A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gjéti nagyon szép neveket választottatok, egy kis elégtétel nekem a megvétózott Almina nevünk után a ti Aminátok. :) Akár a 3 fiúnevet is elmondhatod nekünk és megszavazzuk a dolgot... :wink:

Ma még tartom magam, nem vesztek le a lábamról, nagyon féltem ezt az új nevet, nehogy elússzon ez is, meg mára amúgyis itt volt Gjéti bejelentése :).

Holnap ha rá tudom venni magam ilyen időben, akkor elmegyek decoupage kellékeket meg szalvétákat beszerezni, és kezdődhet a kretívkodás a babócának, lámpám már van beszerezve csak meg kéne azt is festeni, gondoltam csinálok kis képeket decoupage-al és ahhoz illő lámpát festek üvegfestékkel. :) Aztán szerintem a varrógépem is hamarosan előkerül...

Kép
Kép
elif

Edina mi 5re értünk vissza és azonnal mehettünk be,de az ajtó mellett voltunk...
Gyors javulást Zének!
Pelus! Mi is a L pelust használjuk de az első idöben nappalra olcsó rendelhető névtelen pelust használtunk de éjszakára meg a L. P nemigazán jó .....csak az illata.....de talán az irritálta a gyerek fenekét?!

Hakni nacija valóban jó,régen nekem is volt azért szerettem mert a pociméretet lehetett állitani.
Andus, Kangu:Drukkolok nektek!

kreisziKezetfoghatunk szin ügyben !Mi is a párommal!Esetleg a kedven állat is passzol hozzá ?Nekünk a delfin.
Gjéti !Tök szupi az eredmény!Nah és a nevek nagyon jók!
Annakidején ,hogy kiakadtak mikor megtudták ,hogy mi nem hagyományos Marika,Évike nebet adunk lányunk hanem DEborah.

Kép
zümis

Gjéti: Tökéletes az afp-d! :lol:
Nagyon különleges nevet választottatok, de nekem nagyon bejönnek a ritka nevek! :D

Hajni: Nagyon csini menyasszony voltál! A csokrod is nagyon szép! :lol:
zsu83

Elif, nem tőled csórtam ám a nevet. :D
Majd elárulom a fiúnevet is, de mára elég volt a bejelentésekből.

Zümis, a barátnőmet is Deborah-nak hívják, igaz, h ő holland.
Nem tudom, én úgy vagyok vele, h nem adnék ilyen mindennapos
neveket... Bár a fiúnévvel lehet h mégis úgy járok... :lol:

Stelly, osztom a véleményed, én sem ezen a területem fogok
bizonyítani a környezetbarát énemet...

Am szerintetek melyik babakocsi a jobb? Az előrenézős v a hátra? :roll:

Kép

Kép
gjéti

A mosható pelus nem környezetszennyező? És a mosópor? :shock: És a vízfelhasználás? :shock: És a mosás-vasalásra pazarolt áram? :shock: És a vörös popsi miatt rákent több mázsa krém mint vegyi anyag? :shock: De te tudod :D
A pelus-nélküli módszerről én is hallottam, nagyszerű ötlet, de mindezt egy téli-nyakig felöltöztetett babánál hát.... Párszor át kell majd öltöztetned naponta,(mert eleinte úgyse érted meg a baba "jelzéseit") és akkor ugyanott tartunk. Víz, mosópor, energia, idő.

Kép
kangu

Zümis: majdnem stimmel a kedvenc állat, a kardszárnyú delfin a kedvencem :D (olyan mint én, baromi nagy, de azért formás :D :D ), a férjemnek a gepárd.

