Sziasztok!
Veronikusz pont a kiírt napon szült jól látom? Irtó vagány, ügyes csaj! Irigy vagyok!
És bár nem engem kérdeztél konkrétan, de az MO férjem szerint nagyon jóóóó! Ma 50 perc volt a népfürdő utca kerepes kaputól-kapuig, úgy, hogy ebből 20 percet dugóban ült a Váci úton!
Utólag mindenkinek boldogságos névnapot, bocsi, hogy most, de Martin benyalt valamit, volt egy nehéz éjszakánk aztán nehéz napunk, már jobb.
Gabi!
Nagyon édes Enciii! Hurrá jókedv!
Védőnő: a minek új, 23 éves, nincs gyereke. Nagyon aranyos, lelkiismeretes, de újat nemigen tud mondani, igazából szerintem nincs hitele a szavának. Értitek?! Nem nézem le meg ilyesmi, csak hát ez olyan, mintha én oktatnám a Kreszt, mert bár nincs jogsim, de amit megtanultam azt tudom…
Reni!
Nem vagy rossz anya, csak rossz a szériád! El fog múlni, más lesz minden és akkor jobb lesz! Pároddal kibékültetek?
Bori!
Hát én is remélem, hogy mire a lányok nagyok lesznek elmúlik az Emo őrület… Erről az új gótikáról vagy miről már ne is beszéljünk…
Aprooka!
Gyönyörű a kisfiad!
Andi!
Örülök, hogy Balival minden ok! Akkor fogzás miatt volt a hasmenés?
MSE!
Éljen Jankó!
Orsi!
Szavadon foglak! Hurrá, hogy megkerült a cicus!!!!
Zsófi!
Ha esetleg jövő csüt. is mész a kórházba akkor összefuthatunk! Mi délre megyünk! De ha már babázol akkor megnézhetlek titeket?
Zsu!
Tanácsot szeretnék kérni: milyen hordozókendőt érdemes venni? 1x említettél már valamit és hogy ebay-en is lehet kapni, megmondanád a pontos nevet meg ilyesmi? Mert akkor nézelődöm egy kicsit…
Dettóka!
Isten hozott! Én semmit nem tudok az említett dokiról, de valaki biztos mondott infokat!
Judy!
Gyönyörű ez a lány! Jövő héten, ha lesz egy kis enyhülés valamelyik du?
Memme!
Olyan szép gondolatokat tudsz írni!
Eni!
Szép név Janka, nekem a Bolda is tetszik!!
Tünde!
Gyönyörű ez a leány! Sajnos nem telt be az oldal, méééég képeket!!!!
Vica!
Nagyon gyors gyógyulást!
Dorka!
Szépségesek vagytok! Nem hiszem el, hogy szülés után ilyen jól is lehet kinézni… Hogy csinálod áruld már el????
Más: A jósló az olyan amikor az embernek meg akar jönni, ugye? Mert akkor azt hiszem vannak...