A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

akkor szerintem nekem az XXL kell, mert én 175 vagyok és 79 kiló. Szerintetek? Nem értem amúgy, hogy az LL a legnagyobb? Az még az XL-nél is nagyobb, ugye? De szerintem arra nincs szükségem. Help. :)

KépKép
muffin

ja, a didymos oldal nem ugy jelenik meg, ahogy gondoltam.:oops:
das tragetuch cimszo alatt a modellek oldalon alul van egy link....

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

köszi kryss, ezt a magyar oldalt én is megtaláltam. :) a németen meg tök jól van ábrázolva a megkötés. :)

KépKép
muffin

na jó, azt hiszem, hogy megveszem az XXL-est 6150-ért újonnan (postaköltséggel) :)
kimma a sebbel nem kerestem meg a dokit. tuti kikaparta. Mivel nincs szájpadlása, fel tud nyúlni az orrába belülről, és ha behajlik közben az ujja, akkor már meg is kaparta. Úgyhogy igazából nem a szájában van a seb, hanem az orrsövényén, de neki belül az a 'plafon'. Szegénykém most felébredt és itt nyűglődik. Próbálja megint szopni az öklét, de amikor az egyik ujja betéved, elkezd sírni. :( A doki meg úgysem tud ezen segíteni. Azt mondaná hogy majd meggyógyul... Voltam nála tegnap beutalókért. Most látta másodszor Eliotot. Reggel hívtam hogy mit szeretnék erre mondta, hogy fél 11-ig érjünk oda a beutalókért mert ő szabira megy. Ezen kicsit fennakadtam, mert amikor hazajöttünk a kórházból azért nem jött rögtön mert 2 hét szabin volt. Aztán aug. második felében is 2 hét és most megint 2. Azt hiszem nekem is ilyen állás kellene. :) Ja és amin viszont kiakadtam, hogy kérdezi az asszisztens, hogy mi miatt csinálják az mr-t. Erre mondta, hogy farkastorok. Ezen két dolog miatt akadtam ki. Egyrészt nem amiatt csinálják, hanem a kérgestest hiány miatt, amire talán abból is rájöhetett volna, hogy az ideggyógyász kérte és neki nem sok köze van a gyerek szájához, másrészt meg szerintem elég logikus hogy az agyáról nem a szája miatt akarnak felvételt mikor agyi probléma is van... Na mindegy. AKkor ráírták azt is a papírra. A másik meg ami kiakasztott, hogy ha egy hétköznapi ember azt mondja nekem hogy farkastorok nem akadok ki, mert tudom hogy sokan így ismerik. De azért egy doki legyen már vele tisztában hogy ez ajak, illetve szájpadhasadék. Nem nyúl vagy farkas az én gyerekem!!! Aztán amikor ismét a farkastorok elnevezést használta, akkor már felvilágosítottam, hogy azt szájpadhasadéknak hívják, a nyúlszájat meg ajakhasadéknak. Na a másik beutalóra már azt írta. Lehet hogy kicsinyes hogy ilyenek zavarnak, de azért mégis másképp hangzik... :(

KépKép
muffin

Muffin: itt is nézd meg!
http://www.minimano.hu/termekeink/utaza ... ozokendok/

Levi nagynehezen evett egy pár falat tejpépet és ivott ma összesen 160 teát és 60 ml tápot sikerült beleimádkoznom. szerintem csak azért evett egy keveset, hogy ne kapjak sírodörcsöt. :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ti hogy altatjátok a gyerkőcöket? Alvás elött levesztek valamilyen ruhát róluk? (hogy aztán ha kivesze ébredés után a takaró alol akkor legyen mit ráadni, hogy ne fázzon meg.)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

férjem tök aranyos volt. Az előbb beszéltünk és mondtam hogy kaját melegítek. Erre az előbb visszahívott, hogy eszek-e. Mondtam, hogy igen. MOndta hogy csak azért hívott, mert akkor ebédelhetnénk együtt. :) Nem cuki? :)

KépKép
muffin

tita, én nem veszek le vagy adok rá. ha alszik, nyugalmi állapotban van és kihűlne a takaró nélkül, de ha ébren van, akkor meg jár keze-lába. :)

KépKép
muffin

köszi tita. Most ez is elbizonytalanított. A hosszúkendős pozíciókhoz csak az LL jó. Mik a hosszúkendős pozíciók. pl, a keresztkötés az?