Gjéti: szerintem szép neveket választottatok! :) Valóban nem gyakori, viszont az én utónév könyvem szerint február 4-én van az ajánlott névnapja, de mivel a Veronika rokon neve, tarthatjátok a névnapi buliját július 9-én (akkor is van Veronika nap a könyv szerint, de talán a Veráink ezt jobban tudják :D )

Hajni:nagyon szépek voltatok! A csokrod nagyon tetszik (miért volt kettő?), nekem ez nem jutott eszembe anno 8 éve :( , de minden díszítés kék-fehér ill. kék-ezüst volt :D

Pelus ügyben azt hiszem én sem fogom a "zöldek" táborát gyarapítani :oops: .
kreiszi

Zsu, Kreiszi - koszi :oops: Az egyik dobocsokor volt, a masikat megtartottam. :wink:

Zsuzsi - Nalunk most nagyon probaljak nepszerusiteni az ujrahasznalhato pelenkat. En alapban nagyon hive vagyok minden hasonlo igyekezetnek (szelektiv szemetgyujtes, olyan dolgokat veszek, amin nincs sok csomagolas, nem hasznalok eldobhato muanyagszatyrokat stb.) de pelenkaugyben hat nem tudom. Nalunk ezt a parom vetette fel eloszor, de szerintem meg atragjuk addig nehanyszor. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Veronika Január hónap 12. napján

Veronika Január hónap 13. napján

Veronika Január hónap 19. napján

Veronika Január hónap 24. napján

Veronika Február hónap 4. napján

Veronika július hónap 9. napján

Kép
zümis

Pelenka ügyben, azt hiszem én is az eldobhatót fogom előnybe részesíteni! :roll: :oops:
zsu83

Elszállt amit írtam.

Pelus: Nálunk Libero a nyerő. A moshatóból jó sokat be kell vásárolni, mert az elején igen csak termelnek a drágák! :lol:
Mosás helyett, meg vessetek meg, de én inkább pihenek! Abból lesz a legkevesebb! :shock:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Bekapcsolták nálunk a fűtést! :lol:
Az egyik szemem sír, a másik nevet! Mert aranyárba mérik a távfűtést :evil: , másrészt viszont már majd megfagytam! :(
zsu83

Sziasztok!

Ugy irigykedem mindenkire, aki mar tudja a baba nemet. MInket meg mindig esz a kivancsisag, de mar csak 1 het!!! - ha o is mutogatos kedveben lesz... :wink:

Pelenka: En az elejen csak markasat vettem, Libero, Pampers. Az elobbire egy deka panaszom nincs, a Pampers jopar ismerosom velemenyevel egybehangzoan egy nagy rakat sz.r. Maradt a meregdraga, de megbizhato Libero. Aztan mikor lattam, nem egy erzekeny fajta a bore Lucanak, bevallaltam a Rossmann, a DM, Lidl es a Tesco pelusait is. A legjobb a Tesco szines, ami sztem tok ugyanolyan, mint a Libero, ja es kb fele aron. :!: :!:
Textilpelus meg tenyleg kell vagy 20, mindenre jo, nagyon hasznos!

Ossejt: Mindent elmondtatok, amit en is tudok, es ami miatt nem akartuk.

Gyomoreges: Total egyutterzek mindenkivel, nekem szinte szetmarta a sav Lucaval a nyelocsovem anno, olyan durva volt. Es SEMMI :!: nem segitett, csak a Rennie. Az meg nem art, igy hat hadd segitsen!

ERZEM A MOCORGAST!!! :D :D :D Vegre! Es nem is kicsit! De tok mashogy rudgal, mint anno Luca. Olyan, mintha felefele keresne maganak utat, mar a szegycsontomnal tart. Es eros a kis dragam! Ja, es csokira mozdul :wink: 1-2 falat csoki, es jon a dance!

Joejt mindenkinek!

Ti nem vagytok erzelmes hangulatban amugy? En mar a FOrma-1 eredmenyhirdetesen majdnem elbogtem magam. Borzaszto!

