A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

még az hiányozna...
nem én mentem nekem egy darabig nem kell ienen gondolkodni.
még ha párom megkérne akkor se legalábbis nem most :wink:
Vendég

Sziasztok!

Panni,boldog házassági évfordulót :) .

Nálunk hétvégén párom szülinapi bulija volt,ami még átnyúlt hétfőbe is,mert anyósomék jöttek akkor köszönteni.Hát jól kifáradtam mit ne mondjak.Szombat kerti sütögetés,aztán vasárnap bográcsolás. Elkezdtem bent csinálni a gulyást a szél miatt,aztán úgy döntött a banda fejezzük be odakint bográcsban.Finomabb lett az biztos,de nekem kín volt.És még annyi mosogatni valót :? .Aztán tegnap megint anyósoméknak sütögetni,de azt bent csináltam gázon,mivel esett az eső,de nem is bántam.Ma pedig sztrájkolok,de este sütök egy kis gundel palacsintát.Másra nem vagyok hajlandó...

Csoki nagyon édes Maja abban a ruciban...kész kis hölgyike :D

Bili:én annak a híve vagyok,hogy ha a gyerek megérett rá,és Ő akar bilizni,akkor ott van alkosson :D .Gábornál nagyon jól bevált,és szinte egyik napról a másikra szobatiszta lett.Kb.26 hónaposan.Egyik ismerősöm már 8 hónaposan ráültette a kislányt a bilire,mert tudta mikor kakil.Aztán mikor 3 és fél évesen kistesója született újra pelenkás lett.Hogy az erőltett bilire szoktatástól nem tudom,de az már az ő dolguk.Nálunk mindenesetre ilyen probléma nem volt.

Zsófimról egy kép :) .Kis ördögfiókám :lol: Kép

Kép
Kép
huni

Judit,irigyellek én is az autó miatt...,de az én álmom egy ww beetle :roll: ,de nekem egy darabig az is marad...vagy nyerek a lottón...és felébredek,hogy bilibe lóg a kezem... :lol:

Kép
Kép
huni

sziasztok

megjöttünk a dokitól ,hát képzeljétek el a mosószer vagy az öblitö a ludas. Igazából gyanus volt h csak a törzsén volt pötty, a pelenka alatt nem, de igy már összeállt a kép. Bár furcsa mert végig ugyanazt a mosoport és öblitöt használtam. A mosógépünk lett más, ahogy uj lakásba költöztünk... talán ez nem öbliti ki annyira a ruhákat?

NA mindegy felirtak egy kenöcsöt meg egy gyógyszertári mososzert.

Kiváncsi leszek, azért nagyon megkönnyebbültünk, szerencsére semmi komoly :roll: :D

Kép
nora80

Nora,csak új lakásba,vagy új városba is?Mert sógoroméknál pl,nagyon kemény a víz,mindkét gyerkőcök ekcémás tőle.Az ismerősüknél ue.volt a helyzet,építettetek be vízlágyítót és teljesen elmúlt az ekcéma.Tudom,hogy ti "csak"pöttyösök vagytok,de ez nem okozhatja?

Kép
Kép
huni

Ja, nem a házzassági fordulóra kapom az autót, már régen akar nekem venni, én meg nem engedtem, de most mégis megadtam magam, mert tudom, hogy a terepjáró biztonságosabb, meg nagyon régóta tetszik ez a kocsi...blablablabla

Nem is hallottam még, hogy a kemény víztől lehet ekcéma! Mindig tanulok vmit!

bili: Nekünk Matinak kint volt 1 éves korától, már ráült ruhástól, Taminak ebben is könnyebb volt, mert ugye Mati még bilizett mikor ő is rászokott. De azt is hallottam már, hogy vki rögtön csak wc-re ül.

mamiblue

Bili: Eszter játszott vele múltkor, ráültettem, de rögtön felpattant, nem értette :) így marad továbbra is a pelenkamosás. Bízom benne azért, hogy jövő nyáron szobatiszta lesz.

Judit, mitől hibrid az a terepjáró? Mert már hallottam, de nem tudom, mit jelent.

Nóri, jobbulást Reginek, biztos elmúlnak már a foltok. Lucáék jól vannak, ha kiskutyaformájúak lesznek a kis vérebek, majd lefényképezem őket és felteszem. Ma kéthetesek, még csukva a szemük, de sokat nőttek. Az egyiknek hullámos szőre van, a másiknak szögegyenes. Ahhoz képest, hogy barna kiskutyák is voltak, ez a kettő egypetéjű iker is lehet(ne). :lol:

Autó: van egy különbejáratú 1994-es Suzukim és imádom!! Alig fogyaszt, kétévente kell szerelőhöz vinni és ezer közül is kiszúrom, mert a hátsó ablak le van fóliázva :) amolyan csajos járgány 8) 8)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Olvasgatlak titeket, de időm nincs most semmire.

Nagy a baj, édesanyámnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, semmi előjel nélkül. Cukros évek óta és egy apró hasfájással is rohan az orvoshoz. Most is csipős lecsót evett és másnap fájt tőle a hasa, már ment is vele az orvoshoz, reggel éhgyomorra, ultrahang és tükrözés és máris mondták az itéletet. AZóta a szövettan is megjött, sajnos rosszindulatú! Az életünk totál megváltozott azóta, rettegés mi lesz. MOst orvostól orvosig rohangálunk, holnap reggel CT, mert úgy néz ki hogy áttétes. NAGYON DURVA HOGy egyik percről a másikra megváltozik az ember élete!
Nagyon sok alternativ gyógymódot inditottunk most be anyunál (vitamin, viz, gyógyágy stb.) de minden érdekel amit esetleg már hallottatok, tapasztalat stb.

Bocsi hogy ilyen rossz hireket hoztam.
Hangus viszont jól van, szaladgál, de űlátom rajta hogy őt is megviseli hogy egész nap szomorúnak lát!

Kép
sziszike77

Sziszike,nagyon szomorú :cry: .Erőt,kitartást kívánok nektek,anyukádnak meg a lehető legjobbakat!!!

Olyan sok ilyen szörnyűséget hallok mostanában.... :cry: ismerősöknél,kevésbé ismerősöknél...iszonyú...

Kép
Kép
huni

Sziszike, sok erőt kívánok, nagyon sajnálom.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

huni!
az biztos h kemény a víz... nem is lehet a csapból inni, csak felforralva..
kiváltottam a mososzert meg babatestápolót amit felirt a dokinéni... ma már használtuk és javult a helyzet, ezután a REgi ruháit külön mosom ebben a spéci szerben.. ez van :roll: egyébként új város és új lakás is, de itt sokkal jobban érezzük magunkat, nagyobb és kényelmesebb is

sziszike!
nagyon sajnálom :(

Ági!
várjuk a képeket... :)

Kép
nora80

Sziszike küldtem privit.

Kép
Kép
panni7

Sziszike: nagyon sajnálom édesanyádat és kívánom a legjobbakat. Nagyon szorítok, hogy legyen gyógymód és sikerüljön legyőznie ezt a kór. Nagyon nagy szükséged lehet még édesanyádra, hiszem emlékszem, hogy tavaly ilyenkor együtt gyászoltunk. Minden jót kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka

Ez a mocsok eső már megint esik. Biztos azért esik ennyi eső, hogy gyakoroljam a vezetést! Bár tegnap délután csak a babakocsit vezettem a suliig.

Holnap este jön haza apa, már nagyon-nagyon várom! És holnap lesz a szülinapja is (41) és fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki. Lehet nem kap semmit, hanem engem fog ajándékba kapni, megmondom neki, hogy azt csinálhat velem amit akar.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Márkanyuka az ötlet nem rossz :lol: .Nálunk ez fordítva szokott működni.Ha neki van szülinapja,nekem kell kényeztetni őt....masszázs olajjal,egy kis ciróka-maróka meg ilyenek.A hatása óriási fenomenális élmény :lol:

Megyek készülődöm,első ovis szülőiértekezletem anyukaként :D

Kép
Kép
huni

Sziszike: Nagyon sajnálom, ami a családodban történt! Sok kitartás és erőt a tovvábiakhoz! Őszintén kívánom, hogy megtudják műteni anyukád és legyen esélye a gyógyulásra!

mamiblue

Sziasztok

Köszönöm a tanácsokat, de napolom most úgyis.Közbejött fontosabb anyagi dolog :(

Házassági évfordulóhoz, vezetéshez,stb mindenkinek gratula.
Jah és a hinrid kocsikához is:):):)

Sziszike

Olvastalak és sok erőt, kitartást kívánok anyukádnak .
Természetesen gyógyulást!!!!!

Nagyon szomorú ilyeneket hallani.

ÉS sajnos most nálunk is van elég gond a családba.Szóval most kicsit megint eltűnök ,de olvaslak majd titeket időnként.
Tali is jó lett volna,de Bálint most lett olyan taknoys mint a fene.Fűtés nincs ,hideg van :(:(

Judit

Kép

Kép
jucu

Akkor én jövök a jó hírekkel! Én is nagynéni leszek végre! :)

mamiblue

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, nem történik semmi különös. Fanni már szaladgál, egész nap meg sem áll. Mindent megért már, de beszélni nem nagyon akar. Két szót tud mondani: mama és NEM, de azt nagyon és sűrűn egymás után :lol: Csak ámulok, hogy milyen szupcsi babák vannak itt gazdag szókinccsel: cica, anya, szeretlek stb. :lol:

Sziszike: nagyon-nagyon sajnálom. Sok erőt és kitartást kivánok, hogy anyukád legyőzze a betegséget!

Mamiblue: gratulálok :lol: Mesélj erről bővebben is!

(A talival nem nagyon haladunk előre... :( )

horvviki

Sziasztok!
Először is Sziszike! Nem is tudom, hogy mit írjak! Teljesen ledöbbentem! Nagyon sajnálom és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nagyon cukkerek a kismanók! Kicsit régen írtam,mert mostanában állandóan csavargunk a lánykámmal! Ő is mondd már pár szót: apa, mama, baba, papa, hinta, dádá ( ezt akkor mondja mikor üt minket valamivel) pápá, cic ( ez a cici ) vau ( a kutya) jaj. Több most nem jut eszembe,de nagyon édes,sokszor meg tudnám zabálni! Már nagyon sokmindent megért és én úgy élvezem tanítgatni! De jó nagyszájú csajszi lesz az biztos.Már most felesel velem a maga nyelvén.nem lesz könnyű dolgunk az biztos! Mostanában ő is állandóan a fenekemben van!Úgy látszik ez akkor általános ebben a korban. Ami mostanában inkább elkeserít, az a hiszti! Rettenetes! Ha valamit nem engedek neki vagy nem az van amit ő akar, akkor olyan hisztit lecsap,hogy teljesen kivagyok tőle.Képes nyilvános helyen is hanyatt vágni magát a földön.én meg már nem tudom,hogy mikor teszek jót ha ráhagyom, vagy ha engedek neki. :cry: totál káosz,mert hát mindent nem lehet megengedni nekik, valahol meg kell húzni a határt! Ti hogy vagytok ezzel? mert én már teljesen tanácstalan vagyok!Amúgy ő is imád táncolni! meg újabban rájött,hogy ő tud pörögni és most ez a favorit!De reggelig tudnék írni a kis huncutságairól,de gondolom ezzel mindenki így van!Egyszerűen összefoglalva: az anyaság csodálatos és azt csak sajnálni tudom aki lemond erről,mert az nem tudja mit veszít!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Dani is már rohangál egész nap, én meg eszeveszetten utána :D

Sziszike, én is nagyon sok erőt kívánok nektek!

Márkanyuka, nemrég írtad hogy Ádámnak adtál teát, megkérdezhetem, hogy milyent?
Csajok, mik azok a dolgok amit még nem ehetnek a gyerkőceink? Mert fogalmam sincs :oops: .
Mostanság olyan kevés képet dobtok :?
Nálatok hogy alakúl az alvás? Dani délelőtt nem alszik, délután 1-1,5órát, de este 7-kor már tiszta nyügi :?
Ma nagytakarítást csináltam, ablak, függönymosás stb, de még a lakás felénél sem tartok, de volt egy kis segítségem :D .
Kép

Kép
mona76

Ja és még ő is cicizik!de én már szeretném elválasztani,de nincs szívem elvenni tőle! Viszont azt sem szeretném,ha még 3 évesen is szopizna! amúgy már mindent eszik amit én, valószínű nála is már csak a megnyugvást és az érzelmi kötődést jelenti a cicizés!egyszer csak megunja! :D

KépKép
dudu_84

Tesómék eljegyzésén Lili is a sörös dobozt szorongatta! :D Kép

KépKép
dudu_84

Hello!

Viki: Hugoméknak lesz babája!:) Tök jó lesz! Hiányzik már egy picurka, akihez ráadásul nem is nekem kell majd felkelni éjjel. Csak sajna ő is gyorsan meg fog nőni...
Fejlődés, beszéd : Ugye Tildusom most ment suliba, és én jó szokásomhoz híven kismillió cikket elolvastam a témáról! Nagyon igazat adok annak aki azt mondja, hogy nem szabad összehasonlítgatni a gyerekeket, mert mindenki a saját ütemében fejlődik. Az a lényeg, hogy boldog kiegyensúlyozott gyerek(baba) legyen. Meg persze az is, hogy mindenben segítsünk neki, hogy a legjobbat hozza ki magából...na, hát ez elég nehéz! Szóval ne az legyen szem elött, hogy másnak megfeleljen és dicsekedni lehessen vele...

Dudu: :) legjobb játék a tv távirányító után.

Tegnap Sebim leesett a kanapéról, de szerencsére pont ott volt egy kis szék, így egyáltalán nem ütötte meg magát, de azért jól megijedt...remélem egy darabig hanyagolja a kanapéra mászkálást!

Macsunk meg beteg :( egész nap csak gubbaszt, nem eszik semmit. Asszem elviszem ma dokihoz, ha nem lesz jobban reggelre...

mamiblue

na, megint én! :roll:

Edit: Hát, Sebi lába is kb. 12 cm, most mértem le, talán egy ici-picivel nagyobb. :( Azokat a zoknikat adom rá, amiket csajok most nőttek ki...kb. 23-asak. :D

Reggel annyira jót nevettem...Matilda mesélte, hogy bement a termükbe egy másik tanár, ők meg ugye felálltak és elkezdtek köszönni, hogy "jó napot kívánok..." és annyira lassan mondták, hogy a tanár már ki is ment mire befejezték a köszönést. Most is nevetek, ahogy elképzelem, hogy 25 gyerek áll ott és köszön...

mamiblue

mamiblue: Én mértem pontatlanul(rugiban :( ). A 20-as cipő még vastag rugira is
felmegy rá. 11 cm a lába, de mindegy. Macsnak jobbulást.

sziszike: Kitartást és pozitív hozzáállást. Remélem minden rendben lesz.

Jucu: Nálatok sem nyugszik meg a légkör , mindig van valami. Ez olyan ismerős.

Alex nem hajlandó elindulni. Szinte már csak állva közlekedik, de csak a bútorok mentén. Szó szerint egész nap rajtam lóg, semmit sem tudok tőle csinálni. Ráadásúl rájött, hogy hogyan tud kimászni az ágyából és így máe aludni sem hajlandó, max, egyszer. Így meg olyan, mint aki egész éjjel bulizott. Elviselhetetlenűl nyűglődik, semmi sem jó. Enni sem eszik meg semmi szilárd kaját a tejszeleteken kívűl. 5 foga bújik. Jaaaaaaaj.
tuza edit

Sziasztok!

Mona, Dudu: jó hogy jöttetek és hallottunk felőletek is új híreket.

Mona: Hipp teákat, valamint Mülleres vegyes gyümölcsteát adok Ádámnak. Nagyon szereti, de most már megissza a vizet is, csak az első korty után fintorog, de utána már megissza.

Tegnap is és ma is bekapcsoltam a fűtést, mindjárt lefagynak az ujjaim. Remélem jön még vénasszonyok nyara.

Azt már akartam kérdezni, hogy ti miben altatjátok (pizsama, hálózsák, takaró) a kicsiket. Ádámot csak akkor lehet betakarni ha már elaludt, mert egyébként nem viseli el magán a takarót. De van hogy éjjel kimászik alóla, én pedig csak akkor megyek be hozzá, ha felsír. Remélem nem fog megfázni.

Ma jön haza apa! Hurrá!

Kép
Kép
márkanyuka

Ivás: Eszter általában csapvizet iszik (bevizsgáltattuk, mert fúrt kutunk van, és kiváló), nagyon ritkán teát. Ja, meg reggel-este tej.

Alvás: Pizsama és hálózsák. Eszti is mindig kitakarózott, és féltem, hogy megfázik, varrtam neki polár anyagból hálózsákot és bevált. Azóta mintha ritkábban ébredne éjjel. Lehet, hogy fázott takaró nélkül. Illetve tuti, ha rám ütött :)

Judit, jó ez a köszönős sztori :) Macsnak jobbulást! bár nem szívlelem őket.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok Lányok!

Pár napig nem vagyok, és pár embernek az egész élete megváltozik.... :shock:

Sziszike, ez valami rettenet! Iszonyatos lehet! Anyósomnak petefészek, majd mell, utánna csontvelő és újra mellrákja volt és mindet túlélte!!! Ebből a csontvelőnél volt szó szerint halálán! Ő búzafűlevet ivott minden reggel éhgyomorra és nagyon sokat segített, plussz DD vízet ivott és speciális diétán vett részt! Havi 600 ezer ft-ba került volna itthon a rákra való gyógyszer, de Amerikában részt vett egy kísérletben, ahol rák elleni gyógyszert kísérleteztek ki és kerestek olyanokat akik bevállalnák az esetleges mellékhatásokat is! Hát, neki nem volt választása, vagy meghal, vagy részt vesz benne! Mellékhetás annyi volt, hogy a szeme nagyon ödémás lett és sokat köhögött, de ennyi és még csak 2 éve tünetmentes! Ha anyukád is bevállalna ilyet, akkor szívesen megkérdezem, hogy hol és milyen programba vett részt!
Őszíntén remélem, hogy a műtét segít! Nagy lelki erőt kívánok !!!

Kép
h.bogesz

Micsoda ajesz, egy hibrid terepjáró........ uhh, apuci pénztárcába nyúl!!! Főleg, ha a Lexus márkát választja! Gratula, ilyen férj kéne mindannyiunknak !!! :wink: :D

Edit, előző oldalon olvastam, hogy bepasiztál! Nem akarok állást foglalni, de talán a férjed túl biztosnak érzi a pozícióját! Gondolja, h gyerekek mellett ő már bármit megtehet, te tuti nem hagyod el, félrelépni meg nincs időd... hááát, sztem rá kéne döbbenteni, hogy ez nem így van! Én hasonló okokból kb 1 hete vagyok full flegma, mondhatni bunkó vele és nem érek rá neki vasalni, főzni, állandóan programot csinálok a gyerekkel és nagyokat viháncolok a telefonba mikor együtt vagyunk és valaki hív! Bepöccent már és jó nagyot veszekedtünk mikor felvilágosítottam, hogy mindez miért van, de úgy látszik hiába szóltam nem vesz komolyan! Kérlek szépen, azóta figyelmes, törődik a gyerekkel, megdícsér, megköszöni ha bármit megcsinálok neki és végre közösen csinálunk programot! Ettől függetlenül nem omlottam a karjaiba, hanem továbra is 2 lépés távolság és ott lobogtatom annak ódiumát, hogy bármikor elhagyom a viselkedése miatt! Eddig bejött! Nem mondom, hogy ez így tökéletes, de nekem bevált, mert már tele volt a hócipőm!

Kép
h.bogesz

bogesz, igen ez jó ötlet amit írtál, addig hogy elhagyod. Mert pl én, fogalmam sincs hová mennék, pedig ha lenne, már tuti leléceltem volna párszor :roll:

Kép
mona76

Magyarul, vannak olyan pasik akikkel elszalad a ló és néha meg kell húzni a zablát! :twisted: Illetve vannak palik, akik csak akkor szeretnek ha szenvednek melletted.....

Huni, Gratula a tesódék babájához! Elhiszem, hogy mennyire várod már!

Dudu, nagyon cukker a poronty! Látom több baba is elkezdett már alkoholizálni ..... :wink:

Huni, milyen szép kis frizurája van a lánykádnak! Én csak álmodozom, hogy mikor rakhatok bele csitt-csattokat!

Bili: betettem a wc-nk mellé és amikor én megyek, ő is odaül, vagy tologatja a kövön, de csak játszik... Fűrdés előtt ha mezítelen, akkor a víz csobogására és gondolom a hidegtől belepisil, majd beletúrkál és vigyorog.

Iszi: Hipp és Milupa tea, plussz Kubu higítva, a sima víztől prüszköl, köhög, fintorog és a cumisüveget a földhöz vágja! Úgy érzem elrontottam a gyereket... Nem tudom valaha rászokik e a vízre!?

Ági, te mosod a pelust??? Vagy csak félreértettem? Ha igen, az rettenet meló lehet!

Pizsi: rugis pizsibe alatom, mivel sokakhoz hasonlóan ő sem szereti a takarót és éjszaka is kimászik alóla. Tescoba a Cheerookee (nem tudom hogy írják) -nak vannak tök jóalvós rugijai egészen jó áron.

Ma voltunk szurin......rémes! Agyhártyagyull második szuri és úgy üvöltött mintha kínoznák, ő aki csak szájat görbített az eddigi oltásoknál! Ráadáaul a doktornénit is megharapta, utánna meg nagyon csúnyán, mondhatni utálattal nézett rá! Sajnáltam csórikámat, de magamban úgy röhögtem, mert annyira cuki volt ahogyan vérig sértődött!

Kép
h.bogesz

babatali : mindenkinek jó lenne, ha okt. közepén tartanánk?
Szívesen bevállalom a szervezést! Örüénék ha megírnátok,h kik jönnek,h el tudjam kezdeni a szervezést!
Nem tudom, h bevállalta e már valaki??? Nem akarok senki lelkébe belegázolni!

Kép
h.bogesz

Mona, én úgy gondolnám, ha van egy kis félretett pénzed és beáldoznád a boldogságért, akkor 3-4 napra elmenni valahová a babával ''gondolkodni'', hogy érezze milyen szar nélkületek! Persze nem megmondani hová mész, csk egy kis idöre végiggondod a kapcsolatotokat! Eljátszani, hogy van hová és kihez menni, h nem vagy neki kiszolgáltatva! Nem állítom,h ez jó módszer,de én még lehet bevetem! Semmiképpen nem szülőkhöz menni, hanem pl panzió, szálloda, ilyesmi és 3-4 napig nem beszélni telón sem!
kicsit lelki terror, de talán megéri!

Kép
h.bogesz

Bogesz,
az én lelkembe nem gázolsz bele. :) Küldtem neked levelet emilcímekkel, szerintem emilben próbálkozz a szervezéssel, mert sokan nem vagy csak ritkán olvassák a topikot.

italoman

Dani sem iszik vízet, ha azt kap néz rám, és ő is földhöz vágja a cumisüveget :roll:
Kubut, és mindenféle gyümölcs-zöldségleveket iszik, persze higítva. Mi is elrontottuk, mert picinek sem vízet kapott, hanem teát :roll: .

Kép
mona76

Sziszike,
sok lelkierőt kívánok nektek, és mindig a pozitív példákra gondoljatok! Én is ismerek több ilyet, ha Bogesz anyósával nem is versenyezhetnek... :shock:

italoman

Igen, nem rossz ötlet, elraktározom :D

Kép
mona76

Akkor nekem mázlim volt, hogy eleve forralt, lehűtött vízzel kezdtem. Azóta is megissza. :) (Remélem, nem kiabálom el. :wink: )

italoman

ÁÁÁÁÁÁ, italoman, Bocsesz!
Mikor küldted?? Nem kaptam még meg! Most? Privibe, vagy email?
Elnézést kérek! :cry:
Jó 5let, majd akkor emailben keresem meg a delikvenseket :wink:

Kép
h.bogesz

Bogesz,
most küldtem nemrégiben, közvetlenül mielőtt írtam. Azóta bizti megkaptad. :)

italoman

Ja, és emilt küldtem, remélem, jó címre.

italoman

Bogesz: Hát igen, férjemre nem panaszkodhatom ...és még abban is szerencsém van, hogy nem dolgozik sokat. Reggel ő viszi csajokat oviba-suliba és sokszor már fél 5-re itthon is van. Bár sokszor szegénykém éjjel dolgozik otthon, és még jól le is tolom, mert olyakor hajnalban mindig horkol... :?

Tali: mi mennénk! Bár Sebi most taknyos, de nem olyan vészes...simán mászkálok vele...boltba...csvarogni...
Mivel otthon sokszor nem tudom lekötni, mikor teregetek pakolászok , tök jól elvan máramikor. De játszani egyszerűen nem akar velem. Szeirntem már un engem :? ezért inkább mászkálunk...

mamiblue

Sziasztok!

Csajok, lenne egy kérdésem.
Fanni beteg lett, 39 fokos láza van két napja. Kihívtam ma reggel az orvost hozzá, mert ilyen lázasan nem akartam levinni ebben a szar időben. Még soha nem hívtam házhoz a dokinkat, mindig mi mentünk.
Ti amikor kihívjátok a saját dokitokat, adtok neki ezért pénzt? Én nem akartam, de anyu mondta, hogy adjak neki. Én tök cikin éreztem magam, mert egy gyerekdokihoz valahogy nem illik a pénz adás. Na de aztán a doki nénink szó nélkül elfogadta a pénzt. :roll:
Szerintetek illik ilyenkor adni vagy kell adni??? Ti hogy szoktátok?

horvviki

Viki Én szoktam. Utoljára egy éve hívtam ki a 7 éveshez, akkor egy 2000.-est adtam neki.
Fanninak jobbulást! Mi a baja?
tuza edit

Sziasztok!

Viki,én szoktam adni,nehogy szó érje a ház elejét,de nem érdemli meg.Ilyen sz@r gyerekdokit még nem hordott a hátán a világ...,de sajna nincs választás.Nálunk csak ő van.Most is Gábornak olyan köptetőt írt fel,amire rá van írva,hogy gyerekeknek nem szabad adni :shock: .Azt hittem dobok egy hátast.És ráadásul mire elolvastam a tájékoztatót már az első adagot beadtam neki.Olyan mellékhatásokat ír,lestem egész nap a gyereket nem lesz e valami baja tőle.Még én sem merném bevenni,mert magasvérnyomásossok,szívesek nem szedhetik.

Tali:mi biztos nem megyünk.Pest messze van,én pedig nem mernék neki vágni kocsival.

Bogesz,köszi a dícséretet :) .Még annyi,hogy nem az én tesóméknál lesz a baba,meg nem is hiszem hogy lesz.Válság van náluk is,de elég komoly.Ott már válás lesz a vége...

Zsófim is a csecsemőteát issza,meg amit a Gábortól kunyerál,jupik,kubu meg ilyenek.Persze akkor a földön több van belőle,mint a szájacskájába,mert azokból az üvegekből gyorsabban jön.Én meg a hajamat tépen,hogy már megint moshatok fel :lol: .

Kép
Kép
huni

Tali, megyünk mindenképp, illetve most úgy néz ki, hogy az októberi hétvégékre csináltam programot :roll: ha időpont tekintetében passzol, mi megyünk!!

Bogi, ja mosom a pelust, de nem bonyolultabb, mint bármi mást kimosni a mosógépben. Gyakorlatilag heti szinten ez 3-4 pluszmosást jelent. Viszont cserébe alig veszek pelust.

Pasik, irgumburgum!!!!

Dokinak pénz: még nem kellett kihívni, de nem adnék. Van neki már sok, látom az autóján.
:evil: Jobbulást Fanninak!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Edit: nem tudjuk mi a baja. 2 napja magas láza van, egyéb tünet nincs, nem köhög, nem folyik az orra... Doki sem látott semmi különöset, kicsit piros a torka, ennyi. Szerinte ez a bizonyos 3 napos lázas betegség: 3 nap magas láz, 3 nap kiütés. Azt mondta nem vészes. Most várjuk a kiütéseket, hogy igaza lesz-e :roll:

Nem szivesen adok neki pénzt, mert nem vagyok vele megelégedve. És olyan furán jön ki, hogy azért adjak neki pénzt, mert munkaidőben egy egy éves lázas gyerekhez kijön... Na de végül kapott 2000 Ft-ot, amit mint mondtam szó nélkül elfogadott. Nem is próbálta visszautasitani. (Mellesleg egyszer voltunk a Budai Gyerekkórházban az ügyeleten, na ott tényleg nagyon rendes volt a doki. Neki szerettem volna adni pénzt, de nem fogadta el, határozottan visszautasitotta, hogy ne vicceljek már, költsem a gyerekre...)
És nem a pénzről van szó... Ha lelkiismeretes lenne, ha hivhatnám ha baj van, akkor oké. Mert annak ellenére, hogy kapott pénzt, azt mondta, hogy ha rosszabbodna Fanni állapota, lenne más tünet is, akkor hivjam az ügyeletet. Egy szóval sem emlitette, hogy hivhatom hétvégén is... :evil: )
Na most jól kidühöngtem magam. Bocsi, lányok. :oops:

horvviki

Viki, jobbúlást Fanninak :wink:

Mikor mi szülés után haza jöttünk a korházból, másnap kijött a gyerekorvos. Adtunk neki pénzt, mondta hogy ő ezért a látogatásért nem kér pénzt, de közben nyúlt is a borítékért. Nagyon megvagyunk vele elégedve, de ez azért megmaradt bennem, mert ő ajánlotta hogy kijön. Na mindegy.

Kép
mona76

Sajnos ez így működik nálunk is . Én sem csípem őt, de olyan ritkán betegek, hogy nem érdekel. Szívem szerint én sem adnék, de 1x -1xkíbírom és nyelek egyet. Hogy akkor miért is? Mert ez rögzült belém.
tuza edit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?