KépKép
muffin

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:31-kor.
20150601134430

látom jól elvagyok magammal. :) dehát mit csináljak, most tudok egy kicsit itt lenni és van ezer kérdésem ami persze nem egyszerre jut eszembe. :)
Amúgy tegnap itt volt az unokatesóm (Eliot önjelölt keresztapja, ugyanis nálunk nem szokás a keresztelő, ezért nem lesz, de ő kijelentette, hogy Eliot az ő 'kerifia' :) És totál komolyan is gondolja. Elhatározta, hogy ő fizeti most Eliot műtétjét. :shock: Na mindegy, a lényeg hogy újpesten laknak ami ha jó tempóval haladtunk, akkor is egy óra út. És most, hogy átadták a 0-ást, 20 perc alatt itt volt. :) Tök szuper! Férjem is hamarabb beér a munkahelyére. Meg egyáltalán. Nagyon jó hogy végre kész. Már csak a hidat kell hogy átadják és akkor még jobb lesz. (kata, majd többet megyek óbudára mert nem kell átvergődni a városon. :)
Na most tényleg eldugulok. A szomszéd kiscsaj meg itt vágtázik a lovával az utcában oda-vissza. Azt nem tudom, hogy miért nem megy ki a mezőre az utca végére, miért jó az aszfalton... :)

KépKép
muffin

Hát jó kérdés!!! :oops: Nem tudom az az igazság, hogy én csak egy kötést ismerek. A keresztkötés és szerintem az annak számít. Én xxl-eset használok.

A takarót én is ráteszem, de arra gondoltam, hogy valami ruhát kéne levenni róla, hogy ha ébredés után kiveszem a takaró alol akkor annyival keveseb réteg van rajta és fázhat. Mikor mi kibújunk a takaró alol mi is fázunk. (legalábbis én.)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelin, sajnálom a sebet, remélem hamarosan rendbejön, de a nyálkahártya gyorsan szokott regenerálódni, úgyhogy reméljük.
És már csak 3 hét a műtét!!!
A szopis gond meg biztos rendbejön. Mondjuk ekkora tartalékkal a mélyhűtőben, egy ideig nem kell aggódnod szerintem.
Rendes Eliottól hogy így hagy dolgozni, Adél nem lenne ilyen jó kislány tutira.
Nekem XXL-es kendőm van szerintem Neked is az kellene.

Kimma
, jó Rólatok hallani! Valahogy nálunk is így van, a gyerek széppen lassan beszivárgott a nagyszobába...

Viki
, nálunk a panellban egyáltalán nincs fűtés...:(

Kata, alakul a tejcsi?

Anyjuk
! Óriás gratula! Hidd el életed egyik legszebb napja lesz, bárhogy is alakul! Ha hideg lesz akkor is! Nekem is az volt, lassan egy éve szeptember 29-én. Most már üti a július 8...:)

Pati
! Zsolti reméljük nem lesz rosszabbul!

Kép
andkata

Muffin hol laktok? Merre megy a O-ás?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jó rggelt!

mennyit irtatok. elkezdtem jegyzetelni hogy ki beteg... hát majdnem mindenki :(
ugyhogy a betegeskedőknek és a szurisoknak ++++ gyógypuszi és gyógysimi!

viki!
van fűtésünk :D :D :D persze radiátorunk meg nincs fent :( de azért már nincs olyan hideg a lakásban. estére meg lesz babcimnak is radiátora és jó melege.
hát a hősugárzótok meg... remélem a miénk nem akar igy járni :D

marcsi!
nem irigyellek... ugy utálom mikor akarok venni valamit és lejárom a lábam és mégsincs meg... remélem hamar találsz valamit, mert hát szegény manó nem fázhat!!!

URTICA: nagy tutkó!!! fejek ezerrel én is :D :D :D
nekem a teák nem jöttek be. de ez az urtica!!!

babu!
hülye szomszéd... már bocsi de nagyon gáz az a csaj. nem ért a szép szóból, az én párom már nyakát tekerte volna.
jah erről jut eszembe... reggel voltam boltban. mondta a házmester csajszi hogy a mi mumusunkat a 9.-ről elköltöztették :D :D :D
valami cigutelepre 30 nm-es lyukban kapott helyet. nem érdekel... de megszabadultunk legalább tőle...

vidokata!
ez nem igazság... a mi c und a-nkban miért nincs ilyen meleg nyuszis holmi????? :twisted: :twisted: olyan gonosz vagy... legalább képet ne tettél volna róla ;)

bencuri!
nekünk is olyan sál-sapka-kesztyű együttesünk van. tegnap vettem :D persze mi sötétkékben nyomjuk :D :D :D