Kép
Kép
-macsek-

Macsek: Gratulálok a mocorgáshoz! :lol:
Igazi gyerek, a csokira rámozdul! :wink: :lol:
Nálam is eltörik gyakran a mécses, én az olimpiát könnyeztem végig! :roll:
zsu83

Sziasztok!
Ma voltam genetikai UH-on, sajnos tovább rontom a csapat nemi egyensúlyát, ugyanis úgy néz ki, hogy fiú lesz! :D
A Szent Istvánban voltam, egy idősebb dokinál, nem volt valami beszédes, csak miután rákérdeztem azután tért rá a baba nemére. Persze a rendelés végére hívtak be, így már biztos unta a banánt. :?
Egyébként a lényeg, hogy mindene rendben van :D

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus: Gratulálok neked is! Úgy látszik tényleg nagyon fiús topik leszünk! :lol:
zsu83

Macsek, szeretnéd, h tippeljek neked is egy babanemet? :)

Kép

Kép
gjéti

Hú, fél napig nem olvasom a fórumot és tessék...majdnem két oldalnyi új hír...
Kangu, minden rendben lesz, szerdán extrán drukkolunk! Persze Andusnak is!
Ma voltam dokinéninél...nézi a uh-ot, azt mondja, jó hosszú combja van...mondom akkor biztos lány...hááát, még ne vegyem 100%ra, de úgy néz ki, igen! Apa nagyon örült a hírnek ott a világ másik oldalán! Én a kukacnak drukkoltam, de cserélni senkivel sem cserélnék! Lehet, majd pár év múlva bevállalunk egy 3.-at is, de csak akkor, ha addigra vki elmondja a titkot, hogy hogy kell tuti fiút csinálni :lol: A lényeg, hogy minden rendben van, két hét múlva megyünk majd a genetikai uh-ra Hajdú doktornőhöz szintén. Az AFP-m jó lett, 1,14 MoM, emiatt megnyugodtam picit.
Őssejt: mi is úgy gondoljuk, hogy ha ne adj Isten baj van, akkor úgyis elő lehet állítani csontvelőből, (nyilván az sem olcsó),;de miért lenne baj??? Szerintem is annyira gyerekcipőben jár ez az egész, hogy egyenlőre nem érdemes erre több százezret áldozni.
Pelenka: én is a L.-ra esküdTEM, egészen addig, amíg kb. egy éve nem variáltak rajta: vékonyabb lett és keskenyebb...innentől kezdve nem passzol úgy Fruzsira, mint előtte, de még mindig jobb, mint P. vagy H. Én most már jó ideje a dm pelukatt veszem, időnként a tesco színeset, ezek megbízhatóak szerintem és olcsóbbak is. Mondjuk az elején szerintem érdemes mindegyikből egy-egy kisebb csomagot venni, hogy kipróbáljuk, melyik illik a baba popsijára. Ja és a dm-ben lehet ökopelut is venni, az sem rossz, viszont picit drágább, mint L. mondjuk. Alapvetően én is azon vagyok, hogy minél kevésbé szennyezzük a bolygót (Wall-E-t láttátok?), de a mosható peluról nekem is az a véleményem, hogy az sem elhanyagolható energia, amit a tisztítására fordítunk. Talán itthon már inkább égetik az eldobható pelukat, mint komposztálják...bár azt el kell meséljem nektek, hogy a Maldív szigeteken, amit az ember az érintetlen paradicsomnak GONDOL, a bennszülöttek által lakott szigetek partja dugig volt az eldobható pelenkákkal, amit ott használnak (a régebbi típus, aminek még nejlon a külseje)...sokkoló és kiábrándító volt egyszerre...akkor kezdtem el ezt az öko-pelut venni, állítólag 90%ban lebomlik...
Mocorgás: és igen, azért nem érzem, mert elől tapad a lepény :)

Kép
Kép
abencze

Abencze: nagyon gratulálok a Leányzóhoz! :)

Crocus: Neked pedig a Fiucskához! Első Babád, ugye?

Kreiszi: Nálatok is első Gyerek?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jesszus mennyit írtatok :D

Köszönjük a jókívánságokat jobbulásra! Hát képzeljétek igaza volt a gyerekdokinak, megnéztem a gyártás dátumát a zacsin és 2,5 éve gyártották! Addig tényleg ki tudja hol hánykolódott! Igaz, hogy a szavatossága 3 év úgyhogy elvileg még jó lenne, de ha a körülmények nem jók...

