Sziasztok!
Na, itt vagyok kajcsi már régen kész, ebédeltem is, de a mosogatáshoz még nincs energiám

A menü amúgy gyros fűszeres, lilahagymás, Gold kukoricás sült csirkemell rizs körettel, és ahhoz képest, hogy teljesen improvizáltam, jó lett

A szakácskönyves főzésnek is eljön majd az ideje, egyelőre az egyszerűbbekkel kezdem, hogy legyen sikerélmény
Picuranyu grat a leveshez! Nálunk Apa este jön csak, majd holnap megírom, mit szólt az én alakításomhoz
Nekünk vannak gyerekkori, meg babás képeink bescannelve, mert kellettek. (Írtam már, hogy volt egy videónk az esküvőn, jó kis pityergetős, na annak egy részét képezték a mi gyerekkori képeink

)
Mindjárt nézek, aztán teszek fel. Melyekre vagytok kíváncsiak, kicsi babás, vagy totyogós, esetleg bölcsis/ovis? Nekem nehéz választani, de csak egyet-egyet szeretnék feltenni.
A narancslé az nálam is nagyon nyerő, de néha befigyel kis ananászlé is, amúgy pedig csokifüggő lettem és vanilíás krémtúrós is, gyümiben meg szőlő, valamelyiket kell ennem egy nap, mert különben szenvedek

Ma mindegyiket fogok enni, mert van itthon mindenből, készültem