A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ja!Amióta bejött ez a hideg,rendes téli hálózsában alszanak,így arra sem ébrednek fel,hogy kitakaróznának.Arról nem is beszélve,hogy ott találom őket reel ahova este letettem. :lol: Csak egy hosszú ujjú kombidresszt kapnak alá,semmi mást.Így nincs se meleg,se hideg.

Rebe
Marci nálunk is játszik a cumival.Ki-be.A tápszerért nem nyekereg ha kiveszem a szájából,bezzeg ha a kanál késik fél másodpercet,hisztizik. :lol: :lol:
Vendég

én akkor meg sem mondom miben alszunk. mint az eszkimók kb. 20 fok van a lakásban. mondjuk mi nyáron is hálózsákban aludtunk, mi fagyosszentek vagyunk. most meg van rajtuk h.ujjú body, harisnya, kantáros gyatya meg termopulcsi. egy pelekázás kb 20 perc :):)

mi kb 2 hósan aludtuk át az éjszakát. Fanni! Ti cumiztok? ha felsír a gyerek nyomd a szájába. kicsit ki tudod tolni az etetést.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Ez a nappali vagy az iccakai viselet?

Nálunk 23 fok van,de én majd megfagyok téli pizsiben :lol:
Vendég

ez a nappali! az iccakai az még hálózsákkal és takaróval bővül :) de ugyan ilyen az is.
komolyan fél szekrény rajtuk van. és még néha így is hideg a kezük.

3-4 hete mikor hőségriadó volt, Fanni a lakásban 2 hosszúujjúban hideg kézzel volt. meg akart fagyni :)

zsuzska80
Szombathely

Banika,
Köszi az infót. :wink: Azért ti többet esztek kicsivel, én Blankának 165ml vizet keverek 5,5 kanál táppal. Zsaninak viszont most csak 135 ml vizet. És abból is sokszor hagy. Az előbb ettünk, 110 ml-t evett. :shock: Azért kicsit aggódom, kicsi még, többet kéne ennie. :?
Most azt találtam ki, hogy kelünk előbb. 23-tól 8-8.30-ig alszanak kb, 9-kor eszünk legelőször. Azt hiszem fel kell előbb kelnünk, és akkor hátha ...

Fanni,
Mi picivel több mint 2 hós koruk óta alusszuk át az éjszakát. Mondjuk én sem erőltettem semmit, maguktól csinálták. Van hogy fel kell azért kelnem hozzájuk most is, mert valamelyik elkezd nyöszörögni, de nem ébred fel, ilyenkor hasra fordítom, vagy cumi és alvás reggelig.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
1 hónappal idősebbek is vagyunk :lol:
Vendég

Apa mit nem adna ha 8-fél 9-ig aludnának legalább hétvégén :lol:
Vendég

Mi termo rugiban alszunk, de csak míg megjönnek a meleg hálózsákok. + bekapcsoltam nekik egy kisradiátort. Fizethetem majd a villanyt! :roll:
Vendég

Zsuzska,
Nem semmi öltözet! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

na van megint egy percem :D nem hiszitek el tegnap úgy szobabicigliztem,hogy jázmi a kezembe volt :D el is aludt a ritmusos ringástól :D
én is bekapcsoltam a kisradiátort meg van jómeleg takarónk nem rugják le.
fanni mi most 130ml.- t esznek este kilenckor aztán hajnal három félnégykor de pl tegnap reggel ötig az jó volt :D én is szertném ha átaludnák de arra várok,hogy talán majd ők tolják ki az időt remélem mihamarbb :D
képzeljétek jön most anyum a csajokra vigyázni lanya elvisz valami meglepi helyre nem tudom hova tök izgi :lol:
banika te mennyiért adtad a rucikat mert nekem volt két érdeklődő az 50méretrű ruhacsomira de úgy vettem észre drágálták 500-1000ftra jöttek ki a cuccok kengurú goldosak.nem értem ingyen kéne adnom hát a kantáros rugiknak darabja volt 3000ft na mindegy.
lányos anyukák jázmi punija középen kirepedt gondolom kicsipte volt már ilyenetek :?: popsikrémet kenjek rá vagy inkább hagyjam szabadon :?:

lanyané

Kép

Nálunk kb ez a napközbeni viselet.Persze ilyen parasztelegánsan utcára nem megyünk. :lol:

Tescoban találtam tök jó vastag térdzoknit(ami a lábukon van).3 pár 550ft.[/img]
Vendég

Lanyané
Én 800ft körül gondoltam a rugikat,a kombidresszek 200-300ft,a garnitúrák 1000ft.Persze hogy én is jóval drágábban vettem,de annyiért sose tudnám eladni.Amikor láttam,hogy mindent visznek a nyáriakon kívül(csak a rugi volt majd 30 db :shock: ),akkor úgy gondoltam,hogy inkább engedek az egészből pár ezrest,minthogy ne vigyék el.Arról nem is beszélve,hogy az őszi cuccaink jók lesznek nekik tavaszra :lol:
Vendég

Sziasztok!