Ha megveszitek most a pelust szerintem nem gond ha szobahőmérsékleten van és nem párás a levegő. Ez a csomag valszeg kapott párát vagy ilyesmi. Egyébként hozzá kell tennem, hogy semmi de semmi nem látszik a peluson, se szagra, se színre, semmi, tüzetesen átvizsgáltam.

Kb 3-4 üzit tudtam elolvasni azokból ami az enyém után jött, holnap folytatom megígérem.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Abencze: Gratulálok a kislányhoz!!!!!!!! :lol:

Zétibébi: Csak tudnám mi tartott eddig, hogy kirakják kereskedelmi forgalomba a pelust! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy "betörök" hozzátok.
Mindenkinek gratulálok a babyhez! :lol:

Szeretném eladni a babakocsinkat,és az elektromos akvárium bölcsőhintánkat.Kisfiam kinőtte őket. :D
A babakocsi ABC Design jó állapotban van hordozóval együtt 20.000Ft.
A hinta is nagyon jó állapotban van 25.000Ft.
Ha érdekel titeket akkor írjatok privit.
Köszönöm szépen.

További szép babavárást és könnyű szülést kívánok nektek!

Jó éjt

sziasztok

Üdv.:Szilvia

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Így néz ki a hinta(Fisher Price)

Kép

Kép
szilvi17

Kép
babakocsi1

Kép

Kép
szilvi17

Kép
babakocsi 2

Kép

Kép
szilvi17

Kép
babakocsi 3

Kép

Kép
szilvi17

Hátlányok most megfogtattok. Anyit irtatok hogy alig tudtam utol érni magamat. Mindenkinek szoritok hogy minden rendben legyen.Megy a Pozitiv energia. Valaki kérdezte hogy mink lesz. 100% hogy fiú. Apa nagyon örül. Mert igy egy lány és egy fiú lesz nálunk. Pelenka ügy. Mi annak idején kiprobáltuk a textil pelust. Hát csak rendeteg bajt okozott mást nem.
- bőr betegség /doki, +gyerek fájdalma/
- akkárhogy rögzited biztos hogy valahol kifolyik /ruha csere/
- nem mindegy milyen mosoport, öblitött használsz.
Ha ezeket össze adod ott van az eldobható ára. + vasalás +mossás+ fertöttlenités+hol tartod. Vagy egyesével elinditod a gépet. :cry: Mindet öszevetve nem jó. Tapasztalat beszél belölem.
Probáltatok már úgy irni hogy a macska a billentyüzeten fekszik :?: :?:

Kép
háfi

Nagy nagy Gratuláció abenczenek a kisleányhoz, crocusnak a legénykéhez, macseknak pedig a mocorgáshoz. :)
Hát ezt nagyon jó volt leírni!

Ezek szerint hétfőn nem egyedül én megyek UH-ra (macsek), de jó! :)
Én is érzékeny hangulatban vagyok, nagyon, már alig merek TV-t nézni, de lassan utcára menni is, mert egy kisbaba látványa is meghat. :)

Kép
Kép
elif

Elif, majd ha kreatívkodtál már, arról is mutass fotókat ám! :)

Macsek, de jó, hogy már te is érzed a rugdalást :D vicces, hogy írod, hogy felfele mászik; az én picim meg ponthogy lefele: tegnap mozgólépcsőzés közben a hólyagomon piruettezett, kicsit aggódtam, hogy vajon bírom-e a tartani magam :D

Crocus, gratula a kishapsihoz :D jó kisfiús a topik, sebaj, így Adri baba lesz honnan válogasson udvarlókat :wink:

Abencze, gratula a csajszihoz :D

Zsu, az a gáz, hogy egy csomó helyen úgy csinálják, hogy elérjenek bizonyos rendelési mennyiséget a nagykertől (mert ezért ugye nagyobb százalék kedvezmény jár pl), inkább felhalmoznak nagyobb raktárkészletet, és bizony van, hogy a nagy kupacból még mondjuk egy év múlva is van pár csomag - ha mondjuk nem figyelnek rá, hogy előbb tegyék ki, ami előbb érkezett (és szerintem a pelus nem annyira romlandó, hogy ezzel bárki is foglalkozna :roll: ). Így simán előfordulhat ilyesmi, szegény Zéti meg fájlalhatja a kis férfiasságát, és nem találsz senkit, akit esetleg felelősségre lehetne vonni :( elvileg a nagyobb áruházakban van annyira gyors áruforgás, hogy ilyesmi nem okozhatna problémát.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Hajnski: tényleg jópofa a fotó a kantárosokról. :wink: Nagyon szép menyasszony voltál ám.

