még én ott lenn nem éreztem eddig rúgásokat.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jó hírek!!! :-D A Megatoys-ban jártam és lehet kapni Moncsicsit! :-D Van belőle 80 cm-es is. :shock:

Lassan indulok szülésfelkészítőre, bár ilyen időben az orromat sincs kedvem kidugni! :-(

Mush!
Én csak fehér textilpelust vettem. Gondolj bele mik fognak azon landolni. Szerintem egyszerűbb egy fehéret fehéríteni, mint egy mintásat. Amúgy sem hiszem, hogy a baba büfi közben pont az arca alatt levő pelus mintázatával lesz elfoglalva. :-D

Zölddi!
Jobbulást!

Zsiráf!
De jó, hogy jöttél! Már ezer éve nem írtál!!! Dolgozol még? A szeméremcsont fájáshoz meg jobbulást! Baba biztos jól van!!!

Álmok: Elég félelmeteseket álmodtok ti csajok! :-D Én még eddig Zsófival nem álmodtam. Apának volt egy különös álma: A kórházban voltunk szülés után és a folyosón jött a dokibácsi kézenfogva vezetve egy nagyobbacska indián lányt és közölte, hogy ez a mi lányunk. :-D Ehhez már Freud kéne, hogy megfejtse, mit jelent... :-D

Márti!
Nekem ilyen mellfelkészítőset nem említett senki. Jobb is, mert jelenleg alapból is ki vannak szegények száradva. :?

Hányinger: Nekem is szokott lenni, pl ma délelőtt is volt. Szerintem csak annyi a gond, hogy egyre kisebb a hely a gyomrunknak és az emésztésben tuti vannak fennakadások. Én ezen nem stresszelek.

Fogantatás: Én ha nem lenne a kiskönyvembe belírva, már azt is rég elfelejtettem volna, hogy mikor volt az utolsó menstruációm... :oops:

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Van pár eladásra szánt babacuccunk, az alábbi címen elérhető: http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Vannak rucik, kiegésztők, mellszívó, stb...

Pl:
0-13 kg-ig használható babahordozó, az EU szabványnak megfelelő R44/03-as besorolással!
Alul kis tároló doboza is van, ami praktikus, pl. odafér egy cumisüveg, vagy pár apróság :)
Nem egy nehéz darab, ezzel megkönnyítve a cipelést!
A képen nem látható, de megvan az övvédő is, tehát a vállnál sem sérti a pánt a babát :)

Mérete miatt megoldható a személyes átvétel Budapesten!

KépKép
Kép

Vagy:
Keveset használt (3-4x), gyönyörű játszószőnyeg! Csipog, zörög, csörög, zenél, tükrös, a babák álma :)
Ebből is többet kaptunk, így ettől megválnánk! Eredeti ára 15 ezer Ft volt!

Méretére való tekintettel Bp-en belül megtudom oldani a személyes találkozót, így postaköltséget spórolunk :)

Kép Kép
Kép Kép

Ha bármi kérdés van, vagy az ára érdekel, keress nyugodtan priviben, megegyezünk :)

Köszönöm, és bocsánat a zavarásért! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nici 2008.09.16 16:47-kor.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Jaj lányok, apja most készül elhagyni..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
dcili81

Niki: jobbulást!
Én ma éppen kiakadtam a főnökre, mert taknyosan prüszkölve jött dolgozni és mondta hogy a kislánya is beteg. Én meg leszúrtam, hogy talán akkor neki nem kellene bejönni, mert megfertőz mindenkit, köztük engem is akinek ez nem hiányzik..

Orsi: akkor nekünk egy napon fogant a babánk. A védőnő december 12-t számolt, a doki 10-et és erre mondtam én hogy akkor a mikulás hozza, tehát 6-án szülünk. Most már mindkettő mondta, hogy valószínűleg előrébb járunk, mint ők gondolták. Tehát nekem van/lesz igazam!
Vendég

iberni a mintás textil pelust én a fejecskéje alá vettem a kiságyba,vagy ha méreckedni,oltásra kell menni a védőbe.Büfiztetéshez én is sima fehéret fogok használni!