Van egy kis időm irni.Elég szoros időbeosztásban vagyunk ,az elmúlt hetekben dokik tömegénél jártunk és megyünk is .Voltunk szemészeten /vissza kell menni:(,tornára járunk , megkaptuk az első oltást is.Lia be is lázasodott ,de már jól van. Nálunk is az egyik baba Regi bukik , mi a Beba HA AR.-t eszük és azt is ki szokta bukni általában ,de max 2szer és már nem sugárba . A Nutril valamit javasolták még de az nem hipo allergén és csak fél éves kortól javasolt a nem HA táp adása .
A tüdőérlelőt tényleg a 28 hét után érdemes adni és a 32 hétig mert akkor feljlődik ki a tüdejük a babáknak .
Igaz én is kaptam a 22 héten és a 32 héten is .Ez az utolsó szerv ami kifejlődik náluk.24 óránként adnak és általában 2-öt kap az ember.
Nem lesz semmi baj csak pihenj sokat.

Képzeljétek lányok bejelentkeztem fejlődés neurológiára és november végére kaptam időpontot !!!!!Jó mi ?

A másik ti megvettétek a rotavirus elleni oltást ?Ez nem kötelező oltás .Most kaptam egy listát mi a kötelező és mi nem .Abból ti miket adatok be? .A dokinő mondta a tüdőés agyhártya elleni oltást ,de még nem kaptuk ,holott két hónapos kortól kellen adni és 3szor .
amonré

Amonré: Én júliusban kértem időpontot, és októberre kaptam. :roll:

Eddig még ott is mindig várni kellett, mert az előttünk lévő nem ismerte az órát :? Várakozni meg 1 helyen lehet, a folyosón, ahol a látogatókat fogadják a kismamák. Persze az összes padot elfoglalják, nem is a rokonok, hanem a cuccaik!! :shock: És pofákat vágnak, ha megkéred őket, hogy inkább a sporttáskáját tegyük le a földre, mint a pár hónapos gyerekeimet.
Vendég

Én bodyt nem annyira szeretek használtan venni, mert mindig vannak olyan üzletek (interspar, c&a, stb), ahol általában leakciózzák őket, és 4-500 ft-ért újat kapok. Nem is rossz minőség.

Nekem meg nem ér meg egy sem 1-2 ezer forintot... Egyszer betévedtem a prince oliver-be. Mikor megláttam az árakat, majd hanyatt estem! AZért vettem kettőt, mert nem volt pofám kifordulni az ajtón. :oops: :oops: De többet nem megyek a közelébe sem. Marad a tescos :wink:
Vendég

Fejlődésneurológiára ajánlom a II-es gyermekklinikát. Mi 2 héten belüli időpontot kaptunk, Balázs Máriához. Kellett várni, de nem sokat.

Köszi az átalvós infokat. Nálunk azt hiszem, kell még egy kis idő ehhez...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané,
De jó lesz nektek, kíváncsi vagyok hová visz a párod! Majd számolj be róla! Nálunk nem volt még ilyen kirepedés. Védőnőt nem kérdezted?

Banika,
Cukik! :wink:

Amonré,
Mi az ajánlottakból a pneumo és a meningococcus ellenit adatjuk be.

Csajok, ti bundazsákot vagy overált adtok a picurokra télen?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép

[/img]
Kép
Kismajom a rácsok mögött
Vendég

Rebe
Zsuzska szerintem ovarallt ÉS bundazsákot. :lol: Bocs Zsuzska,ezt nem hagyhattam ki.
Vendég

Rebe :P
Részemről overallt. Már meg is vettem. Jó vétel volt, C&A-ban vettem 2700-ért darabját a bababónusszal 8) Mindkettőnek nagy egyelőre...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika, jó a ketrecharcos kép :D

Overállt mi is...

Ja, lusta Mira, aki eddig csak néha-néha kegyeskedett megfordulni, tegnap végiggurulta a szobát...hasról-hátra-hasra-hátra-stb....(Gergő már kutyázik vagy 3 hete, azt hittem, Ő lesz az első.Erre beindult a picilány :D )

Kép
babyteve2

hát lányok nálunk már csak 18-19 fok van pedig megy a hősugárzó. hol a francba lehet kérni hogy indítsák már?

mai szerkó: h.ujjú body, harisnya, pizsirugi, termó szabadidő, tutyi. szóval kész. alig tudnak mozogni.

egyenlőre overálunk van de egy számmal nagyobb, jó sok mindent tudja még alá adni.

Gergő egy kicsit náthás már.

zsuzska80
Szombathely

Babyteve
Tök jó,hogy Mira ilyen ügyi.Gondolom enyémek is ilyen sumák módon kezdik majd.Marci néha hajlandó hasról hátra,hátról hasra csak a hidakat nyomja,de a cél előtt mindig beidegesedik és feladja. :lol: Bercust ez a dolog sem izgatja különösebben,háton fekve halad amerre vmi érdekeset talál.Életveszélyes.Marci 2 napja rájött,ha felhúzza hason a térdeit,akkor tud hintázni.Most így altatja magát.Én is szoktam amikor szenvedek mert fáj a hasam. :lol:

Zsuzska
Jön már a felmelegedés :lol: :lol: :lol: Amúgy azt hiszem a lakók több mint 50%-a kell hozzá,hogy befűtsenek.Közös képviselő?
Enyémeknek is hideg néha a kezük,de egész nap eveznek vele.A menetszél hűti le.Amúgy tuti nem fáznak éjjel se,mert amikor kiveszem a zsákból őket,meleg a lábikójuk.

Nekünk azt hiszem két részes overall(kantáros gatya+kabát) + lábzsák a babakocsin.
Vendég

banika igazad van akkor én is leakciózom :D cukik a fiúk :wink:
amonre kitartás ügyi vagy csjokról dobj képet,van segítséged :?: párod bírja :?:
zsuzska nálunk beindították a fűtést pedíg nem is kértük.
fanni a bababónusz honnan van :?: :?:
fábry showra mentünk rebe :D jó lett volna ha nem tartott volna sokáig :twisted: Kép Kép Kép

lanyané

Lanyané
Nekünk is hasonló van Száva punciján.Gyerekorvost kérdeztem,azt mondta gomba :shock: Kenegessem Canstennel. :roll:

Nekünk is overálunk van,keresztelőre kapták a csajok anyóséktól,és akkora,hogy még én is melléjük férnék benne.Tegnap Szávára ráadtam,úgy vigyorgott benne,mint a tejbetök :lol: :lol:

Képzeljétek,kaptunk 2 kiskutyát.Olyan édik,most már 5 gyerekem van,apával együtt :wink:

Én is begyújtottam,tüzelünk vasárnap óta.Szerencsére van vegyestüzelésű kazánunk.(Így csak a fáskamrát kell üríteni,nem a pénztárcát :roll: )

Amonré
Mi a Bókayba járunk fejlődésneurolódiára,Pataki Mártához és mindig tök hamar (pár nap) ad időpontot,sőt,még választhatok is 8)
Mi beadattuk a Rotát.

Tüccs
Drukkolunk
Vendég

Bocsi
Cansten=Canesten
Vendég

Banika,Lanyané
Cukik a gyerkőcök :lol:

Jó annak,akinek van segítsége.Nekem tök elegem van a rokonságból!Úgy kell könyörögni,mikor párom délutános és este 10-re ér haza,hogy jöjjenek el fürdetésre és foglalják le az egyik csajszit,hogy ne üvöltsön,míg én a másikat megfürdetem stb.Aztán meg úgy csinálnak,mint akik marha nagy szívsséget tettek azzal,hogy képesek voltak fél órára (ez komoly) eljönni az unokákhoz.Egyébként meg,megcsinálom én egyedül is,csak a csajaimat sajnálom,mert estére annyira befáradnak,hogy tényleg csak az a jó,ha rázzuk a seggüket.Ha hagynám őket ordítani,1. a szívem szakadna meg,2. annyira befáradnak,hogy 2 korty táp után bealszanak és azt utálom,mert nincs meg a napi adag!

Ti hogy oldjátok meg ezt az esti fürdetést?
Vendég

Néhány fotó rólunk :oops: :oops:
Sasszem NoaKép Apa és SzávaKép

Noa baby és énKép

Noa és nyáladzó Száva Kép

Mosolybébi (Száva) Kép
Vendég

Eszti, szuperek a képek!

