A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:23-kor.
Vendég

Van még valaki ilyen jó súlyban,ennyi idősen? :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:16-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:17-kor.
20150601134430

akkor megnyugodtam..az én Martinom 7000g.. és 60cm..azt mondják mivel anyatejes nem probléma..de engem már kicsit aggaszt, h mindenki 4 hónaposnak nézi.. :shock:

nálunk a pocakfájás iszonyat méreteket öltött..3 napja üvölt.. ma már jobb..hajnali 5-ig aludt az éjszakai fürdetés után (21óra)..annyira jó volt..végre "pihenhettem" kicsit..bár azért felkeltem magamtól 1-kor és 4-kor..de semmi..kis nyöszörgés, de aludt tovább.. érdekes, h tegnap iszonyat sokat kért enni..lehet, h próbálja beállítani magának, h kibírja reggelig..? jó lenne..mert már elegem van abból, h anyám szekál, h milyen nyúzott vagyok és, h biztos nem eszem rendesen..eszem én, csak azt "eleszi" a gyermekem :D
most Grippe Water itatok vele, vkinek tapasztalat róla?

pusz,
¤mia¤
Vendég

Viki, köszi, teát iszok folyamatosan, napi 1 litert (a dokinénink a kecskerutafű teát ajánlotta).
Szerintem egy kúra Urticát nemsoká beszedek megint. Ugye nem baj, ha minden hónapban szedek egy kúrát?

Kike, szép súlyban vagytok! Mi a tegnapi mérésen (itthon), 4740-et mértünk! :shock: Remélem nem túl sovány a gyerekem :roll:

Kata, ha nem is jön semmi, mennyi ideig fejed (egy alkalommal)?

Viki,nem baj, majd a ruhácskák jók lesznek a következő bébinek is :wink:
sipiné

Sziasztok!

Nagyjából átfutottam a mai termést,próbálok reagálni.

Kike! :shock: Nem semmi súlyban van a "kisfiad"! :wink:
Tök jó,hogy végül sikerült megszervezni,hogy Apa eljöjjön.
Jó sok rucit kaptatok,nekünk is elkéne,3 hosszúujju van a gyereken mert mind olyan vékony sz@r! :twisted:

Maria! Emma baba nagyon cuki!
Rendben van már a hője?

Sipiné! Örülök,hogy jobb a nátha,tejciügyhöz én sajna nemtudok jó tippet! :cry:

Muffin! Várjuk a fotótkat!

Timi! Vettél mam cumit végül?

Andi! Áron a milupa ar-t eszi,ha eszi,ma éppen nem! :twisted:
Őrületbe kerget ez a gyerek!
De tudod ez antirefluxos.

Rólunk: Áron éjjel egész jól aludt de azért fél 4-kor megkellett etetni,aztán 7-ig még durmoolt.
Ma volt a védőnőnél egészségrendelés,havonta 1x jön egy gyerekorvos és mindenképp leakartam vinni.
Mikor meglátta: :shock:
Így nézet,azt mondja:úristen de fehér ez a gyerek!
Mondtam,hogy tegnap óta kapjuk a vasat,azt mondta legalább 4 cseppet kapjon,ma már annyit adok,csak nehogy szorulása legyen,mert így is küzdünk!
Mindjárt folyt köv

Kép

Kép
ibm

Szerinte nem igazi refluxos ez a gyerek mert szépen hízik
6150 gramm és 63 cm.
Szerinte tápszert ne váltsak mert nem jó,hogy mire az emésztőrendszere végre alkalmazkodik egyhez kezdheti előről.
Azt javasolta inkább próbáljak beletenni egy kis cukrot.
Hát ennek nem nagyon örülök,de vagy így vagy nem eszik,akkor inkább kap cukrot!
Azt is mondta ne törődjek vele,hogy hány grammot eszik,annyit eszik amennyi neki kell,a felnőttek sem egyformák.
Mivel ilyen rossz evő és "refluxos" így előbb el kell kezdeni a hozzátáplálást,azaz MA!!!
Őszibarackkal!
Hát kivi vagyok megeszi e majd!
Kérdeztem a koponya és hasi uh-otis,tudjátok régen kötelező volt.
Áronnak még apocakban volt vesecsatorna tágulata ami ugyan a szülénél már nem látszott,de azért mégis jobb ha megnézik.
Meg ugye csészéros volt zsinórral a nyakán......
Találtam egy tök jó magánrendelőt,már be is jelentkeztem 29-én 11-re viszem.
10000-ért megcsinálják a koponya,hasi,csípő uh-ot.
Így nem kell hónapokat várni,majd egy kórház folyosóján üldégelve kivárni a sorunkat!
Ennyit megér simán!
Jónak tűnik a hely,remélem nem csalódunk.
Telefonban elmondták,hogy kb 30 perc az egész,benne van a vetkőztetés,öltöztetés,baba megnyugtatása!
Hát kivi leszek sakállkát hogy nyugtatják meg ha beindul.
Bár a dokiknál minig csak vigyorog és jár keze,lába!

Itt a link ha még valakit esetleg érdekel:
http://www.gabamedical.hu/indexidmam.htm

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:17-kor.
20150601134430

És megette a tápszert cukorral egy hang nélkül,de nemtudom,hogy a cukor miatt vagy azért mert már k.... éhes volt! :lol:
Megyek hozok én is valami hammot!

Mia! Mi mindent kipróbáltunk hasfájásra,úgy tűnt a gripe water valamit segített!

Kép

Kép
ibm

....
20150601134430

Titi hol lehet?
Nem szokott eltűnni!
Tali óta semmi hír róluk nem?

Kép

Kép
ibm

Bondi, Kriszti, Teó is eltűnt.
20150601134430

Jajaja! most viszont nekem is elkell tünnöm,ez a gyerek már megint ébren van! :twisted:
Felborítottam biztos a napirendjét,mert ma nem tartja azt az 1x-i 2 órás alvást! :twisted:
Pedig addig szoktam ideülni!!! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Most találtam ezt az oldalt:

http://www.babakozelben.hu/
20150601134430

ibm!
ma veszek cumit... feltéve ha odaérünk még zárás előtt. mert először megyünk a dm-be. ha ott van csak cumi akkor ott veszek, de ha nincs akkor irány a brendon, de az meg 6-ig van nyitva.
jah és kb. 5 körül indulunk itthonról :oops: 8)

Kép

Kép
timi1982

kike!
szép suly :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Köszönjük a talis beszámolót és a képeket!

Várjuk a továbbiakat!

Kike! Szép súlyban van Domi baba! :lol:

Marcsi! Sajnálom a rossz éjszakát! De amúgy meg Emma jó baba, ennyi meg belefér!

Ami! Ha Áron cukrosan szereti a tápit, hát had egye! Úgy tűnik egész normális orvoshoz vitted!

Megint elromlott az autó! :twisted: Kb 2 hete lett kész, amikor is 80 ezerbe került. Ma reggel elvitte apa a tejcsit, ment szépen a kocsi, leállította a ház előtt. Mikor vinni akartuk Jázmint a szemészetre, nem indult. Azóta sem. Elhúzták a szerelőhöz! Ebből autócsere lesz, pedig nagyon szeretjük!

Jázmin szemváladékból kétféle baci tenyészett ki. Most szerencsére nem mosták aát a könnycsatornáját, csak írtak a bacikra szemcseppet. Egy hétig kell csepegtetni, jövő pénteken kell visszavinni! Kíváncsi leszek rá, hogy hat-e!

Jaj, úgy bosszant ez az autó! És még csak nem is régi! Érik az autócsere! :roll: Még egy éve sem a mienk!

Most 3. napja használom az urticát és úgy tűnik használ valamit!

Kép
szly27

Jaj, Még Marcsinak akartam mondani! Én a helyedben nem adnám el a babakocsit! amikor majd Emma ül és a sportrészt kell használni, sokkal sokkal könnyebb lesz ezt tolni, mint azt amit most vettél! Hallgass rám, mert én nem tudom hányszor szidtam a Rolkó kocsiját, rendesen izomlázat kaptam tőle mire elnavigáltam pl tömegben a 8-10 kgos gyerekkel, aki természetesen a kocsi elejében ült. Állandóan emelgetni kellett és nem volt könnyű. Ez meg ugye bolygós, ráadásul nagyon könnyen fordul, sokkal jobb lesz később!

Kép
szly27

nem tudom érdekel-e valakit:

Kedves Ipacs Tímea (tiimoo)!

"AHOL AZ IGÉNYEK MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSSAL TALÁLKOZNAK"
7. Babymarkt Gyermek Expo szeptember 27. Szombat

Helyszín
Hungexpo Vásárközpont A pavilon 20.000 nm-en!
(1101 Budapest X., Albertirsai út 10., III. fõkapu).

Az EGÉSZSÉGTUDATOS gondolkodás jegyében változatos programokkal - MAKROBIOTIKAI bemutató és kóstoló - tarkított Családi Napon, széles szolgáltatói palettát felvonultató vásározással kedveskednek látogatóiknak.

Hagyományaikat megőrizve, országosan egy helyen mutatják be a baba-mama és kisgyermek tematikát képviselő cégek, egyesületek termékeit, szolgáltatásait és ajánlatait.

Belépõ
900 Ft (gyermekeknek 14 éves korig ingyenes).

Programok

Igényes, színes, tartalmas színpadi programok. Óriási KÖLYÖK PARK játszóház, Dörmögő Dömötör Kreatív Kuckója, kényelmes tágas szoptató, etető, pelenkázó helységek és új termékek forgalmazása standokban és un. "szabadterületen" közel 140 hazai és külföldi partner képviselteti magát.

A börze az eltelt 3 év során igazi családi nappá alakult, hozzájuk az apukák s gyerekek is szívesen kilátogatnak.
A gyerekeket több játszóház is várja, ezúttal a 20 ezer nm-es pavilon 3 különböző pontján állítunk fel játszóházat, és 1 gyerekfelügyeletet ellátó játszóház is részt vesz.

Nem csak az óvodás korosztályt foglalkoztatják a játszóházak, hanem a nagyobbaknak is hasznos elfoglaltságot nyújt pl: a polófestés, trambulin, gokart verseny.

A színpadi program is rendkívül színes:
- Fitness bemutatók, Koncertek (legutóbb Halász Judit, a mostani fellépőnk meglepetés!) Bábszínház, Marcipán Cica, Fogi Színháza a "Bambi"-val, Kismama divatshow, Gyerek Divatshow - a kiállító, börzéző partnereink programadó színpadi részvétele is népszerű látogatóink körében: kvízjátékok, nyeremény sorsolások, termék bemutatók.

Továbbá Mammystic Kismama Divatshow!
És lesz még Babaholmi Árverés és Babaszépségverseny is!

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:24-kor.
Vendég

Kata:sajnálom a tejcigondot,de jól állsz hozzá,ne is add fel :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Mi most nem vettünk sapit,meg esőkabátot a gyerkőcöknek,majd máskor,most siettünk haza,adtam neki egy kúpot,dokinő mondta,meg hogy este is adjak neki-szót fogadok :D
Vercsi ,,még"-nem lázasodott be,talán ő már nem fog-persze kapott kindert,meg ilyesmiket,mert ügyes volt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kész vagyok, mint a lecke!
Éjszaka alig aludtam, Vikigörl görcsölt meg sztem az ínye is vacakol, álmában beszél!!!Nyöszörög, érdekesen veszi a levegőt a fejét jobbra-balra rángatja. Mi lehet ez? Olyan ijesztő!

Este apával kicsit balhéztunk, aztán megbeszéltük, összebújás, aludtam fél órát, a görl felkelt, evett és 4-ig nem aludt vissza. Aztán fél 6-kor felébredt és onnantól nem aludt. Na előszedtem a téli cuccait. Fél 8 körül elaludt, de én meg már nem feküdtem vissza, kitakarítottam az egész lakást, kimostam a babaruhákat, addigra felébredt, kaja, zuhi, bevásárlás.
Ebéd, közben sírás, nyugtatás, alvás, evés, most megint pihi. De én nem merek lefeküdni mellé, mert akkor tuti felébred!
És ma is egyedül leszek éjszaka!!!! :evil: :evil: :evil:

Na csak kibírom majd!

sz.andi

Csilla, Sziszka, HSzilvi, Kryss, Babuli, Maverick, Sipiné, Muffin, Tappancs, Bondi, Szkági, Potyka,!!! Kérek szépen képeket! Egyébként meg van köztetek egy jópár anyóca akik igen régen voltak erre!!! Mi van Veletek??

sz.andi

Ami, Ferus is "angyalt" szokott játszani, ha jön hozzánk valaki, vagy megyünk valahova. Egyébként meg belebújik a kisördög :lol:
Úgyhogy a mamák el sem hiszik, hogy tud ordítani...
Örülök,hogy jó tippet adott a doki a táppal kapcsolatban.
Mit szólt Áron az őszibarackhoz? :)

Viki, 3450 grammal született Ferus, 3360-tal adtak haza és 3240-ig esett vissza.

Kata, eddig én is "megúsztam" a tápszert, de ha 1-2 napon belül nem rendeződik, akkor csak adok neki, nem akarom,h. éhezzen :(
sipiné

az autó holnapra kész és 65 ezer+ munkadíj! :cry:

Bocsi, hogy ezzel untatlak benneteket! Nem babás téma! De engem most ez foglalkoztat! Sajna!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!

Hú, úgy elmennek a napok, mostanában olvasni is alig van időm, de azért próbálom követni az eseményeket, amikre nemis igen tudok most reagálni.

Következő talira én is szeretnék majd menni, reméljük tényleg összejön a Margitszigeten, az lenne a legjobb hely.

Viki, kedves tőled, h mindig feltűnik a hiányom! :D
Ti is hiányoztok, mikor hosszabb ideig nem ülök ide.

Andi, szuper lett ez az oldal, nagyon ügyin csináltad meg! És a dalocskás oldalakat is elmentettem a kedvencek közé!

Mi ma voltunk az OrtopédiaiKlinikán, ők is a terpeszbetétes pelust javasolták, bal csipőt kicsit fejletlennek találta a doki, aki 1ébként holt bunkó volt. Tami két napja nem kakilt és hát pont akkor sikerült neki pisi,kaki, amikor feltették az UH-s vizsgálóra, de tök kevés kakit produkált és különben is micsináljak, nincs rajta gomb, h mikor kakiljon, a doki meg közölte, hogy "Tiszta szar ez a gyerek".
A másik meg, hogy odacsődítettek 9-re egy csomó babát és 9-kor persze még sehol nem volt rendelés, aztán meg persze ment a dzsungelharc a ki-ki után következik témakörben.

Mi ma vettünk az Asia Centerben egy ilyen őszre,télr e való bazi vastag, kapucnis rugit, nekem annyira tetszik, egyfolytában azt nézegetem. Úgyh mehetünk is sétálni.

Éjjeli randijaimat mellőzöm a "barátnőmmel", pedig kéne fejni, de olyan szinten fáj a a bal mellbimbóm, h már néha majd elsírom magam, nemtom, meddig bírom, pedig az a termelékenyebb, a másikból ha 30 jön, már örülök.

Ja, Viki, ha Urticázom, akkor egyáltalán nem lehet szopis teát inni?

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:18-kor.
20150601134430

Patti!
Még kellenek bodyk, holnap még írok neked ;)
20150601134430

Sziasztok!