Zetibebi: hát ezzel a pelenkás sztorival megleptél, erre már tényleg nem gondolna az ember ... De jó, hogy tapasztalt anyukáink beszámoltak arról, hogy kinek milyen pelenka vált be, ettől is okosodunk mi kezdők :lol: Az biztos, hogy én is az eldobható pelenkások táborát fogom erősíteni. Ja, és Zetinek mielőbbi gyógyulást!!!

Gratula mindenkinek, aki időközben megtudta a picur nemét, lassan már mindenkinél tudni fogjuk. Úgy látszik nem sok kislányka lesz.

Macsek: jó neked, hogy érzed a mozgást, nálam még mindig semmi :cry:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Ma megint jó borús időnk van! :?

Megyek ma nézek pulcsikat, mert a régi pulcsijaim valahogy szűknek bizonyulnak! :wink: :lol: Kellett nekem szűk fazonúakat vennem! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Gratula Crocusnak a pasihoz, Abenczének a csajszihoz.

Már jöhetne egy kis napsütés :D Ez az idő várhatott volna novemberig, nem?

Nekem mázlim van a ruhákkal, mert mielött Kismazsola megfogant nagy fogyókúrában voltam, fogytam kb. 12 kg. :D Így most még elég sokáig tudom hordani az eredeti ruháimat :D .

Julcsi: első gyerkőc (3 spontán ab után), ezért is hihetetlen számomra, h a pocakomban van.
A pelenkás tapasztalatok onnan vannak, h 13 éve ápolok koraszülötteket, újszülötteket.

Én is nagyon hamar elérzékenyülök, bár korábban is ilyen voltam, de nem ennyire. :oops:
kreiszi

Jaj! Hülyülök, már számolni sem tudok :oops: . 14 éve
kreiszi

hehe új fejlemény a cégnél: addig tökölődtek a sráccal, akit fel akartak venni a helyemre, hogy kapott egy másik ajánlatot, és visszamondta itt nálunk - szóval kezdődik elölről a keresés - már csak röhögni tudok...

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: ez nem nehezíti a helyzeted?
kreiszi

Sziasztok!!

Anniyt írtok!!!Lehetetlen végigolvasni...főleg kaja nélkül....csokiéhségem lett..jót, vagy rosszat jelent? Még nem ettem eddig, mert nem kívántam, csak most...de nagyon, migyá megyek a boltba!
Pelus: Minden tiszteletem azé, aki mosná a pelenkát, én soha nem fogom magam rászánni...elég a büfis-kajás pelusokkal szenvedni szerintem...(ez is csak első babások lelkesedése...de csak hajrá!) Amúgy amway ide-vagy oda, a mosóporuk az egyetlen ami bevált, környezet- és mosógépkímélő! A ruháimat gyönyörűre mossa, és kiszed minden gyerek-foltot! nem kell semmi extra mellé, és keveset kell csak használni(negyedét a pl. arielnek) Ez csak eszembe jutott...

Képzeljétek, csalódott lánykám folyton Bonifácnak akarja hívni születendő öcsikéjét....kezdek félni, hoyg véletlenül ha megkérdik apát, vagy engem a szülőágyon még azt mondom! Lehet javítani utána ha elrontja az ember? vagy már örökre szar nevet kap?
Elég röhejes lenne...de folyton így hívja, és kezdek hozzászokni...!! Kis édes! :)

Gratula mindenkinek a jó eredményekért, a fiúkért, és lányzókért! Egész vegyes a társulat! 7végén elpakoltam az összes rózsaszín, és fodros-csajos babarucit jó mélyre....

Lakik valaki itt vác közelében? Nem akar jönni velem vácra kismama-aquafitnessre? Oylan jógás lesz, vagy milyen! Ma megyek először, és 1000ft/alkalom! Nagyon tiszta, babauszis medencében!

Kantáros naci: Nekem van egy még első gyerekről....6 évvel ezelőttről...sőt már 7 év! azta hogy szalad az idő...lényeg, hogy felpróbáltam tegnap...már csak a két copf, és az isitáska hiányzott! Anniyra röhejesnek éreztem magam...fura, hogy a kedvencem volt régen, hordtam sokat, és most egyszerűen rosszúl lettem a látványtól! Biztos az "öregségemmel" jár.....:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

el is felejtettem! sikerült az utóbbi héten semmit sem hízni!!!!!akkor ehetek csokit!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Úgy bírom az apáitokat, popsitörlős doboz, pelenka, kisruhák :D tényleg a legfontosabb és legsürgősebb dolgok! :D :D

Kreiszi szépek a lányneveitek! :D

Hajni olyan szépek voltatok! Megnéztem néhány esküvői képet! Hihetetlen harmónia van köztetek ahogy egymásra néztek... :D irigylésre méltó.

Hú pelenka nélkül? :shock: nem olvastam utána, de biztos okoz viccesen kellemetlen helyzeteket :)

Gjéti ha lehet olyan kocsit válassz, aminek a karját át lehet fordítani a másik oldalra, amíg picike a baba feléd néz, ha lát téged tudja hogy jó helyen van, ha nagyobb és már fel lehet dönteni a háttámlát akkor átfordítod és nézelődhet. De ha csak az egyiket választhatnám akkor olyat vennék amiben engem lát.

Macsek gratula a mocorgáshoz! :D Én is hihetetlen bőgős vagyok...reklámok, filmekben ölelések, híradó, bármi megrígat...annyira ciki :oops: de viszont jól esik könnyezni egy kicsit :)

Hú Kreiszi, tényleg csecsemős vagy? :D :D :D Istenem de jó, hogy idehozott a sors!!! :D

Abencze: én ezt olvastam, és szerintem beválik, mert úgy néz ki nekünk pont így jött ki: van a peteérés, ha tudod hogy nagyjából mikor van (a legjobb ha a pontos napját tudod) akkor ha pár nappal előtte akcióztok akkor valszeg lány, ha pár nappal utána akkor valszeg fiú lesz. Ez a pár nap csak 1-2 nap legyen. Z tuti peteérés után foganhatott egy kicsivel, a mostani baba meg előtte kb 1-2 nappal, és úgy néz ki lány. :D Ez valami olyasmi miatt van így, mert a lány sejtek tovább élnek, így meg tudják várni ha még kell egy-két nap a peteéréshez, a fiúk lassabbak és nem olyan sokáig bírják, úgyhogy nekik jó ha már ott van az érett pete. Meg olvastam valamit a hüvely kémhatásáról is, a lány hímivarsejt aszem a savasat szereti, a fiú meg a lúgosat, vagy pont fordítva.
Légyszi ha nagy hülyeség valaki szóljon rám, ne osszam itt az észt :D

Már csak 3 óra ééés dokiiiiii!!! :D Alig bírok magammal, megyek fürcsizni, ruhát választani, cuccot összerakni, jajj Istenem de izgulok! :D A végén az lesz hogy a nagy lelkesedésben kiderül valami rossz az uh-on...áhhh, pozitív energia :D

Stelly ez nem semmi! :D Kész kabaré ami nálatok van a melóhelyen! :D Menj el táppénzre és fütyülj rájuk! :D

Z: tegnap kapott kenőcsöt, antibiotikum+szteroid egyben, de nem használtam tegnap, egyből új pelust adtam rá és már egy napja nem kap az állottból, és úgy látom kicsit javul a kis bőre, úgyhogy (nem tudom jól teszem-e) úgy döntötem ma estig várok azzal a kenőccsel, ha kicsi javulást is látok nem kenem rá. Jó lenne megúszni ezeket a vackokat. Hátha leküzdi egyedül a fertőzést...most abba gondoljatok bele, ha egy egy-két hetes babára adnak rá ilyen pelust és ő kap gombás bőrfertőzést, akkor őt is antibiotikumozni meg szteroidozni kell??? Ne is gondoljatok bele inkább, borzasztó.

Estére úgy bekeményedek mostanában...annyira kemény hogy fáj az egész, érzem a méhem gömb-féle formáját...a fekvés meg a magne b6 segít, de amíg az is hat addig nagyon rossz. Lehet hogy elkezdem állandóan szedni hogy megelőzzem. Túl sokat stresszelek, költözés, suli, anyós...

Kérdés: lányok télen mi lesz velünk? Nem nagyon gyártanak kismamakabátot...vagy ha igen biztos méregdrága, és lehet hogy soha többé nem vesszük fel. Hogy tervezitek? Már most ősszel is necc, de nekem van egy férfi M-es melegítőfelsőm, kapucnis, vastag, kényelmes, azzal kihúzom a kabátos időig. Egy barátnőm úgy oldotta meg hogy sima kabátot vett, csak épp xl-eset.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétivera: a lányneves részt nem nekem szántad :D , nekünk kukisunk lesz! :D
Doki után várjuk az infókat!
kreiszi

Ja és persze semmi rossz nem fog kiderülni a dokinál, csak csupa jó dolog! :D

Az én pocakom a napi 3x2 Magne B6 mellett akkor szokott keményedni időnként, amikor hidegfront van, tegnap óta meg kettős front van :( . Ilyenkor bebugyolálom a pocakom :D .
kreiszi

Bocs Kreiszi, Gjétit akartam írni :oops:
Lehet, hogy nekem is érzi a hasam a frontot :?
Megyek folytatom a fürcsit, Z alszik és felsírt úgyhogy ki kellett ugranom a jó meleg vízből.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Télikabcsi: Veszek olyat, amit később lehasználok szánkózásra....valami meleg sídzyiki, vagy tollkabátszerű, aminek nem baj ha nagyobb a mérete! Meg láttam 10enezer ft-ért kifele bővülő fazonos nagyon csini kabcsikat a Dunakeszis auchanban a takko melett, bejárat a pénztáraktól...fog sincs mi az üzlet neve, de elegáns, és tök kismamás-szabású divatos cuccokkal van tele, de nem kismama üzlet!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kabát-témán én is gondolkodtam - most még találtam egyet, ami rámjön, de később :roll: asszem, el fogom kérni férjem sportdzsekijét, hétköznap melóba ő úgyis a szövetkabátot hordja.

Jaja, röhej tényleg, amit művelnek. Most kitaláltam, hogy leszek olyan jófej, és írok szépen egy leírást a munkakörömről, és innentől nem érdekel az utódlásom kérdése. Majd elolvassa, mit kell csinálni, én meg szépen nem fogom felvenni a telefont - és legalább a lelkiismeretem is nyugodt marad.

Rávettem végre magam, hogy benevezzek egy kis mozgásra (riasztóan nagy tempóban nő a súlyom, már +5 kg): ma megyek először kismamajógára. Nem akartam nagyon nyüzsgőset, és a jógáról azt hallottam, hogy pozitívan befolyásolja a szülés utáni regenerációt is - hát úgy legyen... nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz!

KépKép

KépKép
stelly

Megjöttem a védőnénitől. Megdicsért, nem hiztam és a baba is hagyta hogy meghallgassa a szivhangját. Nagyon bűszke voltam rá. 4. hét mulva menem kell megint. Ruha ügyben tiszta kib..... az egész. Vikinek csak lányos holmiai vannak. Most a fiúnak mindent be kell szereznem. Mégsem öltöztethetem piros- fehér rugiba. A rózsaszin bodykról ne is beszéljünk. Szóval igy állunk .... :D De nagyon boldog vagyok. Az idő meg annyira :evil:
Rita

Kép
háfi

Jaj a mocorgáshoz szeretnék annyit hozzá füzni. Miért van az hogy hajnali 4. kor érez legnagyobb kedvet a rugdosáshoz :?: :?: 3. napja minden reggel erre ébredek. Ma már apa is érezte.
Rita

Kép
háfi

Lányok info. Érdemes megnézni. Cim:www.babyoutlet.hu
Rita

Kép
háfi

Sziasztok!
Julcsinak: Igen az első gyermekem. Megpróbáltam feltölteni a közös táblázatba magam és a fiúcskát remélem sikerült.
Az én pocaklakóm pár napja kezdett mozgolódni, általában lefekvéskor amikor már félig alszom, vagy amikor megfordulok a másik oldalamra.
Ősz-tél: én bevásároltam magamnak egy vastag poncsót, egy darabig jó lesz remélem, ha meg esik az eső elkérem a férjem esőkabátját. Szegényke :D

Crocus
Kép

Kép
crocus

Kreiszi: De jó, hogy csecsemős vagy! :lol: Ugye kérdezhetünk tőled, ha valamibe tanácstalanok vagyunk? :wink: :D

Stelly: Én a helyedbe tuti elmennék táppénzre! :) Ha így folytatják, akkor a szülésig is ott leszel! :?

Kabátügy: Hát már én is gondolkodtam rajta, mi lesz a nagykabátommal, mert újat nem akarok venni, főleg nem kismamakabátot, amit jó ha használok kb. 3 hónapig! :roll:

Na ma nem jutottam el a pulcsivásárláshoz, mert mire elvégeztem itthon a házimunkát elkezdett szakadni az eső! :?
zsu83

Zsu: persze, állok elébe :) . Bár a "tudományom" csak az első pár hétre elegendő, azután már én is abszolút kezdőnek számítok :D .

Lányok, valaki megírná a táblázat elérhetőségét? Én is beírnám magunkat, ha nem gond :oops: .

Háfi, köszi az outlet címet, nagyon cuki holmik vannak.

Képzeljétek! Kaptam a névnapomra képeslapot a pocaklakómtól :D .
A férjem Kismazsola nevében is küldött egyet :D . Gondolhatjátok, h elsírtam magam :).
kreiszi

Sziasztok!

Van pár eladásra szánt babacuccunk, az alábbi címen elérhető: http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Pl:
0-13 kg-ig használható babahordozó, az EU szabványnak megfelelő R44/03-as besorolással!
Alul kis tároló doboza is van, ami praktikus, pl. odafér egy cumisüveg, vagy pár apróság :)
Nem egy nehéz darab, ezzel megkönnyítve a cipelést!
A képen nem látható, de megvan az övvédő is, tehát a vállnál sem sérti a pánt a babát :)

Mérete miatt megoldható a személyes átvétel Budapesten!

KépKép
Kép

Vagy:
Keveset használt (3-4x), gyönyörű játszószőnyeg! Csipog, zörög, csörög, zenél, tükrös, a babák álma :)
Ebből is többet kaptunk, így ettől megválnánk! Eredeti ára 15 ezer Ft volt!

Méretére való tekintettel Bp-en belül megtudom oldani a személyes találkozót, így postaköltséget spórolunk :)

Kép Kép
Kép Kép

Ha bármi kérdés van, vagy az ára érdekel, keress nyugodtan priviben, megegyezünk :)

Köszönöm, és bocsánat a zavarásért! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Megjöttem! Hát ez k...............va jóóó!!! FIÚ!!! :lol:
Elmeséltem a dokinak a kórházi uh-os eseteimet, nagyon vigyorgott, pont ahogy számítottam rá :D azt mondta a lányoké nem így szokott kinézni akkor sem ha rosszul látszik vagy kicsike, és azt mondta 99% hogy fiú (láttam a fütyit meg a zacsit magam is...) és hogy pénzt tenne rá 9:1 arányban :D Hát csajok, jövő héten elruccanok megint a kórházba egy 4D képért, megpróbálom kifogni azt a nőt aki a lányt mondta :D Egyébként úgy fogalmazott a doki hogy teljesen negatív minden, és nagyon megnyugtató hangon mondta úgyhogy hiszek neki. Apa annyira röhögött a telefonban mikor mondtam neki!!! :D :D :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?