Nekem hála az égnek szuper családom van és hát ugye az sem mellékes, hogy itt a szomszédban. Ha Ati valamiért nincs itt fürdetéskor, Anyuék játszanak ez egyikkel, amíg a másikat fürdetem. Anyósék még egyszer sem voltak itt este.
Attila most vissza akar menni, heti egyszer táncolni, de én nem szeretném, mert egyrészt így is sokat igénybe vesszük anyuék idejét, másrészt tudom, hogy a heti egyből, előbb kettő lenne, aztán három, én meg minden este itthon figyelnék egyedül. Szóval ebből most nem engedek, akkor se ha én leszek a szemét (volt partnere erőlteti nagyon a dolgot, szóval előbb-utóbb kenyértörés lesz).
Este héttől kilencig van edzés, pont amikor már én is fáradt vagyok, a lányok is nyügik, fürdés-etetés-fektetés, és hát úgy gondolom, hogy nem egyedül akartam ezeket a gyerekeket. Így is jár Attila focizni, fallabdázni, de az legalább nem este van, hanem még meló után. A lányok is igénylik az apjuk társaságát és olyan hamar eltellik ez az idő, amikor még ilyen imádattal néznek ránk, pár év és már "hülyék" leszünk és jön az utállak, anya-apa :lol:

Egyszer volt, hogy tök egyedül fürdettem, az egyiket bepakoltam a hordozóba, és hármasban vonultunk a fürdőszobába, míg az egyiket rendbe tettem, addig a másikat is szórakoztattam, nem volt egyszerű :wink:

Na, regényt írtam :oops:

Judit

jucicuki

Köszi Juci!
Vendég

Kép Elszámolok százig, bújj el...

Kép akkor most felülök

Kép anya, ez finom

Kép lufi

Kép mit is akartam? Ja, harapni

Kép Lili és Micimackó

jucicuki

Eszti, nem voltam nagy segítség, mi? :? :roll: :wink:

jucicuki

Mondjuk annyira nem értem az ilyen nagyszülőket. Ahelyett, hogy örülne, hogy babázhat nem?!?

jucicuki

Képzeljétek van fűtés!!! imám meghallgatásra talált :):):) de Gergő így is náthás! :( mit adjak neki? Juci Te mit szoktál?

én ma (is) egyedül fürdetek. nem kis mutatvány de kivitelezhető. már hinta nincs amibe beleraknám. most kaptunk felakasztós hintát, de abban nem merem bennhagyni. Apa sokat van távol...de valakinek dolgozni is kell :(

zsuzska80
Szombathely

én egy héten ötször fürdetek egyedül :? ez van megoldom csak sajnálom őket picit hogy sírnak szegények.
hol lehet icipici lányaimra harisnyagatyót kapni?mert amit kaptunk az van ráirva o-6hóig aztán nagyon nagy :?
jajj juci de édesek ,huncutak a csajszikáid puszi a gyönyörű pofijukra :D
sotske noácska és száva is zabálnivalók :D és száván az a rózsaszín pulcsi király :D az ezüstel :D hol szerváltad :?:
vasárnap megyünk veszünk a cuniknak valami király meleg kabátot vagy ilyenkor már overált kell rájukadni :oops: nálam ez az öltöztetés olyan homályos dolog nem akarom túl de alulöltöztetni sem :oops: őket

lanyané

zsuzska élljen akkor nem fagytok meg :D :D :wink:

lanyané

Mariann :P
Cukik a csajok. Látom a Tieid is már játszanak a tornázóval!
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... kezes.html
DM-es akció. Kitöltöd a kérdőívet külön-külön, bemutatod a születési anyakönyvijüket, így kapsz 2 dobozkát, amiben van némi termékminta és olvasni való, de a fő a kuponfüzet. Abban néhány termékre van kedvezmény, pelus, popsitörlő, babafürdető, ilyenek és a legnagyobb durranás a 2x50%-os C&A bón/kuponfüzet. A kettő között csak annyi a különbség, hogy más hónapokban váltható be. Azt hiszem, fél évente lehet új kuponfüzetet kapni.

Sotske :P
Muszáj minden nap fürdetni? Mi rászoktunk a 2 naponkéntire...
Édesek a csajok!

Judit :P
Nagyon helyesek!

Banika :P
Nem semmi! Igazi kis ördögfiókák :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané
A pulcsit turkálóban szerváltam,amúgy Cherokee :wink: Nálunk minden 2.üzlet egy angolturi,de van egy,ahol kifejezetten márkás cuccok vannak és tuti jó minőségűek,rengeteg az új közöttük,én oda szeretek járni.Nem a márka,hanem a minőség miatt.Már egy csomó tavaszi rucit beszerváltam nekik és olyan szépek :wink:

Fanni
Én fontosnak tartom,hogy minden nap fürödjenek.

Zsuzska
Jó,hogy van fűtés :lol:
Vendég

jó reggelt!