Sajna nem kaptunk oltást! Zsoltinak piros a torka, meg tüszős is!
Úgyhogy oltás helyett antibiotikumot kapott! :(
Igazából jó a kedélyállapota, láza nincs, csak folyamatos szórakoztatásra vágyik. Én már hulla vagyok. Most anyukám gagyog neki, de igazából már ő is fáradt.
Szerintem nem komoly beteg, csak én aggódom túl. Szörnyű milyen hülye vagyok. Szabolcs gyerekei krupposak, attól is úgy félek, nehogy ő is az legyen!
Na jó, nem parázom tovább.

Akinek kell ruha, az írjon egy privit, hogy mi kellene, kb. mekkora méretben, és akkor küldök képet, ide nem szeretnék feltenni.
Ági, hol vagy???
Majd hozok még ruhákat, mert ma itt volt Andi (Bogolya) és elvitte a készlet felét. :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Viki, várom :wink:

Kép
Kép
patr

Patr:Szegény Zsoltika-mielőbbi gyógyulást neki-neked meg kitartást!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike köszi!
Szerintem én nehezebben viselem mint Zsolti! :oops:

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:26-kor.
Vendég

hali!

voltunk vásárolni:D

a dm-ben otthagytam egy 10-est. annyi mindent összeszedtem :D és van amit még kuponra is vettem jah és a 15% is bejátszott :D
kiváltottam a mam cumit is :D ez most kutyusos :D

jah és ibm! vettem mam cumit is az aventos üvegre. holnap kifertőtlenítem és rápróbálom. holnap már azzal eszünk.
ugy néz ki mi nem fogunk tudni cicizni. ha ugy eszik akkor utána bukik ezerrel.
ugyhogy nekem marad a fejés és a cumisüveg. igy nagyon szépen boldogulunk bukás nélkül.
estére ciciztünk. megevett 150-et és utána bukott büfi közben. ha tápizunk vagy csak 60-80 között tud cicizni és ugy pótlom a többi igényét akkor nem jön vissza. igy hogy ennyit tud cicizni igy igen, ugyhogy mi vagy vegyesen vagy csak üvegből fogunk enni.
ha az össeset ciciből nyomjuk akkor bukás van nem is kevés. :( :( :(

a c und a-ban meg vettem meleg sapit kesztyűt sálat. össze volt csomagolva szettnek. 3 fajta volt. világos 2 fajta macis mintával meg sötétkét. a sötétkéket vettük meg. nekem a világos az egyik macimintával jobban tetszett, de nyusziapu ezt választotta. majd holnap dobok fel róla képet.
jah és csak 2300 ft. sőt mivel kuponra vettem igy a fele :D
akartam harisnyát is venni, de mivel a másik kupon októberre jó igy azt mégse hoztam el. annyira nem tetszett hogy egész árat fizessek érte.
csajok, ti harisnyából mekkorát vesztek? ugyanugy méretarányosat? vagy nagyobbat, vagy kisebbet? mert ez 56-62-es volt de szerintem ez bőven jó még 68-as babára is...

jah és aki a dm-ben be akarja váltani a neogranormonos kupont ugy csináljátok hogy amit most kaptok hozzá 10-es kiszereléses kis csomagot is azt is hozzátok el azért az 1 ftért :D igy is jár a kuponos kedvezmény.

nah eldugulok és megyek szülifeliket nézni :D :D végre ujra folytatják. imádom

Kép

Kép
timi1982

Jó estét!

Nem tudok lefeküdni,de még fürdeni sem,képzeljétek ez az elvetemült gázszerelő még mindig a kazánunkat tisztogatja! :shock:
Na de holnap már melegbe kelünk fel!
Áronbaba is jól kiceszett velem,7-kor evett,aztán fürcsi és 8-kor elaludt! :shock:
Úgy durmol,meg sem mozdul.
Én meg direkt nem szoptattam este,hogy még 9-körül szokott egyet cicizni és utánna pupu!
Megígérte,hogy ma velünk alszik,mert hideg van és úgy sajnálom külön rakni!
Ehhez képest meleg lesz,a kiságyában alszik békésen 500 ruhában és szétdurran a cicim! :twisted:
Hát asszem nem semmi éjszaka lesz!

Beszéltem Titivel,minden oké csak nagyon sok a dolga.
Levit vitte ma a dr-hez mert kicsit folyik az orra,de amúgy elvannak.
Valószínű még holnap sem tud jönni,de majd igyekszik!

Na megyek megnézem a szerelőt!

Jó éjt mindenkinek!

Holnap jövök ha a főnők engedi!

WERA??????????

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Én is voltam a DM-be ma,de csak melltartóbeétet meg popsitörlőt vettem,nem volt csodatea! :cry:

Timi! Nekünk is akkor bukik többet ha csak cicizik!

Ja és azt mondta az őszibarackra,hogy:fúúúúúúúúúúúúj Anya ez nagyon sz@r!!! :lol:
Holnap majd megint megpróbálom!

Na mostmár tényleg eldugulok!

Jó éjt

Kép

Kép
ibm

Mi ez az akció a DM-ban?? Én mindig lemaradok, meg milyen kupon? meg milyen neogranormonos akció?? Én olyan hülye vagyok ehhez.

Képzeljétek! Nemrég elbőgtem magam. De csak úgy! Néztem a kis tündérkémet, ahogy alukál a bölcsőben, gyönyörű! És eszembe jutott Zelk Zoltán Este jó című verse!
"...Ki emel, ki emel
ringat engemet?
Kinyitnám még a szemem,
de már nem lehet...

Elolvadt a világ,
de a közepén
anya ül és ott ülök
az ölében én."

Rádöbbentem, hogy ezt nekem fogja énekelni majd anyák napján! El sem hiszem! Annyit vártam rá!

Na jó, abbahagyom, megyek csucsulni Vikikém mellé! (apuka nincs itthon, ilyenkor bűnözünk és vele alszom :oops: :oops:

Jó éjszakát!!!

sz.andi

andi!

neogranormon 72 db-os popsikendő 599 ft. ha még fizetsz + 1 ft-ot kapsz hozzá egy 10 db-osat is :D
én imádom az ilyen kis kiszereléseket, mert jó a pelusozó táskába. nem kell nehezet huzni ha megyünk valahova.
igaz hogy csak 10 db-os de pl ha olyan helyre megyünk tökéletes. nem kell a nagy csomagosat vinni. elfér a kistáskámban is :D
kistáskába bedobom ezt meg 2-3 db pelust és máris nem kell huzni egy egész nagy pakkot.

Kép

Kép
timi1982

és ugyebár van a kuponfüzet. abban meg van 100-200 ft körül kedvezmény neogranormonos popsikendőre.
nah általában 2 kedvezmény nem jár. én megkérdeztem és jár :D szóval ha beváltom a kupont akkor nem 599 ft hanem még lejön belőle a kuponnal a kedvezmény de igy is megkapom hozzá ezt a 10 db-os kiszerelést is.
egyébként a 10 db-os is 150-250 ft körül van :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Nem vesztem el! :) Sőt, látom, hogy ma első vagyok! Kedd este jöttek apáék (fuvarban voltak itt Svédben), és persze feljöttek akkor már hozzánk! Hoztak minden finomságot nekünk! :) És jókat beszélgettünk. Most indultak vissza. (ezért is keltem ilyen korán). Merthogy a leányzó még alszik! Mit ne mondjak, tudnék én is, de most már tuti nem alszok vissza, mert akkor még nehezebben kelnék fel. Inkább majd délután, ha Laura is hajlandóságot mutat rá, akkor alszom vele együtt.
Végigolvastam kedd estétől a "termést", de sok is volt, korán is van, igy semmire nem emlékszem! :lol:

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:22-kor.
20150601134430

Jó reggelt!

A tegnapi éjszakáról se beszéljünk... :twisted: lehet, hogy emma nem is jó baba? vagy elromlott? :roll: valami bizti nem stimmel.
Most velünk aludt... :oops: most persze még durmol...

A tegnapi napunk egy kalap kutyakakát sem ért...
nem vettem semmit.
vagyis egy polárgatyót, de azon kívül szó szerint nuku...

az úgy kezdődött, hogy elmentünk győrbe, ott tesco. Sajna nem indultunk korán.
Bevittük a kocsit a bizibe (sajna apa ragaszkodik hozzá (azt monja, nme kerülgeti...))
pedig én is látom, hogy az jobb, könnyebb.
na, mindegy.
tesko full üres.
ott van brendon is, de mi sajnos kihagytuk.
Apa átvitt Szfehérvárra. ott auchan, töketlen pénztárossal.
azt a három bodyt, amit ki akartam fizetni, fél óra ácsorgás után otthagytam.
Tesco ismét, ami ismét üres. ott vettem a polárgatyót, átmenetileg ráhúzom a rendes gatyójára, mert kabátkája van.
De se sapi, se kiscipő... :? :cry: kiscipő volt győrben, de a bundagatyóhoz illőt akartam venni, így semmi sem lett!!!

úgyhogy majd szétdurrant az agyam.
persze 1/2 8-ra értünk haza, emma azt hittem, fáradt.
De fürdés után kipattant a szeme, és ordított 11-ig.
Hiába csináltam bármit.
akkor berotyizott, újra szopizott, majd mellettem az ágyban elaludt.
ebből ugye az következik, hogy én alig aludtam ismét valamit, mert féltem, hogy ráfekszem...

Most meg kelnem kellett, mert a Laura megy suliba, ráadásul reggel 7-re.
Megcsináltam a reggelijét, már nincsc is itthon.

Ja, utrica. úgy tűnik, nekem bejön... :lol: jó sok tejem lett. ilyet már rég éreztem, hogy egyik kajálástól a másikig úgy feltelik, hogy feszül. :lol:
Vendég

Viki!

drukkolok, hogy Lackó ne lázasodjon be!

Nekem ugye azt mondta a gyerekorvos, hogy csak akkor adjak neki lázcsillapítót, ha már szükség van rá. De én azt gondolom, hogy a következő szurinál, amint hazaérünk, egyből kap egyet, megelőzésképpen, mert nem szeretném, hogy Emma megint ilyen durván belázasodjon. :roll:

ti hogy is csináltátok?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:23-kor.
20150601134430

Kriszti, Werus, Bondi!
Merre jártok?
20150601134430

Sziasztok!

Viki! Az urtica mennyibe kerül? Hogyan kell szedni? Gyógyszertárban kapható?

Tegnap kapott Szabi egy kabit, overált és egy sapit Majd rakok róla képet

Andi! Ha rakok ide képet az jó? Vagy privibe küldjem?

A babócák tündériek!!! :D

Aki oltást kap annak DRUKK, hogy ne legyen gond!

Szabi két napja elég nyügős és valószínű, hogy a zene miatt van amit a csajszi hallgat!

Kedden jött Apósom, hogy férjemmel felfúrják a dolgokat amiket kellett! Direkt csak 10-kor kezdték a szomszédok miatt! Erre a hülye picsa egész nap üvöltette a zenét! Tegnap úgyszint! Párom olyan ideges lett, hogy a kalapáccsal felvert a plafonon és nem kedvesen felüvöltött Neki! Azóta csend van!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:24-kor.
20150601134430

Babu!

az utrica-t én 530Ft-ért vettem.
(és úgy néz ki, használ... :lol: ) nem tudom pontosan mennyi van benne, mert nem db-os kiszerelés, hanem súlyra van megadva a mennyiség.

Kíváncsi vagyok a rucikra, várom a képet! :wink:

Sajnálom a hülye szomszédot!!! :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?