és mindjárt hivom a bababoltot ahol igértek bundazsákot. végre nem esik és nem is fuj, de rohadt hideg van.
ha már kapott zsákot robogok érte hogy tudjunk sétálni nagyokat.
van meleg holmink de itt olyan hideg van hogy az szerintem nem elég.
inkább adok rá valami kényelmeset és ugy a meleg bundazsákot.
tegnap beöltöztettem hogy megyünk vásárolni. szegény meg se tudott mozdulni.
body+hosszuuju vékonyabb pulóver, vastag nadrág, zokni, pamut cipő+kocsikabát (jó vastag bélelt) és sapi. utána meg nem tudott mozdulni. ugy nézett ki mint egy szumóbirkózó :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:32-kor.
20150601134430

Anyjuk: nagy nagy gratula nektek és igaza van Katának, nagyon szép lesz és boldogok lesztek!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

SZEGÉNY NŐVÉRKÉM:
http://sutisnene.blogspot.com/

Ha tudna neki valaki tanácsot adni,mit lehet ilyen esetben tenni,azt megköszönném.
Az ottani email címe nem jó így ha valaki tud segíteni,akkor írjon nekem léci pü-t!Előre is köszike
:wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Nálunk sincs fűtés, holnap délelött jön a gázszerelő megnézni a fűtést mielött bekapcsoljuk. (új lakás révén, nem tudom az előző lakók mikor használták utoljára)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:33-kor.
20150601134430

Azért örülök,h nem központi fűtésünk van, hanem gázkonvektor! igy olyan meleget csinálunk és akkor amikor kell! 8)
bencuri

Viki!
Nagyon jó az avatarod!!!!
20150601134430

Nálunk már végre meleg van!
És csak 2000 ft-ba került!! :)

Mindenkinek írtam, aki kérdezte a ruhákat! Ha esetleg valakit kihagytam légyszi szóljon rám, bocsánat érte!!!

Kép
Kép
patr

Köszi Viki! :wink:
bencuri

Patr, az tök jó, h nem került sokba!
bencuri

Patti!
Fénypostázd át lsz a szerelőtöket, hogy ide is meleget varázsoljon :lol:
20150601134430

Viki, küldöm, nyisd az ablakot!
Csak ne sokáig, mert kimegy az a kevés meleg is! :lol:

Kép
Kép
patr

nah hogy nekem milyen rendes ficakom van :D

este fél9 körül evett, majd fél4-kor, fél10 körül és még mindig alszik.
igaz már a guta ütött meg, mert csináltam az ebédet és 3 percenként sirt álmában mert kiesett a cummantója. :twisted: :twisted: :twisted:
szóval kicsit nehezen lett összepakolva az ebéd, de megvan. a sütőben van :D mostmár rohangáltat... persze most meg nem kell :D
nah jó, azért annyira nem bánom ;)

Kép

Kép
timi1982

tita, maglód.

kata, nagyon köszi a választ. Akkor ha neked jó az XXL, akkor szerintem nekem is. :)

KépKép
muffin

Domika meg ma egész nap csal alszik,hogy mi történt vele-enni felkel,elalszik rajta,és durmol tovább az ágyában :)

Anyjuk:Hatalmas gratula az esküvőhöz!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

bocs, lányok,
nem volt időm jönni,
beteg vagyok :(
influenza :(

bömböl a fiacskám is, megyek

KépKép
szkagi

most ébredt fel és megint véresre kaparta, ugyanott. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
muffin

TEJSZAPORÍTÓ FEJÉS

7-7-5-5-3-3-1-1 percig kell fejni az egyik, majd a másik mellett felváltva. 7 percig az egyiket, majd 7 percig a másikat, majd ugyanígy megismételve 5-3-1 perccel. Akkor is fejni kell, ha nem jön tej, a mellet érő inger a lényeg. Naponta 1-2-szer megismételhető, amíg el nem érjük a kívánt hatást.

Kép

Kép
timi1982

most mi a túrót csináljak? Megint enni kéne de már előre félek... le mégsem köthetem a kezét. Főleg hogy az nyugtatja meg hogy szopizik. Mit csináljak????????????????????

KépKép
muffin

Jaj, Ági mi a baj? Remélem nem htfőn szedted össze!

Szívesen Evelin szerintem is, Te vékonyabb vagy, mint én. Az a jó hogy így van variációs lehetőséged, mert jó hosszú a kendő...

Adél kipurcant teljesen, már másfél órája durmol a kendőben. Na ja, aki 5 kor kel és nem alszik délelőtt...

Kép
andkata

MUFFIN! :( :( :( :( :(

jaj nagyon sajnálom. és a legrosszabb hogy le se tudod állítani róla, mert hát a kéz mindig kéznél van. nah ezt jól megaszontam ;)

remélem hamar abba hagyja a kicsi kincsed, mert igy gondolom bezavarhat a műtétek időpontjába is. ennek függvénye hogy mikor kezdhetik el.
remélem nem durvul el a dolog és nem lesz rosszabb... remélem nem tudja jobban fokozni a dolgokat.