Márti hagyd szépen nyugodtan pihengetni a melleidet,majd eljön annak az ideje mikor eléggé stimulálva lesz,az se törölköző által,hanem a baba szája által!A korai piszkálgatása ahogy csakegy is írta koraszüléshez vezethet!!! :roll:

Mush te drága megjött a postás,nagyon szépen köszönjük,nagyon aranyos meglepi volt!!! :lol:

Aida szólj mikor nézzünk majd a tvben,ha bekerülsz! :lol:

Feltettem Mózes kinőtt télikabátját meg egy farmergatyóját expressre,gondoltam kipróbálom,hát már ma jelentkeztek is rá,holnap postázom is.Örülök neki mert abból pont meglesz az új télikabát neki.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili: :shock: :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sarmon:
hagyom is, nem csinálok semmit a melleimnek... még apát sem engedem közel :lol: :lol: Egyszerűen annyira érzékeny, hogy idegesit minden ami hozzáér

Kép
Kép
Kép
f.marti

Cili, mi történik?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

boci:
Nálam a védőnő des. 20 a-l kezdett, a doki dec12 -vel. :D
Ebből lett a dec. 5. :D
Aztán majd Manóci eldönti mikor akar kibújni. én örülnék a Dec. 5 -nek mert a 90 éves nagyim Vilma és a névnapján születne meg Manóci.
Mindig azt mondja, hogy azt még szeretné megéli.

Cili:
:?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok, megjöttem!
Az új védőnénim aranyos, kedvesnek tűnik, úgy érzem, nem lesz vele gond.

Azonban Kistücsök buksijával kapcsolatban nincsenek túl jó híreim. :cry: :cry: :cry: ...vagyus inkább csak változatlan a helyzet.
Miután másfél órát vártam a dokimra, majd jól megfuttatott az épületen keresztül, mert azt hitte, valaki más vagyok, bekuncsorgott engem az UH-ra soron kívül.
Az UH-os néni nagyon aranyos volt, megnézte a buksiján kívül mindenét, de semmi rendellenességet sem talált, csak azt a csúnya, nagy fekete foltot...... :cry: Amit ő ma már 13 mm-nek mért (vasárnap 10 mm volt a babamozin), és megtudtam a nevét is: agykamratágulat. :(
Azt mondta, ez még elő szokott fordulni, 15 mm-nél kell elkezdeni igazán aggódni, illetve sokkal rosszabb lenne, ha mindkét oldalon lenne (Kistücsöknek a bal oldalkamrája tökéletes). De nagyon oda kell rá figyelni.
Dokit is kérdeztem, azt mondta, így ennyi alapján ő nem mond még semmit sem, mert ez egy olyan dolog, amit folyamatában kell figyelni, vagyis hogy hogyan változik.
Magyarán: Várnunk kell türelemmel. Háttt, nem a türelmemről vagyok híres....
Hétfőn újra megyek UH-ra, aztán akkor majd látjuk, hogy történt-e vmi változás. Addig meg várunk.... :roll:
bébic

Sziasztok!

Sajnos csütörtöktől nem volt internetünk, de ügyes apa ma megoldott minden problémát.
Manna: nagyon drukkoltam neked, szívből gratulálok! Pihenj mmost már sokat!
Aida: Noel gyönyörű!
Zsebi: Üdvözletem közöttünk!
Sarmon: én császárral szültem Zalánt, nem tudom, mi érdekel.

Csütörtökön nagytakarítottunk apával: ablakpucolás, függönymosás, ágyneműcsere, szőnyegtisztítás stb., stb. Rendesen elfáradtam, de örülök, hogy megcsináltuk. Pénteken a kisfiam iskolájával mentünk családi kirándulásra. Vetélkedő gyerekeknek, szülőknek, szalonnasütés stb. Nagyon jól sikerült, lehetőségünk volt megismerkedni a szülőtársakkal. Szombaton volt a 11. házassági évfordulónk, gyönyörű virággal lepett meg a párom.
Holnap nagy izgalomra készülünk. A hugom betölti a 39. hetet és mivel inzulinos cukros, nem engedik tovább a terhességet. Azt mondta a dokija, ha nem jön közbe valami sürgős eset, délelőtt 9 óra körül meg lesz Dorka. Császármetszés lesz, a kisfiát is úgy szülte. Szorítsatok!
Teszek fel pár fotót. A pocakomon nem nevetni, Zalánnal is teljesen kifordult a köldököm! A súlyom változatlanul 76,5 kg, ez 2 kg pluszt jelent. A harmadik kép anyósom 60. születésnapján készült, így nézek ki normálisan felöltözve. Mellettem a kisfiam, anyósom és a sógornőm.
Kép Kép Kép
Üdvözletem mindenkinek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Bébic,nagyon remélem,hogy minden rendben lesz nállatok.
bebi01