átvészeltük az éjszakát, apa nélkül :( csak egyszer keltem, remélem ma már jobban lesz. ha szép idő leszünk, sétálni is elmegyünk.
Mi a véleményetek a Vibrocul-ról? vegyek? valaki használta már?

Mi is minden nap fürdünk.már 8 hósak és egyszer sem maradt ki. pedig aztán vannak "elvek" hogy nem kell nekik minden nap fürdeni. sztem nekünk felborulna a napirend is ha ez kimaradna.

Ruhák! én is nagyon sokat turiztam vagy vettem használtan pár száz Ft-ért. én egy ruciért nem tudok/akarok kiadni több ezret. teszveszen, vaterán is vannak jók, főleg ha el is tudok menni érte. Most pl egy CundA overált vettem egy ezresért, és ugyanaz van a boltban majdnem 6-ért. és aztán még én is továbbadom.

zsuzska80
Szombathely

Lanyané

Édesek ezek a kis cunik.

Eszti
Mekkorák már a csajok?Csak pislogok.

Juci
Most alig várom már,hogy akkorák legyenek a fiaim,mint a lánykáid.Jövőre lehet,hogy majd ezt az időszakot sírom vissza.

Zsuzska
Fagyhalál?

Fanni Ezek nem ördögfiókák,7777 ÖRDÖGÖK!!!!!!!

Lányok
TESCO MÁTÓL

PAMPERS TÖRLŐKENDŐ 4CSOMAGOS 2099FT. egyet fizet kettőt kap akcióban
Vendég

köszi fanni akkor irány a dm azért az 50% az elég jó :D
sotke imádok turizni :oops: :D
zsuzska ügyi vagy,az nagyon jó ár :D
banika a fiaid kiskrampuszok :D imádnivalóak :D

lanyané

Lanyané
Tényleg nem volt bababónuszod?Ezt a tékozlást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané
Én is szeretek turizni :wink: :wink: Ha nem ikreim lennének,akkor sem vennék meg egy rucit mondjuk 5-6000-ért,hogy aztán 2 hét alatt kinője

Banika
Tegnap esti mérlegelésen 6250g volt mindkettő 8) Cm-ben nem tudom :roll: Várj,mindjárt mérek egyet :lol:
Kb.62cm-esek :lol: :lol:
Vendég

Eszti
Mi kedden megyünk mázsálásra és magasságmérésre oltással egybekötve

Lanyané

http://www.vatera.hu/baby_harisnya_90922386.html
Vendég

Banika,
A rácsos képek annyira jók, édeeeees! :lol:

Lanyané,
Olyan édik! :D

Sotske,
Mi mindig együtt fürdetünk a párommal. Elég későn, sokszor olyan 9 felé. A párom sokáig dolgozik, de hát a pénz meg kell. Ha esetleg még később ér haza, akkor kimarad a fürdés, bár ez ritkán fordult elő. Akkor csak törlőkendőzöm őket. Annak ellenére, hogy együtt fürdetünk, az a gyerek amelyik éppen vár, még így is sokszor ordít.
Amúgy nem is tudnánk a családból senkinek szólni, mert anyukám elég messze van, ő csak hétvégente tud jönni, anyósról meg már írtam, ő jobb is ha nem segít. Más meg nincs.

Juci,
Aranyosak! Eleinte nekem egyformának tűntek a csajok, de most már simán felismerem ki kicsoda. :wink:

És hoztam én is néhány mostani képet:
Kép Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nálunk most a Penny-ben lesznek occssón micimacis,bébi harisnyák :lol: :lol: Asszem beszerválok egy-kettőt a hercegnőimnek :wink: :wink:

Banika
Majd írd meg,mekkorák a vőlegények :wink: Kivi vagyok 8)
Vendég

Jaj Rebe,olyan édik :lol:
Vendég

Jaj, de lüke vagyok! Az előbb el is felejtettem írni, hogy a tieid is! :lol: Noa baby virágos ruhája nagyon cuki! Kb. akkorák vagytok mint Zsani! :wink: (6050 gr, 63cm)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Köszi :lol: Jaja,csak mi 1950-nel és 1970-nel születtünk és 42,43 cm-rel :wink:
Vendég

Banika! nem fagytunk meg, azóta van fűtés. Frankó 24 fokot csináltam. Apa ha hazajön biztos rosszul lesz, mert neki mindig melege van :) mi meg fagyosszentek vagyunk :)

szép súlyúk a babáknak :) mi nem tom mekkorák vagyunk majd 2-3 hét múlva megyünk 9 hósra.

Rebe! nekem is van olyan Cherokees szabadidőm! imádtam, de már kicsi, de még fél évesen hordtuk. de most szervantottam egy másikat. (persze használtan :))

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?