A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ktimi, ruha a levegőztetéshez:

alap benti ruhák: body, rugdalózó, rajta vékony felső és egy vékony plusz naci (mindig hason csúszkál a járólapon).

plusz kintre: a vékony naci helyett egy bélelt a rugdalózó felé, és egy nagy vastag kötött pulcsi. Sapka, sál. És persze meleg cipő.

Ebben olyan 3/4 - 1 órát vagyunk kinn egy huzamban.

Mesi, ez már pocak :shock: :shock: Gábor is portálokban utazik, úgyhogy majd belenézek, de biztos ügyes volt!!

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Köszi csajok a köszöntéseket,annyira drágák vagytok!!!

Emese!Neked külön köszi,nem kis meló lehet megtalálni ezeket a rengetegben!!(de annyira megható,szinte újra éli az ember az egészet :D )
Jókora pocakkal rendelkezel :D ,emlékszem mikor Zsózsit vártad akkor is pakoltál a pocidra dolgokat,na nem fél téglára meg ilyenekre gondoltam :lol:

Szülinapos képektől teljesen oda vagyok!!!Annyira tündériek ezek a gyerekek!!

Most sajna mennem kell,később még próbálok jönni!

KépKép
juba

Azt el is felejtettem leírni, hogy most már hivatalosan is kilenc foga van Rugónak, áttört végre a jobb felső szemfoga... Eddig csak ott dudorodott, aztán nem hagyta napokon át, hogy megnézzem, de ma egyszer csak a nagy kacarászás közben hátravetette a fejét, és így megláttam :D

Kép
vindolanda

Sziasztoooooooooooook, Lányok!

Bocsánat, ennél gyakrabban tényleg nem tudok jönni, pedig akarnék nagyon...

Minden náthás babócának jobbulást, ez a fránya idő az oka (mi mindhárman fújjuk az orrunkat jobbra-balra...).

Drága Lillácska, Péterke, Nolka, Bertus, Isten éltessen Titeket 1. születésnapotok alkalmából nagyon sokáig!!!
Kép

Ágica: Petrus kacagós képe egyszerűen csodálatos, és annyit nőtt-kislányosodott azóta, amióta a nagy babatalin utoljára láttam! Hihetetlen!

Heni: szívből gratulálok a magyar állampolgárságodhoz!
Szépséges volt a születéstörténeted, és hát nem semmi humorzsák a dokid. ;-)

l. móni: ne szabadkozz egy pillanatig sem, én sosem voltam meg, hogy nem cukrásztortát látok, szerintem szuperül nézett ki!

Viranka: Bálintod meggyógyult már???
Évfordulótokhoz ezer gratula!
Köszi, hogy kérdezed, megvagyunk, a pelenkakiütéssel hadakozunk, már a Huggies-t sem bírja, újabb pöttyök jöttek ki, hol elmúlik, hol rondább lesz. Most a DM-essel próbálkozom, meg 3 fajta krémmel és járunk szorgosan vissza kontrollra. :shock: Csak nekem annyira fura, hogy 12 hónapig semmi ilyesfajta érzékenységet nem mutatott Ádi bőre, most meg... picit náthás is, és hát a hidegfrontos nyügiben ő is nagyon jó :lol:
Apátoknak gratula, remekek a sáskás képek (is)!

Regi: szuperek a képek, és Halásztelek? Az csak egy köpésnyire van Fleuréktől és tőlünk! ;-)

Timi26:
drukkolok, hogy Rebekka jobban legyen!

Kolbi: hát nem semmi a Máté-bogárka ;-)!
Azért őrület, hogy mit tökölnek ezen a pneumococcus elleni oltáson... :evil:

Anitja: Nolka azzal a nézéssel és hózetrógerral! Megzabálom! :-)

Fleur: annyira szépek vagytok, és tényleg csúcs, ahogy Lillus ülni szokott! ;-)

Gremese: téged mindig öröm olvasni és látni (ez a pocak, csúúúúúúúúúcs!)

Vindolanda: hát, megértem a babákat, hogy nehezen viselik az orvosra várást, de szerintem még mindig jobban, mint nálunk az öreg nénik és bácsik valamint a helyi maffiózok a körzeti orvosra várást. Ádi vagy nyűgös, ha várni kell, vagy valakit kiszemel magának, sikongat neki és stíröli, amíg a szerencsétlen kénytelen nem lesz kapcsolatba lépni vele :lol:

Silka: szorítok nagyon a súlyméréshez!

Kispocc: mi is örülünk Veled nagyon, hogy kismami vagy! ;-)

Háá, a tanítás nagyon jó volt, nagyon aranyosak a diákok (érdeklődők, kevesen vannak, kérdeznek -- ez mind igen jó), csak eléggé csapongtam, meg át kell szoknom a szájbarágósságról a kicsit nagyvonalúbb előadásmódra (az előző helyemen már mindennek elébe kellett mennem, mert sokan egészen elképesztő dolgokat nem tudtak, vagy nem akartak megérteni, vagy úgy csinálni, ahogy logikus volt). Itt meg nem akarnám magam ezzel blamálni.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Juba! Pakoltam én epret, fagyit... :lol:

Kép A 32. hétben Zsozsival és a fagyival

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni
Hogy hogy nem találtad a mobilod??!! :lol:
Ja nálunk is folytatódnak a nyüszi napok, alig várom, hogy ennek a trutyi időnek vége legyen.

Heni
Jók az új vonalzók.

Viranka
Sáska nagyon tuttiiiii!

Silka
Szorítok!!!

KTimi
Ruci ilyenkor: rövid body, vékony hosszú pulcsi, vastagabb nadrág, kiskabát (nem nagyon vastag, de azért kis flaneles béléssel. Vékony sapi és cipőcske. Meg persze zokni is.

Mesi
Zsófival is volt ilyen képed :) csak ott fagyi volt a pocakodon :lol:
Ja tiszta rongybaba :) azért is tettem ide a képet. Apum is totál kivolt ettől a póztól. Lurdy játszóház és 1 éves kor alatt is be lehet oda vinni babát. Persze szerintem nem nagyon érdemes, de lehet.
Na látod ez a halas pl. egy babajel :) Lilla is csinálja ezt :)

Irina
Örülök, hogy a tanítás jól sikerült.

Bertus boldog szülinapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Kicsit megnyugtató, hogy nem az én lányom zakkant meg teljesen hanem sok baba zizzencs, így akkor remélhetem, ha az idő jobbra fordul ő is jobb kedvű lesz.

KépKép
KépKép
fleur

Helloka

mi megvagyunk..jól vagyunk...holnap végre bekötik a tv-t!!!! vége a csendnek...
feltöltöttem a gépre a képeket, úgyhogy nem menekültök.

Most szeptemeberben mikor otthon voltunk:
Nagypapival és a köveimmel!!!!
Kép
Szülinap, nyiregyi vadasparkban
Kép
Kép
Home made torta:-)
Kép https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.0155.jpg[/img]
Kép
Kép
Kis pisis bilis
Kép

keresztelős képek később....még nem kaptuk meg őket! :-(

ja és egy foteles: Kép

akkor mára ennyi.
jó éjt!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kilók: Apa olyan sovány volt gyerekkorában, hogy nem akarták felvenni az iskolába, most meg száz.... khm khm ... kiló! ;) :lol:

Ötöztetés: Szelit ma úgy vittem le, hogy ujjatlan body, rövid ujjú póló, pulcsi, átmeneti kabát (ilyen széldzseki szerűség), alul meg harisnya és vékony farmernaci + edzőcipő! Ja, és persze őszi sapka! :)
De hozzáteszem, hogy mi fázósak vagyunk!

K.Timi! Szupi a játék! :)

Mesi! :lol: És most nem fagyis tál van a pocakodon! :)
Nnna! Erre gondoltam! ;)

Irina! Tényleg? Én azt nem is tudtam, bár bevallom, hogy nem is lett volna időnk már máshova menni két picúrral... :roll: De szívesen beugrottam volna! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Csak nem banános torta? ;) Szuperek a képek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Egyéves törpéknek sok boldogságot kívánunk utólag is!!!!

Minden babaváró kismaminak külön puszi és szorítok!!!!

Gremese gyönyörű a pocid!!!!! :D :D :D Teljesen nosztalgiába estem és én is akaroooooook! :D

Nálunk minden rendben, Zétim amióta járni tud pörög egész nap. Estére kidől a sorból. Az evéssel van némi gond, bár már eszeget végre felnőttesebb kajákat is. Szeretném a szopit kiszorítani végre az éjszakáinkból, de eddig annyit értem el, hogy begyulladt a mellem. :shock: :shock: :shock: Semmi tejapasztó módszer nem használ, rengeteg van...

Mi jövünk- megyünk, intézkedünk lakás ügyben. Olyan gyorsan telnek a napok, alig van idő valamire. Észbe sem kapok és költözünk. :D Szerencsére Zéti jól bírja az órás várakozásokat is.

Betegeknek jobbulást! :(

Megpróbálok kicsit visszaböngészni. Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a manókra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mesi csini pocak :lol: :lol:

Kaqk nagyon jók a képek. Tüneményes csajszi Emma :lol: :lol:

Fleur nagyon csinik vagytok :lol: :lol:
Nagyon egyszerűen :oops: :oops: Cica játszott vele és ahol kiesett a kezéből ott maradt.
A telefon le volt némítva így kicsit nehézkesen került elő.
A kanapé aljába!!!! csempészte bele a csajszi. Fogalmunk sincs hogyan tette.
De ott volt. Most már adtam rá hangot meg bekapcsoltam a rezgő funkciót is.
Talán még egyszer nem tünteti el :roll:

Irina de jó, hogy jól sikerült a tanítás :lol: :lol: :lol:

Bertus nagyon sok boldog születésnapot kívánunk

Puszi: Móni és Grétacica

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka nagyon tuti a sáskás fotósorozat!
Bálintnak jobbulást.

Meg minden betegeskedő kismanónak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kisfőnök hajvágás után :)

Kép

Jó éjszakát!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mesi
Bakker és megelőztél :lol: no de tudtam én, hogy volt fagyis is :)

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Mesi: tetszik a pocid :D

Jók a szülinapos képek, hihetetlen, hogy Zsófi is már holnap egy éves lesz. Egy éve ilyenkor már úton voltunk a kórházba, be kellett feküdnöm egy nappal hamarabb, mert indított szülés volt. Hamar elment ez az egy év, és annyira élénken emlékszem zekre a napokra, hogy hihetetlen...
Vendég

Jó reggelt :D !

Én már nem is tudom, hol maradtam le a köszöntésekkel :oops: ...

Bertus, Nolka, Péterke, Lilla, Isten éltessen Benneteket 1. szülinapotok alkalmából!!

Kép

Megpróbálok majd kicsit írni is, de Panka tegnap is extra gáz :oops: volt, és lassacskán nagytakarítanom kellene a szülinapi buli előtt 8) .

Fogak sorrendje, nincs jelenrősége, először az alsó-felső első 4-4 szokott kibújni, azután hátrébb 4-4 őrlő...Panka sorrendje: alul 2, felül 2, alul 4, felül 4, 9. a jobb alsó hátsó, 10. a bal alsó lesz nemsoká...

Betegeknek jobbulást :roll: , Panka is tiszta takony, anyósom csodálkozva kérdezte, hogy hol fázott meg :evil: ...na vajon hol?!?! Ilyen csudddálatos napsütéses őszi időben :twisted: ...
dettyk

Sziasztok...

8 óra 30-kor keltünk, gép elé csak most jutottam. Gondoltam, lemaradtam egy csomó érdekes dologról itt a topicban, de úgy látom, hogy ez a nyúlós idő mindenkinek betett. Vagy még tovább alszotok, mint mi.

Az éjszakánk jó volt, Rugó 11 órát aludt egy keléssel... Az is egy pisilés miatt volt, ugyanis el akartuk lőni a pampers kuponunkat, ezért vettünk újra ilyen pelenkát. És tegnap óta háromszor pisilte szegény össze magát.

Azt hiszem, a mi testalkatunknak nem jön be.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Na, Boti megkapta a menningo-s szurit :roll: ...Most elájult, azért jutok gépközelbe :lol: .

Mesi: góliátpocak :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos!!!!!Bírod még cincálni-cipelni Zsozsót tőle?

Panndi!Akkor együtt izgulunk jövő hétig :wink:

Kaqk!De édes Emma!!

Miléna!Hát, igazán elragadó Zéti sérója! És ezek a gyönyörű, meleg szemei!!! :wink:

Taknyoskák, betegek, mihamarabbi gyógyulást+++++++++

Képzeljétek, Boti ma őrjöngött, ahogy beléptünk az orvosi rendelőbe :shock: . Alig lehetett mérni. Szirénázott, sikított, bújt belém :roll: . A szurilefogásnál segítettem, de azt hittem, elbőgöm magam...Na, mindegy, túl vagyunk ezen is :lol: . Na de hazajövet látom a kocsiban, hogy nyom. Hazaérünk, kicsomagolom, szinte az összes kaki ELÖL a badyján, és a harisnyájába :roll: . Nesze neked terhességi émelygés-hányás :oops: :shock: ... :lol: :lol: :lol: . Ez a hülye nadrágpelenka nem jön be nekünk... :lol: .

Irina!!Örülök én is nagyon, hogy sikerült a tanítás :wink: !!
kispocc

Vindolanda!Látom hasonló balesettel küzdöttetek, mint mi :lol: . Hát igen, ki kell tapasztalni, mi a jó a baba testéhez! :wink:
kispocc

Regi: nem banános..vagyis csak kívül...belül rizs+túró. hát igen 2 tortából ( rizs torta, túró torta )csináltam 1-et de fini lett!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ha minden igaz ma bekötik a tv-t!!!! juhéjjj vége a csendnek!!!!

Ja és megérkeznek Emma szülinapi ajándékai...mert hogy a kézi poggyászba nem fértek....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

Túlvagyunk a dokin, szurit megkaptuk és híztunk is. :lol: Jött utánunk egy 8000 grammos 1 éves, na hát mellette még Lizi is ducinak tűnt, úgyhogy befejeztem a kaja/hízás parámat.

És végre sikerült visszaolvasnom :lol: :lol: :lol:

Regi, csak arra gondoltam, h szép egyformán van vágva, sehol egy kóbor tincs.
Amúgy mire kell 3 etetőszék?
Ugye tudod, h milyen nagy mákod van Szelivel? Lizivel semmit nem lehet ébren csinálni. A porszívótól nagyon fél, rögtön sír és kapaszkodik a gatyámba, főzés közbe is gatyázás van, meg nagyjából minden más munkánál is. Szóval háztartásra marad az alvásidő. (mint pl. most...)

Viranka, gratula Bálintnak a mutatványhoz! Mennek a gyógypuszik. A sáskádat meg gyorsan átpörgettem. Brrrrrrrrr. Ja, és boldog ötödiket!

Dotildi, az idő nem velünk van. De azért csak összehozzuk azt a sétát… …és remélhetőleg nem 2009 májusában. Ügyi vagy, h nekifogsz, én még gyűjtöm az enerdzsit. Hihetetlen zabálórohamaim vannak mostanában. Szinte már rosszul vagyok, addig eszem. Nem is vagyok éhes, de rámtör az idegesség, h azonnal ennem kell vmit, mert megőrülök. Vmelyik nap rávetettem magam a lekváros bödönre. :oops: Nem tudom mi lehet ez, de remélem nem tart sokáig.

Kispocc, a barátnőm ugyanezt mondta a második terhességéről. Sőt, szülés után átmenetileg még rosszabb lett, mert ugye nem tudott a naggyal annyi időt tölteni mint korábban és ezért a kicsit okolta. Aztán persze az idő mindent megoldott és mára imádja mindkét kicsijét. Szerintem az esetek nagy részében hasonlóan éreznek az anyukák, csak ugye ez is egy olyan dolog, amiről nem szívesen beszélnek. Bár soha nem mondtam, nálam is volt hasonló Liza megszületése előtt ill. után: a terhesség vége felé már nagyon vártam a kicsit, de aggódtam, h soha nem lesz olyan, h „ketten a férjemmel”, csak hármasban. Ami nagyrészt öröm volt, de kicsit elmúlás feelingje is volt a dolognak. És a szeretet sem jött rögtön a szülőszobán. Idő kellett, míg kialakult, de szerencsére már jó ideje óriási mértéket ölt: halálosan szerelmes vagyok a kislányomba!

Kaqk, mini fotelt, majd mindjárt teszek föl szülinapos képeket, ott láthatod. Nem tudom, nagyszülőktől kapta. Na, látom nektek is van, úgyhogy fölöslegesek is a paraméterek. A mienk sokkal egyszerűbb kivitel. De imádja.

Ágica, megzabálom a kislányodat, olyan édes! És ez a fintor!

Szóismétlés: nálunk ezt Lizi megoldotta: imádja a könyveit és mikor sorban mutogat a képekre, akkor nekem mondanom kell az állatok neveit. Így aztán van ismétlés bőven :lol:

Fleur, Anitja, Kaqk, szuperek a szülinapos képek.

Gremese, tyűha, ez aztán méret! Te is szépen szemlélteted, h a második babával nagyobb anya pocakja. Már most nagyobb helyet követel Gergő, mint 32 hetesen Zsófi. (Jájj, mi lesz velem, ha majd 1x újra terhes leszek? Már Lizivel is szülni küldtek 7 hónapos hassal)

Öltöztetés: hát igen, ez most hirtelen nem is olyan egyszerű. Hozzászoktunk, h 35 fok van, és alig kell ráadni vmit a gyerkőcökre. Most meg itt a tél. Tegnap este ki kellett szaladnunk a szitáló esőben, hát szegény Lizire mindent ráaggattam (talán még sokat is), h nehogy megfázzon. Ujjatlan body, vékony pulcsi, tavaszi kabát, zokni, béleletlen gatyó, sapka, pléd, lábzsák. Nehéz lesz újra eltalálni, h mi a megfelelő réteg. Ráadásul már nem úgy van mint tavaly télen, h fekszenek ’oszt kész, és 5 takaróval bebugyoláljuk őket.

Hangutánzás: a férjem megtanította Lizinek, h a „hogy fújja apa az orrát?” kérdésre nyálfröccsentősen pfrrrrrrrrrr hangot kell kiadnia a száján mintegy utánozva az orrfújás hangját. Tegnap a rendelőben öltöztetés közben dokinéni elfordult orrot fújni. Erre mit csinál Lizó? Hát utánozni kezdi. Dokinéni rögtön ránk nézett megdöbbent arccal… :oops: Megállapítottam, h itt az ideje apát leállítani. :wink:

silka
silka

Kipocc: :D A ti helyzetetek azért cifrább volt :wink:

Miléna és hajvágás: nagyon vagány lett Zéti. Én nem tudom, mit csináljak Rugó hajával, mert egyre inkább úgy néz ki, mint egy kókuszdió azzal a pár szál hosszú hajával :D De hát alapvetően hosszúhaj-párti vagyok nemtől függetlenül. Úgyhogy had lengedezzen neki egyelőre. :D

Kaqk: aranyosak a képek!

Később korrigálok, biztos kihagytam egy csomó embert :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Tudtam, h elfelejtettem vmit:

öltöztetésel kapcsolatos körkérdés: éjjel miben szunyókálnak a kicsik?

Az az érzésem, h a hálózsák egyre kényelmetlenebb neki (pedig egyenlőre béleletlent adok rá) a takarót meg 5 mp alatt lerúgja. És ugye mi külön szobában alszunk, tehát nincs lehetőségem újra takargatni. Egyébként a nappali alvásnál is megszívtam tegnap mindkét alkalommal. Azt hittem már elaludt (mozdulatlanul feküdt az ágyban) és beosontam egy plédet rárakni. Na, lett is azonnal sírás-rívás. Egyszerűen nem tudom mit adjak rá. Mondjuk egyenlőre még mindig meleg van nála éjjel 26-27 fok, de fel akarok készülni.
Mikortól lehet őket ágynemű jellegű takaróval betakarni úgy, h rajtuk maradjon?

silka
silka

Altatás: nálunk a lakásban 23 fok van. Rugó bodyban és rugdalózóban alszik gyerekpaplanban. Ezek vékony tescos ruhák.
A paplant sokszor lerúgja magáról, és hát néha órákig anélkül aludhat :oops: Bár mi együtt alszunk :oops:
Eleinte aggódtam, hogy megfázik, de mivel egész életében eddig egyszer folyt az orra, ezért idővel megnyugodtam.

Ha felkelek, és ott fekszik takaró nélkül, akkor betakarom persze :wink:

Azt nem tudom, mikor marad meg rajta a takaró, de ha az apjából indulok ki, akkor soha :D
Néha úgy ébresztem fel Gábort, hogy a felvédőnek támaszkodva vagy ülve alszik, én nem tudom, mit csinálhat :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Tegnap leírtam hogy rendbe jött a szája Petrusomnak(boszitopic :twisted: ) erre ma reggelre megint ott figyel a száján szintén véresen úgyhogy megyünk a dokihoz meg ráadásul nagyon csúnyán köhög egyre rosszabb kaptunk rá ambroxolt de egyszerűen kiköpi és nincs ötletem se hogy adjam be neki megérzi akármibe teszem és összezárja a száját.Meg ha váletelnül sikerül is becsempésznem utána jobban köhög mint előtte :oops: :cry:

Viranka: Sajnálom Bálót! De holnap nem jön össze a talit elfeljetettem hogy megyünk a szemészeti kontrollra csak holnap tudunk mert elmegy a dokinő szabira utána ki tudja meddig :roll:

Drukkoljatok holnapra mert akkor dől el kell e neki szemüveg tudom a mai világban nem nagy szám de jó lenne ha megúsznánk meg azt is megnézik hogy nőtt e a szemecskéjén a coloboma :?

Mesi: Édes pocakod van!

Silka: Mi ma voltunk kint először de kb.én is felöltöztettem annyira Petrust mint te Lizkót de igy is hideg volt a keze meg az orra.

Kispocc: Az oltásoknál én is annyira sajnáltem őt már előre rettegek a 15 hóstól.Tényleg azt karba vagy combiba kapják?

Kaqk: Édesek a képek.

Vindolanda: De jó hogy "csak" egyszer kell kelned.Én van mikor 7.kelés után már abbahygaom a számolást.Rettentően sokszor kel mostanába. :?

Meryke?????????

Kép

Kép
agica1126

Zsófi bodyban, rugiban alszik, és takaróval takarózik, amit biztos lerúg néha, gha éjjel kimegyek WC-re, akkor betakarom, de annyira nem lehet vészs, mert még sosem volt beteg.
Vendég

Silka: Petrára mostani éjszkákra adok egy hosszú ujjú bodyt és arra egy plüss igaz válpántos végig patentos gőzőm sincs mi a neve lefótózom. :oops: :lol: És én téli paplannal takarom és nem rúgja le de ha mégis akkor kiabál de ezért nagyon ritkán kiabál Kép Ez az aminek nem tudom a nevét

Ezt meg csak úgy, 2 perces kép
Kép

Kép

Kép
agica1126

Ágica: sajnálom a helyzetet, jobbulást. :cry: Volt olyan, hogy én is abbahagytam 15-nél a számolást, de mióta kijött az első szemfoga, nyugi van...

Én meg olyan kipihent vagyok 8)

Kép
vindolanda

Szülinapos képek végre:

A díszítésből nem látszik semmi sem :( , de hajtogattam kutyuskákat lufiból meg volt szerpentin is :wink:

Kép Kép
Apa! Hisz ez egy bociiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! .................... Na, nézzük csak meg jobban a másik oldalát...

Kép Kép
Hammmmm bekaplak te csokitorta! .................................. Anya, ez fincsire sikeredett

Kép Kép Kép
Hercegnői pózban fogadjuk az ajándékokat...............................Körülöttem a népem................................................ együtt

Kép
Hétvégén medvefarmon voltunk. Viranka, ez a három részes cundás cucc. Van a dzseki alatt egy kapucnis pulcsi is, ez most nem látszik

silka
silka

Na, ezt jól széttördelte, pedig előnézetben stimmelt... :twisted:

silka
silka

Sziasztok!

Mesi szuper nagy pocid van, nekem még nem láccik semmi szinte még, de nem bánom.
Rosszullét továbbra sincs:-) Péterkével sem volt, viszont nagyon fáradtnak éreztem magam mindig, most még azt sem. Sokszor olyan mintha nem is lennék terhes, majd jöv héten kell menni a 12 Uh ra, remélem minden ok lesz.

Kaqk szuperek a képek, a nagy lányod egyre gyönyörűbb, te meg csak úgy sugárzol:-)

Miléna jó kis kopasz lett kisfőnök:-) Nekünk is kellene egy hajvágás, de én úgy sajnálom a szöszi tincseit :oops:

Irina szupi lehet a tanitás! Ki van akkor Ádival, amikor te dolgozol? Hogy birja nélküled?

Timi 26 nektek azt hiszem van olyan fekete kályhátok, mennyire fűti kis a lakást? érdemes befektetni rá?

Nyügi ma már jobb, de ez a 2 nap nagyon gáz volt:-(

Már elég hosszan bir Péterke egyedül állni:-) remélem, gyorsan el is indul:-)

Éjszaka alszik 8-8 ig, de közben 6 körül felkel és enni kér :evil: ilyenkor lecsúszik a 250 ml tápi és horkol tovább. REmélem erről hamar leszokik.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Életjelet adni jöttem, de előtte köszöntök:

Isten éltesse a tündéri Lillát, Nolka legényt, Berta királylányt!

Viranka! Szívből gratulálok! Ez igen, ez már szép!!!!

Imádom nézegetni a képeket!!!! Nem akarok senkit sem kihagyni, ezért nem dícsérek külön-külön. :oops: Őrületes, ahogyan kivirultak a csöppek!!!

Bercó virul, én kevésbé. :cry: Nem is tudom ki írta, hogy már nem is számolja a keléseket. Hát én sem. Annyira zokni vagyok, hogy már az sem megy. :twisted: Jó sokszor, leginkább így tudnám jellemezni. Olykor órákon át folyik a leteszemazonnalfelébredfelálléskövetelihogykivegyem-műsor. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond. A szájában nem látok semmi különöset. Szerintem nem eszik olyasmit, amit ne tudna megemészteni. Próbáltam már kevésbé felöltöztetni, jobban felöltöztetni, vékony takaró, vastag takaró. Semmi nem jó. No, de csak nem marad így. Egyébként a takarással nagy bajban vagyok. Bercó sem tűri sem a hálózsákot, sem a takarót. Eddig nem is volt gond, de most azért hűvösebb lett a lakásban.
Egyébként napközben tündérmanó, csak az éjszakák nyűgösek. Bár Silkához hasonlóan, Bercó sem tűri nagyon, ha nem vele foglalkozok. Azért némi házimunkát engedélyez. Egyedül a főzést nem bírja, azt alvás közben kell (mármint, amikor ő alszik) megejtenem.

Napok óta ajándék után rohangálunk. Ebben a nagyvárosban alig találtunk valamilyen normális játékot. Főleg a baba volt a nagy falat. Végül a Müllerben sikerrel jártunk, végre megvan minden.

Emese! Micsoda asztalkád van!!! Gömbölyű... :lol: :lol: :lol:

Tényleg tehetnének fel a pocisok képet!

Minden betegeskedőnek mielőbbi jobbulást kívánok! Főleg a visszaeső Petrának! Megy a drukk!!! +++++++++++++

Most pusszancs:
dmaggie

Sziasztok,

Hát én is gyors leszek,

Bertusnak sok-sok boldogságot!

A szülinapos képek fantasztikusak!

Mesi, mekkora már a pocid:), na mi lett a tudod mivel?

Fleur, de rég "láttalak"!

Öltöztetés, mi bent a házban, rövid u. body + melegítő naci + vékony h.u. felső, kint kertész farmer megy most + zokni+cipő+és a body+vékonyfelső+vékony kabát+sapka, itt nálunk nagyon hideg van.

Alvás, rövidu.body+ilyen kezeslábas, a hálózsákot utálja, sajnos.

No dobok én is képet végre, és rohanok, ügyeket intézni, míg itt van Anyum.

Fogyikúra, képzeljétek, megy, már ez a 2. hét, no mérlegre még nem álltam, és közben sütök, főzök, kicsit rossz, de azt hiszem mazohista lettem, tegnap mézes sütit sütöttem a törpének, ma pizzát Apának, és nem ettem.

Bocs, nem reagáltam egy csomó mindenre, de tényleg rohanok

Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

robbanok :evil: :evil:
gasztrós doki felírt Bálintnak másik típusú tápszert mert sinlacot nem hajlandó megenni/inni :( a gyógyszertár szerint nincs forgalomban,de ajánlottak 1 másik típust,felírattam gydokoival kemény 100 ft-ba került s mi a kontraindikációja : tejcukor/fehérje érzékenység :evil: :evil: :evil: a hócipőm kivan a cicim sebes,elméletileg gyártják ezt a típusú tápszert amit ebben a sz@r gyógyszertárban nem tudnak megszerezni,megyek dokihoz visszakérem a receptet és keresek másik gyogyótárat :( komolyan mi a fenének van a gyógyszerészeknek gépük s miért ajánlanak olyan tászert amiben van tej....s a gépből nézik ki,már múltkor is rosszat rendeltek....
tojáspótlóporral is megjártam abban is van tejsavó,Bálint meg viszket tőle...(ha kell vkinek odaadom,1*használtam)s persze cici az kell én nem ehetek semmit,múlthéten bűnöztem mert már megőrülök egy kis sajtért tojásért...szegénykém meg vakarta megint magát...
különben gyógyulgat mert már eljátszik magában :)

kifestettem az egyik szobát :) cask a plafon maradt sárga :)

képek tök jók :) Mesi hatalmas pocak,de másodikkal már ez van :)
párodnak gratula :)

Silka!
s táblázatot,statisztikát sem fogsz vezetni,mennyit eszik LIzi? :) 8)
bocitorta tök jó s a képek is :)

Petrusnak jobbulást,bár vissza nem olvastam még csak dühöngtem...

Maggie
sajnállak,lassan én is utolérlek...én nem számolom hányszor kelek mert mind2gyerekem szarul alszik bakker...

Kaqk:)
hajrá tv :) bár nálunk ált.csak este ment,mióta megvan az új Míra állandóan Eperkét néz...már herótom van s ma vettünk eperkés harisnyát is 8)

no mék,mert kispasi tombol s rombol :)

pocakosoknak kitartást húgom is ebben a cipőben jár 8) kb. Kispoccal egyidős pocakos holnap megyünk közösen dokihoz

éjszaka Bálint hálózsákban alszik tűri,csak elő kellene szedni mára nagyobbat(persze nagyi anyukájánal van,mert itt nem fért el a sok cuccunk,nagyi meg Apunál kórházban)Míra is kitalálta h. hálózsákot akar s tök jó lenne abban aludni,persze hiszti is volt h. miért nem adom most azonnal rá :?

tényleg :arrow:

ja szöcskétől s minden egyéb állattól ami kicsi és repül,meg mászik mi is írtózunk :) bár giliszta csiga béka az jöhet azt megfogom 8)

csók :)

KépKép
viranka

Alvás: nállunk bejön a hálózsák..csak legyen jó nagy..amiben lehet mozogni..:-)

Éjszak volt egy ébredésünk f2 től 4 ig nem volt hajlandó aludni..nyűgi ezerrel...
a vcsit persze félig sem ette meg ..pár napja nem eszik este rendesen..izeg mozog, kiköpi a cumit..nem tudom mi lehet...így hajnalban meg éhes volt. 4 kor reggeli..miután már köztünk sem tudott elaludni..azt viszont mind megette...most folyik a délelőtti alvás..11:15 óta......( itteni idő szerint ) most 1: 40 van..és még alszik a drágám..bepótolja a hajnalit...énmajd délután pihizek.

lassan keltem enni..már úgy hiányzik..bent voltam a szobájában és ültem mellette az ágyon és néztem ahogy ez a kis angyal alszik...olyna édesek nem???

Csúcs az újabb képek!

Silka nagyon jók a képek,....olyna szépek vagytok!!!:-)

Nektarin: szupi képek: Robesz csúcs kis pasi!

Nagyon szeretem ezeket a szülinapos képeket!!!!:-)

na megyek megnézem angyalkámat!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! :wink: Sikerült visszatekinteni kicsit.

Én is sajnáltam Zéti tincseit, de már annyira kis rendezetlen volt. :oops: Most egy albumban lapulnak borítékban. :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Csajok,
kinél mit esznek ebédre a kölkök? üveges kaját..ti főztök nekik? vagy amit ti esztek azt kapja.

Mi most állunk át arra h azt egye amit mi...csak most alig eszik...így nem tudom hogy a kibújó fogai miatt vagy annyira nem jön be neki amit mi eszünk...
mondjuk én elég light-osan reform főzök..nem zsíros, nem nagyon fűszeres...

Sajna az ittnei üveges kajcsik nem nagyon jönnek be Emmának, ezért próbálkozok....

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk: na az ebéddel mi hadilábon állunk.. mostanában nem kell neki sem az üveges, sem amit mi eszünk... Ha külön főzök neki, az sem jó. Üvegesből csak kb két fajtát hajlandó megenni. Nem tudom hogy lesz így felnőtt étrend...
Vendég

kaqk: na az ebéddel mi hadilábon állunk.. mostanában nem kell neki sem az üveges, sem amit mi eszünk... Ha külön főzök neki, az sem jó. Üvegesből csak kb két fajtát hajlandó megenni. Nem tudom hogy lesz így felnőtt étrend...
Vendég

Kaqk: szerencsére Rugó mindent megszik. Szokott üveges húsos kajákat is enni, de ha nem ilyet kap, akkor:

- virslit
-panírozott halat (félkész)
- főtt hús
- amit mi eszünk (pizza széle, tészta stb.)

plusz hús nélküli kajálások:

- vajas kenyér
- joghurt gyümölccsel

Mennem kell...

Kép
vindolanda

Ja, én nem főzök, mert a kaját hordjuk. Ha olyat rendelünk, akkor kap belőle.

Kép
vindolanda

De már szinte mindenből kap.

Kép
vindolanda

Vindolanda, Panndi: köszi

Nállunk is megy a vajaskenyér, szendvics, joghurt.....minden...csak a dél étkezésre gondolok....a krumpli leves lement nekisimán...normál adag.180-200g..de a húsgombóc krumpli+ paradicsomszósz..na az csak kevés. próbáltam turmixolva, meg csak villával szétnyomva..lehet csak ez nem jött be neki..pedig szeret mindenösszetevőt, és nem volt fűszeres sem..
mindegy.

végre a csomagjaink is megérkeztek: mármint EMma ajándékai. hát mondanom sem kell kisebb extázisba került, mikor pakoltam őket elő a dobozokból.

KépKép
kaqk
Debrecen

A vindolanda: ilyenek oké, de főzelékeket nem halandó enni abszolút :? A pizzát szereti (ő nem csak a szélét kapja :oops: )[/img]
Vendég

-A :oops:
Vendég

Nálunk azért kapja a pizzának a szegélyét, mert én mindig magyaros pizzát eszek, és csak úgy cuppog rajta a zsír, meg tele van szalámival és hagymával :D Na, ezt azért nem adom a szájába :lol:

Viranka: :evil: :x Hát, erre nem is tudok mit mondani.

Ma Rugó összesen egy órát aludt. Sajna rászokott erre pár napja, ma pl. negyed kettő óta fenn van :?
Amíg kétszer aludt jobb volt...

Bár most meg annyira kifárad estére, hogy kidől, mint egy zsák.
Szerencsére csak most állt át, hogy valamelyest mérséklődnek a feladataim.

Irina: örülök, hogy jól ment a tanítás. Én is imádok tanítani :roll:

Na, jó éjszakát, V.

Kép
vindolanda

Szép estét!

Megjártuk a dokit délután pici penész van még meg picit piros a torka mondtam neki hogy ambroxolt kiköpi akkor cseréljem le Rinathilora.(Nem biztos hogy igy kell írni :oops: )
De ma kicseleztem Petrát amíg fürdött egy kiskanálba kiöntöttem és a homloka felé tartottam a kiskanalat mert ő lefelé nézett a játékaira :lol: és megkocogtatam a homlokát a kezemmel és felnézett persze nyitott szájjal :lol:

És Petra ma csirkepörit ebédelt nokedlival:Arrébb tolta a karfiolos krumplimat hogy nem kér.De bezzeg a pörit még le se nyelte de hajolt a köv.falatért :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Holnap szemészet.............. :roll:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?