Sziasztok!
Megjártam doki bácsit, jövő héten terhelésre kell mennem.
Most elküldött vizeletet leadni, azt mondta, ha megint lesznek benne állatok, akkor felgyorsítjuk a terhelésest, és ír fel gyógyszert utána..
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha esetleg nem sikerül úrrá lenni ezen a fertőzés témán, akkor hüvelyi szülésnél nem okozhat ez gondot, amikor a baba a szülőcsatornán jön ki?
Ja és nem találjuk a hepatitiszes papírom... Remélem a védőnő kavarta el, mert én nem kaptam sem dokitól, sem védőnőtől... :?

bébic:
reméltem, hogy csak elnézték az előző uh-n.. Nem lehet, hogy nem nőtt a tágulat, csak rosszul mérték be valamelyik uh-n?

Aida:
Én is voltam már tévében, én a Csaó Darwinban :)

Cili:
:?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szeles4,nagyon édes a pocid!
December 10-re vagy ki irva?

Kép
bebi01

Szeles: Szép pocak! :)

Bebi01: Köszi! :)

Mágnes: Mielőtt felfeküdtem az ágyra, pont erre gondoltam én is, hogy most már bizti nem lesz ott, mert csak elnézte a csaj vasárnap.
A méretére mondta a csajszi, hogy lehet, hogy ennyit (3mm) nem nőtt, de 10 mm-nél biztosan nagyobb. Tény, hogy érdemben majd a hétfői UH tud újat mondani, mert azért addig ugye eltelik pár nap....
Eddig nem, de most nagyon elkezdtem félni lányok.... :cry: Már mindenen jár az agyam....
bébic

Bébic:
ne aggódj, a dokid is azt mondta nem nagy probléma. Tudom könnyű beszélni ilyenkor, de reménykedjünk, hogy minden rendben lesz! DRUKKOLOK EZERREEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szeles engem az érdekel neked mit mondanak,mennyi az esélye hogy újabb császár lesz?Én az elsőt simán,a másodikat császárral szültem,nem tudom most mire számithatok.

bébic fel a fejjel szoritok nagyon,hogy ne legyen komoly a baj.Eseteden felbuzdulva eldöntöttem,hogy 3madszor is elmegyek 4d-re.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szeles:
édi poci! :lol:

Bebi:
szia :lol: , rég nem jártál erre
Mesélj magadról, mi van veletek?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Köszönöm, nagyon jól esik! :)

Sarmi: Neked is köszi, aztán majd muti képeket ám, ha mentek! :)

Asszem most elteszem magam holnapra, kicsit kikészített ez a mai nap... :? Pussz!
bébic

bébic:
Pihengess és meglásd rendben lesztek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Munka, többhetes messzetávolban... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Remélem a babóca születéséig végez....

Kép
dcili81

Jaj Cili, nem lesz akkor könnyű neked! :cry: :cry: De hipp-hopp elröpűl az dő és akkor annál kellemesebb lesz a viszontlátás! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát remélem, meg azt is, hogy nagyon siet haza.... :cry:

Kép
dcili81

bébic:legyél nagyon pozitív,nem lesz semmi baj!
Az a legbosszantóbb ha most nem nézik 4d-n ,a sima uh-n észre sem veszik? :evil:

KépKép
lyndee

Cili: majd támogatjuk egymást. Én jövő hétvégétől leszek facér.

Hír: megrendeltük a bababútort. Már várom hogy megjöjjön.

Bébic: nyugi-nyugi. minden rendben lesz!
Vendég

Hello csajok
Voltunk ma dokinál, a babóval minden rendben, normálisan fejlődik, még mindig kislány :D
Képet azt itt nem adnak, a papirjaimra viszont fel van irva egy csomo betu meg szám(BPD, HC,FL, AC)...Segitsetek! mit jelentenek?

Kép
galzsuzsa

Bébic nem lesz semmi baj!!!!!! Minden rendben lesz a törpével!!!!

Kép
dcili81

zsuzsa: Itt meg tudod nézni mi mit jelent. Így egyszerűbb mint ide leírni :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: