A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lillának ,Péterkének és Nolkának Nagyon boldog első szülinapot!!!!

Annyira meg vagyok fázva,a fülem teljesen el van dugulva,fáj a torkom,az orromon semmi levegőt nem kapok,a szám a sok orrfújástól teljesen feldagadt.Remélem Bertus nem kapja el!!!!! Bár éjjel már kétszer kellett szivatni az orrát,csak lázas ne legyen!!
Ráadásul apa éjszakás,és pénteken elutazik három napra,én meg egyedül egy beteg gyerekkel...

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!

Megyék én is lepihenek egy kicsit!

KépKép
juba

Eszembe jutott egy sztori, muszáj még megosztanom Veletek:
Valamelyik nap Máté a konyhában talált egy lemaszatolt textilpelust. Kinyitotta a mosógépet, fogta, belerakta a pelust, és rácsukta az ajtót. Aztán megtalálta a mosószeres adagoló-golyót, kinyitotta újra a gépet, azt is beledobta, és ismét rácsukta az ajtót. :lol: Nem tudom, kitől láthatott ilyet... :lol: Amúgy is ilyen takarítós, a múltkor asztalt törölt egy pelenkával, aztán az etetőszék tálcáját is le szokta törölni, és mikor nem a heylére tettem le a cipőmet, azt is odavitte, ahova kell. Besz@rás. :lol:

Pelenka: hát eddig mi bármilyet próbáltunk, ha rendesen a derekára akartam passzintani, mindig megszorította a combját, de nagyon. A moshatóssal ez is szerencsére megoldódott. Most, hogy utazunk, viszont eldobhatót kap. Abból most 5-ös (Maxi Plus) babylove-unk van, ami hiába ér fel tüdőig, akkor is megszorítja a combit. Biztos az én Fiam anatómiája ilyen fura. :shock: :? De nekem Ő jó így.:oops: :lol:
Mosmá télleg menek.

Detti
KépKép
kiskolbi

Juba, jobbulást és sok szerencsét a hétvégére!

Detti
KépKép
kiskolbi

Viranka! Bálint? (Látom, hogy azóta se írtál, hogy írtad, beteg.)

Kolbi! Okké! :)

Juba! Jobbulást! :(

Én meg áldom a közös képviselőnket, még jó, hogy feltekertem a radiátort, képzeljétek, van fűtés!!!! :D :D :D :D
Egyébként egyre jobban gyanítom, hogy Szeli fázhatott éjjel, mert már tüsszögött... :(
Pedig adtam rá egy body-t, egy rugit, a hálózsák és egy pléd összehajtva, de úgy tűnik, nem volt neki elég... :?

Fog: Szelinek 6 van kint: 2 lent, 4 fent. Most ELVILEG hol fog jönni a következő??? Egyelőre sehol nem látok fehéredést. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Rebekának is jobbulást!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük Barátosmamák! Nagyon édesek vagytok!
Cserébe pár fotó, mert tegnap (is) ünnepeltük Nolkát szerencsére... milyen kaki idő lett... :roll:

jön az Ünnepelt Kép

fújjuk a gyertyát
Kép

ajándékokkal: Kép Kép Kép

még jövök köszönteni... 8)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kolbi: nem semmi Máté!!! VikDan meg ha kulcsot talál, rögtön megy vele az ajtóhoz és próbálja a kulcslukba erőszakolni! Valamelyik nap meg a mosogatószivaccsal dörzsölte magát... :shock:
Mindent megfigyelnek amire nem is gondolnánk...

Juba: jobbulást Nektek!!!

Regi: én is épp most gyújtottam be a kandallóba!

VikDan orra is folyik...mi lesz itt...!

Kép
Kép
timi26

Nagyon sok boldog első szülinapot utólag:

Melinek, Mollinak, Áronnak, Petikének, és Lillának!!!!

Kép Kép Kép

puszi-puszi-puszi!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Akinak nem első szülinapot annak is boldogat.... :oops:

Regi! Gratulálok a házhoz!

Fúúúú hát igen itt a taknyos idő, vigyázzatok Magatokra és a Babákra, igyatok sok teát :wink: Jobbulást a betegeknek!
Kép

mennem kell, felkelt az én Egyévesem
(ja egyébként már csak 1x alszik Nolka, ebéd után, mint a nagyok, az éjszaka meg 20-8-ig tart 8) )

sok puszi! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!
Szerencsére az éjszaka nem volt olyan szörnyű, mint vártam, de azért paff vagyok. Nem bírom a hidegfrontot, meg az ilyen trutyi időt.

Regi
Szeli nagyon csini volt a tali napon és látom tiszta szerencse, hogy kaptatok kölcsön babakocsit, mert jól kidőlt :)
Ami pedig a szótanulást illeti szerintem is hülyeség ismételgetni, bár nyelvész nem vagyok :) gondold el milyen unalmas lehet nekik az :) én inkább úgy beszélek hozzá, mesélek neki, hogy feltételezem megérti. És szerintem sokmindent meg is értenek
már ilyen korban is, még ha nem is adják tudtunkra :)
Jaa ezek szerint Szeli téged hagy, ha ébren van :lol: legtöbbször semmit nem tudok végig csinálni Tazitól, mert ő mindenbe belekontárkodna, de persze azért sokmindent megcsinálok. Szerencsére mellette mértékkel, de lehet zajosabb dolgokat csinálni.

Puszi Rebekának, hogy gyorsan gyógyuljon
JUba te is gyógyulj!
Kép

Kolbi
Hát télleg besz@rás a fiad :) küld már át hozzánk kicsit takarítani :lol:

Nolka baba nagyon boldog első szülinapot!
:)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Isten éltessen minden,1. Szülinapost
Kép

Szuperek a képek olyan jó nézegetni őket :D :D

Regi!
Gratulálok a házhoz. :D

Kispocc!
Neked meg a kis tesóhoz gratulálok.

Betegeknek jobbulást!

Kolbi!
Nem hiszem,hogy beetetés mert nekünk kérdezés nélkül adtát a receptet.

Voltunk mérésen háát nem egy túl súlyos gyerek, sőt óriás sem lesz belőle közel 8 kiló és olyan 71 centi bár ez nem100%.
szerintem Ildike a legkisebb. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Péterkének, Lillácskának és Nolkának nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Lillának pedig gratulálunk az elinduláshoz!k!

Robesz jól van, de folyik az orra ezerrel, így hát szívjuk, ő meg utálja és ordít, az éjszakát végigaludta, eddig, ma sztem is fázott áthoztam, nálunk simán aludt.

Most ennyi

Kép
Kép
nektarin

Viranka, gratulálok a házassági évfordulóhoz, hú már az 5. az igen:)

Kép
Kép
nektarin

Anitja
Cuki volt Nolka. Az az zöld milyen játék?

Amúgy tényleg nagyon zizi van. Átmentünk a barátnőméhez, hát horror volt ebben az időben. Először is jól be kellett öltöztetni, aztán meg szakadt az eső és fél kézzel babakocsit tolni elég izgalmas :evil:

Ami meg a járást illeti, képes rá, de nem gyakorolja. Úgy tűnik nekem nagyon tutira megy :lol: akkor meg ki tudja mi vár rám :)

KépKép
KépKép
fleur

Noel nagyon sok boldog szülinapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szülianpi képek
Szüleimnél:
Kép

Kép

Azért nem csak csontot kapott ebédre :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az anyós tortája
Kép

Szülinap apával és anyával:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ez meg csak úgy (Míra után szabadon :))
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur na végre. Már hiányoltalak. Csak nem találtam a mobilom :oops: :oops: , hogy felhívjalak.
A tegnap nálunk is nyűgös volt de az éjszaka is. 3 órát aludtam 5 részletben.
Ráadásul a mai nap is szörnyű :(

Anitja milyen nagyfiú már Nolka :lol:

Betegeskedő gyerekeknek jobbulást. Robesz, Vikdan, Rebeka, Bálint hamar gyógyuljatok meg.
Grétikémnek is folyik az orra.

Regi én is rendszert vártam a fogak kibújásában és az beintett.
A két leghátsó bújt ki és az előtte lévőknek kellett volna.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nolkának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, csak gyors bekukk, hogy megköszönjük a köszöntéseket!

Nolkának, Lillának pedig boldog szülinapot! Csajok szuperek a képek!

Majd én is rakok fel, mihelyst megkapom őket!

Heni
KépKép
heni81

Na, végre le tudok ülni egy kicsit, és ha Rugó nem kel fel, akkor le is írom a mondandómat.

Lilla, Péterke, Nolka - mindenkinek boldog szülinapot kívánunk!!!!

Anitja: micsoda nadrágtartó :lol: :lol:

Fleur: nagyon szépek vagytok! Egy olyan bebújós kuckón én is gondolkodok majd...

Anikó: hát, szerintem torta-vonalon ti voltatok a legjobbak :wink:

Heni: gratulálunk az állampolgársághoz! Néha mi is szoktunk Szlovákiában járni, mert Gábor családjának egy része van odaát. Lagzikba, meg mindenféle családi alkalmakra szoktunk átmenni, a rokonok egy Komárom melletti faluban laknak. Azt hiszem, Zsigárdon :roll:

Regina: aranyosak a képek! Jövőre is mi is bővítünk, már előre tartok tőle :roll:

Panndi: megkérdezhetem, hogy miről írsz szakdogát?

Viranka: nem reklámozom magamat nyíltan, úgyhogy ha Rugó még alszik egy darabig, majd küldök egy e-mailt. Szerintem azért lehet érteni, nem olyan hihetetlen dolgokra kell itt gondolni :lol:

Ágica: szájpenész-ügyben haladtok előre? Bár lehet, csak én maradtam le a napokban valamiről :roll: Az éjszakákhoz pedig kitartást...

Hörcsög: akkor mi meg lestoppoljuk a legkisebb fiú címet. Ma voltunk ugyanis orvosi vizsgálaton benn, és Rugó 75 cm és 8550 gr lett :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást. Hogy micsoda egy nyálkás idő van... Jól meg is áztam a védőnőhöz menet.
Ja, és az orvosra egy órát kellett várni, pedig időpontra mentünk, és már közben minden baba teljesen kikészült idegileg... :evil: :evil: Szerencsére az egyik apuka hozott egy zacskó rágnivalót, és a kölykök azt eszegették.

Ja, és tegnap be kellett gyújtanunk a lakásba, mert már elég hideg lett.

Szóval mi jól vagyunk, és remélem, most már kicsit kevesebb dolgom lesz, és megint itt tudok majd lógni, ha nem is egész nap, de azért egy-két órát, mint a régi szép időkben. Úgy hiányzik :?

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Boldog születésnapot Nolkának!

vindolana: Az egészséges életmód hatása a vezetői hatékonyságra.

Igyekszem visszaolvasni rendesen, de hosszú volt a suli, főleg a sok anatómia :shock: Kistesó erősen jelzi, hogy jelen van (hányinger, hányás), szóval most pihi jön.
Vendég

Fleur! GoGo Rollers pálya :lol: Nagyon jó angol játék, nem "made in china" :wink:
ilyen: http://www.toyandmodel.com/gogo-rollers.html

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Nagyon jók a szülinapos képek! Nolka nagyon csini volt!!! :)

Fleur! Igen, jön utánam, és ott tesz-vesz! :) Például, ha mosogatok, akkor kipakolja az alsó szekrényt, ha porszívózok, kergeti a porszívót, és még sorolhatnám! :lol: Elvagyunk! Most is fél óráig tartott, míg letettem a lepedőt. Mindig alábújt, és kacagott! :)
Felmosni meg vasalni, főzni viszont akkor szoktam, mikor alszik, azt tudok csendben is! ;)
Nagyon csinik vagytok a szülinapos képeken! :) Összhangban a ruci is! :)
Szépek a torták is!
Látom az egyik képet tetted be avatarnak! :)

Mi is voltunk lent sétálni (Apával, ez nálunk ritkaság :D), aztán el is eredt az eső, de előrelátó voltam, esernyő helyett esőkabátot vittem! :)

Szelikém elég nyügi volt késő délután, szerintem kevés volt neki az ebéd utáni 1 órás alvás. :( Aztán hamarabb megfürdettem, és teljesen felélénkült! :) Már többször megfigyeltük, hogy mintha legalábbis kávét inna, úgy felpörög utána. Nagyon jó kedve lett! :)
Remélem, így már, hogy van fűtés, nem fog éjjel fázni, és alszik az ágyacskájában! :)

Jó éjt!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Bertusnak boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Köszönöm,most már valamivel jobban vagyok!
Az éjszakánk iszonyatos volt rengetegszer kelt Bertus,hol köhögött,hol orrot szivattunk,áttöltöztünk,és volt,hogy csak egyszerűen sirdogált...

Regi köszönjük szépen a köszöntést!!!
A bulit mi szombaton tartjuk mert most szinte mindenki dolgozik.

És akkor teszek fel képet Bertusról mert mi ugye nem jöhettünk haza a kórházból csak két hét után(veséje miatt)...

Szita Berta 2007 szeptember 16.-án 19 óra 45 perckor megérkezett 3700 grammal és 57 centivel!

Kép

KépKép
juba

Berta!
NAgyon boldog születésnapot kívánunk,s gyógyulj gyorsan meg :)

Képek csodásak :) olyan jó nézegetni őket :)

Vindolanda!
majdnem drusza :) köszönöm amélt belekukkoltam,majd elolvasom(kinyomtatom úgy könnyebb :) ) s sáska képeket megtaláltam,mindjárt felteszem :)

Bálintnak elkezdtem adni az AB-t mert sajna nem akakrt aza rohadt láz elmúlni,most már jobban van eljátszik maga is,mert eddig csak anya volt jó s hiszti mindenki másnál :( de javul :)

KépKép
viranka

sáska G.Robi módra :)
Kép Kép
Kép Kép

KépKép
viranka

Bertusnak boldog első szülinapot kívánunk!!!

Viranka, kösz a sáskát! Szép :wink: Nem is zavaró a műanyag, olyan szép hátteret képez.

Rólunk:
- tegnap este ellazultam. Miután Rugó elaludt, benyomtam egy fél doboz csokis sütit és lefeküdtem aludni éjszakázás nélkül :wink: És kilenc és fél órát aludtunk, igaz, két villámkelés volt közben. De így iy olyan, mintha kicseréltek volna :D :D

- sajnos menstruálok újra. A tegnapi nap fénypontja ugyanis ez volt... Na, hát ez biztos nem hiányzott az elmúlt 22 hónapban :roll: :roll:

Most megyek, mert veszélybe került egy papírdarab létezése, Rugó fenyegeti :D

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Miért írta le azt, hogy "iy"??? :shock: :shock:

Kép
vindolanda

"írtam" :oops: :oops:

Na, megyek is, most már elzárom magamat.
Rugóval nem nagyon megy a visszaolvasás. Nem partner benne :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Betrusnak nagyon boldog szülinapot!!

Viranka: Ezek nem jó hírek remélem minnél hamarabb meggyógyul.Petra is köhög egyfolytában.

Vindolanda: Köszi a kérdést már elmúlt neki a szájpenész úgy látom Ktimi amit küldött tényleg nagyon használt.

Regi: Én is nagyon szeretek apával sétálni csak néha olyan lusta :?

Kép

Kép
agica1126

Bertusnak nagyon boldog szülinapot!

Nagyon nyügis napjaink vannak :evil: sajna nem is tudok irni, sem visszaolvasni :(

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

köszönteni jöttem.

Isten éltesse első szülinapja alkalmából

Mollit, Áront, Marcit, Lillát, Péterkét, Nolkát, Bertát!

Melinek pedig boldog név- és szülinapot!

Rengeteg elintéznivalónk van, vasárnap keresztelő, addig még varratnom kéne legalább egy blézert, csütörtönön lejár a műszaki, szerdán közgyűlés, és a hülye szocpolt is intézni kell és persze most nem találom sehol a születési anyakönyvit. Már az egész lakást átforgattam, de nincs, úgyhogy intéztem magunknak még egy kört Kistarcsára :twisted:
Ja, és ma du viszem Lizit dokihoz 1 éves vizsgálatra + szurira. Jaj, drukkoljatok, h többet mutasson a mérleg! Annyira izgulok.

A visszaolvasást azonban nem adtam föl, még eljutok egyszer odáig is. :lol: :lol: :lol:

Mindjárt dobok táblit, h azért lássuk a kismamikat. Ha van új adat, akkor bocsi a kimaradásért, amint visszaolvastam, javítok.

silka
silka

DRÁGA KICSI BERTUST ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!
kispocc

Tábla:

Kép

silka
silka

Szeli is hisztike, tegnap délután is az volt... :?
Persze aludni nem tud, mert zörögnek. Most már esküszöm, hogy felmegyek, és megkérdezem, hogy meddig csinálják még azt a k... tetőteret... Már szerintem tart két hónapja... áááááááááá

Egyébként ráállt a mérlegre ;), és 10,15 kg! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda!Gratulálok a szuper éjszakához! :wink:
Silka!Kellemes intézkedést :wink: :lol: !Szorítok, hogy legyenek plusz dekák!!!+++++++
Amúgy anyukám mesélte, hogy én is nagyon rossz evő voltam, rossz volt néznie a hurkás babákat, hisz nekem a bordám is kilátszott :lol: . Az orvosok akkoriban még nem izgultak ilyesmi miatt, hiszen amúgy telistele voltam energiával. Vannak egyszerűen nemevő gyerkőcök, oszt kész :lol: :lol: :lol: . Belegondolok, hogy 8. osztályosan votam 39 kiló, és nem voltam alacsony.... :lol: :lol: :lol: . Bezzeg most... :roll:
Viranka!+++++++++++++++Múlj el láz!!!!!!
Sáska:jajjjj, én annyira undorodom sajnos minden rovartól :roll: . Egér-patkány-denevér és társai jöhetnek, de ha meglátok egy bogárféleséget, kifutok a világból. A képek ennek ellenére NAGYONNAGYON JÓK!!!!
kispocc

Nálunk is megy a nyüszi, Botit elzavartam kicsit aludni:).
Rólunk: Pöttyöm tuti, hogy velem van, ma reggel intenzíven jelezte :lol: . Ittam tejeskávét, hááááát, nem maradt a pocakomban,hogy finoman fejezzem ki magm :lol: :lol: :lol: . És ezeket nem azért írom ám, hogy sajnáljatok, hogy milyen rossz nekem :wink: . Csak úgy elmesélem, mi is van velünk. De imádok kismama lenni, imádok, még ha kisebb-nagyobb rossszullétekkel is jár :lol: :lol: . Tegnap olyan sokat gondolkodtam, és olyan boldog vagyok, hogy lesz még egy babám :lol: . Majd jövő hét szerdán megyek dokibácsihoz, akkor lesz csak biztos a "dolog", :lol: akkorra kérem majd a pozitív energiákat :lol: :lol: . Már úgy izgulok....
kispocc

Regi!
Húúúú, de bosszantó lehet!!Milyen jó lesz majd családiházban!!!! :wink: Ezek után biztos jobban fogod értékelni a nyugodt környezetet! :lol:
kispocc

Berta!
NAgyon boldog születésnapot kívánunk,s gyógyulj meg hamar!

KépKép
kaqk
Debrecen

Bertusnak nagyon boldog születésnapot!

kispocc: én is jövő hét szerdán megyek vissza a dokihoz, és én is úúúúgy izgulok. Egy hete még csak émelyegtem, most meg naponta többzsör is távoznak belőlem dolgok, szóval tesó biztos erősödött, de egy szívhang nyugtatna csak meg igazán... :)
Vendég

BOLDOG EGYÉVESSÉGET BERTUS!!!!

[quote="juba"]S írta:jubaziasztok!
Bocs,hogy csak most jelentkeztem de sajnos ezer a gondom.
Elöször is gratulálok mindenkinek a gyönyörü babákhoz!!
Amint tudok visszaolvasok.
A mi Berta babánk szeptember 16.-án én 18óra 45 perckor érkezett meg 3700grammal és 57 centivel. Sajnos a veséjével nincs minden rendben,vizsgálatokra kell járnunk.Vasárnap megint vizeletet vettek tőle(negyedszer)holnap délután lesz eredmény!
Éjszaka nem nagyon alszik ezért kénytelen vagyok délután egy kicsit lefeküdni amíg ő is alszik.
Vigantol olajat kaptunk csonterősítőnek,tegnap adtam neki előszőr de negyed óra után kihányta pedig valahogy muszáj beadnom neki a védőnő szerint nincs más amit kaphatna.
Hát egyenlőre ennyit rólunk amint tudok jelentkezek!

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="juba"]S írta:jubaziasztok!Már régen írtam nektek de olvasni azért próbállak benneteket amennyire az én kis manóm engedi.
Sajnos ahogy betöltöttük a három hónapot nehezebben mennek a dolgaink,sokkal többet sír de képes annyira behergelni magát,hogy majd bele fullad.Azóta nem alszik el magától és éjjel is többször felkel pedig már csak egyszer szokott!Nem tudom mi történhetett?

Az összes baba tündéri,nagyon szeretem őket nézegetni!!
Én is behozom a lemaradásomat és rakok fel pár képet a kis Bertuskámról ha nem bánjátok! KépItt egy órás! KépItt már két napos! Kép Kép KépSajna a sérónk igencsak megkopott!! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, borzasztó nagy lemaradásom van olvasásban és írásban is. Zsozsi két napja marha nyügi - de szerencsére ne megyfolytában.
Ez az idő... Tegnap délelőtt 2 óra 45 percet aludt :shock: , majd du. jó 1,5 órát.

Na majd behozom magam...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Bertus boldog szülinapot !

Ágica : örülök, hogy a szer használt. Nekünk is pár nap alatt sokat javúlt és utána egyik napról a másikra el is múlt.

Kaqk: köszi megkaptam a csomagot.

Lányok van Pampers törlőkendőre DM-es kuponom ha valakit érdekel szívesen elküldöm.
Meg Liberó megapack-ra is van kuponom.

Rólunk :
Sajna Ádi is kicsit nyügi ez elmúlt napokban. Szerintem ez a hülye időtől ilyenek a babók.
Sajna éjszaka egyszer kelünk mert úgy elkezd sírni olyan nagyon keservesen , hogy még én is megijedek. Ez meg szerintem a foga miatt van.
Persze adok ilyenkor inni neki meg bekenem Dentinoxal és alszik is tovább.
Elkezdtük a tejtermékek bevezetését az étrendbe. Hát a Danonino nagyon bejönn neki meg a túrórudi.
A darabos kajával is jól állunk mert kezd rájönni, hogy hogyan kell rágni.
Persze darabosat csak azt eszi meg ami a mi kajánk. Úgy nyomja be,hogy csak lesek.
Készülünk mi is a szülinapra . Tegnap a párom el is hozta Ádi ajándékát. Tőlünk egy Fisher Price készségfejlesztő játszó aztalt kap.
Majd mindjárt dobok róla képet is.
Tortát a nagymama süt és rajta saját kézzel készített marcipán figura lesz. Meg persze veszek még egy tortát mert nálunk péntektől vasárnapig buli lesz.
Pénteken a család jön és szombat vasárnap meg barátok.
És bele sem merek gondolni mennyi mindent kell csináljak pénteken.

Körkérdés :
Ki mibe viszi le a gyereket ebbe a szemét időbe ?

Pocakos mamik kérünk képet a pocakról.

Na megyek elteszem magam kicsit pihizek meg össze szedem a gondolataimat mit kell elintéznem a héten.

Kellemes napot mindenkinek

Kép ez a szülinapi ajándéka Ádinak
20200310173350

Na gyorsan egy friss 24. heti pocakfotó (még olvasom a lemaradásom). Tényleg nagyobb, mint ilyenkor Zsozsival.

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Minden szülinaposnak sok boldogságot kívánok!

Gremese! Húúú, de jó pocakod van!!! Kistesó szépen fejlődik! Tudsz pihenni? Nem keményedik a hasad? Hány kilót híztál?

T.Koszegi! Szuper az ajándék, én ezt már rég keresem, mert Marci egyik kis barátjának van. Imádnak vele játszani. Mi a neve ennek a játéknak pontosan? A játékboltban csak értetlenül néznek rám.

Rólunk: akár esik-akár fúj, Marcival kint kell lenni. Ebben a sz*r időben is már négyszer voltunk kint. ÁÁÁÁ! Minden falevélnél fél órát áll!!!
Ma megkapta a Meningitec elleni védőoltást, hős volt, nem is sírt!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

No!

Fleur! Ejj, de csinos mamika vagy! :wink: Lilla csuda édes kis csajszi, és nagyon csinos a rucija. Az a lábkifordítós kép meg nem semmi. :shock: :lol:

Amúgy itt jut eszembe, az Anyák lapjában van egy sorozat egy babáról, aki most 14 hónapos, és 7600 g, úgyhogy nyugi! Silka, ez leginkább Neked szól! :D

Amúgy hol voltatok játszóházban? Lehet, hogy írtad, csak nem emlékszem. Mi amikor egyszer az IKEA-ban voltunk, ott ki volt írva, hogy csak évtől lehet bemenni, és ott is olyan színes labdahalmazok voltak. Pedig Zsozsó tökre élvezte volna.