Kép

Kép
timi1982

ha a tapasza fent van akkor is ezt csinálja? vagy ha leveszitek?
nem tudom hogy hordjátok a tapaszokat...

Kép

Kép
timi1982

Timi!
rátaláltál a horrorfejésre
20150601134430

jah neten találtam...én még nem próbáltam :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Muffin!
Nagyon sajnálom!!!!!
Nem tudok sajna okosat mondani, hogy mit lehetne tenni, csak dtrasztikus megoldás jut eszembe, ujjszopi elkerülésére...
(mondjuk kesztyű..)
De akkor meg biztosan nyűgös lenne nagyon. Szóval nem tudom... :roll:

Anyjuk!
Hatalmas gratula!
Szorítok, hogy legalább fűtsenek a templomban!

Timi!
Brrrrrrr... ez a fejés.......... :shock:

Mi nemrég értünk haza, és vettem, amit szerettem volna!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mehetünk sétálni!!! :lol:

Mindjárt lekicsinyítem őket, és mutatom!
Vendég

ha a tapasz is fenn van ilyenkor, akkor abba is beleakad és akkor még nagyobb a sírás, mert ugye az arcáról hirtelen lerántja... a műtétekbe ez nem zavar be csak nagyon sajnálom szegényt... de egy kis hős, mert 10 után ment megint a sírás de aztán még megevett 70-et... most próbálok még neki melegíteni, hátha...
fejés... én már az eleje óta ezt csinálom, annyi kivétellel, hogy az utolsó egy-egy percet én nem szoktam. Na most megyek és melegítek még egy kis tejcsit... (gyerek már megint a szájában... :( és ha kiveszem a kezét, sír. legszívesebben sírnék vele. :(

KépKép
muffin

Kép vastag takaró
Kép ezt bundazsákká lehet cippzárazni
Kép ez csak megtetszett...
Kép sapi, harisnya
Kép a kardigán már megvolt, a gatyót pedig tegnap vettük.
Vendég

muffin!
te mint tapasztalt fejő...
neked kb. mennyi jön ki egyszerre egy ciciből? és hány óránként fejsz???
tudom nincs két egyforma ember de mégis... jah és kb. mennyi ideig fejsz? tudom mig van benne... de az mennyi idő alatt jön le neked?
már bocs hogy ilyeneket és tőled kérdezem, de most fejősboci lettem, mert ugyebár mi is igy eszünk és nem cicizünk...

Kép

Kép
timi1982

befogtam a számat. Még betolt 40-et, aztán még 30-at, úgyhogy megvolt 150. :) És közben még kaptam egy pár mosolyt is. Imádom ezt a kiscsávót. :)

KépKép
muffin

Jaj, mi a baj, Muffin?
Patr, Zsolti beteg?
óóóóó, vissza kell olvasnom, azonnal :!: :!: :!:

Andkata,
szerintem vagy Nándi-Szonjától kaptam el, vagy csak megfáztam ebben a príma időben (a hálószobában nem működik a fűtés, tegnap már rázott a hideg)

visszaolvasok, aztán még remélem, leszek

KépKép
szkagi

hát nekem általában 300 körül jött le eddig egy fejéssel, és napi 3x elég volt, mert fedezte az igényt meg még a fagyiba is jutott. de most sajna csak 250 körül van, ami még szintén általában fedezi az igényt, de már a fagyiba nem jut...
na megyek is és megnézem most mennyi sikerül. Aztán lassan megyünk fejlesztésre...

KépKép
muffin

csajok! nem alszik az én gyerekem egy kicsit sokat?!?!?! :shock: :shock: :shock:
fél10-10 körül ettünk. aztán fél11-kor már durmolt és még mindig alszik...
nah mikor meg nem akar aludni akkor meg az a bajom... milyen vagyok :oops:

Kép

Kép
timi1982

ohh és még laptető is :oops: :oops: :roll: :roll:

Kép

Kép
timi1982

Látom kendo temanal vagyunk,nekem is volna egy kerdesem. Ha szembe kotom a babót es rahuzom a kendot,bele akar fulladni a mellkasomba,ha nem huzom a fejehez akkor hatra esik a feje. Fektetett kotesnel meg nagyon elore hajlik a feje,az allat a nyakahoz nyomja. Nektek is? Vagy mit csinalok benan?
Vendég

Maverick :)
nem fullad bele a mellkasodba, ne aggódj :)
én szemből kötöm, és befúrja az orrát a pólómba, valszínűleg hideg neki a kinti levegő, meg jólesik a mami-szag :D

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?