Panndi! Szegénykém... Én Zsófival hánytam.... Kitartás, drukkolok, hogy csak a 12. hétig tartson! ++++++++++

Kispocc!
Írd le Te is nyugodtan, hogy interurbán visszaküldted a kávét porcelán istennek! :wink:
Én is leírtam anno, hogy küldtem vissza a bablevest nagyban, erre bejön Apa a klotyóba az akció közepette, és simizi a hátam. :shock: Én meg nem tudtam, hogy zavarjam ki.
Hülyén hangzik, de én örülök, mikor ezeket írjátok, mert ez azt jelenti, kapaszkodnak ezerrel a Kistesók! :wink:

KTimi! Nálunk is három napos buli volt. :D Nagyon klassz az asztalka!

Kiskolbi! Nem semmi Máté! :lol: De kérd meg, hogy a foltos ruhákat kezelje mosás előtt. :lol:
Remélem a Nagy Fehér nem terhelt le... :roll:

Zsófi azt csinálja, hogy Ő is rálép az összenyomott ásványvizes palackra, mert látja, úgy kell összenyomni.
Ha evés idő van, megkérdezem tőle, hogy kérsz hamit? Erre széles mosoly az arcán, bólogat igent, eldob mindent, és megy a konyhába.
A papucsunkba belelép, vagy hozza a szandiját, cipőjét, hogy vegyük fel.
És tényleg nem érdemes kántálni nekik a szavakat, mert ők akkor is figyelnek, és értenek, ha mi az gondoljuk, nem így van.
Pl. mutattam neki egy halacskát (hozza a könyvét, és végig kell mutatni az állatokat, én meg az állatok hangját mondom neki pl. vau kutyus, hápisápi kacsa, miau cica...) és kérdezem tőle: mit mond a halacska? Rámnéz, én meg tátogok. Ő meg nem utánzott. Pár nap múlva csak említettem az egyik mondatomban a hal szót, erre elkezd tátogni. :)

Ebben az időben rengeteget alszik. Ami szívfájdalmam, az az, hogy este 10 előtt nem alszik el... :( Reggel meg 8 körül ébred, ami még nem is rossz.
Napközben 2x 1,5-2 órákat alszik, tegnap de. ez majdnem 3 volt - de ezt már írtam.
Ha nem tudom érdemben lefoglalni, akkor cincálja a nadrágom, állandóan fel akar kéredzkedni, nagyon anyás, és nyűgös.
Tuti ettől a hülye időtől...

Foga még mindig csak 8, de nagyon fehér és pupos az ínye mindenhol.

Kistesót folyamatosan ismertetem vele, felhúzza a pólómat, és a pocakomra hajtja a fejét, odabújik. Én meg mondom neki, hogy Kistesó nagyon szereti Zsófit. :D Szerintem jó testvérek lesznek, Zsozsi amúgy is olyan jószívű. :)

Ja igen! Néha kérdezgetem magamtól, meg Apától, hogy mekkora lesz a pocakom, ha most már olyan, mintha lenyeltem volna egy 10 kilós görögdinnyét... :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó80! Igen, tudok, általában a du-i alvása alatt. Hááááát.... Kb. 10 kilónál járok.... Most többet híztam, mint Zsozsival. De most már nem hízok rohamosan, de az elején....
A pocim mostanában nem keményedik szerencsére, szedem is a magnéziumot, mert a lábam egy-egy nyújtózkodásnál begörcsöl.

Amúgy a szabadtéri séta kézenfogva nekünk is hosszadalmas, mert minden kavicsot, levelet meg kell vizsgálni. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hagy dicsekedjek egy kicsit Apával... :oops:

Fél éves kemény munka után elindult a www.netriport.hu portál. 40 ember munkája van benne, de magát a portált egyedül írta!!! (Aki ért a weblapokhoz, az tudja, ez mekkora dolog).
Az indexhez tudnám hasonlítani, csak nincs benne bulvár.
Egy nagyon igényes dolog.
Ha gondoljátok, nézzetek be.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?